آزمون کتبی روز پنجشنبه 26 خرداد در دو نوبت برگزار می شود. نوبت اول آزمون زبان عمومی برگزار می شود و سپس آزمون تخصصی از موارد اعلام شده برگزار می گردد. فایل پی دی اف برخی منابع امتحانی در همین کانال موجود می باشد.
هدایت شده از موسسه بین المللی مطالعات اسلامی
شیعه دراسلام.pdf
1.44M
در صورتی که در خصوص مراحل ثبت نام سوالی داشتید و یا به مشکلی برخوردید با شماره تماس 09122536917 تماس حاصل فرمایید.
M R:
مواد آزمون سطح چهار رشته مطالعات اسلامی:
منابع حوزوی:
• فلسفه (کل کتاب نهایه الحکمه تالیف علامه طباطبایی(ره))؛
• عقائد (کتاب محاضرات فی الإلهیات (تالیف آیت ا… سبحانی(دام ظله)؛ (فایل الکترونیک در کانال گذاشته شده است)
• کلام (کتاب جُستارهایی در کلام جدید تالیف جمعی از نویسندگان).
منابع اختصاصی زبان انگلیسی:
• زبان عمومی: در حد پیشرفته (بطور مثال: Interchange 3)
• زبان تخصصی: مدخل های منتخب دائره المعارف اسلام (چاپ لیدن هلند)،(قابل دانلود از سایت و موجود در کانال)
مواد آزمون سطح سه رشته مطالعات اسلامی:
منابع حوزوی:
• فلسفه (کل کتاب بدایه الحکمه تالیف علامه طباطبایی(ره))؛
• عقائد (کتاب تلخیص محاضرات فی الإلهیات (تالیف آقای ربانی گلپایگانی)؛
منابع اختصاصی زبان انگلیسی:
• زبان عمومی: در حد پیشرفته (بطور مثال: Interchange 3)
• زبان تخصصی:
1- کتاب شیعه در اسلام به زبان انگلیسی (تالیف علامه طباطبایی(ره) ترجمه حسین نصر)
❇️ از استعدادهای ملیتهای مختلف در فعالیتهای بین المللی استفاده شود
🔻 حجتالاسلام والمسلمین شمالی، مدیر مؤسسه بین المللی مطالعات اسلامی و رسالت:
◻️ حضور بانوان طلبه فعال در عرصههای علمی و بین المللی از جمله دستاوردهای جامعة الزهرا سلاماللهعلیها است.
همکاری بین مؤسسات حوزوی جزو ضروری ترین نیازهای ما است.
◻️ زمانی درباره بینالمللی شدن، نگرانی و دغدغههایی وجود داشت، امروز همه تمایل دارند که فعالیت بین المللی داشته باشند، اما سؤال مهم اینکه چگونه این امر محقق میشود و چه لوازمی برای آن مورد نیاز است؟
◻️ فعالیت بین المللی یک کار ساده و مقطعی نیست و در درجه اول، نیاز به تفکر و روحیه دارد، نه اینکه یک امر سازمانی و تشریفاتی باشد.
گاهی تصور میشود اگر زبانی یاد بگیریم میتوانیم کار بینالمللی انجام دهیم و تنها مشکل ما زبان است. ما که در کشور خود به زبان فارسی صحبت میکنیم، اما مشکلات زیادی داریم، بنابراین به جز زبان، مسائل دیگری هم مهم هستند.
◻️ما روحانیونی داریم که سالیان سال است که در غرب هستند، اما فقط با همان جامعه دینی خود در ارتباط بودند، امروز نیاز به مبلغانی داریم که در تعامل با جامعه وسیع یک منطقه باشند.
◻️ اگر بخواهیم طرح و برنامه ما بین المللی باشد، باید از همه استعدادهای ملیتهای مختلف استفاده کنیم.
یکی از لوازم ساده بین المللی این است که حوزه غیر از اینکه طلاب غیرایرانی دارد، تفکر و رویکرد بین المللی پیدا کند.
◻️امروز در دنیا مسابقه بزرگی در جریان است ما در این معرکه دیر وارد شدیم و باید فاصله را جبران کنیم تا عقب نمانیم. اگر درست وارد شویم و از خدا درخواست کمک کنیم، خداوند متعال میانبرها را به ما نشان میدهد و مسیر هموار میشود.
https://hawzahnews.com/xbLyX
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
با سلام و احترام خدمت داوطلبان محترم ورود به موسسه مطالعات اسلامی.
