🔆 امامِ جاودانه
♨️ وقتی هدف و رفتار الهی باشد، انسان را جاودانه میکند.
💎 مثل امام(ره) که همچنان زنده هستند...
#امام_خمینی
#امام_دل_ها
کانال رسمی 🌷 مسجد امام کاظم علیه السلام شهرک مهرشهر بیرجند
@ImamKazem
🌹مهارتهای زندگی 🌹
🔹 «محبت» و «احترام» دو بال یک رابطه سالم و صميمی هستند، محبت بيش از اندازه به همراه بیاحترامی حتی اگر شوخی باشد، به ارتباط آسيب میرساند!
🔸 وقتی جلوی يک جمع به همسرت يا حتی دوست صميمیات بیاحترامی میكنی، هر قدر هم پس از آن او را با مهربانی، نوازش كنی؛ همچنان زخم بیحرمتی در وجودش خوب نخواهد شد.
✅ ديگری را با رفتار و گفتارت نرنجان، زيرا ديگر خوبیهايت را نخواهد ديد، چه بسيار همسرانی كه كمتر از عشاق سوزان با همسرشان مهربانند، اما با رعايت احترام متقابل ارتباط مستحكمتری دارند.
کانال رسمی 🌷 مسجد امام کاظم علیه السلام شهرک مهرشهر بیرجند
@ImamKazem
🌺ایستگاه مشاوره🌺
🌺#مشاوره_تربیتی_کودک🌺
✅ 👈راه های تنبیه کودکان چیست؟
#پاسخ_مشاوره ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
قبل از اینکه بخواهیم در مورد راههای تنبیه کودکان صحبت کنیم بهتر است به این نکته مهم اشاره کنم که هدف از تنبیه کودک چیست؟ والدین باید این سوال را از خود بپرسند و به این فکر کنند که آیا اصلاح رفتار نادرست کودک هدف آنهاست یا تنبیه صرفا وسیلهای است که برای فرونشاندن خشم از آن استفاده میکنند.
گاهی ما کودک را به خاطر اینکه کار اشتباهی کرده تنبیه میکنیم به عنوان مثال دوستش را کتک زده، وسیلهای را شکسته و کارهایی مشابه آن. اما گاهی نه به خاطر کار بدی که انجام داده بلکه چون حرف ما را گوش نمیدهد، عصبانی میشویم و سر کودک داد میزنیم یا او را تنبیه میکنیم و بدیهی است که این کار درست نیست.
هدف از تنبیه باید آگاه کردن کودک از کار زشتی که انجام داده و اصلاح رفتار او باشد، نه چیز دیگری.
نکته دیگری که باید به آن توجه کرد این است که آیا کودک ما درکی از تنبیه دارد؟ کودکان گاهی هیچ درکی از تنبیه ندارند و نمیدانند چرا والدین این رفتار را با آنها کردهاند. تنبیه زمانی میتواند به نتیجه مثبتی در تربیت کودک منجر شود که با روش درست اعمال شود چون در غیر این صورت میتواند باعث آسیب روانی در کودک باشد. بنابراین در ابتدا باید از خود بپرسید که آیا شما حد و مرزها را برای کودک مشخص کردهاید و او میداند که چه کاری درست و انجام چه رفتاری اشتباه است؟
🔹حالا که به این پرسشها پاسخ دادیم، نیاز به چند روش درست تنبیهی برای اصلاح رفتار کودک داریم که در اینجا به 4 مورد از آنها اشاره میکنیم؛
🔺1. از کلام استفاده کنید. روبهروی کودک بنشینید و مستقیم در چشمهای او نگاه کنید. داد نزنید، بلکه با صدایی جدی و محکم به او بگویید کاری را که انجام داده است، دوست نداشتید. حتما به کار زشت کودک اشاره کنید نه اینکه خود او را مورد سرزنش و توهین قرار دهید.
🔺2. بسیار مهم است که در تنبیه کودکان به کودک ابراز علاقه هم بکنید تا کودک بداند این رفتارنادرست باعث نشده که محبت شما به او کم شود. به عنوان مثال با حالت جدی و ناراحت به کودک خود بگویید: «با اینکه خیلی دوستت دارم ولی این کارت رو دوست ندارم، تو خیلی بچه خوبی هستی ولی این کاری که کردی اصلا خوب نیست.» وقتی در حالت تنبیه این جملات را به کار میبریم به کودک میگوییم که ما مشکلی با او نداریم و همیشه در هر شرایطی دوستش داریم ولی به خاطر کار اشتباهش ناراحتیم و بهتر است کودک بداند به خاطر چه موضوعی تنیبه شده.
🔺3. سعی کنید اینقدر رابطه عاطفی عمیقی با کودک داشته باشید که لحن سرد و رسمی شما برای کودکتان از هر تنبیهی بدتر باشد. والدینی که با کودکانشان بسیار رابطه صمیمی دارند وقتی میخواهند کودک را متوجه رفتار اشتباهشان کنند لحن کلامشان را سرد و رسمی میکنند. مثلا اگر شما همیشه کودکتان را با عناوینی مثل پسرم، علی جان، علی آقا و... خطاب کنید وقتی خیلی رسمی میگویید علی، کودک متوجه میشود که مادر از دست او ناراحت است که از پیشوند یا پسوند استفاده نکرده.
