✅ همزمان با ایام دهه کرامت و انتخابات؛
💢 اجرای عمومی سرود در مساجد، منازل،محلات و میادین شهر تهران/ شما هم شرکت کنید
📌 همزمان با ایام دهه کرامت و انتخابات اجرای عمومی سرود در مساجد، منازل،محلات و میادین شهر تهران از 20 لغایت 27 خرداد 1400 برگزار خواهد شد.
http://hvasl.ir/news/347424
🆔 @hvasl_ir
🔻تا پایان شهریور ۵۰ میلیون دز واکسن کوو ایران برکت تولید خواهد شد
🔹رئیس مرکز اطلاعرسانی ستاد اجرایی فرمان امام در توییتر خود نوشت: دوستان در رابطه با ظرفیت تولید کارخانه واکسن ستاد اجرایی فرمان امام پرسیدند، ما در حال افزایش زیرساخت و راندمان تولید هستیم.
🔹طبق برنامه ما ان شاالله تا پایان شهریور بیش از ۵۰ میلیون دز واکسن تولید خواهد شد و ظرفیت تولید ماهانه شهریورماه به بیش از ۲۰ میلیون دز خواهد رسید.
🆔 @hvasl_ir
✅ همراه با اکران مستند زیبای تروکاژ؛
💢 بررسی نقش سلبریتیهای جهان و ایران در کنشهای اجتماعی و سیاسی
📌 دومین جلسه دورهمی فعالان جبهه انقلاب با هدف تبیین نقش سلبریتیهای جهان و ایران در کنشهای اجتماعی و سیاسی دوشنبه دهم خرداد1400 از ساعت 18 در حسینیه مسجد حجت ابن الحسن(ع) کرج برگزار میشود.
http://hvasl.ir/news/347829
🆔 @hvasl_ir
✅ استندآپ کمدی انتخابات در تلویزیون
💢 اولین قسمت برنامه " کاندیداطور" دوشنبه ۱۰ خردادماه با موضوع انتخابات حوالی ساعت ۲۳ از شبکه پنج سیما تماشایی می شود.
📌 بازیگران این برنامه (محمد امین میمندیان، سید حمید علیزاده ،امیر بیشه و امین شفیعی) از نگاه طنز موضوعات و مسائل مربوط به انتخابات رو بیان می کنند.
http://hvasl.ir/news/347817
🆔 @hvasl_ir
13.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وزیر بهداشت: واکسیناسیون داوطلبانه با واکسن ایرانی از هفته آینده آغاز خواهد شد
🔸نمکی:
🔹در خرداد و پایان بهار واکسن ایرانی آماده تزریق برای مردم است و واکسیناسیون از هفته آینده آغاز خواهد شد.
🔹برای رعایت پروتکل ها این تزریق به شکل داوطلبانه خواهد بود. در وهله اول خودم و همکارانم داوطلب تزریق این واکسن خواهیم بود.
🔹واکسن مشترک بین ایران و کوبا یکی از ممتاز ترین واکسن های دنیا است که در حال ساخت است بعد از این واکسن، واکسن برکت است.
🆔 @hvasl_ir
✅ رمان زندگی شهید حججی به قلم حسنبیگی چاپ میشود
💢 رمان «صبح واقعه» نوشته ابراهیم حسنبیگی با محوریت زندگی شهید محسن حججی بهزودی توسط انتشارات خط مقدم منتشر و راهی بازار نشر میشود.
🔶 حسن بیگی در اینرمان، بر اساس مستنداتی که در اختیار داشته، به توصیف صحنهها و دلایل رفتن شهید حججی به سوریه پرداخته و بخشهایی از زندگی اینشهید را به تصویر کشیده است. او در اینزمینه، تلاش کرده نگاه دینی و مذهبی را که در شهید حججی وجود داشت برجسته و این روحیه را بر سایر رفتارهای اینشخصیت غلبه ببخشد.
🔶 اینداستاننویس میگوید: اگرچه شهید حججی در دوران مدرسه به اصطلاح تیپ میزده، ریش پرفسوری میگذاشته و بر خلاف عرف پیراهن زرد و شلوار لی میپوشیده، اما همواره سعی کرده در زندگیاش به تکلیف عمل کند و بر اساس اعتقادات و باورهای دینی خود زندگیاش را بسازد.
http://hvasl.ir/news/347943
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
✅ #کرونا/ آخرین آمار کرونا در ایران 🔻مبتلایان جدید: ۸۸۷۶ نفر 🔻مجموع بیماران: ۲۹۰۲۰۹۴ نفر 🔻جانباختگا
✅ #کرونا/ آخرین آمار کرونا در ایران
🔻مبتلایان جدید: ۱۱۰۴۲ نفر
🔻مجموع بیماران: ۲۹۱۳۱۳۶ نفر
🔻جانباختگان جدید: ۲۱۷ نفر
🔻مجموع جانباختگان: ۸۰۱۵۶ نفر
🔻مجموع بهبودیافتگان: ۲۴۵۸۶۸۴ نفر
🔻مجموع واکسن تزریق شده: ۴۱۶۶۰۶۳ دُز
#آمار_روزانه
🆔 @hvasl_ir
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ روایتی از مبارزه جوانمردانه «شهید ابراهیم هادی» با قهرمان کشتی جهان
🎥 کمیک موشن «پهلوون» تولیدشده در فرهنگسرای اندیشه، خاطرهای کمتر شنیده شده از شهید ابراهیم هادی و رقابت او در مسابقات کشتی منتشر شد.
