📝به چه مقالاتی گزارشات موردی میگویند؟
🔻به يك مشاهده علمی كه به دقت گردآوری شده است و به عنوان يک منبع ارزشمند در تحقيقات در مورد يك نشانه بالينی نادر، يک واكنش دارويی يا يک روش درمان جديد استفاده میگردد گزارش موردی میگویند.
🔻گزارش موردی بيشتر در زمينه پزشكی ارائه میشود و شامل مواردی از جمله مراقبتهای اوليه نشانههای نادر، روشهای نوين تشخيص و درمان مواردي از گزارش های مربوط در حيطه آموزش و پژوهش و....است.
🔻نگارش گزارش موردی در متون پزشكی به زمان بقراط حكيم در پيش از ميلاد مسيح مربوط میشود .بسياری از بیماریها و روشهای درمانی امروز با يک گزارش موردی شروع شده اند به عنوان مثال بيماری ايدز اولين بار در قالب يک گزارش موردی در مجله درماتولوژی در سال ١٩٨١ چاپ شد.
🔻در بررسیهای بدست آمده از اين دسته از گزارشات برای چاپ شدن بايد جذابيت لازم را داشته باشند و بيشتر بايد بسيار اختصاصی بوده و نسبت به موارد مشابه قبل مطالب جديدتری برای بيان وجود داشته باشد.
💎کانال مقالہ نویسے
معرفی مهمترین پایگاههای علمی اینترنتی
پایگاههای علمی مبتنی بر وب امروزه سرویسهای قدرتمندی را به کاربران ارائه میدهند که شامل مقالات علمی، فهرست نشریات، مقاله کنفرانسهای بینالمللی و دیگر محتواهای علمی و پژوهشی میشود👇
🔸Elsevier: http://www.elsevier.com الزویر
🔸 Springer: https://springer.com/ اشپرینگر
🔸 Wiley: https://onlinelibrary.wiley.com/ وایلی
🔸 Cabi: https://www.cabi.org/ کابی
🔸 Ebsco: https://www.ebsco.com/ ابسکو
🔸 IEEE: https://www.ieee.org/ آی تریپل ای
💎کانال مقالہ نویسے
✅ داورها کدام قسمتها از پایان نامه را بیشتر مطالعه میکنند⁉️
چون در این ایام، حجم پایان نامه ها زیاد هست و این باعث میشه داورها فرصت بررسی کل پایان نامه شما رو نداشته باشند. بنابراین قسمت های مهم پایان نامه رو بیشتربررسی میکنند. از جمله این بخش ها : 👇
1️⃣ چکیده
2️⃣ ازفصل اول ( بیان مساله، نوآوری پژوهش، فرضیه ها )
3️⃣ ازفصل دوم ( بررسی پیشینه و چک کردن آنها با منابع آخر)
4️⃣ انتهای فصل چهارم و بررسی فرضیه ها
5⃣ بررسی فرمت صحیح ساختار پایان نامه (شیوه صحیح اصول نگارش)
6⃣ پیشنهادات تحقیق، و بیان این پیشنهادات مبتنی بر نتایج سایر محققین.
💎کانال مقالہ نویسے
✍🏻 ترجمه ساختار کلی یک پژوهش انگلیسی:
🔹موضوع پروژه یا در واقع موضوع تحقیق
( Project Title )
🔸فهرست مطالب
( Table Of Contents )
🔹چکیده ای از کل تحقیق
( Abstract )
🔸مقدمه
( Introduction )
🔹هدف اصلی تحقیق
( Aim and Objectives )
🔸مرور ادبیات تحقیق
(Literature Review )
🔹روشها و متدهای تحقیق
( Research Methodology )
🔸نتیجه گیری
( Conclusion )
🔹فهرست منابع
( Refrences )
💎کانال مقالہ نویسے
📝تفاوت استاد راهنما و استاد مشاور:
هدایتگر اصلی در فرایند تحقیق، استاد راهنماست. استاد مشاور نقشی کمرنگ تر دارد، به ویژه در مواقعی که انتخاب یک استاد مشاور نه به دلیل نیاز واقعی بلکه به دلیل مقررات آموزشی است. گاه ممکن است انجام یک پژوهش نیازمند دو هدایتگر با دو تخصص جداگانه باشد. در این موارد، استاد مشاور به دلیل تخصص ویژه اش که متفاوت از استاد راهنماست انتخاب می شود و نقش وی در مواردی که به حوزه تخصصش مربوط می شود پررنگ است. اما در سایر موارد، وی بازوی فکری ثانویه دانشجو و استاد راهنماست. البته مهم است که دانشجو از این منبع فکری نهایت استفاده را ببرد اما به هر حال باید متوجه باشد که هدایتگر و بعضاً منبع اصلی تأثیر بر تصمیم ها و فرایند پژوهش استاد راهنماست و نه استاد مشاور. لذا اگر هم بناست چیزی در فرایند پژوهش به پیشنهاد و نظر استاد مشاور تغییر کند باید با موافقت و آگاهی استاد راهنما باشد.
