حسین زمانی میقان
«ناترازی عجیب جیب کارگر و قسط مسکن ملی»! حداقل حقوق کارگران برای سال ۱۴۰۳، در حالی ۱۱میلیون تصویب ش
در مجموعه ما ۷ نفر از کارگران در طرح مسکن ملی ثبتنام کرده بودند، ۶ نفر حق خود را به دلالها به دلیل ناتوانی در پرداخت اقساط (هر سه ماه ۴۰ میلیون) فروختند و فقط یک نفر از آنها (با کمک والدین و فامیلاش) در طرح باقی مانده...
آیا این طرح به هدف نشسته؟
@hzamanim
هدایت شده از بیداری ملت
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دکتر جبرائیلی در جمع نخبگان اراک، حوزه علمیه امام خمینی(ره)، ۱۷ بهمن ۱۴۰۲:
▪️علت مشکلات معیشتی، مردمی نشدن اقتصاد است.
▪️اقتصاد مردمی، با این تعریف که یک طبقه سرمایهدار بر اقتصاد مسلط شوند، هرگز مد نظر امام نبوده است. حضرت امام روی «بخش خصوصی برخاسته از طبقات محروم مردم» تاکید دارند.
▪️مردم توانستند در دفاع مقدس مشارکت کنند چون ابزار جنگ انفرادی در اختیار آنها گذاشته شد. در اقتصاد، آحاد مردم آماده مشارکت هستند، اما ابزار تولید در اختیارشان نیست و حداکثر میتوانند به عنوان کارگر در اقتصاد مشارکت کنند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
شباهت اصولگرایان و اصلاحطلبان در حکمرانی
✍ حسینزمانیمیقان
چه در عرصه اقتصاد و چه در عرصه فرهنگ، سبک و سیره حکومتداری و حکمرانی اصولگرا و اصلاحطلب یکی است، لکن بدنه اجتماعیشان متفاوت است. قشر مذهبی و انقلابی، حامی اصولگرایان هستند و قشری که تمایل به آزادیهای غربی دارند، حامی اصلاحطلبان.
به دلیل این پایگاههای اجتماعی متفاوت است که وقتی اصولگرایان سر کارند، اصلاحطلبان از آزادی چماق سیاسی بر سر رقیب میسازند تا بدنه اجتماعیشان را علیه اصولگرایان بسیج کرده و از صحنه بهدرشان کنند؛ و وقتی اصلاحطلبان سر کارند، اصولگرایان از دین چماق میسازند تا بدنه را علیه رقیب بسیج کرده و ورق را برگردانند.
اما از آنجائیکه هیچ تفاوتی بین سیاستهای فرهنگی و اقتصادی اصولگرایان و اصلاحطلبان وجود ندارد، میبینیم که وقتی اصولگرایان سوار مرکب قدرت میشوند، دین دغدغهشان نیست؛ و وقتی اصلاحطلبان میآیند، آزادی دیگر دغدغه نیست.
اصولگراها برای اینکه اصلاح طلبان نتوانند بدنه اجتماعیشان را فعال کنند، از اصول انقلاب اسلامی عدول میکنند و وا میدهند؛ اصلاحطلبها نیز برای اینکه بدنه مذهبی اصولگراها فعال نشوند، در ولنگاریها اندکی ملاحظهکاری میکنند.
ورود زنان به ورزشگاهها، ولنگاری در حجاب، اجرای جراحیهای رادیکال اقتصادی و... در دوره آقای رئیسی را در این چارچوب تحلیل کنید.
@hzamanim
حمله لیبرالها به جریان تمدنساز قم را امام سالها پیش پاسخ دادند
امام خمینی :
مسئولین نظام ایرانِ انقلابی باید بدانند که عدهای از خدا بیخبر برای از بین بردن انقلاب هرکس را که بخواهد برای فقرا و مستمندان کار کند و راه اسلام و انقلاب را بپیماید فوراً او را «کمونیست» و «التقاطی» میخوانند...
@hzamanim
آقای رئیسی بزرگوار!
دغدغه جریان انقلابی که به هزار امید به شما رای دادهاند، بازگرداندن بازیگران فاسد عصر پهلوی به کشور نیست.
@hzamanim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ۱۰۹ ثانیه را با دقت گوش کنید!
آبان ۹۸ دکتر جبرائیلی در گفت و گو با رادیو اقتصاد، درباره گرانی بنزین یک هشدار امنیتی داد و گفت قطعا بحران به وجود خواهد آمد. نسخه را چه کسانی نوشته بودند؟ اقتصاددانها!
