🔰گفتوگوی ایبنا با یک شاعر و ترانهسرا؛
ترانه خوب، موسیقی را از تونل تاریخی زمان عبور میدهد و ماندگار میکند
🔸غلامرضا طریقی شاعر و ترانه سرای معاصر مطرح کرد: متن ترانه و شعر خوب ۴۰ درصد از موفقیت یک اثر را تضمین میکند. در طول ۲۵ سال گذشته خوانندگان و آهنگسازان فوق العادهای داشتیم که به صورت مقطعی ستاره دوران خود بودند اما با گذشت ۱۰ الی ۱۵ سال حتی نامی هم از آنها باقی نمانده است. ترانه خوب، موسیقی را از تونل تاریخی زمان عبور میدهد و ماندگار میکند.
🔻مشروح گفت وگو:
ibna.ir/x6v5Q
@ibna_official
🔰یک شاهنامهشناس مطرح کرد؛
یلدا چگونه نامگذاری شد؟
🔸محمد رسولی گفت؛ قطعاً ایرانیان در عهد کهن، با دقت تمام از حرکت زمین به دور خورشید و وضعیت آن آگاهی داشتهاند که شب یکم دی را «یلدا» یعنی شب زایش نور و خورشید نامیدهاند.
🔸به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، محمد رسولی یکی از شاهنامهپژوهان معاصر و نویسنده کتاب «چهارشنبهسوری و یلدا» است وی مطالعات و پژوهشهایی را درباره رسوم ایران به مثابه تاریخ داشته است.
ibna.ir/x6v6v
@ibna_official
🔰در گفتوگو با ایبنا مطرح شد؛
«مکاشفه صدا»؛ کتابی با رویکرد پژوهشی و هنری/ علامه جعفری را پدر معنوی خود میدانم
🔸گلستان- مجتبی طالبی، نویسنده و پژوهشگر گلستانی ضمن اعلام خبر انتشار کتاب تازهاش با عنوان «مکاشفه صدا - فلسفه و عرفان به روایت نمایش رادیویی» گفت: کتابم در حقیقت تلفیقی از پژوهش و هنر است و مخاطب علاوه بر مطالعه یک اثر پژوهشی، نمایشنامهای را نیز مطالعه میکند.
🔸سرویس استانهای خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) – سید حسن حسینی نژاد: در روزهای پایانی هفته پژوهش در سال جاری و به همت انتشارات امرتات، کتاب «مکاشفه صدا - فلسفه و عرفان به روایت نمایش رادیویی» به قلم مجتبی طالبی، نویسنده و پژوهشگر و مدرس دانشگاه، در ۱۱۸ صفحه و با مقدمه رسول شکرینیا، مدیرکل صدا و سیمای مرکز گلستان منتشر و روانه بازار نشر شد.
🔻مشروح گفت وگو:
ibna.ir/x6v6k
@ibna_official
🔰برگزیده جایزه ملی داستان حماسی:
شناختن اسطورهها؛ نیازمند عشق به وطن/ تعداد مدرسین از داستاننویسها بیشتر است!
🔸خراسان رضوی – تنها برگزیده خراسانی سومین دوره جایزه ملی داستان حماسی گفت: در حماسی نوشتن، پذیرفتن وطن خیلی مهم است؛ یک نویسنده ایرانی باید قبل از هر چیزی این خاک را با تمام ویژگیهایش به عنوان وطن بپذیرد و به آن عشق بورزد.
🔸سرویس استانهای خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) - ساحل رضائی: امیرحسین روحنیا، داستاننویس و نمایشنامهنویس خراسانی، متولد سال ۱۳۶۱ در شهرستان نیشابور است. ورود او به دنیای هنر در سالهای نوجوانیاش با موسیقی آغاز شد و در همان دوران جوایزی را در این عرصه به دست آورد. روحنیا از اواخر سال ۱۳۷۹ به بازیگری تئاتر و طراحی صحنه روی آورد. از سال ۱۳۸۶ نوشتن نمایشنامه را آغاز کرد و تا سال ۱۳۹۱ بیشتر فعالیت هنریاش متمرکز بر نوشتن نمایشنامه و فیلمنامه تلویزیونی و رادیویی بود، پس از آن علاوه بر نوشتن نمایشنامه و فیلمنامه، وارد حوزه داستاننویسی در قالب داستان کوتاه و رمان شد.
