15.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 #ببینید
🎥 ترویج همجنسگرایی در کارتون و انیمیشن!👆
⚠️ سالهاست انحرافهایی مانند همجنسگرایی در کارتونها و انیمیشنها در حال عادیسازی و ترویج است. متأسفانه مفاهیم همجنسبازی کمکم وارد بیشتر کارتونهای محبوب بچهها میشود.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
📎 #ایران_مقتدر
📎 #جان_فدا
@ImamKazem
659.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢حجاب یک واجب شرعی است و جای خدشه و شبهه ندارد
رهبر انقلاب، صبح امروز: کسانی که حجاب کامل ندارند را نباید متهم به بیدینی و ضد انقلابی کرد
@ImamKazem
5.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: خانهداری به معنای خانهنشینی نیست
🔸بيانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف بانوان
👌عاااااااااالی😍
@ImamKazem
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوال در مورد
حرز
امام جواد علیه السلام
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻توصیه آیت الله بهجت به مداوت خواندن برخی دعاها
✅ #بهجت_عارفان، فرازی از بیانات مرحوم آیت الله بهجت
@ImamKazem
🖊سوال
🤼♂️ دعوای فرزندان و وظیفه والدین
🌿سلام
در دعوای فرزندان پسر دو ساله با پنج ساله باهمدیگر چه کنم..؟؟
👨🏻🏫پاسخ مشاور:
💐با سلام و احترام
از اعتماد شما به این مجموعه سپاسگزاریم.
🔸اینکه در شیوه مواجهه با رفتارهای فرزندانتان به دنبال راهکار تربیتی و اصولی هستید بسیار ارزشمند است و مایه سعادت فرزندان شما است.
☑️ درست است که دعوای بین فرزندان میتواند آزاردهنده باشد و گاهی از تحمل خارج شود؛ ولی از این اتفاق هراس نداشته باشید؛ زیرا جنبههای مثبتی نیز میتواند داشته باشد. از جمله اینکه کودک با دعوا از حریم شخصیاش دفاع میکند، زیر بار زورگویی نمیرود و جایگاه خود را در خانواده مشخص میکند. اما مهم این است که فرزندانتان یاد بگیرند در هر شرایطی احترام برادرشان را نگه دارند. اینکه در چه زمانی و به چه شکل به دعوای فرزندان ورود کنید بستگی به شرایط دارد که نکاتی را از این باب خدمت شما عرض میکنم.
1️⃣ نباید نسبت به دعوای کودکان منفعل باشید؛ ولی اینطور هم نیست که با شنیدن اولین صدا و فریاد نیاز به ورود به دعوا وجود داشته باشد. بلکه اگر دعوا از بحث لفظی فراتر رفت و به توهین، تحقیر و تخریب شخصیت طرف مقابل رسید و یا منجر به خشونت فیزیکی شد لازم است که به دعوا ورود کنید و از ادامه آن جلوگیری کنید. همچنین اگر همیشه در دعواها یک طرف پیروز و یک طرف مغلوب است نیز باید از این زورگویی و زورپذیری همیشگی جلوگیری کنید. در ورود به دعوا مراقب باشید به شکلی عمل نکنید نسبت به طرفی تبعیض داشته باشید. مثلاً اگر بهخاطر وسیلهای باهم دعوا میکنند در هنگام ورود هر دو را از آن وسیله محروم کنید و یا قانون برای استفاده نوبتی وضع کنید و نظارت داشته باشید. به عبارت دیگر خاتمه دادن به دعوا به صورتی نباشد که یک طرف برنده و دیگری بازنده باشد.
2️⃣ چون ممکن است بعد از زمان تولد فرزند دومتان، برادر بزرگتر این احساس را داشته باشد که از مرکز توجه و احساسات والدین دور شده است؛ به همین جهت نسبت به برادر کوچکتر خود حساس شده باشد. اگر چنین برداشتی از فرزند بزرگتر دارید نیاز است که به او نشان دهید که هنوز هم چقدر دوستش دارید و از این بابت او را مطمئن کنید. همچنین از امرونهی زیاد به او مثل «سروصدا نکن بیدار میشه» یا «دست بهش نزن دردش میگیره» یا از این قبیل الفاظ بپرهیزید. این جملات باعث میشود پسر بزرگترتان خودش را یک مزاحم ببیند و زمینه لجبازی را فراهم میکند.
3️⃣ اصل دعوا کردن طبیعی است و ایرادی ندارد ولی .....
جهت مشاهده کامل سوال و جواب به لینک زیر مراجعه فرمایید👇
🌐 http://btid.org/node/225825
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
@ImamKazem