توییت حجت الاسلام میرزایی به بهانه اکران فیلم «غریب» در جمع جبهه فرهنگی انقلاب اصفهان
🔹امروز هم جامعه نیازمند مسئولان با منش شهید بروجردی ها است که متأسفانه کمتر از این دست مسئولین یافت می شود.
#شهید_بروجردی
🆔 @huseinmirzaie_ir
💥سلسله نشستهای برخط الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت
«نسبت مردم و حاکمیت در اقامه عدالت اجتماعی»
👤با حضور حجت الاسلام دکتر احمد اولیایی
(عضو هیئت علمی گروه مطالعات عدالت اجتماعی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
🕗 سهشنبه ۱۵ فروردین ۱۴٠۲، ساعت ۲٠
📱در کانال ایتا حجت الاسلام حسین میرزایی (نماینده مجلس شورای اسلامی)
🆔 @huseinmirzaie_ir
🎙حجتالاسلام حسین میرزایی در گفتوگو با پایگاه خبری ندای اصفهان:
💠 آغوش مجمع نمایندگان برای مسئولان استان باز است
🔻تعامل بین مدیران و نمایندگان مجلس را همواره شاهد هستیم اما خیلی قوی نبوده است. آغوش مجمع نمایندگان استان برای مسئولان استان باز است. برخی مسائل ملی است و مدیریت استان نقشی در آنها ندارد؛ به عنوان نمونه معضل افزایش نرخ ارز یا سیاستهای مالی و پولی از عهده مدیریت استانی خارج است.
🔻مدیران استانی در برخی موارد میتوانند کارهایی انجام دهند اما به ثمرنشستن آن نیازمند همدلی و همکاری دوطرفه است. نمایندگان درباره حل مشکلات شهر، استان و کشور نگاه مثبت حداکثری دارند، بنابراین اگر مسئولان همراه باشند بهطور قطع همافزایی بهتری اتفاق خواهد افتاد.
🖇https://nedaesfahan.ir/149511
#حجتالاسلام_حسین_میرزایی
🆔 @huseinmirzaie_ir
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجت الاسلام مهندس میرزایی
نشست برخط 👆
💥 «نسبت مردم و حاکمیت در اقامه عدالت اجتماعی»
👤ارائه حجت الاسلام دکتر احمد اولیایی
(عضو هیئت علمی گروه مطالعات عدالت اجتماعی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
🆔 @huseinmirzaie_ir
حجت الاسلام مهندس میرزایی
💥سلسله نشستهای برخط الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت «نسبت مردم و حاکمیت در اقامه عدالت اجتماعی» 👤با ح
💥 در کانال حجت الاسلام حسین میرزایی (نماینده مردم اصفهان در مجلس) بررسی شد؛
«نسبت مردم و حاکمیت در اقامه عدالت اجتماعی»
🔹حجت الاسلام دکتر احمد اولیایی، عضو هیأت علمی گروه مطالعات عدالت اجتماعی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت:
عدالت اجتماعی از جمله مسائل مهمی است که همه جوامع با آن درگیر هستند. زمانی که جامعه شکل میگیرد مقوله توزیع به عنوان یکی از مهمترین فضائل اجتماعی مطرح میشود و در همین راستا انسانها در همه جوامع به عدالت اجتماعی نیازمند هستند.
🔹وی در ادامه افزود: انقلاب اسلامی ایران بر مبنای عدالت اجتماعی شکل گرفت و بزرگترین هدف آن تحقق همین امر بوده است. در کلام امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب نیز این مقوله را بارها شنیدهایم.
🔹عضو هیأت علمی گروه مطالعات عدالت اجتماعی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی خاطرنشان کرد:
پس از گذشت سالها از پیروزی انقلاب اسلامی، تلاشهای فراوانی در بسط عدالت اجتماعی صورت گرفته اما همان طور که رهبر معظم انقلاب نیز تأکید کردهاند ما در این خصوص، در وضعیت راضی کنندهای نیستیم.
🔹وی ادامه داد: برای نزدیک شدن به عدالت اجتماعی باید از موانع موجود گذشت، این موانع فردی و اجتماعی هستند و محدودیت منابع، کارشکنی، عدم تقوا، در این میان نقش دارند.
🔹حجت الاسلام اولیایی با بیان اینکه در بحث عدالت اجتماعی ما با مشکل نظری روبرو هستیم، بنابراین هر دولتی که به روی کار میآید براساس دیدگاه خود به عدالت اجتماعی میپردازد، تصریح کرد: علت این است که تا قبل از انقلاب، اندیشمندان اسلامی دغدغه بسط عدالت نداشتند زیرا از منابع دور بودند. آنها در حوزه چیستی و چرایی عدالت فعالیت کردهاند اما درباره اینکه چگونه به دنبال عدالت باشیم کمتر کار شده است.