ibna.ir/x6v6z
@ibna_official
🔰گفتوگوی ایبنا با محمد بقایی ماکان به مناسبت شب یلدا؛
یلدا با روح ایرانیان سازگاری دارد/ وجود اندیشههای متعالی در جشنهای کهن ایرانی
🔸محمد بقایی ماکان، پژوهشگر و تاریخپژوه گفت: در همه جشنهای کهن مانند نوروز، یلدا، سده و... اندیشههای متعالی حضور و وجود دارد که بر این اساس میتوان گفت که یلدا شب زایش نور یکی از این جشنها بود که با روح ایرانی سازگاری داشته و به همین دلیل تاکنون بر جای مانده است. یلدا در ظلمانیترین اوقات نیز سبب شده تا نشاط و سرزندگی از خانوادههای ایرانی رخت برنبندد.
🔸به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، محمد بقایی ماکان، پژوهشگر، تاریخپژوه، ادیب و مولف کتابهایی همچون «نگرشهای ایرانی» در خصوص شب یلدا (چله) گفت: یلدا واژهای سریانی به معنی زایش یا متولد شدن است. برخی از کسانی که درباره این آئین تحقیق کردهاند، نظرشان بر این است که در این شب پیامبری ایرانی به نام مهر یا میترا از مادری به نام ناهید زاده شده است. ناهید در عین دوشیزگی مهر را به دنیا آورد، این استورهای است که در مسیحیت نیز مطرح میشود.
🔻مشروح گفت وگو:
ibna.ir/x6v64
@ibna_official
🔰منتخب این هفته سرویس های خبرگزاری ایبنا
🔸نگاهی به گزارش ها و گفت وگو های برگزیده سرویس های مختلف ایبنا درهفته پایانی آذرماه
🔰رونمایی از چهارصدمین عنوان از منشورات میراث مکتوب، پژوهشی در بارۀ نگارههای دربار شاهرخ تیموری
ibna.ir/x6tXF
🔰نشست خبری پانزدهمین جشنواره بین المللی فارابی
ibna.ir/x6tZW
🔰اعضای هیئتامنای خانه کتاب و ادبیات ایران منصوب شدند
ibna.ir/x6v2p
🔰برگزاری آیین هفته پژوهش در بنیاد ایرانشناسی
ibna.ir/x6v2v
🔰بررسی آمار رسمی نشر هنر- ۲۰
ibna.ir/x6tW8
🔰 نشست رونمایی از دو اثر زندهیاد لاله بختیار
ibna.ir/x6v37
🔰اختتامیه سومین دوره انتخاب آثار برتر پژوهشی دفاع مقدس
www.ibna.ir/photo/525865
🔰بررسی آمار رسمی نشر کودک و نوجوان- ۱۷
ibna.ir/x6v2P
🔰گفتوگوی خبرنگار ایبنا با کاوه عصاره مدیریت نشر کامک
ibna.ir/x6v3m
🔰برگزیدگان پانزدهمین جشنواره بینالمللی فارابی معرفی و تقدیر شدند
ibna.ir/x6v4t
🔰 گفت وگو با مجتبی طالبی، نویسنده و پژوهشگر گلستانی به بهانه انتشار «مکاشفه صدا - فلسفه و عرفان به روایت نمایش رادیویی»
ibna.ir/x6v6k
🔰یادداشت اصغر کاظمی، مولف و پژوهشگر جنگ برکتاب «جنگ و دولت» در خاطرات سیدمحمد صدر
ibna.ir/x6tWB
@ibna_official
🔰گوینده «زورق خیال» مطرح کرد؛
اقتباس ادبی خون حیاتبخش درام است/ «زورق خیال» میتواند الهام بخش باشد
🔸ایوب آقاخانی گفت: برنامه رادیویی «زورق خیال» نشان داد که اگرچه اقتباس در ایران با استقبال گستردهای مواجه نیست، اما میتوان با خلاقیت و تلاش، به نتایج قابلتوجهی رسید. این حرکتها میتوانند الهامبخش دیگران باشند.
