چهار گام برای میهمانی خدا
۱. آموختن
🔻آموختن همیشه یک وظیفه اصلی است که در مورد مسائل مربوط به دین اولویت مند شمرده می شود. به فرض مثال اگر شخصی توانایی خواندن قرآن را ندارد، یا با نغمات قرآنی آشنا نیست، ماه رمضان فرصت خوبی برای اوست.
۲. عبادت
🔻ماه رمضان فرصت بی نظیری برای انس و لذت بردن از عبادت است، عبادات خاص مثل: نماز اوّل وقت، نماز جماعت، حضور در مساجد، قرائت قرآن؛ و عبادات عام مثل: صله رحم، آشتی، اطعام، انفاق و کمک در کار خیر.
۳. تشخیص و رفع رذائل اخلاقی
🔻 در فرصت سحرهای ماه رمضان و لحظات قبل از افطار فرصتی برای مطالعه ی خویشتن و تأمّل در رفتارهای خود است که موجب کشف رذائل نفسانی پنهان و زمینه سازی برای رفع آن می¬باشد.
۴. توبه و بازگشت به خود حقیقی
🔻مهم ترین مسأله در ماه مبارک عبارت است از توبه و بازگشت به خود حقیقی خویشتن که روح آدمی را لطیف می کند و به سوی حضرت حق سوق می دهد.
☑️ @hrtorabi_com
May 11
🚨تحلیلی بیرونی از مصاف چهل ساله ایران با دشمنانش
💢از دکتر ترابی مدیر آکادمی علوم اسلامی آلمان
🔰بسم الله النور ؛
همچون فرزندی دور از وطن و کوچک از یک ملت غریق با تمدنی کهن بر جوانان برومند ایران زمین و عموم ملت شریف کشورم سلام و درود می فرستم. می دانم در حالی در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی حضور پیدا می کنید که در تنگنای اقتصادی و فشارهای روانی از سوی دشمن و دنباله های داخلی آنان قرار دارید و ضعف برخی از قوای مسؤول کشور هم موجب تشدید نگرانی ها شده است. “ وَ زُلْزِلُوا حَتَّي يَقُولَ الرَّسُولُ وَ الَّذينَ آمَنُوا مَعَهُ مَتي نَصْرُ اللَّهِ“ .اما این فقط بخش پیدای ماجراست که شما آن را از داخل کشور بهتر حس می کنید ولی پشت صحنه، قصه دیگری در حال رخ دادن است که از قضا از زاویه بیرونی بهتر می توان آن را دید و رصد کرد. واقعیت آن است که طبق آمارها و اطلاعات معتبر مؤسسات جهانی، دشمن شما نه فقط در عرصه نظامی و شکست های پی در پی در سوریه، عراق، افغانستان، یمن، فلسطین، لبنان و ... . بلکه به تصریح مؤسسات مستقل مثل گالوپ آنها در عرصه اقتصادی و نیز انسجام داخلی نیز حال و روز خوبی ندارد و به تعبیر قرآن کریم «اگر به شما از طرف دشمن جراحت و آسیبی وارد شد به آنها هم از طرف شما آسیب رسیده» «إِنْ يَمْسَسْكُمْ قَرْحٌ فَقَدْ مَسَّ الْقَوْمَ قَرْحٌ مِثْلُهُ وَتِلْكَ الْأَيّامُ نُداوِلُها بَيْنَ النّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللّه الَّذِينَ آمَنُوا وَيَتَّخِذَ مِنْكُمْ شُهَداءَ وَاللّه لا يُحِبُّ الظّالِمِينَ». این در حالی است که معادلات جهانی به سرعت به نفع ملت مقاوم و سرافراز ایران در حال تغییر است و شواهد قطعی حاکی از آن است که پیروزی های تاریخی بزرگی ان شاالله تعالی به زودی رخ خواهد نمود. „ألَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ”. ما شاهد دقایق حساس یک نبرد تاریخی هستیم که اگر وسوسه جاهلان و خناسان کارگر افتد و خدای نکرده ملت جا خالی کند چیزی به دست نخواهد آورد و اگر مقاومت نمایید پیروزی در راه است و به زودی طبق وعده حتمی الهی با طی کردن آخرین سربالایی پر عسرت مرحله گشایش در پیش است. „فَإِنَّ مَعَالْعُسْرِ يُسْرًا“. مژده که دشمن شما تمام تیرهایش را شلیک کرده و همه بلیط هایش را خرج کرده و دستش خالی، تنش خسته و زخمی، فکرش پریشان و دلش مضطرب است. پس به یاد امام راحل و شهیدان، همچنان استوار و مقاوم باشید تا شاهد پیروزی را در صبح واپسین در رکاب امام حاضر در آغوش کشید. „انَّ مَوْعِدَهُمُ الصُّبْحُ أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ“. خدای مهربان نگهدار تان و دعای صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه و میلیونها آزاده از مسلمان تا ادیان و فرهنگ های دیگر از سراسر جهان بدرقه راهتان.
