حجت الاسلام مهندس میرزایی
💥همزمان با شام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و مصادف با نهمین سالگرد رحلت یاور صدیق انقلاب اسلامی «بازخو
💥در کانال حجت الاسلام حسین میرزایی (نماینده مجلس شورای اسلامی) بررسی شد؛
«بازخوانی آثار و کتابهای استاد سید علی اکبر پرورش»
🔹حجت الاسلام جواد جلوانی با اشاره به کتاب در حال چاپ «حوالی ۵۷» که شامل مصاحبه با ۴۶ نفر از پیشگامان انقلاب اسلامی اصفهان است، اظهار کرد:
در همه این ۴۶ مصاحبه، نام مرحوم پرورش ذکر شده و افراد زیادی عنوان میکنند که از استاد پرورش در مبارزات انقلاب خط میگرفتیم، در واقع رد پای استاد پرورش در جای جای فعالیتهای انقلاب اسلامی وجود دارد.
🔹پژوهشگر تاریخ انقلاب اسلامی با مروری بر زندگی اجتماعی و سیاسی مرحوم پرورش افزود: استاد پرورش از نفرات اصلی راه اندازی تحصن ۱۰ روزه در منزل آیت الله خادمی و سخنران اصلی تجمعات انقلابی از جمله تظاهرات تاسوعا و مراسم بزرگ در آستانه ورود امام خمینی (ره) به ایران بود که با حضور جمعیت میلیونی در میدان امام (ره) اصفهان برگزار شد.
🔹وی گفت: استاد پرورش پس از پیروزی انقلاب اسلامی منتخب مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی شد و در بحبوحه مسائل سیاسی آن زمان، نقشهای تأثیرگذاری ایفا کرد، وی همچنین با قبول مسئولیت در بخشهای مختلف استان، ادارات و دستگاهها را سر و سامان داد و در دهه ۶۰ نیز در کابینه دولت به عنوان وزیر آموزش و پرورش نقش ایفا کرد. مرحوم پرورش در دوران اصلاحات و پس از آن نیز در سازماندهی نیروهای خط امام نقش داشت و در جمعیت موتلفه نیز حضوری پررنگ ایفا میکرد.
🔹جلوانی ادامه داد: استاد پرورش آثار گوناگونی را در طول حیات پربرکت خود به رشته تحریر درآورد که برخی از آن قبل از انقلاب و تعدادی نیز پس از پیروزی انقلاب اسلامی تألیف شده است و این آثار ابعاد گسترده شخصیتی وی را به معرض نمایش میگذارد.
وی با بیان اینکه «پیامبر در مکه» و «علی در مدینه» کتابهای دوگانهای است که سال ۵۵ چاپ شده است، گفت: این کتابها شامل سخنرانیهای مرحوم پرورش است که حکم کتابی انقلاب دارد و تداعیگر مبارزه با رژیم پهلوی به عنوان طاغوت زمان است. نکته جالب اینکه قبل از انقلاب و ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی این کتابها در تیراژهای گسترده به چاپ رسیده است.
🔹این پژوهشگر تاریخ انقلاب اسلامی ادامه داد: «قرآن و خطوط انفاق» عنوان کتاب دیگری از مرحوم پرورش است که قبل از انقلاب برای نخستین بار چاپ شده است. این کتاب شامل سخنرانی وی در افتتاحیه صندوق قرض الحسنه امام حسن مجتبی (ع) در اصفهان است.
🔹وی گفت: یکی از کتابهای فوقالعاده مرحوم پرورش که الهام بخش مبارزان سیاسی سالهای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی است، شامل مباحث مطرح شده در جلسات قرآنی او است. در این جلسات «سوره کهف» برای تفسیر انتخاب شده و جلسات در روزهای دوشنبه در مسجد آیت الله خادمی (با نام قدیم حاجرسولیها) برگزار میشده است. این سوره داستان جوانمردانی است که برای حفظ دین خود هجرت میکنند، این کتاب در سال ۹۳ با نام «مردان آنجلس» تجدید چاپ شده است.