✍🏻 چند اصل در ارتباط با «چکیده نویسی»
🔹چکيده هر اثر تنها پس از پايان نگارش آن نوشته شود.
🔸چناچه به هردليلي مجبور شديد که چکيده را قبل از پايان اثر بنويسيد در چکيده به هدف اصلي توجه کنيد و پس از پايان اثر چکيده اوليه را بر اساس نسخه نهايی باز نويسی کنيد.
🔹قبل از شروع چکيده اهداف اصلي اثر را فهرست و آنها را اولويت بندي کنيد. مطالب مهمتر را در ابتدای چکيده با عنوان جملات راهنما و موارد بعدی را با عنوان جملات حمايت کننده فهرست کنيد.
🔸زبان به کار گرفته شده در چکيده را طوری انتخاب کنيد که افراد غير متخصص در حوزه موضوعی مورد نظر بتوانند آن را درک کنند. چرا که شما هرگز نمیدانید چه کسی چکيده را خواهد خواند.
🔹از به کار بردن واژه های تخصصی و کوته نوشتهها دقت کنيد و در حد امکان آنها را به اختصار توضيح دهيد . اما با به کار بردن واژه هاي تخصصی امکان بازيابی آنها را افزايش دهيم.
🔸يک چکيده خوب بايد خواننده را به خواندن مدرک اصلی ترغيب کند.
🔹از تکرار عنوان اثر در چکيده خودداری گردد.
🔸انسجام منطقی و يکدستی در ارائه مطالب را رعايت کنيد.
🔹چند روز پس از نگارش چکيده دوباره آن را بخوانيد. اين بار شما نه به عنوان نويسنده بلکه به عنوان خواننده به چکيده نگاه میکنید.
📝 نکات مهم هنگام نگارش پروپوزال
1️⃣ در قسمت بیان مساله، ابتدا اثبات کنید که یک مشکل وجود داره ( با ذکر منبع) بعد اهداف و راه حل پیشنهادی خودتون رو مطرح کنید.
2️⃣ قسمت سوالات فرعی با فرضیه ها متناسب باشند. (فرضیه ها به صورت یک جمله خبری باشند)
3️⃣ زمانی که پیشینه مینویسید حتما یک جدول هم آخر این قسمت ترسیم کنید و تفاوت ها و تشابه های کار خودتون رو با پیشینه در این جدول بررسی کنید. این کار نوآوری کار شما رو مشخص خواهد کرد. حداقل 10 مقاله که 5 تا داخلی و 5 تا خارجی باشه برای پیشینه کفایت میکنه ( به روز).
4️⃣ لازم نیست در پیشینه تمام بخش های مقالات انگلیسی ترجمه بشه، همین که عنوان، اهداف، روش تحقیق، ابزار پژوهش، تجزیه و تحلیل و نتیجه گیری رو بدونید کفایت میکنه که اینها هم در قسمت چکیده استاندارد یک مقاله وجود داره.
5️⃣ منابع آخر رو طبق یک فرمت استاندارد بنویسید. به ترتیب حروف الفبا، فارسی جدا و انگلیسی هم جدا
💎کانال مقالہ نویسے
📝 مراحل استخراج #مقاله از #پایان_نامه
نحوه استخراج مقاله از پایان نامه (چگونگی استخراج مقاله از پایان نامه) بصورت زیر است:
1️⃣ مقاله استخراجی دارای ساختاری مشابه پایان نامه است و در این مقاله دانشجو باید بتواند پایان نامه خود را طبق اصول مقاله نویسی در حداکثر 10 تا 15 صفحه خلاصه نماید.
2️⃣ عنوان مقالات استخراجی نباید یکسان بوده و همچنین با مقالات پیشین تفاوت داشته باشد. با یک جستجوی ساده به فارسی و انگلیسی در #گوگل یا گوگل اسکولار (Google Scholar) می توانید از این مورد مطمئن شوید.
3️⃣ موضوع مقالات باید بگونه ای طراحی شود که بروز بوده تا شانس پذیرش مقاله در مجلات #ISI، مجلات ISC، مجلات اسکوپوس Scopus و یا پابمد pubmed و مدلاین medline (مخصوص دانشجویان و اساتید پزشکی) بالا رود.
4️⃣ #چکیده پایان نامه بایستی شامل موضوع تحقیق، هدف تحقیق، مراحل انجام کار، نوآوری های مدنظر، نتایج کلیدی مقاله در حدود 100 تا 200 کلمه نوشته شود.
5️⃣ به نقل و قول از مقاله های دیگر توجه نکنید و به مقالات اصلی جهت #ارجاع_دهی مراجعه نمایید. برای این کار می توانید از نرم افرار zotero، Endnote و یا سایت استفاده نمایید.
