باز تاب روابط تهران -ریاض
https://eitaa.com/joinchat/3041329373Ca195a580ef
💠 فرمانداران در مرکز استان
🔹همایش فرمانداران استان مرکزی با حضور نماینده محترم ولی فقیه در استان، استاندار و معاونین استاندار و فرمانداران استان مرکزی برگزار شد.
🔹در این نشست موضوعاتی نظیر هماهنگی خدمترسانی به مسافرین نوروزی، نظارت بر بازار و عرضه کالاهای اساسی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و تمهیدات پایان سال و تکمیل کارهای باقیمانده، مورد تأکيد نماینده محترم ولی فقیه در استان و استاندار بود.
🔹موضوعات تخصصی نشست نیز با حضور معاونین استاندار مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
#استانداری_مرکزی
#فرمانداران
شنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۱
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/3041329373Ca195a580ef
لینک گروه پیام رسان ایتا
مجمع اندیشه ووحدت اسلامی استان مرکزی👇👇👇
تنها حزب مستقل شناسنامه دار در استان
https://eitaa.com/joinchat/1717043399Ceaec1097af
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 قابل توجه اونایی که از شدت سوختن، هی میگن شما همونی هستید که به سفارت عربستان حمله کردید
نظر ۷سال پیش رهبرانقلاب درباره حمله به سفارت عربستان و انگلیس
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
ایتا همسانسازی شاهی مرکزی
https://eitaa.com/joinchat/3041329373Ca195a580ef
🔴رکورد جدید افت قیمت انواع سکه/ افت 3 میلیون تومانی سکه در یک روز
🔹قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید امروز (شنبه، 20 اسفند ماه) با سه میلیون تومان کاهش نسبت به روز کاری گذشته (پنجشنبه، 18 اسفندماه) 23 میلیون و 700 هزار تومان معامله شد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
ایتا همسانسازی شاهی مرکزی
https://eitaa.com/joinchat/3041329373Ca195a580ef
✍ #خبرتکمیلی - بازار شب عید خالی از کالاهای نیمایی
💠 نه خبری از برنج ۱۸ تومنی بود و نه شکر ۲۱ تومنی و نه گوشت های منجمد دولتی که با ارز نیمایی وارد کشور شده است ، ادامه این شرایط نه می تواند بازار را تنظیم کند نه جلوی گران فروشی را بگیرد.
🔸️محمد حسن آصفری به منظور بررسی وضعیت کالاهای اساسی و مایحتاج مردم در ماه مبارک رمضان و عید نوروز از واحد های مختلف تنظیم بازار در اداره غله و تعدادی از فروشگاه های سطح شهر اراک بازدید کرد.
🔸️ آصفری روز پنجشنبه در بازدید از انبارهای شرکت غله و فروشگاه های سطح شهر اراک و روند توزیع کالاهای اساسی گفت: در جریان سرکشی امروز هیچگونه برنج و شکری که مقرر بود با ارز دولتی وارد کشور شود در سطح شهر مشاهده نکردیم.
وی گفت مسئولان استانداری و بازرگانی استان مرکزی باید پیگیر باشند که چرا کالاهای اساسی که با ارز نیمایی وارد کشور می شود، در فروشگاه های ما به ندرت یافت می شوند.
🔸️ برخی از مردم توانایی خرید برنج ایرانی با آن قیمت بالا را ندارند و مجبورند برنج تایلندی و پاکستانی را جایگزین برنج ایرانی کنند ولی متاسفانه فروشگاه های سطح شهر خالی از این اقلام بودند.
مجلس شورای اسلامی اعتبار بالایی برای تامین کالاهای اساسی اختصاص داده است آصفری گفت : در انبارهای کالاهای اساسی استان فقط به مقدار زمان خاص اقلام مورد نیاز مردم موجود بود که جای تاسف دارد که سهم استانی نادیده گرفته شده است. کالاهای اساسی عموم مردم در این ایام تهیه و در اختیار کلیه فروشگاه ها قرار بگیرد تا مردم در ایام پیش رو با مشکلی مواجه نباشند.
🔹️پنجشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۱
#پای_کار_مردم_ایستاده_ایم