🔹وی با طرح این سؤال که مردم به عنوان رکن اصلی جامعه چه نسبتی با حاکمیت در مسأله عدالت اجتماعی دارند، اظهار کرد: عاملیتِ عدالت، مقوله مهمی در حوزه عدالت است. یعنی چه نهاد و چه فردی باید عدالت را در جامعه بسط دهد. آیا مردم باید به دنبال عدالت اجتماعی باشند یا حاکمیت، نظام و دولتها باید این کار را انجام دهند؟
🔹حجت الاسلام اولیایی گفت: اکنون اینگونه به نظر میرسد که مردم دائما در مقام انتظار نسبت به حاکمیت در بسط عدالت قرار دارند و خود هیچگونه نقشی ندارند. البته این انتظار طبیعی است. علت این است که ما در وضعیت دولت ملت به سر میبریم.
🔹وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر دولت بزرگ است و مردم قدرت توزیع ندارند، خاطرنشان کرد: در این وضعیت طبیعی است که مردم در حالت انتظار و قعود قرار میگیرند. در این صورت بیگانگی اجتماعی رخ میدهد و نتیجه آن کاهش مشارکتهای سیاسی و اجتماعی است. همچنین ادراک عدالت اجتماعی مردم خدشهدار میشود؛ یعنی ممکن است عدالت در جامعه وجود داشته باشد اما مردم تصور میکنند که عدالتی وجود ندارد.
🔹حجت الاسلام اولیایی در ادامه عنوان کرد: برای تغییر ادراک عدالت اجتماعی عوامل مختلفی از جمله معرفتی و غیرمعرفتی وجود دارد. رسانه از جمله عوامل غیرمعرفتی است که ادراک عدالت اجتماعی را تغییر میدهد، گاهی رسانه با تکیه بر سیاهنماییها دائما به مخاطب القا میکند که در جامعه هیچ عدالتی وجود ندارد، مباحث شخصی مانند حسادت، محرومیتهای نسبی و… از جمله عوامل غیرمعرفتی دیگر است.
🔹وی تصریح کرد: اگر مردم از حاکمیت فاصله بگیرند، ادراک عدالت اجتماعی آنها خدشه دار میشود. زمانی که این عامل تثبیت شود، مشارکت و تلاش عمومی برای بسط عدالت، امید و عزم ملی کاهش پیدا میکند.
عضو هیأت علمی گروه مطالعات عدالت اجتماعی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی خاطرنشان کرد: نسبت بین مردم و حاکمیت در بسط عدالت اجتماعی متقابل است و هر دو گروه باید در این راستا تلاش کنند.
🔹وی افزود: در حال حاضر مردم دچار حالت قعود شدهاند یعنی بیان میکنند که در کشور عدالت وجود ندارد، در حالی که در قرآن آمده است که مردم، خود نیز باید اقامه عدالت کنند. در این راستا کلیت جامعه باید عدالت را بسط دهند و وظیفه یک نفر نیست، بلکه عدالت باید در جامعه جریان پیدا کند.
(متن کامل گزارش این نشست را در خبرگزاری رسا بخوانید) 👇
https://rasanews.ir/fa/news/732048
🆔 @huseinmirzaie_ir
💠حضور حجت الاسلام میرزایی در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه اصفهان، به امامت حجت الاسلام والمسلمین میردامادی و استماع سخنان و مطالبات مومنین در حاشیه نماز جمعه
📆جمعه-۱۹فروردین ۱۴٠۲
#حجتالاسلام_حسین_میرزایی
🆔 @huseinmirzaie_ir
📱با سلام،
ما را در شبکه های اجتماعی با همین آدرس دنبال کنید؛
🇮🇷 اطلاع از برنامه های حجت الاسلام حسین میرزایی
(نماینده مردم شریف اصفهان در مجلس شورای اسلامی)
🆔 @huseinmirzaie_ir
💥سلسله نشستهای برخط الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت
با نگاهی به سیره علوی؛
زمینههای استراتژیک بسط عدالت و عدالتخواهی در ایران عصر حاضر
👤با حضور آقای روح الله عباسیان (مدیر جامعه فرهنگی عبادالرحمن بصیر)
🕗 سهشنبه ۲۲ فروردین ۱۴٠۲، ساعت ۲٠
(همزمان با شب شهادت مولا علی علیه السّلام)
📱در کانال ایتا حجت الاسلام حسین میرزایی
(نماینده مجلس شورای اسلامی)
🆔 @huseinmirzaie_ir
💠جلسه مجمع نمایندگان استان اصفهان، دیدار نوروزی با استاندار و بررسی و برنامه ریزی جهت مسائل استان و شهرستان
#حجتالاسلام_حسین_میرزایی
🆔 @huseinmirzaie_ir
🎙حجت الاسلام حسین میرزائی در دیدار فراکسیون قرآن و عترت با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه نمایشگاه قرآن:
💠 بودجه اختصاص داده شده به مباحث قرآنی بسیار اندک است
🔻بودجه اختصاص داده شده به مباحث قرآنی بسیار اندک است و همین میزان هم برای کارهای پژوهشی در نظر گرفته میشود.
