♦️محسن رضایی: هیچ ناو آمریکایی دیگر اجازه ورود به خلیج فارس را ندارد.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
https://eitaa.com/httpshah
📱 پیام تسلیت رییسجمهور دکتر پزشکیان در پی شهادت حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر عظیمالشان انقلاب اسلامی
✍️ ترور فرمانده بزرگ امت اسلام جنگ آشکار با مسلمانان مخصوصا شیعیان اقصی نقاط عالم است/ پایمردی و ایستادگی در برابر ظلم از شهید امام خامنهای نامی جاودان و ماندگار به بلندای تاریخ برجا گذاشت/ جمهوری اسلامی ایران خونخواهی و انتقام از عاملین و آمرین این جنایت را وظیفه و حق مشروع خود میداند
📩 متن پیام بدین شرح است:
▫️ بسم الله الرحمن الرحیم
«و لا تقولوا لمن یقتل فی سبیل الله اموات بل احیاء و لکن لاتشعرون»
▫️با کمال اندوه و تأثر و تأسف فرمانده بزرگ امت اسلام، رهبر عالیقدر و معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای به دست شقیترین اشقیای عالم، به شهادت رسید. این رخداد بزرگترین ابتلای امروز جهان اسلام است. ترور عالیترین مقام سیاسی جمهوری اسلامی ایران و زعیم و مرجع برجسته جهان تشیع، توسط محور منحوس امریکایی- صهیونی اعلام جنگ آشکار با مسلمانان خصوصا شیعیان اقصی نقاط عالم محسوب میشود.
▫️ ایران عزیز در طی ۳۷ سال هدایت داهیانه و رهبری شهید عالیمقام حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای راه نورانی حضرت امام خمینی (ره) را با صلابت و اقتدار ادامه داد و به کانون استکبارستیزی و استقلالطلبی بدل شد. رهبری بزرگ و الهی که با تکیه بر اراده، رأی و نظر مردم به ملت ایران عزت و کرامت بخشید و چون استوانهای سترگ، خار چشم دشمنان اسلام و ایران بود.
▫️ تدبیر و دوراندیشی، پایمردی و ایستادگی در برابر ظلم، دلبستگی به امام خمینی و آرمانهای انقلاب اسلامی، رأفت و عطوفت، علم و حلم و صداقت و ایمان خالصانه به پروردگار متعال از شهید بلندمرتبه امام خامنهای نامی جاودان و ماندگار در بلندای تاریخ معاصر پابهپای امام خمینی (ره) برجای گذاشت. حقا که جز شهادت در معرکه نبرد با دشمنان اسلام، شایسته و لایق نام و مقام آیتالله العظمی سید علی خامنهای نبود.
▫️ جمهوری اسلامی ایران خونخواهی و انتقام از عاملین و آمرین این جنایت تاریخی را وظیفه و حق مشروع خود میداند و با تمام توان خود به تحقق این مسئولیت و تکلیف بزرگ خواهد پرداخت.
▫️اینجانب با تسلیت مجدد به امت اسلامی، ملت شریف ایران و عموم علاقمندان و رهروان این زعیم جاویدان بر عزم راسخ و اراده خللناپذیر خود برای ادامه راه این بزرگمرد تاریخ تأکید مینمایم و از درگاه خداوند متعال، توفیق همدلی و همبستگی روزافزون مسئولان و ملت شریف ایران را در مسیر تحقق آرمانهای بلند انقلاب اسلامی و گسترش عدالت و آزادی در جامعه مسئلت دارم.
✍️ مسعود پزشکیان
رئیس جمهوری اسلامی ایران
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
https://eitaa.com/httpshah
دوستان ... مردم انقلابی ... امت حزب الله
تا ۴۸ ساعت خیابان ها باید دست مردم باشه
موکب بزنید تو خیابانها بمانید خسته شدید برید استراحت کنید دوباره برگردید
هدف امریکا و اسراییل اینه لیدرهارو دوباره جمع کنن مجددا موردی که ۲ ماه پیش اتفاق افتاد رو پیاده کنن
اجازه ندید تجمع ضد انقلابی شکل بگیره .
شهرستانهاتونو رها نکنید
که بیاید تهران .
شهرستانارو پر کنید
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
https://eitaa.com/httpshah
هدایت شده از شورای وحدت استان مرکزی
با سلام
مردم غیور اراک
مرحله دوم تجمع و مراسم سیدنا القائد
امروز میدان شهدا
ساعت 16
جزء خوانی قران تا اذان
نماز جماعت
افطار خانوادگی
مراسم شور و حماسه و انزجار از ایادی کفر و صهیونیسم...
لطفا اطلاع رسانی نمایید.
🚨🚨ژنرال تومر بار، در حمله موشکی بالستیک مافوق صوت کشته شده است.
این اتفاق بزرگترین خسارت اسرائیل تا به امروز است.
50.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای تحلیلگر / ایران جهنم برپا کرد / دومین کشتی در تنگه هرمز هدف قرار گرفت
برخلاف نبرد قبلی که پس از 17 ساعت حملات ایران آغاز شد حالا ایران از یک ساعت بعد از حملات در حدود 500 موشک روی سر دشمن ریخته است ، در این برنامه علاوه بر جزئیات این اقدامات تحولات اخیر را مرور خواهیم کرد/ با ما همراه باشید
🔴🔴🔴 فوری/ ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن ارتش آمریکا مورد حمله چهار فروند موشک بالستیک قرار گرفت
👤روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۷ عملیات وعده صادق ۴ بیان کرد:
🔹پیرو اقدامات غرور آفرین نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و حمله به اهداف دشمنان آمریکایی - صهیونی، ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن ارتش آمریکا با چهار فروند موشک بالستیک مورد حمله قرار گرفت.