🔺4. از سکوت تربیتی استفاده کنید. سکوت تربیتی باید متناسب سن کودک انتخاب شود و بیشتر از حد و زمان تحمل او نباشد. معمولا برای این کار یک جای مشخص را در نظر میگیرند که کودک را برای دقایقی در آنجا قرار میدهند و بعد از توضیح دلیل اینکه چرا آنجاست، او را مدت معینی در این مکان نگه میدارند. تعیین زمان را به ازای سن کودک در نظر میگیریم، یک کودک 4ساله 4دقیقه باید در محل مشخص شده بماند، مثلا روی صندلی بنشیند و اگر آن مکان را قبل از تمام شدن زمان در نظر گرفته شده ترک کرد، دوباره او را به سرجایش برگردانید. گاهی این عدد را با اضافه کردن عدد یک به سن کودک نیز میتوان انتخاب کرد. مثلا برای کودک 5ساله، 5+1 یعنی 6دقیقه؛ ولی این زمان را بیشتر از این طولانی نکنید.🌹
کانال رسمی 🌷 مسجد امام کاظم علیه السلام شهرک مهرشهر بیرجند
@ImamKazem
✍حاج قاسم سلیمانی؛
رمز حفظ انسجام این است که دشمن را در بیرون از مرزها و دشمنی را در داخل مرزهای از بین ببریم. حفظ اجتماع اگر چه ضرورتی ارزشمند و ناجی است اما این هماهنگی باید هماهنگی جان ها و دلها شود.
کانال رسمی 🌷
مسجد امام کاظم علیه السلام
شهرک مهرشهر بیرجند
@ImamKazem
✅خوردن ماست با غذای گوشتی ممنوع
✍ یکی از ممنوعیت های اصلی در طب سنتی ، مصرف همزمان ماست و غذاهای گوشتی است. مصرف همزمان ماست با غذاهای گوشتی علاوه بر اینکه تولید بلغم میکند، موجب فساد گوشت در معده شده و در برخی موارد بروز لک و پیس مینماید .
❌ مصرف همزمان غذاهای گوشتی و دوغ نیز از این قاعده مستثنی نیست . این نکته که در ایران کباب را با دوغ سرو میکنند ، از نکات منفی تغذیه ایرانیان است که باید به طور جدی مورد توجه و تجدید نظر قرار گرفته و در تغذیه اجرا شود.
کانال رسمی 🌷
مسجد امام کاظم علیه السلام
شهرک مهرشهر بیرجند
@ImamKazem
#پروفایل
یا امام راحل
کانال رسمی 🌷
مسجد امام کاظم علیه السلام
شهرک مهرشهر بیرجند
@ImamKazem
✨﷽✨
# حکایت
✍ کاروانی در نزدیک نیشابور در کاروان سرایی شبی را ساکن شدند.در آن کاروان جوانی به نام احمد بود که بسیار ساده و خوش قلب بود. که به خاطر سادگی اش به او احمد بیچاره می گفتند. شبی در کاروان جنجال شد و هر کس سویی دوید تا اموال خود در جایی پنهان کند که از دست راهزنانی که در حال حرکت به کاروان سرای نیشابور بودند، در امان باشند. احمد بیچاره، 40 سکه با ارزش طلای اشرفی در جیب شلوار خود داشت. دوستش به او گفت: احمد، برو و این طلاها را در بیرون کاروانسرا خاک کن . احمد گفت: اگر خدا بخواهد یقین کن کسی نمی تواند بدزدد و من در عمرم دروغ نگفته ام .
راهزنان رسیدند و تاراج شروع شد. دوست احمد گفت: برو در گوشه ای در کاروان سرا نزد شتران بخواب. چون دارایی تو در جیب توست و اگر خواب باشی کسی بیدارت نمی کند . احمد گفت: من چنین نمی کنم .اهل کاروان چون طلاها را پنهان کرده بودند، راهزنان چیزی از طلا ها نیافتند . احمد ، نزد راهزنان رفته و گفت: 40 طلای اشرفی در جیب دارم بیایید و از من بگیرید...
هر راهزنی که این جمله را می شنید بر این جمله می خندیدو می گفت دیوانه است و کسی سمت او نمی رفت ... راهزنان لباس های تمام اهل کاروان را گشتند و طلاهای شان را دزدیدند. به جز احمد بی چاره.
کانال رسمی 🌷 مسجد امام کاظم علیه السلام شهرک مهرشهر بیرجند
@ImamKazem
#ایستگاه زیبایی زندگی
#سبک_زندگی_اسلامی
💠چشم را برای قرآن خواندن می خواهم💠
🎙️یکی از بستگان حضرت امام می گفت:
نجف که بودیم آقا چشمشان ناراحت شده بود.
دکتر آمد و چشم ایشان را دید و گفت: «شما چند روز قرآن نخوانید و استراحت کنید.»
امام یک دفعه خندیدند و گفتند: «دکتر من چشمم را برای قرآن خواندن می خواهم، چه فایده ای دارد اگر چشم داشته باشم و قرآن نخوانم. شما یک کاری بکنید که من بتوانم قرآن را بخوانم.
📚 برداشتهایی از سیره امام خمینی، ج۳، ص۶
کانال رسمی 🌷
مسجد امام کاظم علیه السلام
شهرک مهرشهر بیرجند
@ImamKazem