🔻هزینه برخی مجموعههای خودجوش قرآنی به جایی میرسد که توانایی پرداخت هزینه اساتید خود را ندارند بر همین اساس تصمیم به تعطیلی مجموعهها میگیرند در حالی که بسیاری از حافظان قرآنی را این گروه آموزش و به جامعه تحویل دادهاند. شناسایی کردن این مجموعه از اقدامات اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد است.
🔻اقدامات قرآنی انجام شده از انسجام کافی برخوردار نبوده است، هر فرد از بخشی شروع به انجام فعالیت قرآنی دارد که تاثیری در هم افزایی ندارد باید سازماندهی در این راستا صورت پذیرد.
🖇https://www.icana.ir/Fa/News/519585/
#حجتالاسلام_حسین_میرزایی
🆔 @huseinmirzaie_ir
💠اعضای فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی دوشنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۲ از نمایشگاه قرآن در مصلای امام خمینی (ره) بازدید کردند.
#حجتالاسلام_حسین_میرزایی
🆔 @huseinmirzaie_ir
💠اعضای فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی دوشنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۲ در حاشیه بازدید از نمایشگاه قرآن در مصلای امام خمینی (ره) با محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار کردند و به بیان دغدغه ها و انتقال دیدگاه ها پرداختند.
#حجتالاسلام_حسین_میرزایی
🆔 @huseinmirzaie_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلم| حجت الاسلام حسین میرزایی: برای فرهنگ نیز باید یک زنجیره تولید طراحی کرد
🔻نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی در جریان دیدار اعضای فراکسیون قرآن و عترت با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه نمایشگاه قرآن با تاکید بر اینکه برای فرهنگ نیز باید یک زنجیره تولید طراحی کرد، گفت:
این زنجیره شامل تولید نظریه، آموزش، کسب مهارت و در نهایت رسیدن به یک نهاد اجتماعی است، که قرار است آن نظریه را پای زندگی مردم بیاورد.
#حجتالاسلام_حسین_میرزایی
🆔 @huseinmirzaie_ir
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجت الاسلام مهندس میرزایی
هم اکنون 👆
💥 نشست برخط
با نگاهی به سیره علوی؛
زمینههای استراتژیک بسط عدالت و عدالتخواهی در ایران عصر حاضر
👤ارائه آقای روح الله عباسیان (مدیر جامعه فرهنگی عبادالرحمن بصیر)
🆔 @huseinmirzaie_ir
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
او نزدیک است...
🤲 «شرحی بر دعاهای روزهای ماه مبارک رمضان»
✍ از تألیفات سابق حجت الاسلام والمسلمین حسین میرزایی
وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ
🔗 لینک دریافت
https://b2n.ir/e55572
#رمضان #دعا
🆔 @huseinmirzaie_ir
حجت الاسلام مهندس میرزایی
💥سلسله نشستهای برخط الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با نگاهی به سیره علوی؛ زمینههای استراتژیک بسط عدا
💥 در کانال حجت الاسلام حسین میرزایی (نماینده مجلس شورای اسلامی) بررسی شد؛
روح الله عباسیان دبیر جامعه فرهنگی عبادالرحمن بصیر:
«حق برابر استخدامی از زمینههای عدالتخواهی است»
🔹عباسیان اظهار کرد: از جنبههای عدالت خواهی وضع قوانین صحیح و نظارت بر اجرای قانون است، عدالتخواهان باید شکافهای موجود و غیر متوازن در بخشهای مختلف جامعه را بررسی کنند تا به علت پی ببرند.
