eitaa logo
آموزش مقالہ نویسے
3.2هزار دنبال‌کننده
928 عکس
225 ویدیو
266 فایل
اینجا بهت یاد میدیم چطورے مثل اب خوردن یک مقاله استاندارد بنویسی✍️ ارتباط با مدیر ⬇️ @maghalenevis1401 لطفا اگه مطالب براتون مفید هست یک بار دعای فرج رو قرائت کنید🤩🤲
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷🍃بسم الله الرحمن الرحیم🍃🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(1)👇 1.منیواسکریپت نامبر(manuscript no) شماره دست نویس ارسالی هست ، که وقتی شما مقاله ی خودتان رو در ژورنال ثبت می کنید ، یک کد به مقاله ی شما اختصاص پیدا می کند و شما برای پیگیری های بعدی قبل از هر چیز باید این کد یا شناسنامه مقاله رو گزارش کنید . 2.منیو اسکریپت (manuscript) یکی از اصطلاحات رایج در مقاله نویسی که این اصطلاح دست نویس همان مقاله شماست که هنوز در جایی چاپ نشده است. وقتی مقاله و یا نوشته شما مورد داوری قرار بگیرد و چاپ شود به آن paper یا article گفته می شود. 3.ویت ادیتور ( with Editor ) یعنی مقاله شما رسیده به دست سردبیر و داره دنبال شخص یا کسانی می گرده که قبول کنند مقاله ی شما رو داوری کنند . 4.آندر ریویو ( under Review) از اصطلاحات رایج در مقاله نویسی است یعنی مقاله شما برای داوری زیر دست داور ها می باشد
✳️مدارس علميه تخصصي رفیعه المصطفی(س) و قاسم بن الحسن(ع) و امام حسن مجتبي(ع) برگزار می نماید: 💠 اولین کارگاه آموزشی پژوهشی : مقاله نویسی با هوش مصنوعی 👤استاد : جناب آقای دکتر سيد مجید نبوی ( دانش آموخته دکتری الهیات و استاد دانشگاه) ⏰ زمان: دوشنبه ۶آذرماه ۱۴۰۲ ساعت۱۳ الی ۱۷ 📍مکان : خيابان انقلاب اسلامی، خيابان وصال شیرازی،خيابان باستانی پاریزی، مدرسه علميه تخصصي رفیعه المصطفی(س) 🔔جهت هماهنگی ثبت نام کارگاه حضوری و مجازی تا شنبه4 آذر به آی دی زیر مراجعه نمایید. @kiahoor_s 💳هزینه کارگاه حضوری۵۰ هزار تومان کارگاه مجازی ۱۰۰ هزار تومان(ظرفیت محدود است)
چگونه یک مقاله مناسب واستاندارد بنویسیم ⁉️ ۱- انتخاب موضوع مناسب؛قطعاً اگر موضوع مقاله شما به قدر کافی جذاب و کاربردی نباشد، مورد استقبال قرار نمی‌گیرد. بهتر است قبل از نوشتن هر مقاله از علایق کاربران سایت خود بیشتر بدانید. پیشنهاد می‌کنم ابتدا سری به سرچ کنسول وب‌سایت خود بزنید. این ابزار کمک می‌کند تا پر جستجو‌ترین عبارات وب‌سایت خود را ببنید. هر موضوعی که قصد دارید راجع به آن بنویسید را در گوگل سرچ کنید. در بخش زیر نتایج گوگل در Related Search به پیشنهادات گوگل هم توجه کنید. ۲- درج عنوان جذاب؛اگر مقاله‌ی شما ده‌ها بار در نتایج گوگل به کاربران نمایش داده شود اما دارای عنوان جذاب نباشد، کلیک زیادی دریافت نمی‌کند. عنوانی برای مقاله بنویسید که : 🔹گویای محتوای مقاله باشد. 🔹جذاب باشد و کاربر را به خواندن مقاله وادار کند. 🔹طولانی یا خیلی کوتاه نباشد. (سعی کنید از کلمات سوالی مثل چرا، چطور، چگونه یا اعداد و یا عباراتی مثل بهترین، بیشترین و… در عنوان اصلی استفاده کنید.) ۳- متن مناسب مقاله؛پیشنهاد می‌کنم به هیچ عنوان محتوای سایر وب‌سایت‌ها را کپی نکنید. برای کاربرانی که در یک حوزه‌‌ی مشخص مطالعه می‌کند بعد از مدتی به راحتی مقاله‌ی کپی قابل شناسایی است. همچنین محتوای کپی موجب جریمه‌ شدن سایت شما توسط الگوریتم‌های گوگل می‌شود❗️
🔷توجه🔷 از نظر کمیت مقاله سعی کنید زیر ۳۰۰ کلمه ننویسید. زیرا یک مقاله‌ی کوتاه حرف زیادی برای گفتن ندارد و موارد زیادی را بررسی نکرده است. معمولاً یک مقاله‌ی مناسب بیش از ۹۰۰ کلمه دارد. مقاله‌ی شما باید دارای نکات دقیق، موثق و کاربردی باشد. وقتی می‌گوییم ۹۰۰ کلمه بنویسید منظورمان این نیست که فقط با کلمات بازی کنید. کاربر برای کسب اطلاعات مشخصی وارد این صفحه از وب‌سایت شده است.
