حلقه وصل
📣 رهبر انقلاب در جمع مردم قم سخنرانی خواهند کرد 🔺 حضرت آیت الله سیدعلی خامنهای صبح امروز (چهارشنبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش مردم به حمله موشکی به پایگاه آمریکا
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
📣 رهبر انقلاب در جمع مردم قم سخنرانی خواهند کرد 🔺 حضرت آیت الله سیدعلی خامنهای صبح امروز (چهارشنبه
📣رهبر معظم انقلاب: ایمان و غیرت دینی مردم را در 19 دی به میدان کشید
رهبر معظم انقلاب در دیدار مردم قم:
🔺مردم عزیز و با افتخار قم این مراسم 41 سال است که هر سال با عظمت برگزار می شود . مردم سراسر کشور چشمشان به مردم قم است در روز 19 دی به مناسبت آن حادثه بسیار مهم و تاریخ ساز.
🔺یک جمله درباره این مسئله 19 دی و قم عرض کنم و یک جمله درباره شهید این روزها شهید سلیمانی
🔺درباره مسئله 19 دی باید فکر کنیم و درس بگیریم اکثر شما براداران و خواهرانی که تشریف دارید آن روز نبودید و ندیدید لکن آن روز خاطره اش زنده است که باید درس بگیریم؛ زیرا گذشته باید همیشه چراغ راه آینده باشد.
🔺19 دی اینجور بود به خاطر مقام مرجعیت رهبر عظیم شان و بزرگ انقلاب که در آن وقت در ایران نبودند مردم قم به خاطر دفاع از ایشان در مقابل نیروهای مسلح و بی رحم طاغوت سینه سپر کردند مردم دست خالی بودند و هیچی نداشتند؛ چه چیزی آنها را وسط میدان کشید؟ایمان و غیرت دینی؛ این دو تا کلیدواژه است.
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
📣رهبر معظم انقلاب: ایمان و غیرت دینی مردم را در 19 دی به میدان کشید رهبر معظم انقلاب در دیدار مردم
🔰 رهبر انقلاب: شهید سلیمانی هم شجاع بود و هم با تدبیر بود
🔻 رهبر انقلاب، هماکنون: شهید سلیمانی هم دل و جگر داشت و به دهان خطر می رفت و ابایی نداشت با تدبیر بود و منطق داشت برای کارهاش
🔹این تدبیر فقط در میدان نظامی نبود. در میدان سیاست هم بود. در عرصه سیاست هم شجاع بود و هم با تدبیر بود. سخنش تاثیر گذار بود.
🔺️ از همه اینها بالاتر اخلاص او بود. اهل ریا نبود.
#رفیق_خوشبخت_ما
🆔 @hvasl_ir
🚩امام خامنه ای: اگر دولتی در منطقه یا بیرون منطقه حرفی علیه ما بزند این را دشمن به حساب نمیآوریم
رهبر انقلاب:
🔹ما کم نداریم؛تربیت شدگان مکتب امام خوشبختانه روز به روز بیشتر میشوند
🔹امام فرمودند یکبار در جنگ که فتحالفتوح انقلاب تربیت جوانها و رشد دادن این نهالهای بالنده است
🔹دشمن را بشناسیم؛ این را به طور قاطع میگویم دشمن عبارت است از آمریکا و رژیم صهیونیستی و دستگاه استکبار که فقط آمریکا و فقط دولتها نیستند.
🔹 مجموعهای از کمپانیها و غارتگران دنیا و ستمکاران دنیا هستند که با هر مرکزی که با ستم و غارتگری مخالف باشد مخالفند.
🔹حالا اگر دولتی در منطقه یا بیرون منطقه حرفی علیه ما بزند این را دشمن به حساب نمیآوریم. مادامی که در خدمت دشمن نباشد
🔹در شناخت دشمن نباید اشتباه کرد.
🔹اگر این را دانستیم، راه مقابله ی با نقشه دشمن را هم اگر دانستیم؛ نقشه دشمن این است که جوانان ما را، مردم ما را، در بخشهای گوناگون دچار خلل در عزم و اراده کند. این نقشه اساسی دشمن است.
🔹تردیدافکنی در ایمان مردم و در عزم راسخ مردم. یعنی همان دو عنصر ایمان و غیرت دینی. دشمن به دنبال این است و میدانند اگر این اتفاق افتاد قدرت تهاجمی و حتی قدرت دفاعی جمهوری اسلامی هم تحت تاثیر قرار گرفته و از بین خواهد رفت.
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: دشمنان در مقابل عظمت ملت ایران احساس خضوع کردند، ممکن است به روی نیاورند اما چاره ای ندارند.
🔹ملت ایران بر دهان اینان کوبید.
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رهبر انقلاب: دشمنی این جبهه دشمنان موسمی و فصلی نیست و ذاتی و همیشگی است/ علاج این است که ما باید خودمان را قوی کنیم./ این که بعضی فکر می کنند که کاری نکنید که آمریکا عصبانی می شود دقیقا برعکس سخن خداوند است
🆔 @hvasl_ir
🔻موشکهای سپاه از کرمانشاه بر سر تروریستهای آمریکایی فرود آمدند
🔰تلاش ضدانقلاب برای ارتباط سقوط هواپیمای اوکراینی با موشکهای سپاه!
🔹صبح امروز یک فروند هواپیمای بوئینگ اوکراینی پس از بلند شدن از فرودگاه امام خمینی (ره) در حوالی پرند و شهریار در استان تهران، سقوط کرد که متاسفانه منجر به فوت همه مسافرین و خدمه شد.
🔹همزمانی تقریبی حمله موشکی نیروهای مسلح کشورمان به پایگاه ارتش تروریست آمریکا، با این حادثه، باعث شده است که معاندین و دشمنانی که از سیلی دیشب سپاه به آمریکا ضربه روحی خوردهاند، در اظهاراتی مضحک، علت سقوط بوئینگ اوکراینی را، اصابت یکی از موشکهای شلیک شده دانستهاند!
🔹حال آنکه این هواپیما پس از بلند شدن از فرودگاه امام خمینی(ره) در حوالی پرند و شهریار سقوط کرده و مبدأ موشکهای شلیک شده به سمت پایگاه آمریکا، کرمانشاه بوده است.
🆔 @hvasl_ir