eitaa logo
Igtc16
82 دنبال‌کننده
41 عکس
4 ویدیو
2 فایل
شانزدهمین کنفرانس بین‌المللی نظریه‌های گروه ایران ادمین: @symmetry_srttu
مشاهده در ایتا
دانلود
☘️دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی همزمان میلاد امام رئوف، امام رضا (ع) برگزار می کند: 💐کارگاه یک روزه آموزش تبدیلات هندسی در ریاضیات مدرسه ای💐 همراه با اعطای گواهی ضمن خدمت ⏰ تاريخ و زمان برگزاری: ✳️ زمان: 1402/03/11 ساعت 8 تا 13 (موضوع: آموزش تبدیلات هندسی در ریاضیات مدرسه ای) همراه با اعطای گواهی ضمن خدمت 🍀 مکان: دانشگاه شهید رجایی، سالن شهید تهرانی مقدم ✅ از کليه دانشجو معلمان، معلمان و دبیران دعوت می شود در اين کارگاه شرکت نمايند. ✅ مدرس: دکتر مجتبی قربانی، استاد تمام دانشگاه شهید رجایی و مولف کتب درسی برای ثبت نام به آدرس زیر مراجعه بفرمایید: http://events.sru.ac.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه اندازی سامانه کارگاه‌ها و رویدادهای دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی سامانه کارگاه‌ها و رویدادهای دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی با هدف تسهیل برگزاری کارگاه‌ها، سخنرانی ها و رویدادها راه‌اندازی شد. این سامانه امکان اطلاع رسانی، ثبت نام و نیز صدور گواهی آنلاین را فراهم می‌سازد. پژوهشگران می توانند بعد از ثبت نام در این سامانه از خدمات این سامانه بهره مند گردند. به منظور استفاده از سامانه کارگاه‌ها و رویدادها ابتدا لازم است در سامانه ثبت نام نمایید. لینک سامانه: https://events.sru.ac.ir/fa لینک اصلی خبر: https://www.sru.ac.ir/%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d8%b3%d8%a7%d9%85%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7-%d9%88-%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%af%d8%a7%d8%af%d9%87/ معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه https://eitaa.com/SRTTU_Research
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی ساخت صفحه گوگل اسکولار معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی https://eitaa.com/SRTTU_Research
دومین جلسه کمیته علمی ۱۶امین همایش بین المللی نظریه گروه های ایران، ساعت ۲۲ روز چهارشنبه مورخ ۱۵ شهریور ۱۴۰۲ و به صورت برخط برگزار شد. به گزارش دبیرخانه این همایش، در ابتدای این جلسه، دکتر قربانی دبیر علمی همایش، نکاتی در مورد مصوبات گذشته این همایش و مسایل پیش رو را مطرح کردند. در این جلسه که با حضور حداکثری اعضای کمیته علمی برگزار شد، مسایلی با محوریت تعداد مقالات ارسالی و محدودیت پذیرش مقالات از یک نویسنده، هزینه های همایش، تعداد و ویژگی های سخنران مدعو، نحوه برگزاری همایش به صورت برخط و حضوری و دیگر مسایل پرداخته شد. همچنین روز دوشنبه مورخ ۱۳ شهریور ۱۴۰۲ نامه ای به کلیه دانشگاه ها و مراکز علمی همراه با پوستر این رویداد ارسال شده است. دبیرخانه همایش دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی لینک عضویت در کانال ایتا @igtc16 Follow this link to join my WhatsApp group: https://chat.whatsapp.com/Kf4PlKSYYuZ4tjIS1IqfOi
جلسه کمیته اجرایی شانزدهمین کنفرانس بین المللی نظریه گروه‌های ایران، در روز سه شنبه مورخ 21 آذر ماه 1402 در ساعت 12:30 در سالن جلسات معاونت پژوهشی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با حضور آقای دکتر قربانی، دبیر علمی همایش برگزار شد. در این جلسه بحث و تبادل نظر در خصوص نحوه برگزاری همایش، کارگاه ها، داوری مقالات، معرفی اجمالی سخنرانان در سایت همایش و بحث اعلان همایش در صدا و سیما مورد بررسی قرار گرفت. همچنین بنا به درخواست تعداد کثیری از شرکت‎ کنندگان، در جلسه مذکور مقرر گردید این کنفرانس به صورت برخط نیز برگزار گردد. همچنین در این جلسه مصوب گردید که هزینه ثبت نام اعضای محترم کمیته علمی به صورت رایگان می باشد و هزینه ایاب و ذهاب به عهده ایشان است.