به زودی اطلاعات تکمیلی درباره آزمون و مواد امتحانی اطلاع رسانی خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین شمالی:
موسسه بین المللی مطالعات اسلامی به دنبال تربیت نیروی انسانی برای پرکردن بخشی از خلأهای موجود در معرفی اسلام در عرصه بین الملل است
حجت الاسلام محمد علی شمالی
حوزه/ مدیر مؤسسه بین المللی مطالعات اسلامی گفت: هدف این مؤسسه پیوند حلقههای پراکنده برای شناساندن اسلام در مجامع بینالمللی است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی شمالی مدیر موسسه بین المللی مطالعات اسلامی در گفت وگو با خبرگزاری حوزه، گفت: این مؤسسه به دنبال پیشنهادی که به بعضی از بزرگان داده شد و مراحلی نهایتا در اسفند ماه ۱۳۸۷ شورای گسترش حوزههای علمیه ضرورت تاسیس موسسهای برای تربیت استاد، مبلغ و محقق برای عرصه بینالملل را تصویب کرد و در پایان اردیبهشت ۱۳۸۸ بنده مسئولیت تاسیس این کار را از جانب مدیر وقت حوزههای علمیه متقبل شدم.
وی ادامه داد: هدف از تأسیس این مؤسسه این بود که آموزشهایی که در حوزه هست تکمیل و حلقههای پراکنده به هم متصل بشود. در حوزهها در دهههای اخیر موسسههایی برای آموزش زبانهای خارجی وجود داشته است، آموزشهای سنتی حوزه ها ادامه داشته و رشتههای جدید مورد نیاز نیز تأسیس شده، ولی اگر کسی می خواست برای ورود به فضای آکادمیک در دنیا اقدام کند، برنامه خاصی وجود نداشت. خود فرد باید زبان یاد میگرفت، آموزشهای حوزوی که همه میگذرانند را بگذراند و بعد با مطالعه خارج از چارچوب حوزه، با رشتههای مرتبط با مطالعات اسلامی آشنا بشود و بعد هم با ماکسب تجربه و راهنمایی اقدام به کار کند.
مدیر موسسه بین المللی مطالعات اسلامی، افزود: هدف این بود که حلقههای پراکندهای که در کار بینالملل نیاز بود به هم متصل شود و بدون اینکه کار تکراری صورت پذیرد، در خود حوزه با ارائه آموزشهای حوزوی افراد را به جایی برساند که بتوانند در دانشگاههای دنیا استاد اسلام شناسی باشند و کرسیهای شیعه شناسی را اداره کنند. با ارتقای سطح زبان خارجی خود از عمومی به آکادمیک بتوانند مقاله بنویسند یا در کنفرانسها شرکت کنند و کتاب بنویسند.
حجت الاسلام والمسلمین شمالی بیان کرد: نکته مهم دیگر این بود که در کنار آشنایی های نظری بتوانند تجربه عملی هم داشته باشند. این طور نباشد اولین جایی که برای دریافت مسئولیت میروند اولین تجربهشان باشد. بنابراین رشته مطالعات اسلامی تعریف شد. مقصود از مطالعات اسلامی این است که امروزه برای معرفی یک دین، به افراد اندیشمند و دانشگاهی و افرادی که در زمینهی ادیان مطالعه دارند و سوالی دارند را بتوانیم پاسخ دهیم.
وی تاکید کرد: به عبارت دیگر اسلام شناسی را نیاز داریم که در عین حال که با مبانی علوم حوزوی آشناست بتواند از کلیت اسلام در بحثهای اعتقادی، اخلاقی، فقهی، تاریخی، حقوقی، حقوق بینالملل و... دفاع کند و در زمینه گفتوگوی ادیان فعالیت کند.
مدیرمؤسسه بینالمللی مطالعات اسلامی گفت: ما الان در مقطعی نیستیم که خیلی در دانشگاهها نیاز باشد، اصول فقه شیعه به طور تخصصی تدریس شود. این مسئله در پژوهشها مورد نیاز است. ولی نیاز اصلی این است که افراد متخصص بتوانند اسلام و تشیع را در کرسیها، کنفرانسها وسرفصلهای درسی عالمانه و محققانه معرفی کنند و زیباییهای آن را توضیح بدهند. در نتیجه مؤسسه در دو سطح سه و چهار این رشته شروع به آموزش کرد.