🔸سرویس هنر خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا): ایوب آقاخانی، نویسنده، کارگردان و بازیگر برجسته ایرانی، سالهاست که در حوزه هنرهای نمایشی و سینما فعالیت میکند.
🔸در این گفتوگو، او درباره دغدغههایش در زمینه اقتباس، ترجمه آثار و جایگاه سینما و رادیو در انتقال مفاهیم فرهنگی صحبت میکند. نگاه او به هنر، پلی میان ادبیات، سینما، رادیو و تئاتر میسازد و راهحلهایی برای بهبود وضعیت اقتباس در ایران ارائه میدهد.
🔻این گفتوگو را در ادامه میخوانید:
ibna.ir/x6v6D
@ibna_official
🔰محقق پیشکسوت در گفتوگو با ایبنا مطرح کرد؛
شب یلدا جشن بزرگداشت علم است/ فرصتی برای استحکام بنیان خانواده و حفظ هویت فرهنگ اقوام
🔸ایلام- حبیبالله محمودیان محقق پیشکسوت ایلامی بیان کرد: برگزاری آئین شب چله فرصتی برای استحکام بنیان خانواده و حفظ هویت فرهنگ در میان اقوام ایرانی است.
🔸سرویس استان های خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) - مرتضی حاتمی: شب یلدا از مهمترین آئینهای ایرانی است که جایگاهی تاریخی، فرهنگی و اجتماعی در طول قرنها در میان مردم ایران داشته است. خبرنگار ایبنا در ایلام با حبیبالله محمودیان محقق و پژوهشگر ایلامی که از فعالان عرصه تاریخ و فرهنگ و تمدنهای باستانی و عیلامی است، درخصوص این سنت اصیل ایرانی گفتوگو کرده که در ادامه میخوانید:
ibna.ir/x6v6X
@ibna_official
🔰تکنیکهای ضروری برای نگهداری طولانی مدت کتاب؛
کتابخانههای بزرگ چطور از آرشیو خود مراقبت میکنند؟
🔸کتابها اشیای زیبایی هستند، اما فضای زیادی را اشغال میکنند؛ اهالی مطالعه و کتابدوستان جدی باید بدانند چگونه از کتابها در دراز مدت نگهداری کنند.
🔸سرویس مدیریت کتاب خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا): ترکیبی از روشهای نگهداری خوب و شرایط محیطی مناسب میتواند عمر و قابلیت استفاده کتابها را به میزان قابلتوجهی افزایش دهد. تمرکز بر شرایط و محیط نگهداری از کتابها راهی مقرونبهصرفه برای جلوگیری از آسیبهایی است که میتواند ناشی از گذر زمان و تخریب شیمیایی ساختار کتاب باشد.
ibna.ir/x6v6W
@ibna_official
🔰یادداشت حسین مسرت به مناسبت شب چله؛
چله برای ایرانیان شبی شورانگیز است/ تناسب همراستایی زمین و خورشید
🔸شب یلدا-یک رویداد اخترشناختی است و با تناسب همراستایی زمین و خورشید، درازناترین شب سال است؛ و همچنین برای ایرانیان شبی شورانگیز است و با جلوههایی مانند دیدار فامیل و خویشان و پیامدهای اجتماعی نیکو که جای سخن بسیار دارد.
🔸سرویس تاریخ و سیاست خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا): حسین مسرت، پژوهشگر تاریخ و فرهنگ ایران- یلدا- واژه سریانی و همان میلاد است و چهار سده پس از زادروز مسیح، شب یلدا به نام «روز تولد مهر / عیسا»، میان مسیحیان رواج داشته است؛ اما در ایرانزمین، یلدا همانا خورشید است و برگزاری آیین آن بسیار پرپیشینهتر از جشن مسیحیان است.»