دراگان ماروژیچ (متولد 1953) یک ریاضیدان اسلوونیایی است. ماروژیچ مدرک کارشناسی خود را در ریاضیات فنی از دانشگاه لیوبلیانا در سال 1976 و دکترای خود را از دانشگاه ریدینگ در سال 1981 زیر نظر کریسپین نش ویلیامز دریافت کرد. وی در سال 2002 جایزه زوئیس، بالاترین جایزه علمی در اسلوونی را برای دستاوردهایش در زمینه نظریه گراف و جبر به دست آورد و از سال 2010 عضو کمیته انتخاب برندگان این جایزه شد. ماروژیچ از سال 2011 تا 2019 به عنوان سومین رئیس دانشگاه پریمورسکا خدمت کرده است. ایشان تا کنون سرپرستی تعداد زیادی دانشجوی ارشد، دکترا و فوق دکترا را به عهده داشته اند و هم اکنون یکی از دو سردبیر اصلی مجله Ars Mathematica Contemporanea نیز می باشند. عمده علاقه و فعالیت های وی در زمینه های نظریه گراف جبری، تقارن های گراف ها، عمل گروه ها و وجود مسیرها و دورهای همیلتونی در گراف‌های راس انتقالی می باشد. حدس چند دوری بیش از ۴۰ سال پیش توسط وی مطرح شد و با وجود اینکه مقالات زیادی در ارتباط با آن نگاشته شده است، این حدس همچنان یکی از حدس های باز و مهم نظریه جبری گراف به شمار می رود. ماروژیچ از سخنرانان کلیدی شانزدهمین کنفرانس بین المللی نظریه گروه های ایران به میزبانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و با عنوان سخنرانی " ON SOME OPEN PROBLEMS IN ALGEBRAIC GRAPH THEORY " می باشند.
🌐 قابل توجه شرکت کنندگان محترم شانزدهمین کنفرانس بین المللی نظریه گروه‌های ایران به اطلاع می‌رساند با توجه به توافقات انجام شده، امکان چاپ مقالات برگزیده (پس از طی فرایند داوری) در Journal of Discrete Mathematics and Its Applications (JDMA) فراهم شده است.
🌐تمدید مهلت ارسال مقالات ضمن تقدير و تشكر از مشاركت كليه پژوهشگران ارجمند، به اطلاع مي‎ رساند با توجه به استقبال و پیگیری‌های مکرر پژوهشگران گرامی مبنی بر تمدید مهلت ارسال مقالات در شانزدهمين همایش بین المللی نظریه گروه‌های ایران، مهلت ارسال مقالات تا تاریخ ۳۰ آذر ماه تمدید شد.
مایکل جیودیسی دکترای خود را در سال 2002 از کوئین مری دانشگاه لندن تحت نظارت پیتر کامرون دریافت کرد. او در رساله ی خود حدس چند دوری را مطالعه کرده و مقالات متعدد و ارزشمندی در این زمینه به چاپ رسانده است. وی از سال 2002 وارد دانشگاه وسترن استرالیا شد و فعالیت خود را در ابتدا به عنوان فوق دکتری و محقق در آن جا ادامه داد و در سال 2018 به مقام استادی ارتقا یافت. علایق تحقیقاتی او در حوزه گروه های جایگشتی و عملکرد آن ها بر روی ساختارهای مختلف می باشد و در عمده کارهایش به بررسی خواص نظری گروه‌های جایگشتی و تجزیه و تحلیل گراف های با درجه تقارن بالا پرداخته است. او در حال حاضر رئیس گروه ریاضیات و آمار و همچنین رئیس مرکز Centre for the Mathematics of Symmetry and Computation دانشگاه وسترن استرالیا می باشد. همچنین ایشان عضو انجمن ریاضی استرالیا و عضو موسسه ترکیبیات و کاربردهای آن است. وی از سال 2016 تا 2021 رئیس المپیاد ریاضی نوجوانان استرالیای غربی بوده است و در حال حاضر رئیس کمیته سازماندهی مسابقه ریاضیات Simon Marais است. جیودیسی ادیتور مجله Journal of Group Theory، ادیتور همکار مجله Australian Mathematical Society و همچنین عضو هیئت تحریریه مجله Electronic Journal of Combinatorics نیز می باشد. مایکل جیودیسی از سخنرانان کلیدی شانزدهمین کنفرانس بین المللی نظریه گروه های ایران به میزبانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و با عنوان سخنرانی " The Synchronisation Hierarchy for Permutation Groups " می باشند.
