⭕️دیدار فرمانده سنتکام و رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در تل آویو
🔹دو طرف مسائل امنیتی بهویژه جبهه شمال سرزمین های اشغالی را بررسی کردند.
🔻#حزب_الله #سید_حسن_نصرالله
🔻#طوفان_الاقصی #فلسطین #لبنان
🔻#قدس #غزه #وعده_صادق
🔻#آخرین_اخبار #مقاومت
🔻#حماس #شهید_یحیی_سنوار #جهاد_اسلامی
🆔 @icspi1
تحلیل روز شصتم جنگ در لبنان.mp3
8.56M
⭕️ تحلیل روز شصتم جنگ در لبنان
علیرضا تقوی نیا
🔹آخرین وضعیت نبردها در جنوب لبنان چگونه است؟
🔹اسرائیل چگونه در شهر خیام غافلگیر شد؟
🔹تمرکز اسرائیل بر کدام مناطق جنوب لبنان است؟
🔹چرا نبیه بری زیر بار شروط تحمیلی آمریکا نرفت ؟
🔹چرا نتانیاهو حاضر شد برای آزادی هر اسیر اسرائیل ۵ میلیون دلار باج بدهد؟
برای یافتن پاسخ سوالات بالا این فایل صوتی را با دقت گوش کنید
🔻#حزب_الله #سید_حسن_نصرالله
🔻#طوفان_الاقصی #فلسطین #لبنان
🔻#قدس #غزه #وعده_صادق
🔻#آخرین_اخبار #مقاومت
🔻#حماس #شهید_یحیی_سنوار #جهاد_اسلامی
🆔 @icspi1
13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دفاع از آرمان فلسطین در شهر سوانزی ولز
🔹مردم از هر نژاد و دینی روز شنبه در شهر بندری سوانزی (Swansea) در جنوب کشور ولز تجمع کردند و با سردادن شعار، از آرمان فلسطین و مسلمانان دفاع و اعلام کردند برای مبارزه با نژادپرستی با آنها متحد هستند.
🔻#حزب_الله #سید_حسن_نصرالله
🔻#طوفان_الاقصی #فلسطین #لبنان
🔻#قدس #غزه #وعده_صادق
🔻#آخرین_اخبار #مقاومت
🔻#حماس #شهید_یحیی_سنوار #جهاد_اسلامی
🆔 @icspi1
12.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برافراشتن پرچم فلسطین و لبنان در دانشگاه کمبریج
🔹حامیان فلسطین در انگلیس روز گذشته پرچم فلسطین و لبنان را در خانه گرینویچ برافراشتند.
🔹خانه گرینویچ مرکز امور اداری، مالی، منابع انسانی و کارهای تحقیقاتی دانشگاه کمبریج انگلیس است.
🔻#حزب_الله #سید_حسن_نصرالله
🔻#طوفان_الاقصی #فلسطین #لبنان
🔻#قدس #غزه #وعده_صادق
🔻#آخرین_اخبار #مقاومت
🔻#حماس #شهید_یحیی_سنوار #جهاد_اسلامی
🆔 @icspi1
⭕️قالیباف: حکم دیوان کیفری بینالمللی نخستین حلقه از زنجیرهٔ اقداماتی خواهد بود که سران جنایتکار رژیم را در پیشگاه مردم جهان محاکمه خواهد کرد
🔻#حزب_الله #سید_حسن_نصرالله
🔻#طوفان_الاقصی #فلسطین #لبنان
🔻#قدس #غزه #وعده_صادق
🔻#آخرین_اخبار #مقاومت
🔻#حماس #شهید_یحیی_سنوار #جهاد_اسلامی
🆔 @icspi1
اختتامیه پنجمین کنگره ملی فخر ایران به همت وزارت دفاع و با مشارکت دبیرخانه دائمی کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین مجلس شورای اسلامی با عنوان کابوس صهیون همزمان با سالگرد شهادت دکتر فخری زاده با حضور مقامات لشکری و کشوری برگزار می شود.
سه شنبه 6 آذرماه 1403
تالار انديشه حوزه هنری انقلاب اسلامی
⭕️ منازعه فلسطینی - اسرائیلی
در دولت دوم ترامپ
✍️دکتر علیرضا عرب
دکتر علیرضاعرب، روزنامه نگار و کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی تحلیلی با عنوان "منازعه فلسطینی - اسرائیلی و دولت دوم ترامپ" نوشته که در ذیل می آید:
الف) مقدمه
در 4 مرداد 1403 نتانیاهو در سفرش به آمریکا با ترامپ نامزد جمهوری خواهان در انتخابات نوامبر 2024م در اقامتگاهش در فلوریدا دیدار کرد و سپس برای سخنرانی در کنگره آمریکا به دعوت جمهوری خواهان پاسخ مثبت داد و در کنگره سخنرانی کرد.
انگیزه های نتانیاهو برای انجام این اقدامات متعدد بود:
-انتقام از دولت بایدن به علت فشاری که به علت جنگ غزه بر او می آورد.
