ابطحی: بعد از آزادی غزه، اوکراین و تایوان از دست آمریکا خارج خواهد شد
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین مجلس شورای اسلامی ، سید مجتبی ابطحی در همایش بزرگداشت مرحوم حسن بیتمز عضو پارلمان ترکیه که چند روز پیش لحظاتی پس از سخنرانی طوفانی بر علیه رژیم صهیونیستی درگذشت با اشاره به آخرین سخنرانی او گفت: کسی که در لحظه ای که تابلوی "اسرائیل قاتل" را در کنارش دارد و در هنگام سخنرانی علیه این رژیم جان می بازد را باید مصداق مجاهد در راه خدا دانست و شهید قلمداد می شود.
وی افزود: جهانی که پیروزان جنگ جهانی دوم شکل دادند پایان یافته و جهانی جدید در حال شکل گیری است که مبنای آن عدالت خواهی و ضد عدالت خواهی است.
دبیرکل کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین مجلس با بیان اینکه در غرب تعداد معدودی در سطح رسانه، سینما و دانشگاه منتقد نظام سلطه هستند، اظهار داشت: به برکت طوفان الاقصی یک پرش استراتژیک در سطح عدالت خواهی در غرب رخ داد و عمق این لایه نازک منتقد سلطه غرب در خود غرب در حال افزایش است.
ابطحی با بیان اینکه غزه آزاد خواهد شد و بعد از آن حتماً اوکراین و تایوان که دیگر پایگاههای آمریکا هستند، دیگر پایگاه این کشور نخواهند بود، گفت: به این ترتیب هژمونی آمریکا پایان می یابد.
وی ادامه داد: امروز مجموعه استکبار شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان در کنار رژیم صهیونیستی هستند تا علیه یک گروه فلسطینی بجنگند اما همچنان بعد از 75 روز ابتکار عمل در دست مقاومت است. همه دستاورد آنها کشتن زنان و کودکان است.
ابطحی یادآور شد: بیتمز در این پرش استراتژیک عدالت خواهی برای مردم ترکیه و جهان اسلام تبدیل به اسوه شد.
کانال اطلاع رسانی دبیرخانه کنفرانس فلسطین
🇮🇷🇵🇸 @icspi1
ارتباط با روابط عمومی
👥 @icspi313
هدایت شده از صاد
شبی که یک دقیقه بیشتر، از اسرائیل متنفر هستیم
یک قاچ مقاومت در برابر ظلم
پس از جنگ ششروزه ١٩۶٧، اسرائیل استفاده از پرچم فلسطین را در غزه و کرانه باختری ممنوع کرد؛ پس از جنگ ۱۹۶۷ و شکست مفتضحانه اعراب، اسرائیل به ستیز با بسیاری از عناصر هویتی فلسطینیها برخاست که یکی از این عناصر بسیار مهم «پرچم فلسطین» بود. گفته شده که اسرائیلیها اگر پرچم فلسطین را در دست کسی میدیدند، او را دستگیر یا به سوی او شلیک میکردند.
این ممنوعیت به آثار هنرمندان نقاش هم راه یافت و از سال ۱۹۸۰ تا ۱۹۹۳، دولت اسرائیل هنرمندان فلسطینی را از ترسیم پرچم فلسطین و استفاده از رنگهای آن در آثار خود منع میکرد و حتی در سال ۱۹۸۰، نیروهای اسرائیلی سه هنرمند را در یک گالری در رامالله به دلیل نقض این دستور نظامی دستگیر کردند. «عصام بدر» یکی از نقاشانی بود که آن زمان از افسر اسرائیلی پرسید: «خب اگر گلی را با این رنگها نقاشی کنم، چه میکنی؟» و افسر پاسخ داد: «توقیف خواهد شد، حتی اگر هندوانه هم بکشی، توقیف میشود.»
پس از آن بود که هندوانه واقعاً به یکی از نمادهای مقاومت فلسطین تبدیل شد و به گفته «سلیمان منصور» نقاش پیشکسوت، هنرمندان نقاش فلسطینی به کشیدن هندوانه که رنگهای اصلی پرچم فلسطین را داشت، روی آوردند تا اینکه صهیونیستها آن را هم پس از انتفاضه اول در ۱۹۸۷ ممنوع کردند.
نقل شده از خبرگزاری ایمنا
کانال اطلاع رسانی دبیرخانه کنفرانس فلسطین
🇮🇷🇵🇸 @icspi1
ارتباط با روابط عمومی
👥 @icspi313