وی با بیان اینکه #نهج_البلاغه مملو از نکات مرتبط با #عدالت است، افزود: امیرالمومنین (ع) عدالت را شریفتر و برتر از بخشش میدانند و این نشان دهنده اهمیت عدالت است.
🔹مدیر جامعه فرهنگی عبادالرحمن بصیر گفت: امام علی (ع) میفرمایند در میان حقوق الهی بزرگترین حق، حق رهبر بر مردم و حق مردم بر رهبر است.
وی با بیان اینکه روش برخی مسئولان سبب ذبح عدالتخواهی میشود، تصریح کرد: طبق فرموده امام علی (ع) از گفتن حق نباید خودداری کرد. یعنی در راه عدالت خواهی نباید کوتاهی کرد. این وظیفهای است که بر عهده مردم است.
🔹عباسیان بیان کرد: در خطبه ۲۲۴ نهج البلاغه، امیرالمومنین (ع) مواردی از عدالتخواهی خود را گزارش میدهند، این موضوع را با عملکرد برخی مسئولان باید مقایسه کرد که رویکرد علوی در عملکرد آنها دیده نمیشود.
وی با اشاره به زمینههای عدالتخواهی در جامعه گفت: عدالتخواهی امری حیاتی و راهبردی برای جامعه است و اگر پیگیری شود بسیاری از مشکلات حل میشود و به سمت پیشرفت حرکت میکنیم.
🔹مدیر جامعه فرهنگی عبادالرحمن بصیر ادامه داد: یکی از مسائلی که عدالت پیرامون آن بسیار مورد توجه است بحث #استخدام_سفارشی است. هرچند گفته میشود استخدامها به صورت عادلانه است اما واقعیت چیز دیگری است. برخی مسئولان تحت عنوان نیروهای حجمی و شرکتی و… اطرافیان و آشنایان را استخدام کرده و سپس مدعی میشوند که این نیروها باید امنیت شغلی پیدا کنند و در جهت رسمی شدن آنها تلاش میکنند.
🔹وی با بیان اینکه در مجلس شورای اسلامی به اسم عدالت خواهی قانونی مصوب میشود تحت عنوان ساماندهی کارکنان دولت، گفت: در این قانون آمده که افرادی که تحت عنوان نیروی حجمی مشغول به کار بودند دولت مکلف به رسمی کردن آنها بدون آزمون است، این درحالی است که در این میان افراد نخبه فرصت فعالیت پیدا نمیکنند. در حالی که باید از طریق آزمونهای استخدامی کارکنان دولت را گزینش میکردند، اما به صورت سفارشی آنها را جذب کردند.
🔹عباسیان با بیان اینکه در سی، چهل سال اخیر چندین بار اتفاق افتاده که نیروهای غیررسمی تبدیل وضعیت شدند، گفت: در بسیاری از وزارتخانهها این اتفاق رخ داده است و متأسف هستیم که مجلس که باید عدالتخانه باشد چنین تصمیمی گرفته است.
وی ادامه داد: پنج، شش نفر از نمایندگان در حمایت از طرح ساماندهی کارکنان دولت صحبت کردند در حالی که یک نفر هم در مخالفت با آن صحبت نکرد.
🔹عباسیان با بیان اینکه وقتی نیروهای جذب شده در یک دستگاه سفارشی باشند اعتماد مردم به نظام کم میشود، تصریح کرد: جوانانی که بی عدالتیهای این چنینی را مشاهده میکنند معترض میشوند.
وی خاطرنشان کرد: جوان نخبه میتواند با کمترین حقوق به کشور خود خدمت کند اما مسئولان این فرصت را از او دریغ کرده و از افراد سفارشی استفاده کردند که با مدارک تحصیلی بسیار پایین وارد دستگاههای دولتی شدهاند.
🔹عباسیان این بی عدالتی را عامل #فرار_نخبگان دانست و گفت:
به دنبال استخدامهای سفارشی و بدون ضابطه مانند استخدامهای شهرداریها و تبدیل وضعیتهای استخدامهای دولتی به رسمی، نخبگان واقعی فرصت شغلی مناسب پیدا نمیکنند، درحالی که فردی با دیپلم یا سیکل وارد یک قرارداد پیمانی شده، بعدا از طریق یک دانشگاه نه چندان معتبر مدرک لیسانس هم میگیرد و سپس تقاضای رسمی شدن میکند.
(متن کامل گزارش این نشست را در تابناک اصفهان و ندای اصفهان بخوانید) 👇
http://www.tabnakesfahan.ir/fa/news/1100353
https://nedaesfahan.ir/149819
🆔 @huseinmirzaie_ir