📌 کمیک موشن «پهلوون» روایتی واقعی، اما کمتر شنیده شده از مسابقه شهید ابراهیم هادی با محمود کلهر قهرمان کشتی ارتشهای جهان در مسابقات قهرمانی باشگاهها در سال ۱۳۵۵ است. داستان اصلی این کمیکموشن برگرفته از کتاب «سلام بر ابراهیم» زندگینامه و خاطرات پهلوان شهید ابراهیم هادی است.
🆔 @hvasl_ir
✅ هنر سیاستورزی اقناع است نه هیجانآفرینی کاذب
🔸 در انتخابات ۱۴۰۰ هم مانند ادوار گذشــــته انتخابـــات، بخشـــی از نامزدهای ریاســـت جمهـــوری کار خـــود را در میدان رقابت با شعارها و وعدههای بزرگ آغاز کردهاند. گویی وضعیت طوری است که هر چه شرایط کشور پیچیدهتر و سختتر میشود، بعضی از سیاسیون وعدههای محالتر و دور از دسترستر را مطرح میکنند. این وضعیت ناشی از دلایل مختلفی است.
🔸با کمال تأسف یکی از دلایل آن این است که بر حسب تجربه بسیاری از سیاستورزان در کشور به این نتیجه رسیدهاند که هر چه در تهییج عمومی موفقتر باشند در نهایت سبد رأی بزرگتری برای خود دستوپا خواهند کرد. کما اینکه در بخش زیادی از معادلات انتخاباتی ادوار قبلی خصوصاً در حوزه ریاست جمهوری شاهد بودیم که شعارهای پررنگ و لعاب و البته حملات تند در فضای دوقطبی توانسته بود برای برخی چهرهها کامیابی به ارمغان بیاورد. هماکنون در بخشی از شعارهای انتخاباتی مطرح شده میتوان دو دسته آشفتگی را شناسایی کرد.
🔸 دسته اول این آشفتگیها مربوط به محتوای خود شعارها میشود. به این ترتیب که در آنها یک نظام منطقی و استدلالی یافت نمیشود. نظامی که شامل شناخت مسأله، شناخت امکانات و موقعیت و طراحی کارشناسی راهکار باشد. در واقع این سه عامل پشتوانههای طرح هر وعده و شعار انتخاباتی هستند و اگر وعدهای از این لحاظ دارای ضعف باشد عملاً از همان ابتدا دچار نوعی پوچی است.
🔸 حال آنکه اینگونه به نظر میرسد بخشی از وعدههای فعلی اساساً هیچ نسبتی با این سه مرحله ندارند و صرفاً در یک فضای خلأ مطرح میشوند. این آشفتگی نهایتاً خود را در مدیریت اجرایی تیمی که چنین وعدههایی میدهد هم به رخ خواهد کشید و به شکل تناقضها و ناکارآمدیهایی بروز خواهد کرد. کما اینکه در ادوار مختلف دولتهای پیش از این هم چنین بود.
🔸 اما آشفتگی دیگر در ساحت اجتماعی است. به این معنا که آشفتگی موجود در بیان و شعارهای نامزدها و تلاقی این مجموعه با هم در منظر افکار عمومی در نهایت باعث ایجاد تشویش ذهنی جامعه از نظر مطالبات، انتظارات، درک از واقعیت، امید به آینده، اعتماد به سیستم و امثال اینها خواهد شد. معالأسف به نظر میرسد کماکان مانند روال گذشته برخی از سیاسیون ما در هنگام طرح مطالب و شعارهای خود بیش از آنکه به فکر امکان محقق شدن آن باشند صرفاً به تهییج موقت افکار عمومی میاندیشند. این تهییج موقت شاید در کوتاه مدت به شکل رأی به نفع آنها باشد اما بلندمدت به صورت انباشتی از مطالبات نه فقط باعث زحمت و زمینگیر شدن آنها بلکه باعث دردسر کل سیستم مدیریتی کشور خواهد شد.
🔸 امروز در شرایط فعلی کشور نه بازگویی مشکلات ، هنر بزرگی است و نه طرح شعارهای دهانپرکن. اکنون شما در هر مکان عمومی که حاضر شوید، مردم عادی هم مشکلات را بهخوبی نامزدها و یا حتی بهتر از آنها میفهمند. دادن شعارهای بدون پشتوانه هم طبیعتاً به مثابه طرح مشکلات، کار سختی نیست. هنر سیاستورزی در این میدان اقناع کردن با بیان راهکارهای منطقی و دور کردن فرایند انتخابات از روشهایی هیجانآفرین است. امروز برای تضمین موفقیت دولت آینده، بیش از هر چیز نیاز است که فرد منتخب مجهز به چنین هنری باشد که خلأ آن تاکنون کشور را آزار داده است.
✍عباس سلیمینمین
🆔 @hvasl_ir
✅ کمبود پزشک به معضل «پیری جمعیت» اضافه میشود
📌 تا ۲۰ سال آینده جمعیت سالمندان کشور دو برابر میشود و نیاز به خدمات پزشکی افزایش مییابد؛ با این وجود نظام سلامت ایران کماکان با معضل کمبود پزشک دست و پنجه نرم میکند.
http://hvasl.ir/news/347874
🆔 @hvasl_ir
✅ مسابقه «مقلوبه با طعم پیروزی»
📌 به مناسبت پیروزی مقاومت مردم فلسطین موسسه اقصانا با همکاری هیئت زمینه سازان ظهور اقدام به برگزاری مسابقه آشپزی «مقلوبه با طعم پیروزی» مینماید.
http://hvasl.ir/news/347983
🆔 @hvasl_ir