🔻مشروح یادداشت:
ibna.ir/x6v6N
@ibna_official
🔰سخنگوی دولت چهاردهم در گفتوگو با ایبنا؛
امیدواریم مسئله برق کارخانههای کاغذ حل شود
🔸سخنگوی دولت چهاردهم، بر تلاش دولت برای حل مسئله قطعی برق ازجمله برای کارخانههای تولید کاغذ تاکید کرد و گفت: امیدواریم هرچه سریعتر حل شود.
🔻مشروح گفت وگو:
ibna.ir/x6v7t
@ibna_official
🔰از سوی سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛
ابراهیم حیدری مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران شد
🔸سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ، ابراهیم حیدری را به مدیرعاملی خانه کتاب و ادبیات ایران منصوب کرد.
🔸به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، ابراهیم حیدری با حکم سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ، به عنوان مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران منصوب شد.
🔸محسن جوادی به عنوان رئیس هیات امنای خانه کتاب و ادبیات ایران و سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از زحمات علی رمضانی تشکر و ابراهیم حیدری را به عنوان مدیرعامل جدید خانه کتاب و ادبیات ایران منصوب کرد.
ibna.ir/x6v7J
@ibna_official
🔰انتشار «بازایرانشناسی؛ گفتارهایی میانرشتهای»؛
کتابی که پنجرههایی را به موضوع بازاندیشی در ایرانشناسی میگشاید/گام نخست بازاندیشی ایران و ایرانی
🔸کتاب «بازایرانشناسی؛ گفتارهایی میانرشتهای» در سیزده گفتار، پنجرههایی را به موضوع بازاندیشی در ایرانشناسی میگشاید که هر یک، راه را برای پژوهشهای بعدی هموار کرده و امکان تحقیق و تأمل در مفاهیم «ایران»، «ایرانی» و «ایرانشناسی» از منظر نگاهی درونی و ایرانی را فراهم کردهاند.
🔸به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، کتاب «بازایرانشناسی؛ گفتارهایی میانرشتهای» نوشته سیده راضیه یاسینی و مجید بهستانی منتشر شد. این کتاب در سیزده گفتار، پنجرههایی را به موضوع بازاندیشی در ایرانشناسی میگشاید که هر یک، راه را برای پژوهشهای بعدی هموار کرده و امکان تحقیق و تأمل در مفاهیم «ایران»، «ایرانی» و «ایرانشناسی» از منظر نگاهی درونی و ایرانی را فراهم کردهاند. این گفتارها برآمده از مطالعات مردمشناسانه، جامعهشناسانه، ارتباطات، علوم سیاسی، تاریخ، ادبیات، فرهنگ و هنر بوده و گذری بر هر یک از مداخل علمی ممکن، برای کنکاش در موضوع داشتهاند.
ibna.ir/x6tCM
@ibna_official
🔰گزارش تصویری
تودیع و معارفه مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات
🔸مراسم تکریم علی رمضانی و معارفه ابراهیم حیدری بهعنوان مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، صبح امروز شنبه ۱ دی ماه ۱۴۰۳ با حضور محسن جوادی سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سرای کتاب خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد.
📸عکاس:سعید غلامحسینی
https://www.ibna.ir/photo/526113
@ibna_official
🔰امیلیا، مادر ایلام؛
درنگی بر زندگی دکتر امیلیا عبداللهی؛ پزشک خدمتگزار استان ایلام
🔸تولدش مصادف بود با جنگ جهانی دوم. ژاپنیها کشورش فیلیپین را اشغال کردند. این خبر در همهجا زبانبهزبان میچرخید که دشمن اشغالگر، نوزادان تازه متولدشده را میکشد! پدر و مادر امیلیا از ترس جان نوزادی که در راه داشتند، به کوهها پناه بردند. مادرش که ماههای آخر بارداری را سپری میکرد، خودش را به دامان طبیعت سپرد تا از جان فرزندش محافظت کند.
دامان طبیعت سپرد تا از جان فرزندش محافظت کند.