وی تصریح کرد: در ابتدای کار تمرکز روی زبانهای عربی و انگلیسی بود و سپس زبانهای دیگری وارد شد که استقبال نشد. ولی در کنار زبانهای اصلی زبانهای دیگری مثل مالایو که دورههای مقدماتی آن در قم و تکمیلی در مالزی، زبان ترکی استانبولی نیز مقدماتی در قم و تکمیلی در استانبول و زبان سواحیلی آموزش داده شد.
حجت الاسلام والمسلمین شمالی افزود: مؤسسه در این سالها با نخبه گرایی و تاکید بر اینکه کمیت هدف نیست ، تعداد کمی دانش پژوه را پذیرفته که هم افراد مستعدی باشند و هم مؤسسه بتواند از عهده آموزش آنها بربیاید. در حال حاضر فارغالتحصیلان و حتی محصلین مؤسسه در مؤسسات مختلف داخلی و خارجی در کشورهایی مثل آمریکا، کانادا و انگلستان در عرصه بینالمللی فعال هستند. استادانی هم به کشورهای زیمبابوه و کنیا فرستاده شدهاند. مؤسسات بسیاری نیز در خارج از کشور با حوزههای ایران در ارتباط هستند.
وی ادامه داد: امسال هم در زمینه مطالعات اسلامی و هم فلسفه اسلامی پذیرش داریم. از ابتدا قرار بود بعد از چند سال تربیت مبلّغ و استاد بینالمللی، وارد دیگر رشتههایی که زمینه فعالیت بینالملل در آن ها زیاد است را داشته باشیم. یکی از این رشتهها فلسفه است. فلسفه با توجه به روش عقلی زمینه ایجاد گفتوگوی میان فرهنگها را فراهم میکند و در زمینه فلسفه اسلامی و تطبیقی جای کار هست. امیدواریم بتوانیم در این دو رشته موفق عمل کنیم و پس از فارغالتحصیلی دانش پژوهان این دو رشته در دیگر رشتهها هم پذیرش داشته باشیم.
#فرصت_محدود
🌺موسسه بین المللی مطالعات اسلامی🌺
✅به اطلاع می رساند موسسه بین المللی مطالعات اسلامی وابسته به مدیریت حوزه های علمیه به منظور تربیت استاد و مبلغ در عرصه #بین_الملل برگزار میکند:
👈🏻سطح چهار مطالعات اسلامی به زبان انگلیسی
👈🏻 سطح چهار مطالعات اسلامی به زبان عربی
👈🏻 سطح سه مطالعات اسلامی به زبان انگلیس
👈🏻سطح سه فلسفه اسلامی به زبان انگلیسی
#امتیازات:
▫️کتابخانه تخصصی و مجهز
▫️بهره مندی از اساتید زبان دان
▫️کمک هزینه و حمایت از ممتازین
▫️اعطای دانشنامه رسمی حوزه به فارغ التحصیلان
▫️کارگاه های تخصصی در داخل و خارج از کشور با همکاری دانشگاه های بین المللی
✍🏻ثبت نام:
مراجعه به سایت حوزه علمیه : paziresh.ismc.ir
⛔️آخرین مهلت ثبت نام 15 اردیبهشت (امکان تمدید تا پایان اردیبهشت)
➖جهت کسب اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به:
@IIIS_institute
☎️02532923771
توضیحات مهم درباره ثبت نام و آزمون
1. برای ثبت نام به سایت سنجش و پذیرش حوزه های علمیه (paziresh.ismc.ir) مراجعه و از قسمت ثبت نام مراکز تخصصی و فقهی، روی لینک ثبت نام کلیک و مراحل ثبت نام را تا مرحله نهایی ادامه دهید.
2. پس از پایان مهلت ثبت نام، مراحل مختلف آزمون و پذیرش از طریق پیامک و نیز همین گروه ایتایی به شما اطلاع رسانی خواهد شد.
3. پذیرش در هر یک از رشته ها و سطوح معرفی شده در پوستر، مشروط به شرکت در آزمون کتبی و مصاحبه حضوری و کسب امتیاز لازم است. منابع آزمون در همین گروه اطلاع رسانی شده است.
4. منابعی که به صورت الکترونیک موجود بوده است در همین گروه بارگذاری شده است.
5. برای همه رشته ها و سطوح دو آزمون در نظر گرفته شده است: اول آزمون زبان عمومی که به صورت آنلاین از طریق سامانه پرسال انجام می شود و دوم آزمون دروس تخصصی که به صورت حضوری در محل موسسه برگزار می گردد.
6. داوطلبانی که امتیاز لازم را از آزمون کسب نمایند، به مصاحبه دعوت می شوند. زمان برگزاری مصاحبه، 31 خرداد و 1 تیرماه.