اقتصاددانها نه دغدغه امنیتی داشتند، نه فهمی از امنیت داشتند، صرفا چرتکه انداخته بودند و به نسخه گرانی بنزین رسیده بودند. البته همان محاسبات چرتکهایشان هم درست از آب در نیامد. چون گرانی بنزین چنان تورمی به اقتصاد تحمیل کرد که به زودی یارانهای که دولت روحانی پرداخت کرده بود، بیارزش شد.
اما پیشبینی امنیتی دکتر جبرائیلی درست درآمد و شد آنچه نباید میشد.
قسمت جالب ماجرا اینجاست که محمدحسن قدیری ابیانه با گرایش سیاسی اصولگرا، برای دفاع از طرح گرانسازی بنزین دولت روحانی در رادیو حضور یافته بود و با جبرائیلی مناظره میکرد! درست مثل دفاع امروز سعید لیلاز اصلاحطلب از سیاست دولت اصولگرای آقای رئیسی در حذف ارز ۴۲۰۰!
حکایت جالبی است. دیروز کارشناسان اقتصادی اصولگرا از سیاستهای اقتصادی روحانی دفاع میکردند. امروز کارشناسان اقتصادی اصلاحطلب از سیاست اقتصادی رئیسی دفاع میکنند. ظاهرا ما در این کشور دو جناح نداریم. یک جناح داریم که با هم رقابت درونی دارند!
لذا تعجب نکنید اگر امروز میبینید اصولگرا و اصلاحطلب متحد شدهاند و از آزادسازی نرخ ارز، جهانیسازی قیمتها، سرکوب دستمزد کارگران و... دفاع میکنند. تعجب نکنید اگر میبینید در برابر دلارزدایی از اقتصاد ایران ایستادهاند و متحد هستند...
@hzamanim
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 شگرد همیشگی برای فریب مردم و گران کردن سفره مردم
با واژه بی منبع "بخش مهمی" برای ملت نسخه گرانی میپیچند، در چند دهه اخیر این جملات بارها مبنای گرانی سفره مردم قرار گرفته و دور باطل تخریب ارزش پول ملی ادامه داشته...
آنقدر عبارات تکراریست که با یک سرچ ساده میفهمید این جملات از افراد مختلف در سالهای متفاوت صادر شده
#مکتب_گران_کن
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمید رسایی چقدر دقیق وضع این دولت را وصف میکند. آقای رئیسی! ما همه تلاش کردیم شما پشت فرمان بنشینید، اما در همان مسیر قبلی میروید! سازوکار همان است که قبلا بود، فقط آدمها عوض شدهاند.
#نه_به_نئولیبرالیسم
@hzamanim
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
15.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعوای ما با حسن روحانی سر انتخاب نسخههای غلط بود، نه اجرای غلط نسخههای صحیح | برشی از برنامه «روایت امین» با موضوع #دولت_جوان_حزبالهی
@syjebraily
24.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر جبرائیلی : در مکتب نئولیبرالیسم، آنچه اصالت دارد، صرفا و صرفا بیشینهسازی سود است. تمام مسائل از زاویه سودمندی اقتصادی تحلیل میشود. فقط پول است که قداست دارد. هر چیزی با سودآفرینی در تعارض قرار گیرد، باید کنار زده شود، ولو دین باشد. یک ارزش دینی تاجایی محترم شمرده میشود که مانع سودآفرینی نشود. از میان «رعایت حرمت مسجد» و «کسب سود از گردشگری»، قطعا دومی انتخاب میشود. از میان «جلوگیری از فنای فرهنگی جامعه» و «رهاسازی اینترنت»، دومی برگزیده میشود؛ و تا سخن از ضرورت رعایت اصول اسلام در فضای مجازی و برخورد با سکوهای متخلف خارجی میشود، در مقابل، بحث کسب و کار را پیش میکشند! مسئولین واداده و بیمبنا نیز بدون کمترین مقاومتی عقبنشینی میکنند. هم چوب را خواهند خورد، هم پیاز را...
کار بجایی رسیده است که ما باید برای اثبات ضرورت برخورد با سکوهای متخلف، ماجرای برخورد آمریکا با سکوی تیک تاک را نشان دهیم و بگوئیم از آمریکا یاد بگیرید.
از آیتالله دژکام عزیز بابت این مواضع انقلابی ممنونم. منتهی این وضعیت عارضه است. عوارض در دسترس بودن عوامل هوسانگیز و منحرفکننده است. عوارض سیطره و غلبه محصولات و رویدادهای فرهنگ غربی در فضای حقیقی و مجازی ماست. ما باید فضا را معکوس کنیم. غلبه، باید با محصولات و رویدادهای فرهنگ اسلامی باشد. باید با اقتدار تمام این سیاست را اجرا کرد.
@hzamanim