🔸سرویس دانش و سلامت خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا): «امیلیا» در کوهستان متولد شد تا از خطرهای جنگ در امان بماند. خانوادهاش طی دو سال اشغالگری ژاپن، رنج و محنت بسیاری را در سرگردانی و آوارگی تحمل کردند. امیلیا هیچوقت نتوانست قصۀ رنجهای مادرش در جنگ را از یاد ببرد. پس از آزادی کشور از چنگال دشمن، آنها به خانۀ خود بازگشتند و زندگی جدیدی را آغاز کردند.
🔻مشروح یادداشت:
ibna.ir/x6v7W
@ibna_official
🔰توجه رسانههای رسمی و غیررسمی به جایزه ادبی جهانی فلسطین؛
جایزه ادبی فلسطین در صدر اخبار رسانههای کشورهای اسلامی
🔸اختتامیه دومین دوره جایزه ادبی جهانی فلسطین که هفته گذشته به میزبانی بغداد برگزار شد، توجه رسانههای رسمی و غیررسمی کشورهای جهان اسلام را به خود معطوف کرد.
🔸به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، جایزه ادبی جهانی فلسطین در رسانههای کشورهای جهان اسلام با استقبال گستردهای مواجه شد و در کانون توجهات کاربران شبکههای اجتماعی، خصوصاً کشورهای اسلامی قرار گرفت.
🔸اختتامیه دومین دوره این جایزه ادبی که هفته گذشته به میزبانی بغداد برگزار شد، توجه رسانههای رسمی و غیررسمی این کشورها را به خود معطوف کرد.
🔻مشروح گزارش:
ibna.ir/x6v8c
@ibna_official
🔰در مراسم تکریم علی رمضانی و معارفه ابراهیم حیدری مطرح شد؛
خانه کتاب و ادبیات ایران چشم و چراغ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است
🔸محسن جوادی در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران گفت: این موسسه چشم و چراغ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و هرچه احترام و مرجعیت بیشتری پیدا کند، به نفع دولت است.
🔸به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، آیین تکریم علی رمضانی و معارفه ابراهیم حیدری به عنوان مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، شنبه (یکم دی ۱۴۰۳) با حضور محسن جوادی؛ سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس هیات امنای خانه کتاب و ادبیات ایران، ایوب دهقانکار؛ مشاور علمی، فرهنگی و مدیریتی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیکنام حسینی پور؛ مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی رمضانی؛ مدیرعامل سابق و ابراهیم حیدری؛ مدیرعامل جدید خانه کتاب و ادبیات ایران و جمعی از مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و فعالان حوزه نشر و کتاب در سرای کتاب برگزار شد.
🔻مشروح گزارش:
ibna.ir/x6v8j
@ibna_official
🔰در نشست خبری کتاب «خاکی آسمانی» مطرح شد؛
لایههای درونی شخصیت ابوترابی به شدت مرا تحت تاثیر قرار داد
🔸نشست خبری کتاب «خاکی آسمانی»، زندگینامه مستند داستانی سید علی اکبر ابوترابیفرد به قلم نصرتالله محمودزاده برگزار شد.
🔸به گزارش خبرنگار سرویس مقاومت خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ نشست خبری کتاب «خاکی آسمانی»، زندگینامه مستند داستانی سید علی اکبر ابوترابیفرد به قلم نصرتالله محمودزاده شنبه یکم دی ماه در موسسه پیام آزادگان برگزار شد.
🔻گزارش نشست:
ibna.ir/x6v86
@ibna_official
🔰در گفتوگو با ایبنا مطرح شد؛
«فیلمان» به دنبال کشف استعدادهای برتر داستانی است
🔸ایلام- دبیر جشنواره استانی داستان «فیلمان» گفت: این جشنواره به دنبال کشف و پرورش استعدادهای برتر داستانی است.
🔸سرویس استانهای خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) - مرتضی حاتمی: سیداحمد آبساران، متولد سال ۱۳۵۳ شاعر و معلم در شهرستان آبدانان است. از سال ۱۳۷۹ بهطور جدی وارد عرصه شعر شده و چند سالی که در انجمنهای مختلف اصفهان فعالیت ادبی داشته، انجمنها تاثیر زیادی در شاعر شدنش داشتهاند. او هماکنون بهعنوان دبیرانجمن ادبی نوید شهرستان آبدانان فعالیت مستمر و جدی ادبی دارد. مسافر بی چمدان ترمینال جنوب، در مسلخ عشق و کهکشان هشتم مجموعه اشعار منتشر شده او هستد و دو مجموعه دیگر او در مراحل آخر برای انتشار است. با او در خصوص برگزاری سومین دوره جشنواره داستان کوتاه فیلمان گفتوگو انجام شده است.