🔹جلوانی با بیان اینکه سخنرانی مرحوم پرورش در سال ۱۳۵۶ تحت عنوان «نقش عینی وحی» در مسجد امام علی (ع) اصفهان نیز به کتاب تبدیل شده است، افزود: شهید علی اکبر اژهای از شهدای ۷ تیر، سخنرانان این مسجد را دعوت کرده و سخنان آنها را نوشته و از آن جزواتی تهیه کرده که کتاب نقش عینی وحی شامل سخنرانی استاد پرورش در این مسجد و البته با نام مستعار «علی اکبر تربیت» به چاپ رسیده است.
🔹وی خاطرنشان کرد: مرحوم پرورش بر قرآن و نهجالبلاغه و احادیث اهل بیت علیهم السلام تسلط عجیبی داشت که کتاب «پدیده جاهلیت از دیدگاه قرآن» نشان دهنده همین تسلط است.
🔹این پژوهشگر تاریخ انقلاب اسلامی بیان کرد: برخی کتابهای استاد پرورش حتی در کتابخانه منزل ایشان نیز موجود نیست، بنده از خانواده استاد علت را پرسیدم که پاسخی جالب داشت. علت آن فراری بودن استاد پرورش از اسم و رسم بود، او میگفت حتی از چاپ کردن کتابهای قبل از انقلاب نیز پشیمان هستم.
وی گفت: خانواده مرحوم پرورش میگویند او در سالهای آخر عمر خود بود که یک روز وانتی خبر کرد و کل کتابهای خود را بار کرده و فرستاد جایی که نمیدانیم، در واقع او میخواست از همه تعلقات جدا شود.
🔹جلوانی ادامه داد: مجموعه درسگفتار با عنوان «مدیریت از دیدگاه نهجالبلاغه» کتاب دیگری است که زمان حضور مرحوم پرورش به عنوان وزیر آموزش و پرورش توسط ایشان بیان و به چاپ رسیده است.
(متن کامل گزارش این نشست را در خبرگزاری مهر مطالعه فرمایید) 👇
https://www.mehrnews.com/news/5778129
https://nedayeesfahan.ir/150368
🆔 @huseinmirzaie_ir
17.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخش گزارش «نشست ماهانه مجمع نمایندگان استان اصفهان» به میزبانی شهرداری درچه از سیمای مرکز اصفهان
🔹 دستور جلسه: از مسئله آب استان تا تامین زمین برای نهضت ملی مسکن
🔹 با حضور مشترک معاونین استانداری در حوزه عمرانی و آب
🆔 @huseinmirzaie_ir
💥سلسله نشستهای برخط الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت
«عالم پروری، اصلیترین راهبرد فرهنگی امام صادق علیه السلام»
👤با حضور حجت الاسلام سید حسن طباطبایی
(از مبلغین مجموعه روضه های خانگی ثاقب)
🕣 سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴٠۲ ساعت ۲٠:۴۵
(همزمان با شام شهادت امام جعفر صادق ع)
📲 در کانال ایتا حجت الاسلام حسین میرزایی (نماینده مجلس شورای اسلامی)
🆔 @huseinmirzaie_ir
💠حضور در مسجد اسلامی رهنان به امام جماعت حجت الاسلام والمسلمین لطفی،
سخنرانی و پرسش و پاسخ در جمع نمازگزاران
📆25 اردیبهشت 1402
#حجتالاسلام_حسین_میرزایی
🆔 @huseinmirzaie_ir
🎙حجت الاسلام حسین میرزائی در گفتگو با خبرگزاری مهر:
💠 مطالبه از مجلس در خصوص حجاب و شبکه نمایش خانگی آدرس غلط دادن است/ مردم و مجلس در مطالبه گری همدغدغه هستند
🔻حجاب و عفاف قانون دارد و مجری قانون، هم دولت است و هم قوه قضاییه. دستگاه قضا در این زمینه مسئولیت اجرا دارد چون در زمینه حجاب و عفاف جرم انگاری شده است. اگر به نظر مجریان، در قانون نقصی وجود دارد باید لایحه به مجلس بیاورند و مجلس به سرعت رسیدگی میکند.