جوی موریس (متولد 1970) یک ریاضیدان کانادایی است که در شهر تورنتو متولد شد. پدر و مادرش هر دو دارای مدرک دکترا بودند و او کوچکترین فرزند از چهار فرزند آن ها است. وی در سال 1992 از دانشگاه ترنت کانادا در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل و بلافاصله پس از آن وارد مقطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه سایمون فریزر شد و تحت نظر آلسپاچ به کار خود ادامه داد. موریس دکترای خود را در سال 2000 با پایان نامه ای در مورد یکریختی گراف های کیلی تکمیل کرد و در همان سال به دانشکده لثبریج پیوست و در سال 2015 به استادی کامل ارتقا یافت. او در سال 2017 یک مرکز آموزشی ریاضیات را از طریق دانشگاه لثبریج برای کمک به والدینی که به دنبال درک ریاضیاتی بودند که فرزندانشان می آموزند، تأسیس کرد. تحقیقات موریس در زمینه های نظریه گروه، نظریه گراف و ارتباط بین این دو از طریق گراف های کیلی می باشد. نتایج او در زمینه گروه‌ ها، گراف ها و تقارن های آن ها شامل اثبات حدس Toida است که بر اساس آن، برای گراف‌های دوری معینی (گراف‌های کیلی گروه‌های دوری متناهی)، هر تقارن گراف از تقارن گروه مربوط به آن ناشی می شود. موریس همچنین به آموزش ریاضیات علاقه مند است و نویسنده دو کتاب درسی ریاضیات در مقطع کارشناسی تحت عناوین Proofs and Concepts و Combinatoric می باشد. جوی موریس از سخنرانان کلیدی شانزدهمین کنفرانس بین المللی نظریه گروه های ایران به میزبانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی می باشند.
بوریس ملنیکو (متولد 1962) یک ریاضیدان روسی است. بوریس مدرک دکتری خود را در رشته علوم فیزیک و ریاضی از دانشگاه دولتی مسکو لومونوسوف در سال 1997 و در زمینه کاربرد ویژگی های مونوئید های خاص دریافت کرد. او درسال 1995 به مدت 4 سال استادیار گروه ریاضی دانشگاه دولتی اولیانوفسک (روسیه) شد و پس از آن 4 سال دیگر به عنوان استاد در گروه های ریاضیات کاربردی و علوم کامپیوتر آن دانشگاه به کار خود ادامه داد. سپس از سال 2003 تا 2013 استاد گروه ریاضیات کاربردی دانشگاه دولتی تولیاتی (روسیه) شد و از آن زمان تا کنون به عنوان استاد در دانشگاه های ایالتی سامارا روسیه و دانشگاه شنزن چین فعالیت می کند. ملنیکو از سال 2008 تا به امروز رئیس شورای دفاع از درجه دکتری دانشگاه دولتی تولیاتی (روسیه) نیز می باشد. وی تا کنون سرپرستی تعداد زیادی دانشجوی ارشد و دکترا را به عهده گرفته است. او همچنین در برخی دانشگاه های آلمان، بلغارستان، جمهوری چک، سوئیس، ایتالیا و اسلواکی به عنوان استاد مدعو همکاری داشته است. عمده علاقه و فعالیت های وی در زمینه های جبر نیم گروهی، بهینه سازی گسسته، تصمیم گیری، الگوریتم های اکتشافی و بازی های غیر قطعی می باشد. بوریس ملنیکو از سخنرانان کلیدی شانزدهمین کنفرانس بین المللی نظریه گروه های ایران به میزبانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و با عنوان سخنرانی " The groupoid of the primary automation for the given finite language " می باشند.
پاتریزیا لونگوباردی یک ریاضیدان ایتالیایی است. پاتریزیا مدرک دکتری خود را در سال 1976 از دانشگاه ناپل دریافت کرد. او از سال 1982 تا سال 2000، در دانشگاه ناپل به عنوان استادیار و سپس دانشیار در زمینه جبر به فعالیت خود ادامه داد. پس از آن به دانشگاه سالرنو پیوست و در سال 2003 به درجه استادی کامل ارتقا یافت. پاتریزیا از جمله نویسندگان دو کتاب در زمینه جبر و یک کتاب در زمینه ریاضیات گسسته است. وی سرپرست بسیاری از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین نویسنده بیش از 90 مقاله و همچنین برگزار کننده هشت کنفرانس بین المللی در زمینه نظریه گروه می باشد. او به عنوان عضو انجمن ریاضی آمریکا، انجمن ریاضی اروپا و ادیتور International Journal of Group Theoryنیز فعالیت می کند. پاتریزیا لونگوباردی از سخنرانان کلیدی شانزدهمین کنفرانس بین المللی نظریه گروه های ایران به میزبانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و با عنوان سخنرانی "On a problem related to centralizers in groups" می باشند.