🔻مشروح گفت وگو:
ibna.ir/x6v8r
@ibna_official
🔰بررسی آمار رسمی نشر کودک و نوجوان- ۱۸
انتشار ۴۲ عنوان کتاب در دستهبندی «هنر» برای کودکان و نوجوانان
🔸در دستهبندی «هنر» در بازه زمانی آبانماه ۱۴۰۳، تعداد ۴۲ عنوان کتاب ویژه کودک و نوجوان برای اولینبار چاپ شده است که ۲۹ عنوان از این آثار، تألیف بوده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در بازه زمانی آبانماه ۱۴۰۳، آثار متعددی در حوزههای مختلف ادبی و علمی برای گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شدهاند. یکی از موضوعات درخور توجه در این میان، کتابهایی است که با محوریت هنر و زیرمجموعههای آن (ردهبندی دیویی ۷۰۰ تا ۸۰۰) به چاپ رسیده است.
🔻مشروح گزارش:
ibna.ir/x6v3x
@ibna_official
🔰یادداشت؛
«ریاحین الشریعه»؛ کتابی درباره زنان برجسته تاریخ اسلام
🔸ذبیحالله محلاتی، «ریاحین الشریعه» را با شرح زنذگی زنان نامدار خاندان اهل بیت(ع) شروع کرده و بعد به شرح زندگی و همچنین دلیل اهمیت دیگر زنان برجسته تاریخ اسلام پرداخته است.
🔸سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) - محمد فیضی: یکی از مهمترین کتابهایی که درباره زنان مسلمان نوشته شده کتاب «ریاحینالشریعه در ترجمه بانوان دانشمند شیعه» است. انتشارات دارالکتب الإسلامیة، این کتاب را در سال ۱۳۶۹ ش در ۵ جلد چاپ کرده است. نسخهای ۶ جلدی نیز از این کتاب موجود است که در سال ۱۳۷۰ و توسط دارالکتب الإسلامیة چاپ شده است؛ البته خود مؤلف نیز به جلد ششم اشاره داشته است.
🔻مشروح یادداشت:
ibna.ir/x6v8H
@ibna_official
🔰رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوا در گفتوگو با ایبنا:
ثبت سفارش واردات کاغذ بیش از نیاز داخل است
تولید کاغذ تحریر در کشور وضعیت خوبی ندارد
🔸رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوا با اشاره به نیاز ۱۳۰ هزار تنی کاغذ تحریر در کشور، از ثبت سفارش حدود ۲۵۰ هزار تنی واردات از ابتدای سال جاری خبر داد.
🔻مشروح گفت وگو:
ibna.ir/x6v7r
@ibna_official
🔰«یادگارنامه ایرانی پرفسور رودی متی» رونمایی شد؛
صفویه پیوندی محوری بین سدههای میانه است/ تجلیل پنجاه سال از ایراندوستی و پژوهشهای ممتاز صفویهشناسی
🔸پرفسور رودی متی، صفویهپژوه گفت: صفویه دوره بسیار مهم و جالبی است. خصوصا برای درک ما از ایران امروزی اجتنابناپذیر است. به نظر من صفویان پیوند محوری بین سدههای میانه یعنی دورههای مغولان و تیموریان و دوران مدرن محسوب میشوند. بسیاری از نهادهای سیاسی و نظامی آنها به دوره مغول برمیگردد.
🔻گزارش مراسم:
ibna.ir/x6v8N
@ibna_official
🔰با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛
دبیران علمی جایزه کتاب سال و جایزه جهانی کتاب سال منصوب شدند
🔸وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیر علمی چهلودومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و دبیر علمی سیودومین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.
ibna.ir/x6v9g
@ibna_official