وی خاطرنشان کرد: پس از مدتها اهمالکاری بعضی از مسئولان، دولت قول داده که لایحه تکمیلی عفاف و حجاب را به مجلس بیاورد و رئیس مجلس هم قول داده به محض رسیدن لایحه، در اسرع وقت رسیدگی به آن انجام شود.
(متن کامل گفتگو در خبرگزاری مهر) 👇
🖇mehrnews.com/x328rw
#حجتالاسلام_حسین_میرزایی
🆔 @huseinmirzaie_ir
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجت الاسلام مهندس میرزایی
هم اکنون👆
💥سلسله نشستهای برخط الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت
«عالم پروری، اصلیترین راهبرد فرهنگی امام صادق علیه السلام»
👤با حضور حجت الاسلام سید حسن طباطبایی
(از مبلغین مجموعه روضه های خانگی ثاقب)
🆔 @huseinmirzaie_ir
حجت الاسلام مهندس میرزایی
💥سلسله نشستهای برخط الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت «عالم پروری، اصلیترین راهبرد فرهنگی امام صادق علیه
💥 در کانال حجت الاسلام حسین میرزایی (نماینده مجلس شورای اسلامی) بررسی شد؛
تربیت شاگردان متعهد و متخصص؛ راهبرد فرهنگی و تشکیلاتی امام صادق(ع)
🔹حجتالاسلام سیدحسن طباطبایی، مبلغ مجموعه روضههای خانگی ثاقب با طرح این سؤال که چرا از امام صادق(ع) بهعنوان رئیس مذهب جعفری، نوشته و کتاب زیادی در دست نیست، اظهار کرد:
همه ما میدانیم که معصومان نوشتههای زیادی داشتند، از جمله نامههایی که به اشخاص مینوشتند، اما بحث بر سر این است که وقتی نسبتسنجی میکنیم، میبینیم آن حجم از معارف اهل بیت(ع) با آنچه به دست ما رسیده، قابل مقایسه نیست و حداقل درباره امام صادق(ع) این سؤال مطرح است.
🔹وی افزود: برای پاسخ به این سؤال، ابتدا باید با فضای دوران حیات امام صادق(ع) آشنا شویم. ایشان در برههای به امامت رسید که دین مردم عاریتگرفته از تعالیم بنیامیه بود و حتی شیعیان تراز اول نیز در ابتدائیات با مشکل مواجه بودند. درواقع، مردم یک عمر با تعالیم بنیامیه سر کرده بودند.
🔹مبلغ مجموعه روضههای خانگی ثاقب با بیان اینکه «چهار مانع» وجود داشت که اجازه نمیداد امام صادق(ع) نشر اسلام ناب محمدی و تفکر اصلی تشیع را از طریق کتب و تألیفات پیش ببرد، گفت: مانع اول، معاصر و همزمانبودن با یک حاکم طاغوتی به اسم منصور دوانیقی بود که عرصه را بر امام تنگ کرده بود. منصور جدا از اینکه جایگاه سیاسی خاصی برای خود قائل بود، ادعای اعلمیت و افقهیت در حکومت داشت و این موضوعی کمسابقه بود. معاویه با آن پرونده سیاه، چنین ادعایی نداشت، اما منصور میگفت من خودم مرجع تقلید هستم و باید از من یاد بگیرید.
🔹وی ادامه داد: دومین مانع که اجازه نمیداد امام صادق(ع) کار تشکیلاتی و فرهنگی خود را با تألیف کتاب پیش ببرد، آن دسته از اقوام امام بودند که ادعای امامت داشتند. این افراد از هاشمیون، علویون و اقوام امام بودند که زیر پرچم امام حق قرار نمیگرفتند.