۴- نگارش صحیح محتوا؛محتوا شما باید برای کاربران و موتورهای جستجو خوانا باشد. خوانایی مقاله وابسته به موارد زیر است: 🔷محتوای شما باید دارای یک عنوان اصلی و چند زیر عنوان باشد. 🔷کل محتوا دارای پاراگراف بندی مناسب باشد. 🔷بعد از اتمام هر جمله، آن را با نقطه، علامت سوال یا تعجب ببندید. 🔷از نظر املایی صحت کلماتی که شک دارید را بررسی کنید. از نظر نگارشی تمام علائم نگارشی که به خواناشدن محتوا کمک می‌کند را رعایت کنید. مثل ویرگول، نیم‌فاصله و... ۵.استفاده از تصاویر جذاب؛همیشه نوشتن متن جواب نمی‌دهد. واقعاً مطالعه‌ی صدها کلمه پشت سرهم کاری خسته کننده است. سعی کنید در میان مقالات خود از تصاویر جذاب، مرتبط استفاده کنید. می‌توانید مطالب مهم را در قالب یک اینفوگرافیک بیان کنید تا بیشتر مورد توجه قرار بگیرند. همچنین به جهت حفظ سرعت وب‌سایت حتماً قبل از اضافه کردن تصاویر آنها را بهینه کنید. 🔴البته مقالات حوزه عکس ندارن🔴
یک مقاله نباید : 🔺نوشته ای بی پایه و اساس باشد . 🔻از منابع نا معتبر و غیر علمی استباط شده باشد . 🔺فقط جمع آوری داده و گزاره ها باشد. خلاصه ای از اطلاعات نوشته شده توسط بقیه باشد. 🔻فقط گزارشی باشد از آنچه دیگران گفته اند. 🔺توضیحی و توصیفی باشد. 🔻ارائه تحقیقات پیشین باشد. 🔺ارائه امثال و موارد اجرا شده باشد .
سمیم نور چیست⁉️ سامانه سمیم نور ابزاری برای یافتن مشابهت بین متون به زبان فارسی است و از ارتکاب سرقت علمی پیش‌گیری می کند. همچنین برای کاربرانی که به دنبال یافتن پیشینه مشابه با متن خود هستند نیز کاربرد دارد.
کاهش شباهت متن با سمیم نور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷🍃بسم الله الرحمن الرحیم🍃🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️امام زمان خریدتت نفهمیدی⁉️ 🍃 أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌لِوَلیِڪْ‌ألْـفَـرج بحق خانم حضرت زینب کبری سلام الله علیها
🔺مشخصی کردن بدل یا عطف؛بدل اسم یا گروه اسمی است که اسم پیش از خود را شرح می‌دهد. برای مشخص کردن بدل در زبان فارسی، قبل و بعد از بدل ویرگول قرار می‌دهیم. مثال: ناصرالدین شاه، شناخته شده ترین پادشاه سلسله قاجار، کسی بود که دستور قتل امیرکبیر را امضا کرد. 🔻متمایز کردن قید از باقی جمله؛در زبان فارسی برای جلوگیری از خلط معنایی، گروه واژگان قیدی را در همه جای جمله با ویرگول جدا می‌کنیم. مثال: ۱.بعد از چندین ماه، شروع به ورزش کردم. ۲.مهسا، به مدت یک سال، از دانشگاه مرخصی گرفت تا در مسابقات دومیدانی شرکت کند. 🔻برای جلوگیری از خلط معنا و کج فهمی؛گاهی ترکیب بندی واژه‌ها در جمله، طوری در کنار هم قرار می‌گیرد که باید برای درک صحیح جمله، از ویرگول استفاده کنیم. مثال: با استفاده از شلنگ مخصوص، آتش نشانی مزرعه گندم را نجات داد. توضیح: اگر بین «شلنگ مخصوص» و «آتش‌نشانی» از ویرگول استفاده نکنیم، خواننده این سه کلمه را به عنوان مضاف و مضاف الیه، به این صورت می‌خواند:‌ «شلنگِ مخصوصِ آتش‌نشانی». دورچرخه سواری، سریع بافت چربی را تحت تأثیر قرار می‌دهد. 🔻برای استفاده از واژه یا عبارت معترضه یا میان جمله↙️ میان جمله یا عبارت معترضه عبارتی است که در جمله قرار می‌گیرد و توضیح کوتاهی در مورد نهاد جمله به خواننده ارائه می‌دهد. در نگارش فارسی، قبل و بعد از عبارت معترضه از ویرگول استفاده می‌کنیم تا معنای آن با باقی جمله اشتباه گرفته نشود. در نظر داشته باشید که در اینجا، به جای ویرگول از خط تیره «-» هم می‌توان استفاده کرد. مثال: استیو جابز، بنیان‌گذار شرکت اپل، دنیای فناوری و آینده بشریت را متحول کرد.