🔸ضربات قدرتمندانه نیروهای مسلح ج.ا.ا به پیکر خسته نظامی دشمن، وارد مرحله جدیدی شده است و برّ و بحر بیش از پیش گورستان متجاوزان تروریست خواهد شد.
https://eitaa.com/httpshah
🏴هفت شب اقامه عزای امام شهید حضرت آیتالله امامخامنهای
🚩اجتماع هیئات مذهبی و حرکت کاروان عزاداری
📆از یک شنبه ۱۰ اسفند به مدت هفت شب
🕰ساعت ۲۰
📍از میدان شهدا اراک
🚩اللهم عجل لولیک الفرج🤲
https://eitaa.com/httpshah
تصاویر فرماندهان شهید نیروهای مسلح
شهادات فرماندهان سپاه اسلام را به اعضای ابر گروه تهنیت و تسلیت عرض می نمایم .
خداوندا نتیجه خون های به ناحق ریخته شده را ظهور منجی عالم بشریت حضرت مهدی( عج) ، قائم آل رسول(ص) قرار دهد .الهی امین
🤲🤲🤲🤲🤲🤲
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
https://eitaa.com/httpshah
بسم رب الشهدا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دوباره ملتی غرق عزا شد
و ایران باز هم کرببلا شد
امام و رهبر و سالار ملت
بنوشید چون حسین شهدشهادت
به دست اشقیا مولای ما رفت
به عزت رهبرم پیش خدا رفت
اگر سیدعلی گردیده پرپر
به مولایش رسد درحوض کوثر
خدا لعنت کند جلاد کافر
به فرمانش چه گلها گشته پرپر
قسم بر خالق و بر اسم اعظم
که دشمن را کنیم رسوای عالم
بگیریم انتقام از غرب و صهیون
نبردی بی امان با دشمن دون
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
کریم کروندی
❇️ درخواست علماء حوزه علمیه مشهدمقدّس از مرجعیت جهان تشیّع...
✍ بسم الله الرحمن الرحیم
و من قُتل مظلوماً فقدجعلنا لولیّه سُلطاناً
■ محضر مبارک مرجع عالیقدر شیعه حضرت آیت الله العظمی سیستانی(مدظلّه)
● با توجه به تجاسر و تجاوز ددمنشانه دژخیمان آمریکایی و صهیونیستی در به شهادت رساندن رهبر و مرجع فرزانه شیعه و چشم و چراغ امت اسلامی آیت الله العظمی خامنهای قدسسره در منزل و محل کار ایشان و با تسلیت این ضایعه مؤلمه به حضرت عالی، به نیابت از مسلمین روزهدار و داغدار استدعا داریم در استمرار مسیر فقهای بزرگ و زعمای شیعه همچون میرزای شیرازی و آخوند خراسانی و سید یزدی در اعلان جهاد علیه دشمنان و متجاوزان، حکم جهاد علیه سران و نیروهای آمریکایی و صهیونیستی جنایتکار در سراسر منطقه و جهان، صادر فرمایید. بدیهی است امت اسلامی به ویژه شیعیان متعهد و جانبرکف برای اطاعت و انجام وظیفه در قبال این فتوا و حکم شرعی، و محو کامل آنها از منطقه خواهند بود و بدین ترتیب، برگ زرین دیگری بر ظلمستیزی و مبارزه با کافران حربی توسط امت مسلمان به پرچمداری مرجعیت شیعه، افزوده خواهد شد؛ ان شاء الله.
• و ماالنصر إلا من عند الله
حوزه علمیه خراسان
یازدهم رمضان المبارک 1447ه.ق
(دهم اسفند 1404ه.ش)
➖ امضاء کنندگان:
سید حسن مرتضوی، مصطفی اشرفی شاهرودی، سیدجعفر سیدان، سیداحمد علمالهدی، سیدمصطفی موسوی شاهرودی، رجبعلی رضازاده، مهدی مروارید، محمد مروارید، احمد مروی، محمدباقر فرزانه
➖ باقی امضاء کنندگان (به ترتیب الفبا):
مرتضی اسکندری، مصطفی اسکندری، مجتبی الهیخراسانی، محمدجواد انصاریان، غلامرضا باقریکیا، حبیبالله بخاراییزاده، سیدحسن تبادکانی، محمدشاه توکلی، محسن جهانگیری، سیدمحمدرضا حسینی آملی، سیدمحسن حسینیفقیه، رضا حقپناه، محمدحسن خزاعی، علی خیاط، حمید درایتی، سیدعلی دلبری، محمدحسن ربانی بیرجندی ، علی رضایی تهرانی، مهدی رضایی، مهدی زمانیفرد، سیدعلی سجادیزاده، سیدموسی صدر، سید ابوالفضل طباطبایی اشکذری، عبدالکریم عبداللهی، علی قربانی خراسانی، محمدرضا کاظمی، سیدهادی مرتضوی، سیدمحمود مرویان حسینی، منصور معلمیفر، محسن ملکی، محمدجواد نظافت، نورمحمد نظری، مرتضی نوروزی، عبدالحمید واسطی.
#ایران_امام_زمان
https://eitaa.com/httpshah
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
https://eitaa.com/httpshah