eitaa logo
زندگی زیباست باخدا
66 دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
15.7هزار ویدیو
339 فایل
@iamshaher59 اللهم انت السلام ومنک السلام ولک السلام والیک یعود السلام سبحان ربک العزه عما یصفون وسلام علی المرسلین والحمد الله رب العالمین والسلام علی النبی محمد وعلی آله طاهرین🌹 🌿سلام دوستان لحظه هایتان سبز همراه باسلامتی وعاقبت بخیری انشاالله
مشاهده در ایتا
دانلود
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ۴تا آیه رو بخونی حاجتت برآورده میشه 👆👆 🔴🔵 کلیپ زیبای «چهار آیه مشکل‌گشا» با سخنرانی حجت‌الاسلام تقدیم نگاهتان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 ضعف ریه ♻️ وقتی فرد دچار می‌شود، در واقع نوعی تنگی نفس برایش رخ داده که دلیل آن از بین رفتن خاصیت ارتجاعی در کیسه‌های هوایی ریه است، یعنی ریه خاصیت انقباضی و انبساطی خود را از دست داده و دچار شده است. 🔹 علل ضعف ریه: ۱_ مصرف : که با ایجاد خشکی باعث ضعف کیسه‌های هوایی ریه می‌شوند. ۲_ استشمام : از عطر و ادکلن‌های صنعتی و شیمیایی گرفته تا شوینده‌ها، جوهر نمک و... ۳_ بلغم بیش از حد در بدن ۴_تنبلی دیافراگم 🔸درمان ضعف ریه: ✅ برای رفع این مشکل در کنار تقویت و گرم کردن ریه با اعمالی مثل روغن مالی قفسه سینه و کتف با روغن‌های گرم، استفاده از نعنا و قلیان نعنا و زوفا، باید برای رفع خشکی ریه از نرم‌کننده‌ها و رطوبت‌ بخش‌هایی مثل انجیر، عناب و ختمی نیز استفاده کرد.
🛏️کرسی، یکی از دلایل سکته نکردن قدیمی‌ها بود. 🔥به این دلیل که با گرم نگهداشتن پاها جلو لخته شدن خون در پاها را میگرفت و ازسکته صبحگاهی جلوگیری میکرد 🩸در سرما، خون غلیظ شده و فضولات بدن به اندام تحتانی بدن میره؛ موقع خواب اگه گرما از پایین به بدن برسه این فضولات در خون از حالت رسوبی خارج میشن.
نوره یک نوع دارو و موبر سنتیست که نام دیگر اون واجبیه به علت خواص اعجاب انگیزش در قدیم به نوره (واجبی) میگفتند چون مردم نوره زدن را یک امر واجب و ضروری میدانستند بدن رو شیمی درمانی طبیعی میکنه و با طبع گرم خودش باعث دفع سودا و بلغم اضافه میشه توجه کنید که عامل تمام بیماریها غلبه اخلاط بدن مخصوصا خلط سوداست و وقتی در یک ناحیه از بدن تجمع پیدا میکنه سبب بیماری میشه و در نهایت در صورت عدم درمان باعث انواع کیست فیبروم و سرطان میشه نوره به اندازه یک داروخانه خاصیت داره اجداد و نیاکان ما به وسیله این ماده معجزه آسا و حنا تنی سالم و عمری طولانی داشتند نوره پودریست زرد رنگ که از ترکیب آهک مخصوص و زرنیخ شاخه طلایی به دست میاد و یکی از ۴ داروی اصلی در طب است نوره به صورت هوشمند تمام عواملی که باعث بیماری میشه رو رفع میکنه به خاطر همین نمیخوان مردم نوره رو بشناسند چون اگر مردم از خواص اون اطلاع پیدا کنند بیمارستانها و مطب دکترها و داروخانه ها خلوت میشه پس مافیا و سیستم مردم رو ازش می ترسونند و شایعه سازی میکنند توسط دکتر نماها و رسانه تا این داروی ارزشمند رو از زندگی مردم حذف کنند مثل نان اصیل سالم سبوس دار و روغن های سالم آب سالم نمک سالم و سایر چیزها بطور اختصار نوره برای درمان انواع کیست فیبروم، وارکوسل واریس، روماتیسم، آرتروز، درمان نازایی، تخمدان پلی کیستیک ،انواع عفونت ها، انواع بیماریهای پوستی،انواع زگیل و بیماریهای مقاربتی، تقویت قوای جنسی و جسمی و... موثر و بسیار مفید هست
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴مهم ترین عوامل ابتلا به بیماری سرطان ‌در این ویدیو با حضور دکتر حیدری راد در مورد عواملی مانند کم تحرکی، استرس و غذاهای فرآوری شده و فست فودی از عوامل ابتلا به بیماری سرطان هستند صحبت می کنیم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌این رو دیگه چی میگین: هشدار تند خداوند به یهودیان در تورات‼️ 👊 💪 🎬 آنتی سلبریتی✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
19.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علی زکریایی کارشناس تبلیغات فرهنگی با یک خانم بد‌حجاب یک صحبت کوتاهی می‌کنه و او را عقلاً مجاب به پوشش و حجاب می‌کنه کسانی که می‌خواهند امر به معروف کنند حد اقل یک بار این کلیپ رو ببینند ..... ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
9 آبان سال 1359 اسارت وزیر نفت ایران به دست عراقی‌ها مهندس محمدجواد تندگویان در دانشکده نفت آبادان تحصیل نمود و سپس در پالایشگاه نفت تهران مشغول به کار شد. او از انقلابیون زمان شاه بود که فعالیت‌های سیاسی او منجر به دستگیری توسط ساواک و اخراج از پالایشگاه نفت شد. پس از پیروزی انقلاب کار خود را در وزارت نفت از سر گرفت و به همراه سایر متخصصین دلسوز با فعالیت‌های شبانه‌روزی، خلأ تکنسین‌های خارجی را در صنعت نفت ایران پر نمود تا اینکه محمدعلی رجایی، نخست وزیر وقت، در مهرماه ۵۹ وی را به عنوان وزیر نفت در کابینه خود برگزید. هنوز یک ماه از دوران وزارت او نگذشته بود که در سفری که برای بازدید از پالایشگاه آبادان به خوزستان رفته بود، در مسیر جاده به همراه چند تن دیگر از همکاران به اسارت نیروهای ارتش صدام در آمده و به عراق منتقل می‌شوند. تلاش‌های زیادی برای آزادی او از طریق مجامع بین‌المللی صورت گرفت ولی نتیجه‌ای در بر نداشت تا این که در نهایت بر اثر شکنجه در زندان‌های عراق به شهادت رسید.