ادامه مطلب در پست بعدی...
-نتانیاهو می دانست به احتمال زیاد ترامپ رئیس جمهور آینده آمریکا خواهد شد و درصدد بود که از همان زمان به همکاری با ترامپ بپردازد. حضور و سخنرانی نتانیاهو در کنگره، تبلیغی مهم و تاثیر گذار برای جمهوری خواهان و شخص ترامپ در رقابت های فشرده انتخاباتی محسوب می شد. نتانیاهو نماد راست افراطی نزد مسیحیان انجیلی آمریکا (اوانجلیست ها) است و دارای محبوبیت ویژه ای نزد آنان است. لذا پاسخ مثبت نتانیاهو به دعوت جمهوری خواهان جهت سخنرانی در کنگره تبلیغی به نفع ترامپ در میان مسیحیان انجیلی امریکا به حساب می آمد. در نبرد نزدیک کامالا هریس و ترامپ در رقابت های انتخاباتی که به خصوص در 6 ایالت کلیدی میشیگان، آریزونا، جورجیا ، نوادا ، پنسیلوانیا و ویسکانسن در ماه های منتهی به انتخابات نوامبر 2024 به اوج می رسید ،
این سنخ تبلیغات برای جمهوری خواهان مهم و تاثیر گذار ارزیابی می شد.
الف-1) سخنرانی در کنگره
نتانیاهو در حالی در کنگره حاضر شد و شروع به سخنرانی کرد و قریب به 70 بار مورد تشویق نمایندگان قرار گرفت. این استقبال بی نظیر در کنگره در حالی صورت می گرفت که در خیابانهای اطراف کنگره ، تظاهرکنندگان آمریکایی علیه او شعار می داند . نتانیاهو در سخنرانی خود بارها ایران را متهم کرد و مبارزه با ایران را نبرد مرگ و زندگی عنوان کرد. به دیوان لاهه به شدت انتقاد کرد و آن را به تمسخر گرفت . تمامی گزارشات سازمان ملل در مورد جنایات جنگی و نسل کشی در غزه را زیر سوال برد.
ادامه مطلب در پست بعدی...
الف-2) بایکوت نشست کنگره
در حالیکه 90 الی 100نماینده کنگره به دلایل متعدد و متنوع نشست کنگره با نتانیاهو را بایکوت کردند اما نمایندگان حاضر همانند یک قهرمان از نتانیاهو استقبالی بی نظیر کردند و قریب به 70 بار او را با دست زدن های ممتد تشویق کردند. این استقبال بی نظیر در بحبوحه جنگ غزه ، نشانگر روابط راهبردی و عمیق امریکا و اسرائیل است.
بخشی از نمایندگانی که نشست کنگره با نتانیاهو را بایکوت کردند ، دمکرات هایی بودند که به دلایل زیر به شخص نتانیاهو و یا سخنرانی او در کنگره انتقاد داشتند:
- اعتراض به نتانیاهو که به دعوت جمهوری خواهان برای سخنرانی به کنگره رفت و به نوعی دولت دمکرات باید را دور زد و نادیده گرفت.
-انتقاد به جنایات اسرائیل در غزه
- انتقاد به شخص نتانیاهو که به علت مدیریت غلط جنگ غزه مسبب تضعیف جایگاه امریکا در منطقه و جهان عرب شده بود.
- همدردی با خانواده های گروگان ها در غزه
- حمایت از چپگرایان اسرائیل که منتقد نتانیاهو بودند.
-اعتراض به بی توجهی نتانیاهو به درخواست های مکرر و مستمر دولت بلیدن جهت توقف جنگ غزه
-انتقاد به سیاست های نتانیاهو که منجر به خطر افتادن آینده اسرائیل خواهد شد و اعتبار و جایگاه امریکا و اسرائیل در جهان و خاورمیانه را تضعیف خواهد کرد.
-اعتراض به جنگ غزه که سبب افت محبوبیت بایدن در آستانه رقابت های انتخاباتی نوامبر 2024م شده بود.
ادامه مطلب در پست بعدی...
بنابراین علی رغم بایکوت 70 الی100 نماینده دمکرات، اما نتانیاهو که ترامپ را برنده انتخابات آتی می دانست جهت کمک به او پیش قدم شده و ابتدا در فلوریدا برای دیدار به اقامت ترامپ رفت و سپس در کنگره سخنرانی کرد.
حال سوال اصلی این است:
در دولت دوم ترامپ که از 20 ژانویه 2025م (اول بهمن 1403) کار خود را آغاز می کند مواجهه با منازعه اسرائیلی- فلسطینی چگونه ارزیابی می گردد؟
قطعا نتانیاهو انتخاب ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا را به انتخاب کامالا هریس نامزد حزب دمکرات ترجیح می داد. زیرا با توجه به سابقه دولت اول ترامپ می توان پیش بینی کرد که در دولت دوم ترامپ، راستگرایان اسرائیل به رهبری نتانیاهو، در دنبال کردن سیاست های راستگرایانه ائتلاف دولتی محدودیت کمتری داشته و حمایت بیشتری را از دولت جدید آمریکا کسب خواهند کرد.