🖊اشتباهات رایج در انتخاب موضوع پژوهش دانشجو معمولا پس از گذراندن بیشتر یا تمام دروس خود به موضوع پژوهش فکر میکند و این دو موضوع را به هم وابسته میکند که نیازی به این کار نیست. مساله ای که به آن فکر میکند یا شخصی پیشنهاد میکند را قطعا موضوع را مورد بررسی  قرار می دهد.  موضوع و مساله ای کلی را انتخاب میکند که معمولا مبهم و گسترده است. در انتخاب موضوع، توجهی به روش اجرا و شیوه تجزیه و تحلیل داده ها ندارد. (۱)
  اشتباهات متداول در مطالعه منابع مربوط به موضوع تحقیق⬇️           1- به خاطر شروع هرچه زودتر تحقیق ادبیات تحقیقی مربوط را با شتاب زدگی مطالعه می کنند .           2- بیش از حد بر منابع دست دوم ، اعتماد وتاکید می کنند .           3- در هنگام مطالعه مقاله های تحقیقی ،بر روی یافته های پژوهشهای گذشته تمرکز کرده واز بررسی روشهای جمع آوری واندازه گیری در آن پژوهشها خود داری  می کنند           4- منابع دیگری را نظیر روزنامه ومجله های عمومی که اغلب شامل مقاله ها وبحثهای مفیدی در زمینه موضوع مورد تحقیق هستند ،نادیده می گیرند           5- در تعریف دقیق ورضایت بخش ازعنوان تحقیق کوتاهی می کنند وهمین امر ،موجب محدود شدن مطالعه ادبیات تحقیق می شود. مرور گسترده و وسیع منابع نیز ممکن است موجب دلسردی شود.           6- اطلاعات کتابشناختی را نادرست یادداشت می کنند ،به طوری که در صورت نیاز نمی توانند آنها را پیدا کنند           7- بدلیل عدم درک روشن طرح تحقیق توسط دانشجو ،مطالب وموارد بی اهمیت زیادی فیش برداری می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکاتی که برای انتخاب عنوان باید رعایت کنیم👇 🔷حل کردن یک مشکل و ارائه راه‌کار را نوید دهید؛در عنوان مقالات به این نکته دقت کنید که مخاطب به دنبال یافتن یک راه‌کار برای حل یک مشکل است. پس در تیتر و عنوان خود به این موضوع اشاره کنید که در مقاله با راه‌کارهایی برای حل مشکلی خاص در خدمت خوانندگان هستید. چنین عنوانی باعث ترغیب خوانندگان به شروع خواندن مقاله می‌شود. یکی از مصادیق دیگر این عناوین، همان مواردی است که به خواننده نوید رهایی یک مشکل یا درد را می‌دهد. برای مثال، زمانی که می‌نویسید: 🔶راه‌کارهایی برای نوشتن مقاله‌ای جذاب و خواندنی؛ 🔶روش‌های لازم برای رد نشدن مقالات در مجلات علمی؛ 🔶۵ روش برای استفاده بهتر از دیکشنری‌های آنلاین؛ 🔶در واقع شما اعتماد مخاطب را جلب می‌کنید و به او نوید می‌دهید که می‌توانید با متنی که نوشته‌اید، باری را از روی دوشش بردارید.   🔷قدر عبارات و جملات منفی را بدانید؛شاید باور نکنید و به نظرتان این طور برسد که استفاده از جملات و عبارات مثبت در عناوین می‌توانند نظر مخاطبان را بیشتر به خود جلب کنند. اما این‌طور نیست. یعنی اگر چه یک تیتر و عنوان مثبت هم می‌تواند باعث جلب نظر مخاطب شود اما اثر عناوین منفی بیشتر است. ظاهرا غریزه آدمی نسبت به عبارات منفی تیزتر است. یعنی با شنیدن و خواندن یک تیتر منفی، میل به کنجکاوی درباره آن بیشتر گل می‌کند. مثلا: 🔶۷ مورد از بدترین نرم‌افزارهای ترجمه آنلاین را می‌شناسید؛ 🔶نبایدهایی که در مسیر نوشتن مقالات علمی باید در نظر بگیرید؛ 🔶چرا ویکی‌پدیا بدترین منبع برای نگارش مقالات است؛ این جملات و عناوین باعث می‌شوند که شاخک‌های مخاطب برای دنبال کردن مقاله تیز شود و دلش بخواهد که با دنبال کردن متن به اطلاعاتی که در عنوان ادعا شده، دست پیدا کند.