🌐تمدید مهلت ارسال مقالات ‌با توجه به درخواست های پژوهشگران گرامی نسبت به تمدید مهلت ارسال مقالات، بدینوسیله به اطلاع می رساند با توجه به تصمیم کمیته علمی همایش مهلت ارسال مقالات (چکیده به همراه اصل مقالات در فرمت pdf و Latex) برای آخرین بار فقط تا 10 دی ماه تمدید گردید. شایان ذکر است کلیه پژوهشگرانی که تاکنون موفق به ارسال مقالات خود نگردیده‌اند می توانند مقالات خود را حداکثر تا تاریخ فوق الذکر ارسال نمایند. اطلاعات بیشتر https://igtc16.sru.ac.ir/fa/
دکتر محسن قاسمی دکترای خود را در سال 1382 از دانشگاه علم و صنعت دریافت کرد. او دانشجوی نمونه استانی درهشتمین مجمع سراسری دانشجویان و طلاب بسیجی، شاهد و ایثارگر کشوری می باشد. وی دارای جایزه درفشه در سال 2020 و همچنین برنده جایزه بهترین سخنرانی و بهترین مقاله در کنفرانس های برگزار شده در کشورهای هند و روسیه می باشد. دکتر قاسمی همچنین سخنران مدعو کنفرانس International conference of the honam mathematical society در سال 2016 در کشور کره جنوبی بوده اند. از جمله زمینه های مورد علاقه ایشان نظریه جبری گراف، نظریه سرشت و نظریه گروه های جایگشتی است. او همچنین یک کتاب با عنوان مباحثی در گروه های جایگشتی و نظریه جبری و توپولوژی گراف به چاپ رسانده است. دکتر محسن قاسمی از سخنرانان کلیدی شانزدهمین کنفرانس بین المللی نظریه گروه های ایران به میزبانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و با عنوان سخنرانی "Recent Trends and Future Directions in Codegrees of Irreducible Characters in Finite Groups" می باشند.
دکتر میثم سلیمانی ملکان دانش آموخته‌ی کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف می باشند. به آن دلیل که ایشان دارنده مدال نقره دوازدهمین المپیاد بین المللی علمی-دانشجویی بوده‌اند، با اخذ رتبه اول آزمون دکتری به عنوان بورسیه استعدادهای درخشان وزارت عتف در دانشگاه اصفهان به تحصیل در مقطع دکتری پذیرفته شدند و پس از آن به عنوان برگزیده جایزه شهید چمران در دوره یک ساله پسادکتری بنیاد ملی نخبگان به پژوهش پرداختند و سپس یک سال دیگر نیز به عنوان پژوهشگر پسادکتری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران به فعالیت پژوهشی خود ادامه دادند. ایشان با اخذ حمایت بنیاد ملی نخبگان ذیل جایزه‌ی شهید دکتر شهریاری، اکنون استادیار دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی می باشند. از علایق پژوهشی ایشان می توان به ساختارشناسی گروه‌های فشرده، گروه‌های متناهی گرا و گروه‌های فشرده‌ی موضعی تماما ناهمبند اشاره داشت. دکتر میثم سلیمانی ملکان از سخنرانان کلیدی شانزدهمین همایش بین المللی نظریه ی گروههای ایران به میزبانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و با عنوان سخنرانی زیر می باشند: About Compact Groups Largely Satisfying a Word Equation
با سلام و احترام پژوهشگر گرامی ضمن تشکر از ثبت نام و همراهی شما خواهشمند است که با شرکت در پرسشنامه زیر، نوع حضور خود در همایش را مشخص نمایید. لینک پرس لاین: https://survey.porsline.ir/s/3z5qhT9E (این پیام به آدرس ایمیل ثبت نامی شما نیز ارسال شده است و یک بار پاسخگویی به این فرم کافیست)