طباطبایی مانع سوم در مسیر نهضت فرهنگی امام صادق(ع) را عدهای افراد مدعی و به ظاهر دیندار، ولی با دینی پر از بدعت دانست و بیان کرد: دین این افراد حاصل دهها سال تعلیم معاویه، یزید و دستگاه بنیامیه بود.
🔹چهارمین مانع، شیعیانی بودند که تاب و تحمل یکسری اسرار امامت، تشیع و معارف دین را نداشتند. امام صادق(ع) خطاب به آنها میفرمود من بسیاری از حرفها را نمیتوانم به شما بگویم، چون قبل از اینکه به اطلاع خانواده شما برسد، به گوش حکومت میرسد. امروز هم چنین افرادی هستند که ظرفیت شنیدن بسیاری از مسائل را ندارند و گاهی اوقات اگر سخنی بشنوند، به جای اینکه بیشتر مرید اهل بیت(ع) شوند، بیشتر درجا میزنند.
🔹وی با بیان اینکه ائمه(ع) نور زمانه بودند، ولی در هر دورهای با توجه به شرایط زمان، راهبردهای آنها با هم متفاوت بود، گفت: امام صادق(ع) در آن شرایط ملاحظه کرد که تألیف کتاب راه صحیحی نیست و به یک راه جایگزین رسید. ایشان شیوهای اتخاذ کرد که براساس آن، شیعه نه فقط در زمان خود، بلکه تا صبح قیامت، معارف دین و اسلام ناب را از طریق علمای ربانی، ثقه، متعهد و متخصص اخذ کند.
امثال ابابصیرها، محمدبن مسلمها و زرارهها، سالیان سال با زیروبمهای فرهنگ تشیع آشنا شده بودند. بنابراین، امام به جای تألیف کتاب، به شاگردپروری رو آورد؛ چون در شرایط تقیه، اگر میخواست کتاب بنویسد و در آن حالت به مواردی اشاره کند، برای مردم گنگ بود.
🔹مبلغ مجموعه روضههای خانگی ثاقب با بیان اینکه امروز بعضی از اقشار مذهبی با خطر عالمستیزی مواجهند، تصریح کرد: این خطر از زمان امام صادق(ع) و ائمه بعدی تا امروز وجود داشته و این سؤال مطرح است که چطور افراد بدون تخصص و سواد در علوم حوزوی، به خود اجازه میدهند جایگاه مرجعی را که ۷۰ سال آموزش دین دیده، به راحتی به چالش بکشند؟
(متن کامل گزارش این نشست را در خبرگزاری ایکنا بخوانید) 👇
https://isfahan.iqna.ir/fa/news/4141346
https://nedayeesfahan.ir/150406
🆔 @huseinmirzaie_ir
#اطلاعیه
🔹جلسه «شرح نامه ۵۳ نهج البلاغه» (نشست سوم)
🔹با حضور حجت الاسلام حسین میرزایی (نماینده مردم شریف اصفهان در مجلس شورای اسلامی)
⏳زمان: پنج شنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴٠۲
از ساعت ۱۵:۳٠ الی ۱۶:۳٠
🏠 مکان: زیرزمین ساختمان نمایندگان مجلس واقع در خیابان جی، کوچه ۲۱
👈 ورود برای عموم علاقه مندان آزاد است.
🆔 @huseinmirzaie_ir
💠بازدید از اداره کل سلامت استان اصفهان، بررسی روند فعالیتها و پیگیری دغدغهها و مشکلات شهروندان
📆۲۸ اردیبهشت 1402
#حجتالاسلام_حسین_میرزایی
🆔 @huseinmirzaie_ir
💠بازدید از کتابخانه تخصصی و مرکز تحقیقات نهج البلاغه
📆۲۸ اردیبهشت 1402
#حجتالاسلام_حسین_میرزایی
🆔 @huseinmirzaie_ir