هامبورگ ، حمیدرضا ترابی
#چهلمین_سالگرد_پیروزی_انقلاب_اسلامی
#۲۲_بهمن
💠حجتالاسلام والمسلمین ترابی:
حدود 1200💶 یورو مبلغ کمک اولیه طلاب حوزه علمیه هامبورگ به سیل زدگان ایران می باشد.
🔊 وی افزود :
این طلاب با شوق و ذوق جمع شدند و این مبلغ را برای بنده فرستادند و من آن را به نمایندگی از آنان به آیت الله اعرافی تقدیم کردم تا آنطور که صلاح می دانند، هزینه کنند.
شاید برایتان جالب باشد که این عزیزان شش ماه است که شهریه دریافت نمی کنند. و این ها پول کارشان است که نصف روز را درس می خوانند و نصف آن را کار می کنند. شعار حوزه علمیه هامبورگ این است که «طلبگی شغل نیست» و ما به هر نحو باید روزی حلال به دست بیاوریم.
و بخشی از آن روزی را در این کار اختصاص دادند.
درس هایشان را دقیق می خوانند ، و به نظر بنده نصف روز برای درس خواندن کافی می باشد؛ یعنی شش ساعت برای درس خواندن و شش ساعت برای کار کردن کفایت می کند.
🚨حال و هوای هر یک از سه شب قدر چگونه باید باشد؟
🔰بی وجه نیست بگوییم شب نوزدهم شب حال و هوای توبه از گناه به برکت سید الشهدا علیه السلام است و باید مروری بر بدی های گذشته خود شود؛
🔻شب بیست و یکم حال و هوای مظلومیت و غربت علی و فاطمه و اهل البیت علیهم السلام است و طراحی و تقدیم برنامه های زندگی علمی و عملی برای سال آینده باید انجام شود؛
🔻و شب بیست و سوم شب حال و هوای دلتنگی ها و اشتیاق ظهور امام زمان علیه السلام و تعهدات معنوی، اخلاقی و عرفانی و سیر و سلوکی برای سال آینده است به گونه ای که برای همراهی با امام عصر علیه السلام سلباً و ایجاباً آماده شویم. باید دل را از دنیا کند و به عزّ قدس آویزانش کرد؛ آرزوی زیارت امام و شهادت در رکابش. باید از برخی مباحات توبه کرد و به واجبات و شاید برخی مستحبات ملتزم شد.
⚜️شب بیست و سوم عصاره همه شب های قبل است. اگر کاری از شبهای قبل جامانده هم باید امشب تدارک شود. شب امضای امام عصر علیه السلام است. و امضای او ممضاست.
☑️ @hrtorabi_com
🔊به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه»، آیت الله علیرضا اعرافی پیش از ظهر امروز در دیدار جمعی از طلاب هامبورگ آلمان که در مرکز مدیریت حوزه های علمیه در قم برگزار شد، عنوان کرد: حجت الاسلام والمسلمین ترابی نقش بسزایی در پایه ریزی حوزه علمیه هامبورگ داشت.
وی افزود: در سفری که چند سال اخیر به آلمان داشتم، بسیاری از افراد باور نداشتند که حوزه علمیه هامبورگ رونق بگیرد، اما خوشبختانه در خرید ساختمان حوزه و تکمیل زیرساخت های مادی و علمی اقدامات بسیار مناسبی انجام شد.
مدیر حوزه های علمیه با اشاره به سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) گفت: امام(ره) چهره ای است که هنوز هم ابعاد بزرگ آن ناشناخته باقی مانده و در شخصیت ایشان می شود تاریخ بیش از هزار ساله حوزه را ملاحظه کرد.
آیت الله اعرافی مطرح کرد: شناخت امام در واقع به معنای شناخت حوزه، روحانیت و انقلاب اسلامی بوده و امام شناسی در عصر ما نمادی از شناخت تاریخ پر فراز و فرود حوزه است.
حوزه نیوز
http://www.ghatreh.com/news/nn47490370
🚨از سال های عمر می پرسند و از سنوات خدمت؛ از ماههای رونق و نعمت؛ از هفته ها و روز های ناخوشی و بیماری و از ساعات دلهره و نگرانی؛ ولی وقتی نوبت به یاد خدا می رسد، ملاک محاسبه ثانیه هاست. اگر با همه وجودت حتی فقط یک ثانیه غرق یاد باشی، معادل آن وصال محبوب است. مراقب ثانیه های نمازمان باشیم.
#خدا #نماز #وصال #استاد_ترابی