به همین علت در دوماه آخر منتهی به انتخابات ریاست جمهوری امریکا مورخ 5 نوامبر 2024م( 15 آبان 1403) با توجه به تمرکز دولت دمکرات بایدن بر رقابت های انتخاباتی و نیز اطمینان راستگرایان اسرائیل از پیروز ی ترامپ، کنیست اسرائیل که دارای اکثریت راستگرای حامی نتانیاهو است، اقدام به تصویب طرح های راستگرایانه علیه فلسطینیان کرد.
ادامه مطلب در پست بعدی...
طی ماه های اخیر چندین قانون نژاد پرستانه و ضد حقوق بشری توسط کنیست رژیم صهیونیستی تصویب شد :
1-توقف و ممنوعیت رسمی فعالیت آنروآ در سرزمین های اشغالی
2- تصویب قانون حبس کودکان فلسطینی زیر 14 سال در کنیست
3- تصویب قانون تبعید خانواده مجریان عملیاتهای ضدصهیونیستی( عملیات استشهادی)
این قوانین نژاد پرستانه و ضد حقوق بشری که در دو ماه اخیر در کنیست اسرائیل به تصویب رسیده، نشانگر آن می باشد که دولت راستگرای نتانیاهو به پیروزی عنقریب ترامپ در انتخابات پیش رو تا حد بالایی اطمینان داشته و نیز درصدد سوء استفاده از تمرکز دولت دمکرات بایدن بر رقابت های انتخاباتی بوده است. تصویب این قوانین نژاد پرستانه از جانبی فشار را بیش از پیش بر جامعه فلسطینی افزایش می دهد و از جانبی دیگر سبب انسجام بیشتر ائتلاف راستگرای نتانیاهو و حامیان آنها در جامعه صهیونیستی خواهد شد. لازم به ذکر است که اکنون با اخراج یواف گالانت وزیر جنگ منتقد از دولت نتانیاهو و ورود گیدعون صاعر به عنوان وزیر امور خارجه جدید و یسرائیل کاتص به عنوان وزیر جنگ جدید، دولت راستگرای نتانیاهو یک دست تر و هماهنگ تر شده است.
ب)نتیجه گیری
با توجه به پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ، در دولت دوم ترامپ، به احتمال زیاد راستگرایان در اسرائیل به رهبری نتانیاهو در دنبال کردن سیاست های راستگرایانه دولت ائتلافی راستگرا محدودیت کمتری داشته و حمایت بیشتری از دولت دوم ترامپ کسب خواهند کرد. از جانبی دیگر با توجه به عملیات های اطلاعاتی و تروریستی عمدتا موفقی که ارتش و نهادهای اطلاعاتی رزیم صهیونیستی طی دو ماه اخیر در غزه و لبنان
انجام داده است ، اکنون جایگاه و اعتبار نتانیاهو در جامعه اسرائیل تقویت شده است و با اخراج گالانت نیز دولت راستگرای نتانیاهو هماهنگی و یکپارچکی بیشتری پیدا کرده است. بنابراین پیش بینی می شود که با روی کار امدن دولت دوم ترامپ اقدامات راستگرایانه بیشتری در ارتباط با وضعیت فلسطینیان و به ویژه کرانه باختری در دستور کار رژیم صهیونیستی قرار بگیرد.
ج)راهکارها و راهبردها
با توجه به چشم انداز سیاسی در اثر افزایش سیاست های راستگرایانه احتمالی دولت نتانیاهو و حمایت دولت ترامپ از آنها ، فشار بر فلسطینیان به ویژه در کرانه باختری افزایش می یابد و همین امر احتمال شعله ور شدن جبهه کرانه باختری را بیش از پیش افزایش خواهد داد. در جنین شرایطی احتمال وقوع اعتراضات گسترده و افزایش مبارزات مسلحانه در سرزمین های فلسطینی تقویت خواهد شد. در چنین شرایطی کشورهای اسلامی و عربی می توانند فشار سیاسی همانگ و همسو بیشتری را بر رژیم صهیونیستی وارد سازند. با توجه به فضای ایجاد شده محور مقاومت نیز می تواند حمایت همه جانبه خود از مبارزات فلسطینیان را افزایش دهد. بستر برای افزایش اقدامات حقوقی علیه جنایات اسرائیل و عدم رعایت حقوق فلسطینیان نیز بیش از پیش فراهم خواهد شد. الحاق غیر قانونی احتمالی سرزمین های اشغالی فلسطینی توسط اسرائیل، سبب افزایش فشار های بین المللی و گسترش و تعمق انزوای بی سابقه بین المللی که اکنون اسرائیل در آن گرفتار است خواهد شد.