📷 حضور رئیس مجلس در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
🔹دکتر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، شامگاه دوشنبه ۱۶ شهریورماه با حضور در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی علیهالسلام در شهرری، ضمن زیارت این مضجع شریف و اقامه نماز، با تعدادی از زائران دیدار و گفتوگو کرد.
🔹وی همچنین با حضور بر سر مزار سرلشکر شهید حسین سلامی، شهید دکتر حسین امیرعبداللهیان، شهید دکتر علیرضا بیات، شهید دکتر محمدمهدی طهرانچی و سایر شهدای گرانقدر آرمیده در این آستان مقدس، با قرائت فاتحه به مقام رفیع این شهیدان والامقام ادای احترام کرد.
🖥 icana.ir
🌐 @icana
📌 اعتبار فعلی کالابرگ در برابر تورم ناچیز است؛ اعتبار افزایش داده شود
ممکان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
🔹وقتی تورم بالای ۴۰ درصد است، اعتبار فعلی کالابرگ فقط یک مُسکن موقتی است و نمی تواند پروتئین و مواد لبنی مورد نیاز یک خانوار ضعیف را تأمین کند.
🔹به میزان تورم مواد غذایی، باید اعتبار کالابرگ تعدیل شود. سقف اعتبار برای دهکهای ضعیف حداقل به گونه ای باشد که تنوع کالایی از حبوبات به سمت مرغ و تخم مرغ گسترش یابد.
🖥 icana.ir/x5CC4
🌐 @icana
📌 درآمد شهرداریها از محل حقوق گمرکی شفافسازی شد
بدری، عضو کمیسیون عمران:
🔹بر اساس ماده ۴۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده، معادل ۱۲ در هزار ارزش گمرکی کالاهای وارداتی باید در اختیار سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور قرار گیرد تا بهعنوان منبعی برای ایجاد درآمد پایدار شهرداریها و همچنین عمران شهری و روستایی هزینه شود.
🔹دولت برای این منابع، ردیف هزینهای تعریف کرده و عملاً آن را در اختیار سازمان شهرداریها و وزارت کشور قرار نمیدهد و این رویه کاملاً خلاف قانون است.
🔹خوشبختانه با تهیه طرح اصلاحی توسط کمیسیون عمران، روز گذشته این اصلاحیه نهایی و شفافسازی لازم انجام شد.
🖥 icana.ir/x5CC8
🌐 @icana
📌 آمریکا در جنگ تحریمی و نظامی، شکست خورده است/ همه ابزارهای تحریم علیه ایران به کار گرفته شده است/ پیروزی بزرگ را به دست خودمان کوچک نکنیم
تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه:
🔹درست است که تحریمها آسیبهایی دارد، اما ما دیگر تقریباً همه نوع تحریم را تجربه کردهایم.
🔹اینکه میگوییم دست برتر با ماست به این معنا نیست که ما آمریکا را شکسته داده و آنها را نابود کردهایم، بلکه به این معناست که آنها تمامی ابزارهای خود را به کار گرفتند تا بتوانند ما را شکست دهند، اما نتوانستند.
🔹فشار هست، جنگ هست و مقاومت هزینه دارد، ولی آنها نتوانستند به چیزی که میخواستند برسند.
🔹بالاخره ما تا اینجای کار آمدهایم و تا به آخر ادامه خواهیم داد و موفق هم خواهیم شد.
🖥 icana.ir/x5CBV
🌐 @icana
📌 نشست علنی ۱۷ شهریور ماه مجلس برگزار شد/ سوال از وزیر ارتباطات در دستور کار صحن
🔸نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی به ریاست علی نیکزاد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، رأس ساعت ۹ صبح با حضور ۱۹۴ نفر از نمایندگان برگزار شد.
در ابتدای این نشست، روحالله متفکر آزاد، عضو هیاترئیسه مجلس شورای اسلامی، دستور جلسه امروز را به شرح زیر قرائت کرد:
🔹سؤال علی جعفری آذر نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
🔹گزارش کمیسیون کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست در مورد تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو در تخصیص های حوزه آبریز زاینده رود طی چهل سال اخیر
🔹گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از ارزیابی عملکرد بانک مرکزی و بانک های دولتی و بانک های واگذار شده در اجرای اصل (۴۴) قانون اساسی از سال ۱۳۹۴ تا کنون
🔹ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد طرح مقابله با نفوذ بیگانگان (طرح مقابله با نفوذ سرویسهای اطلاعاتی و دولتها یا نهادهای بیگانه در کشور
🔹گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون بکارگیری سلاح توسط مأمورین نیروهای مسلح در موارد ضروری
🖥 icana.ir/x5CDM
🌐 @icana