مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی طی پیامی ، ارتحال ابو الشهیدین را تسلیت گفت.متن پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام
عروج انسانی پرهیزگار و ولائی، ابوالشهیدین، حاج احمد سعیدی نجات(رحمت الله علیه) باعث غم و اندوه گردید.
بی تردید پدران والامقام شهدا ،ریشه ها و هویت مقاومت، فداکاری و ایثارند.بزرگ مردانی که با تربیت قهرمانان جهاد و شهادت و تقدیم آنان به راه الهی جایگاهی رفیع می یابند.
شهیدان والامقام حجت الاسلام محمد اسماعیل سعیدی نجات و شهید محمد ابراهیم سعیدی نجات نشانه های زیبا از روح بلند و بزرگ مرحوم حاج احمد سعیدی نجات هستند که با تربیت دینی و جهادی آنان و شهادتشان، توانست سربلندی و افتخار دنیا و آخرت را نصیب خود نماید و با سالها خدمت به دستگاه ابا عبدالله الحسین علیه السلام و همراهی علما و مبلغین در پیشگاه خداوند و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام مفتخر به مسیر خود باشد.
اینجانب ارتحال آن مرد مجاهد و ولایت مدار را به مومنین و علمای اعلام ،مبلغین و متولیان فرهنگی دینی، بویژه خانواده مکرم ایشان تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.
امید واثق دارم که در کنار فرزندان شهیدش برخوان رحمت الهی متنعم خواهند بود.
هادی صاحبقرانی گلستانی
مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی
@idokhir