6️⃣ دانشجویان می توانند قبل از تدوین مقاله مستخرج از پایان نامه با شیوه های نگارش #مقالات فارسی از نمونه های مشابه در حیطه تخصصی خود به پایگاه مقالات جهاد دانشگاهی www.sid.ir و یا مجلات الزویر، تیلور، اشپرینگر و … مراجعه نمایند و مقاله خود را در قالب ساختار مورد نظر نگارش نمایند.
7️⃣ انتخاب #مجله مورد نظر بر اساس اصول انتخاب مجله و سطح بندی مقاله استخراج شده
8️⃣ از آنجایی که فرآیند #داوری مقالات در مجلات داخلی و یا خارجی در پایگاه های الزویر، اشپرینگر، و …طولانی بوده بهتر است دانشجو با توجه به زمان خود مجله را انتخاب نمایند.
9️⃣ در مواردی که دانشجو وقت آنچنانی برای پذیرش مقاله خود نداشته باشد، مجلاتی که با اخذ هزینه فرآیند داوری را تسریع می بخشند، می بایست مجله انتخاب شده جزو مجلات معتبر بودهو در لیست سیاه وزارت علوم و دانشگاه آزاد قرار نداشته و همچنین جعلی نباشد.
🔟 از آنجایی که چاپ مقاله در #همایش یا #کنفرانس های ملی و بین المللی یکی از شیوه های ایده آل از نظر زمان پذیرش و چاپ مقاله است دانشجویان میتوانند با مراجعه با سایت های معتبر معرفی کنفرانس ها مراجعه نمایند.
💎کانال مقالہ نویسے
💠 منابع دست یابی به موضوعات تحقیقی
💢 برخی از محققان برای دستیابی به موضوعات تحقیقی موارد زیر را پیشنهاد می دهند:
1️⃣ تجارب انسان
2️⃣ استفاده از نظریههای علمی
3️⃣ بررسی تحقیقات دیگران و ادامه راه آنها
4️⃣ توجه به موضوعات مسئله مدار
5️⃣ توجه به موضوعات بین رشتهای
6️⃣ عبور از محدودیت های روششناختی
7️⃣ ترسیم نقشه موضوعی
8️⃣توجه به کاربردپذیری نتایج
9️⃣توجه به جنبههای نوی موضوعات قدیمی
0️⃣1️⃣مطالعه اولویتهای پژوهشی نهادها و سازمانها
🔸 همچنین مسئلهیابی مستلزم صرف وقت مطالعه و تفکر عمیق، مراجعه به کتابخانهها، گفتگو با کتابداران و درنهایت داشتن همتی والاست. تنها از طریق مرور و استنباط متون است که محقق میتواند تکلیف خود را با گامهای پیشرو روشن کند.
✍️ عیار پژوهش در علوم انسانی/ ش8
📣 برای مطالعه بیشتر مقاله به لینک زیر مراجعه نمایید:
www.namayenarjes.com
تعرفہ کار هاے آموزشے⬇️
🔴 مقاله نویسی همراه با پشتیبانی 650هزار تومان
🔴مقاله نویسی بدون پشتیبانی 350 هزار تومان
🔴 دوره پروپوزال نویسی 350 هزار تومان
🔴رفع اشکال مقاله 300 هزار تومان
🔴ترجمه تخصصی عربی به فارسی و بالعکس 100الی 150 هزار تومان
🔴همراهے در نگارش مقالہ 350 تومان
⭕️همراهی در نگارش پایان نامه ۱ میلیون و ۸۰۰
جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به ادمین کانال پیام بدید ⬇️
@maghalenevis1401
💻جستجوگرهای تخصصی گوگل⬇️
🌐 scholar.google.com
🌐image.google.com
🌐books.google.com
💎کانال مقالہ نویسے
✍️فراخوان مقاله علمی تخصصی دوفصلنامه
《آیینه تربیت اخلاقی》
دوفصلنامه تخصصی آیینه تربیت اخلاقی با هدف ارتقاء و توسعه در حوزه تربیت اخلاقی و در مسیر کسب رتبه علمی_پژوهشی، پذیرای مقالات ارزشمند اساتید و فضلای حوزه و دانشگاه در موضوعات مرتبط است.
📊امتیاز علمی_پژوهشی پس از ارتقاء رتبه، به تمامی مقالات پذیرش شده تعلق خواهدگرفت.
🌐 ارسال آثاربا مراجعه به سایت نشریات حوزه علمیه خراسان به آدرس:
http://medt.journals.hozehkh.com
~〰️🌺〰️~
🔸کسب اطلاع بیشتر تماس با:
۰۵۱۳۲۲۴۱۰۷۵
💠مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها مشهد
•┈┈••••📝📚📝•••┈┈•
🌐پژوهش
pajuhesh.hozehkh.com
🌐 @howzehpajohesh