🖊اشتباه‌های متداول پژوهشگران در تهیه پیشینه پژوهشی تحقیق پژوهشگران در بررسی کتب و مقاله های پژوهشی، بیشتر به یافته ها و نتایج پژوهش ها توجه می‌کنند و در نتیجه اطلاعات مفیدی درباره اجرای پژوهش‌ها و روش‌هایی که پژوهشگران برای اندازه گیری به کار برده اند به دست نمی آورند. فقط به نشریه‌های عمومی، و مسایل کلی می پردازند و به دیگر منابع توجه نمی‌کنند. بررسی کتاب‌ها و نشریه ها را بدون انتخاب یک محدوده پژوهشی مناسب آغاز می‌کنند. سایت ها، کتاب ها و نشریه ها را شتابزده بررسی می‌کنند تا هر چه زودتر کار پایان نامه را آغاز کنند به همین دلیل از خیلی از تجربه ها و دستاوردهای پژوهش های قبلی غافل می شوند. از منابع فرعی بیش از حد استفاده می‌کنند. عنوان کتاب‌ها و نشریه های بررسی شده، نام نویسنده و سایر اطلاعات مربوط به منابع را غلط یا بدون دقت یادداشت می‌کنند و در نتیجه هنگام نیاز، قادر به پیدا کردن آن کتاب ها و نشریه ها نیستند. برگه های یادداشت را با انبوه مطالب پر می‌کنند. معمولاً این کار نشانگر آن است که دانشجو نظر روشنی درباره موضوع پژوهش خود ندارد و نمی تواند اطلاعات کم اهمیت را تفکیک کند. (۲)
🖊اشتباه‌های متداول در گردآوری داده ها توجه چندانی به ایجاد و حفظ رابطه با موضوع پژوهش ندارد. این کار موجب بروز نوعی نگرش منفی به موضوع یا خودداری او از همکاری می شود که این خود باعث کاهش روایی آزمون و سایر ابزار اندازه گیری می‌شود. به منظور ایجاد امکان اجرای تحقیق در سازمانی که موضوع خود را از آن انتخاب کرده است، چنان تغییراتی در طرح پژوهش به وجود می آورد که باعث آشفتگی پژوهش می شود. در هدف و شیوه‌ی گرد آوری به کار رفته در پژوهش دچار سردرگمی می شود. قبل از بررسی کامل و دقیق انواع پژوهش ها؛ ابزار اندازگیری پژوهش را انتخاب می‌کند و موجب انتخاب ابزار نامتناسب یا فاقد روایی می شود. طیف هایی را که برای پژوهش به کار می برد، چنان دچار نقص پایایی است که تفاوت های واقعی در پشت خطاهای مقیاس پنهان می ماند. در پرسشنامه خویش از مقیاس هایی استفاده می کندکه تکمیل کنندگان صلاحیت اجرا و نمره گذاری آنها را ندارند. (۳)
اصول انتخاب عنوان مقاله👇 🔶نام مقاله تا جای امکان باید کوتاه و مختصر باشد. (حداکثر ۱۵ کلمه) 🔶نام مقاله بهتر است جذاب، گیرا و برانگیزاننده باشد. 🔶 نام مقاله باید قابل قهم، ساده و روان باشد. 🔶نام مقاله باید بیانگر موضوع و هدف اصلی مقاله باشد. 🔶نکته؛اگر مقاله شما از نوع مقالات  است؛ باید در عنوان مقاله مشخص کنید که این مقاله در کدام جامعه آماری و در چه زمان و مکانی انجام شده است. اما اگر مقاله شما از نوع مقالات  است؛ لازم به ذکر این موارد نیست.