سانمینگ ژو در سال 2000 مدرک دکترا خود را از دانشگاه استرالیای غربی دریافت کرد و از آن زمان تا کنون در دانشکده ریاضیات و آمار دانشگاه ملبورن به عنوان استاد فعالیت می کند. او در سال 2003 مدال کرکمن مؤسسه ترکیبات و کاربردهای آن را به خاطر دستاوردهایش در تحقیقات دریافت کرد. ژو از سال 2012 تا 2015 برگزارکننده بورسیه آینده با حمایت شورای تحقیقات استرالیا بود. او همچنین عضو جامعه ریاضیات استرالیا و جامعه ریاضیات آمریکا می باشد. زمینه های تحقیقاتی وی نظریه گراف جبری، نظریه گراف، بهینه سازی شبکه و مسائل مختلف علوم کامپیوتر را در بر می گیرد. سانمینگ ژو از سخنرانان کلیدی شانزدهمین همایش بین المللی نظریه ی گروههای ایران به میزبانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و با عنوان سخنرانی زیر می باشند: The Second Largest Eigenvalue of Cayley Graphs
دکتر مجید آرزومند دانش آموخته کارشناسی از دانشگاه تهران، کارشناسی ارشد و دکتری از دانشگاه صنعتی اصفهان است. او فارغ التحصیل برتر دوره ی دکتری دانشگاه صنعتی اصفهان می باشد و رساله ی وی که تحت راهنمایی آقای دکتر بیژن طائری انجام شده است، رساله ی برتر دانشگاه صنعتی اصفهان در سال ۹۴ شناخته شد. ایشان به مدت یکسال تحت حمایت نهاد ریاست جمهوری، به عنوان محقق پسادکتری در دانشگاه اصفهان از محضر آقای دکتر علیرضا عبدالهی بهره مند شدند. زمینه های تحقیقاتی وی گروه های جایگشتی، نظریه جبری گراف و تقارن در گراف ها می باشد. در حال حاضر ایشان دانشیار مجتمع آموزش عالی لارستان می باشند. دکتر مجید آرزومند از سخنرانان کلیدی شانزدهمین همایش بین المللی نظریه گروه های ایران به میزبانی دانشگاه شهید رجایی و با عنوان سخنرانی On the splitting field of Cayley (di)graphs می باشند.
جدول زمان‌بندی شانزدهمین همایش بین ‌المللی نظریه گروه‌های ایران به اطلاع کلیه پژوهشگران، دانشجویان و شرکت‌کنندگان محترم همایش می‌رساند جدول زمانبندی نشست‌های همایش همراه با لینک ورود به نشست‌ها قابل دانلود است. شرکت کنندگان محترم می‌توانند در روز و ساعت مشخص شده برای هر نشست از طریق لینک‌های ارائه شده در جدول زمان‌بندی همایش وارد شوند. از کلیه شرکت کنندگان تقاضا می‌شود که جدول زمان‌بندی را دانلود کرده و طبق گرایش و علاقه خود در نشست‌ها شرکت نمایند. کلیه شرکت کنندگان و ارائه دهندگان محترم می‌توانند در نقش مهمان و تنها با وارد کردن نام و نام خانوادگی خود وارد لینک نشست شوند.
Schedule of 16IGTC.pdf
360.7K
جدول زمان‌بندی نشست‌های همایش
به اطلاع می‌رساند کارگاه آموزشی آشنایی با Sagemath در روز 13 ام بهمن ماه ساعت 17-16 توسط آقای دکتر قدرتی برگزار می گردد. از پژوهشگران و علاقه مندان گرامی دعوت می‌شود که به منظور ثبت نام در این کارگاه، از طریق سامانه پرداخت زیر اقدام نمایند. هزینه شرکت در کارگاه 30 هزار تومان است. لینک پرداخت هزینه: https://igtc16.sru.ac.ir/fa/page.php?rid=82 لینک خبر در وبسایت همایش: https://igtc16.sru.ac.ir/fa/news.php?rid=62
پژوهشگران مقالات پذیرفته شده خواهشمند است نسبت به ارسال فایل سخنرانی خود (با فرمت pdf) به ایمیل همایش به نشانی igtc16.sru@gmail.com حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۵ اقدام نمایید. با تشکر
16IGTC.pdf
370.9K
به اطلاع می‌رساند آخرین وضعیت زمان‌بندی برنامه‌های شانزدهمین همایش بین‌المللی نظریه گروه‌های ایران شامل سخنرانی‌ها، نشست‌ها، کارگاه و ارائه مقالات در فایل بالا شرح داده شده است. زمان‌بندی جدید شامل تغییراتی جزئی، پیرامون زمان شروع و اختتامیه همایش است. از کلیه ثبت نام کنندگان، سخنرانان، ارائه دهندگان مقالات و مهمانان محترم دعوت می‌شود که در این همایش حضور به هم رسانند. حضور در همایش برای عموم علاقه‌مندان بلامانع است، اما برای اخذ گواهی شرکت در همایش و کارگاه، ثبت‌نام و پرداخت هزینه‌های مورد نیاز الزامی است. همایش در روز پنج شنبه به صورت برخط و در روز جمعه به دو صورت حضوری و برخط برگزار می شود. لینک خبر در وبسایت همایش: https://igtc16.sru.ac.ir/fa/news.php?rid=64