فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تحلیلگر ارشد امور ایران در بنیاد دموکراسیها در گفتگو با صدای آمریکا: خروج #آمریکا از سوریه یک اقدام راهبردی اشتباه است که به نفع جمهوری اسلامی خواهد بود.
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیادبی ولی ملکی نماینده مردم مشگین در برخورد با یک شهروند:
من دکتر ملکی هستم نه آقای ملکی؛ بشین سرجات!!
فیلمهای بی ادبی و گستاخی نمایندههای مجلس باید منتشر بشه تا در دور بعد صلاحیتشون توسط شورای نگهبان رد بشه
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
🔻مخالف صنعت هستهای کشور، سکاندار همکاری با CERN شد!
🔹احمد شیرزاد که اظهاراتش درباره صنعت هستهای دستمایه سوءاستفاده دشمنان و اتهام ساخت سلاح هستهای به کشور قرار گرفته بود، در رأس برنامه همکاری با سازمان پژوهش های هسته ای اروپا(CERN) قرار گرفت.
🔹سازمان تحقیقات هستهای اروپا که به آن سرن (CERN) میگویند برای تحقیق در زمینه فیزیک ذرات بنیادی و فیزیک هستهای تأسیس شده و سازمانی بین المللی است که مسئولیت مدیریت بزرگترین مجموعه آزمایشگاهی دنیا در زمینه ذرات بنیادی و فیزیک هستهای را برعهده دارد.
🔹شیرزاد نماینده اصفهان در مجلس ششم نخستین کسی است که برای اولین بار در داخل کشور آن هم از تریبون علنی مجلس شورای اسلامی، جمهوری اسلامی را به داشتن سلاح هسته ای متهم کرد و پس از آن نیز از هیچ تلاشی به منظور تخریب دستاوردهای دانشمندان و شهدای هسته ای فروگذار نکرد و طی این سال ها همواره پای ثابت سیاه نمایی و هجمه به دستاوردهای نظام در مصاحبه با رسانه های بیگانه بود.
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرکت توتال در فرانسه به دلیل پرداخت ۶۰میلیون دلار رشوه به مهدی هاشمی محکوم شد.
هاشمی خطاب به پسرش: «جامعه هم تا کنون متوجه شده و بیشتر متوجه خواهد شد که بر تو ظلم رفت»!
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
🔰 امام خمینی: دشمنان میدانند که اگر حقیقتاً دانشگاهی و حوزههای علمی با هم بشوند، برای آنها چه عواقبی دارد. درصدد این هستند که نگذارند با هم باشید.
🌟 به مناسبت هفته #وحدت_حوزه_و_دانشگاه مجموعه سخننگاشت از بیانات امام(ره) با موضوع #دانشگاه و #حوزه توسط EMAM.COM منتشر گردید 👇
🌐 http://yon.ir/ja9de
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
🔴 خروج خفت بار #آمریکا از #سوریه ✌💪
سلام بر #مدافعان_حرم.. سلام بر #سپاه_قدس.. سلام بر #رهبرم
#کلینتون و بسیاری از شخصیت های #آمریکایی این خروج خفت بار پس از میلیاردها دلار هزینه را #پیروزی #ایران توصیف کرده اند..
#ترامپ #علی_علیزاده #رهبر #خامنه_ای #داعش #پدر_داعش #سردار_سلیمانی
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
⚡️فرق برنامه توسعه ما با برنامههای دوره پیشرفت کره جنوبی
🔹برنامههای پنجساله توسعه ایران که عمدتا توسط اندیشمندان لیبرال تدوین شدهاند و در موارد قابل توجهی تناقضهای آشکار با سیاستهای کلی نظام دارند، گویا اساسا به گونهای نوشته میشوند که حاصل آنها، پسرفت کشور باشد.
🔹مطالعه برنامههای توسعه ایران به ما میگوید این برنامهها اصطلاحا کارکرد "تعمیق پیشرفت" را دارد تا رسیدن به پیشرفت؛ در حالیکه ایران یک کشور در حال پیشرفت است، نه یک کشور پیشرفته.
🔹با یک مثال این مبحث را روشنتر میکنم. در برنامه پنجساله ششم توسعه هدفگذاری شده است که تولید تلویزیون از یک میلیون دستگاه در سال ۹۴ به ۱.۸ میلیون دستگاه در سال ۹۹ برسد. یا تولید خودرو سواری و وانت از ۱۰۲۰ هزار دستگاه به ۲ میلیون دستگاه در سال برسد. پرسش اینجاست که آیا افزایش تیراژ تولید، میتواند شاخصی برای پیشرفت باشد؟ یا کارکرد این شاخص بیشتر افزایش مصرف است؟ آیا هنگامیکه خودرو و تلویزیون ما مونتاژ شده و در بازار داخل به فروش میرسد، نباید افزایش تیراژ این تولید ادعایی را نشانه افزایش مصرف دانست و از آنجائیکه قطعات مونتاژ، وارد میشود، آن را به حساب پسرفت کشور گذاشت؟ کلیگوییهایی نظیر افزایش یک درصدی ارزش افزوده داخلی در حوزه صنعت ظرف ۵ سال نیز نمیتواند جبران کننده این خطای راهبردی در برنامهنویسی باشد. افزایش تیراژ مربوط به مرحله پس از پیشرفت است که ما از مونتاژکاری به تولید رسیده باشیم.
🔹مطالعه برنامههای توسعه کره جنوبی به ما میگوید این کشور در دوره جهش صنعتی خود(۱۹۶۱ تا ۱۹۷۹) برنامههای توسعه پنجسالهای داشته که از نظر عنوان و بازه زمانی شباهت زیادی به برنامههای توسعه ما دارد، اما محتوای آن کاملا متفاوت است. کره در برنامههای توسعه خود، دستیابی به توان تولید را هدفگذاری میکرد نه افزایش تیراژ تولید از محل مونتاژ. مشخصا کشور برنامهریزی میکرد که تولید داخلی را جایگزین واردات نماید. برای نمونه، در برنامه پنج ساله چهارم کره، در حوزه الکترونیک می بینیم که ۵۷ قلم کالای مهم این حوزه شناسایی شده و برای تولید داخلی این کالاها برنامهریزی شده است. در آن ۵ سال ظرفیتهای کشور بسیج شد تا واردات آن ۵۷ قلم کالا با تولید داخلی جایگزین شود. مشوقها و حمایتهای گوناگونی نیز انجام شد تا کشور به این هدف دست یابد.
🔹بدون تعارف بگوئیم. تا زمانی که درب نظام برنامهنویسی توسعه و تخصیص منابع ما بر روی پاشنهای میگردد که لیبرالها در اوایل دهه ۷۰ بنا نهادند، به جایی نخواهیم رسید. این نظام باید دگرگون شود. نیازمندیها، واردات، ظرفیتها، تولیدات و مصارف کشور کاملا احصاء شود و در هر بخش، هدفگذاریهای عملیاتی برای دستیابی به توان تولید انجام گیرد. اگر میخواهیم در صنعت خودرو یا تلویزیون برنامه توسعه بنویسیم، برای دستیابی به توان تولید تعداد مشخصی قطعه صنعتی باید برنامه ریزی کنیم نه افزایش تیراژ مونتاژ.
سید یاسر جبراییلی
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان