محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
.
تیمارگری رسانه ای
برای ارتش فرسوده اسرائیل
🔹انبوه کانال های دنباله رو یگان عملیات روانی اسرائیل و آمریکا، دروغ هایی را به ماشین جنگی رژیم صهیونیستی نسبت می دهند که خلاف آن در رسانه های غربی و صهیونیستی گزارش می شود.
🔻ادعای پیشروی ارتش اسرائیل در جنوب لبنان در حالی است که روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نوشت : ۵ لشکر اصلی و ۲ لشگر احتیاط در مدت ۴ هفته نتوانستند حتی یک روستا را در جنوب لبنان اشغال کنند در حالی که این تعداد نیروی نظامی ۳ برابر تعداد شرکت کنندگان در جنگ ۳۳ روزه است.
🔹بی بی سی انگلیس هم نوشت: یک سال پس از آغاز جنگ غزه، خبرگزاری فرانسه گزارشی از «خستگی مفرط» نیروهای ذخیره ارتش اسرائیل منتشر کرده است. این درحالیست که اکنون جبهه جدیدی هم در لبنان گشوده شده است. طبق اعلام ارتش اسرائیل، از زمان حمله حماس در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، حدود «۳۰۰ هزار» نیروی ذخیره به خدمت فراخوانده شدند که ۱۸ درصدشان مردان بالای ۴۰ سال هستند که عملا باید معاف میشدند.
🔻وبسایت آمریکایی المانیتور هم می نویسد: اسرائیل پس از یک سال جنگ، با کمبود سرباز مواجه است. سربازان ذخیره در ارتش اسرائیل خسته شده اند و ارتش با گشودن جبهه جدیدی در لبنان برای جذب سرباز در تلاش است. برخی از سربازان ذخیره شکایت دارند که نمی توانند تا شش ماه متوالی به زندگی عادی خود ادامه دهند.
🔹همچنین دکتر نورمن فیلکستین، دانشمند علوم سیاسی در آمریکا می گوید: اسرائیلیها در جنگ زمینی شکست میخورند/ آنها نمیخواهند وارد نبرد تن به تن با حزبالله بشوند! چون سربازان حزبالله جنگاور هستند و اسرائیلیها فقط پشت کامپیوتر میتوانند آدم بکشند/ اگر اینگونه پیش برود یک فاجعهی کامل برای اسرائیل رخ خواهد داد.
▪️ روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
ماموریت ایجاد تورم انتظاری
در پوشش حمایت از دولت
🔻محسن رنانی، "عضو شورای راهبری کابینه چهاردهم" ادعا کرده است: نرسیدن دلار به ۲۰۰ هزار تومان در شرایط فعلی معجزه است.
🔹برخی رسانه ها در واکنش به این ادعا نوشته اند: "حامیان آقای پزشکیان که تا همین چندماه پیش و در زمان دولت شهید رییسی از منتقدان دلار ۵۰ هزار تومانی بودند، حالا نه تنها منتقد دلار ۷۰ هزار تومانی نیستند، بلکه آن را دستاورد دولت میدانند".
🔻این نقد، مبتنی بر واقعیت است. اما ماجرا را باید فراتر از رویکرد مغرضانه یا جانبدارانه نسبت به این یا آن دولت تحلیل کرد. مسئله این است که برخی سیاست بازان رادیکال با روکش کارشناس، دانسته و ندانسته، پازل عملیات روانی دشمن را در متن جنگ ترکیبی پر می کنند.
🔹آنها، همان طیف سیاست بازی هستند که از یکسو، از روحانی در دو انتخابات حمایت کردند و از سوی دیگر، فجایع مدیریتی دولت وی را به دولت شهید رئیسی نسبت دادند و از همه بدتر این که در سال ۱۴۰۱ پیش بینی کردند به زودی تورم در کشور، سه رقمی (بالای ۱۰۰ درصد) می شود و قیمت ارز هم ظرف یکی دو سال، به بالای ۲۴۰ هزار تومان می رسد!و ادعایی که دروغ بودن آن اثبات شده است.
🔻آنها در پوشش حمایت از فلان رئیس دولت و تخطئه بهمان رئیس دولت، در واقع یک ماموریت واحد را انجام داده اند: دامن زدن به تورم انتظاری به شکل دومینو وار، و تضعیف موقعیت ایران در برابر فشار دشمنان خبیث آمریکایی و اروپایی (و صهیونیست)
🔹سخن اخیر رنانی، ظاهرا تمجید از دولت پزشکیان است، اما در باطن خالی کردن زیر پای دولت در مواجهه با فشار خباثت آلود جبهه عبری و غربی است. بی سوادی و کُتره ای حرف زدن، خوش بینانه ترین احتمال درباره برخی از این عناصر سیاست باز است، اما تکرار غش کردن همیشگی آنها بر مدار ضعیف نمایی ایران و قوی جا زدن غرب، راه را بر خوش خیالی در باره این طایفه می بندد.
🔻القای ناتوانی اقتصادی کشور در حالی است که به عنوان یک نمونه کوچک از موفقیت ها (با وجود تحریم های دشمن)، موسسه کپلر به تازگی اعلام کرد: میزان فروش نفت ایران در ماه سپتامبر به حدود ۲.۲ میلیون بشکه در روز رسید و رکورد دور دوم تحریمها را شکست.
🔹یادآور می شود محسن رنانی پیش از این، به مردم اصفهان به صرف این که به آقای جلیلی رای بیشتری داده اند توهین کرد و اصفهان را روستا نامید!
🔻او در عین حال، چندی بعد، با حمله به رئیسجمهور نوشت: «آقای پزشکیان، آبروی ما را بردی! رئیسجمهورِ فقط یک ماه عزیز، انگار تو ایرانی نیستی!؟ تو نمیدانی که برای مردم ایران تراز سیاستمدار صادق و پاک و قدرتمند، فقط امیرکبیر است و مصدق و موسوی؟؟ پس برای چه نشستهای و دم فروبستهای؟ نکند در پشتصحنه با اصحاب قدرت بستهای؟ آقای پزشکیان آبروی ما را بردی! امید ما را ناامید کردی! هنوز رئیسجمهور نشده رفوزه شدی! ایکاش میدانستی که در ایران رئیسالوزرای عاقبتبهخیر، فقط کسی است که یا در حمام رگش را بگشایند، یا با تبعید به روستا دقمرگش کنند و یا در حصر، گرد مرگ بر سر و رویش بپاشند.».
🔹او در این نوشته موهن، در حالی دم از امیر کبیر زده بود که می دانست امیر کبیر را مزدوران انگلیس به شهادت رساندند. و همان انگلیس خبیث، اکنون از پادوهای غربگرا حمایت می کند و به آنها خط می دهد.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
ضربات موثر حزب الله
عقب نشینی ارتش اسرائیل
🔹دو بیانیه امروز حزب الله: در چارچوب سلسله عملیات «خیبر»، با ندای «لبیک یا نصرالله»، پایگاه صنایع نظامی زوفولون در شمال حيفا، و پایگاه هوایی بلماخيم که شامل مرکز تحقیقات نظامی و رادار سامانه حيتس در جنوب تل اویو بود، هدف حملات گسترده پهپادی قرار گرفتند.
🔻خبرنگار المیادین: با ناکامی نیروهای صهیونیستی در نفوذ به شهر خیام، اکنون پس از چند روز حمله، شاهد عقبنشینی آنها از منطقه هستیم. در بازگشت صهیونیستها مشاهده شد که بولدوزر ارتش، تانک مرکاوایی را که توسط نیروهای حزبالله مورد اصابت قرار گرفته بود، به عقب بازمیگرداند.
🔹روزنامه یدیعوت آحارونوت: پس از یک ماه درگیری زمینی، ۵ لشکر نظامی اسرائیل به همراه یک تیپ ذخیره، موفق به پیشروی و استقرار در مناطق جنوب لبنان نشدهاند. ما در مورد بیش از ۵۰ هزار سرباز صحبت می کنیم، سه برابر تعداد سربازانی که در جنگ جولای ۲۰۰۶ شرکت کردند.
🔻اتاق عملیات مقاومت اسلامی لبنان: از آغاز نبردهای زمینی در جنوب لبنان بیش از ۹۵ نظامی صهیونیست کشته شده و ۹۰۰ نفر دیگر زخمی شدند. همچنین ۴۲ تانک مرکاوا، ۴ بولدوزر نظامی، دو دستگاه هامر، یک خودروی زرهی و یک نفربر ارتش اسرائیل منهدم شده اند.
@IMANI_mohammad
بزرگ، قاطع و دردناک؛
پاسخ ایران به شرارت اسرائیل
🔹رسانههای مختلف عبری و غربی، انتقام ایران از رژیم صهیونیستی به خاطر شرارت هفته گذشته را قطعی و بزرگ ارزیابی میکنند.
🔻رسانههای صهیونیستی از جمله به سخنان سرلشکر سلامی، فرمانده سپاه پاسداران استناد کردهاند که خطاب به صهیونیستها تاکید کرد: در وعده صادق۲ دیدید آسمانتان چطور شکافته شد. شما دیدید از سامانههای موشکیتان کاری برنیامد. شما شکست خوردید اما عبرت نگرفتید. بدانید که پاسخ غیرقابل تصوری به شما خواهیم داد.
🔹تعبیر «پاسخ غیرقابل تصور» مشابه تعبیر چندی پیش رئیسجمهور است که بر پاسخ غیرقابل باور ایران تاکید کرده بود. مبتنی بر این تهدیدات جدی، پنتاگون اعلام کرد: «ما به اسرائیل در مورد احتمال حمله ایران امشب هشدار میدهیم: همه باید برای شرایط اضطراری آماده شوند».
🔻رسانههای صهیونیستی با کاملاً جدی ارزیابی کردن تهدید ایران به انتقام نوشتند: اطلاعات اسرائیل، حدس میزند که ایران در حال آمادهسازی حمله تلافیجویانه بزرگ از عراق ظرف چند روز آینده است. ایران قصد دارد بالای ۲۰۰ موشک به سمت اسرائیل شلیک کند.
🔹کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گفت: برآوردها در سازمان امنیتی نشان میدهد که واکنش ایران تقریباً قطعی است. کانال ۱۳ اسرائیل هم از افزایش وضعیت آمادهباش در اسرائیل، بهخاطر حمله ایران خبر داد. در این میان، روزنامه اسرائیلهیوم نوشت: ایران کمتر از ۷۲ساعت آینده حمله خواهد کرد.
🔻وبسایت عبری والا هم از قول مقامات صهیونیست خاطرنشان کرد: ایران در روزهای آتی و شاید پیش از انتخابات آمریکا برای حمله به اسرائیل از خاک عراق آماده میشود. اسرائیل تخمین میزند که این حمله از سویعراق از تعداد زیادی پهپاد و موشکهای بالستیک استفاده خواهد کرد.
🔹رسانههای آمریکایی نیز عملیات ایران را قطعی و احتمالا نزدیک ارزیابی کردهاند. نیویورکتایمز نوشت: رهبر جمهوری اسلامی دستور حمله تلافیجویانه علیه اسرائیل را صادر کرده است.
🔻برخلاف نیویورکتایمز، سیانان و آکسیوس تصریح کردهاند که ایران، معطل انتخاتبات آمریکا نمیماند و عملیات، قبل از آن انجام خواهد شد.
آکسیوس نوشت: ایران برای حمله تلافیجویانه بزرگ ظرف چند روز آینده آماده میشود.
🔹وبسایت شبکه CNN هم نوشت: حمله اخیر اسرائیل به ایران، با پاسخی قاطع و دردناک مواجه خواهد شد و احتمالاً قبل از انتخابات آمریکا انجام خواهد شد. تعداد بیشماری خودروهای حمل موشک در حال جابهجایی در تمام سطح ایران هستند.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
راهزنان، نقشه داشتند...
🔻زنی که در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد برهنه شده بود، از همسر خود طلاق گرفته و دارای مشکلات روحی و روانی است.
🔹۹۹/۹۹ انسان ها به خود اجازه نمی دهند که چه برای تفنن و خودنمایی، و چه برای اعتراض، خود را در انظار عمومی برهنه کنند، چون دور از شان و کرامت انسانی می دانند.
🔻این تلقی، جهان شمول هم هست و حتی کاری به باور مذهبی ندارد. یعنی نه در میان سیاستمداران آمریکایی و اروپایی یا آسیایی و آفریقایی، یا در عرف عمومی این جوامع، تجویز نسخه برهنگی مطلق را پیدا نمی کنید و هیچ انسان خردمند و متعادلی هم به خفت برهنه شدن تن نمی دهد.
🔹بلکه در برخی ارتش های وحشی مانند ارتش رژیم صهیونیستی و آمریکا و انگلیس رایج است که برای توهین و تحقیر اسرا -حتی غیر نظامی- آنها را برهنه کنند. لخت کردن، کنایه ای از کار دزدان و راهزنان هم هست، وقتی که چیزی فرد دزد زده باقی نمی گذارند.
🔻حال با این مقدمات، میزان بی شرافتی رسانه های غربی و کانال های اجاره ای همسوی با آنها در باز نشر ویدئو و تصویر آن زن معلوم می شود که خواسته اند اقدامی نابخردانه و دون شان انسان بما هو انسان را ارزشمند جا بزنند!
🔹آنها، مصداق راهزنان بی همه چیزی هستند که قربانی خود را لخت و عور می کنند. این، استعاره ای از سرانجام برنامه ای است که استعمارگران غربی برای مردمان دیگر دارند: برهنه و بی حیثیت شده!
🔻حالا معلوم می شود هدف پروژه صهیونیستی، آمریکایی و انگلیسی ضد حجاب، برداشتن روسری به اسم حجاب اختیاری و مخالفت با حجاب اجباری نبود. بلکه آنها تا ملتی شرافتمند و عزتمند و مقاوم را از تمام سرمایه های عزت و کرامت خود تهی نکنند، دست بردار نیستند. هدف، غارت مطلق عفت زن و مرد است.
🔹برهنگی و برهنگی مطلق اگر ارزشمند بود، از ممالک خود شروع می کردند و مثلا قبل از همه باید رئیس جمهور و معاون رئیس جمهور آمریکا یا مقامات ارشد انگلیس و فرانسه و آلمان، لخت و عور می شدند.
@IMANI_mohammad
.
فیل یا اُلاغ؟ ترامپ یا هریس؟
🔹رقابت کامالا هریس و دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا، بسیار نزدیک گزارش می شود. پیروزی کدام یک به نفع ایران است؟ فیل ها یا الاغ ها؟!
🔻اگر تصور شود که دموکرات ها نسبت به ترامپ صلح طلب تر و یا در زمینه تحریم طلبی ملایم تر هستند، حتما تصور اشتباهی است. دموکرات ها در جنگ افروزی، کم از جمهوریخواهان نداشته اند.
🔹آنها هر چند که این اواخر، به جنگ های نیابتی بهای بیشتری داده اند و این حاصل تجارب مشترک دولت های مختلف است؛ اما از هیچ حمایتی نسبت به نسل کشی و جنایات جنگی اسرائیل در غزه فروگذار نکردند، بلکه غیر از پشتیبانی کامل، در فرماندهی میدان و حضور در آن هم نقش آفرین بوده اند.
🔻در مسابقه تحریم ها، آنها بارها جمهوری خواهان پیشی گرفته اند. از تحریم های فلج کننده در دولت اوباما، تا نقض پیوسته برجام در همان دولت، و سپس اظهارات هیلاری کلینتون رقیب ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ مبنی بر ضرورت تحریم های جدید، و نهایتا سوار شدن دولت بایدن روی موج فشار تحریمی دولت ترامپ و افزودن بر شمار تحریم ها و حاضر نشدن به جبران عهدشکنی برجامی.
🔹بدین ترتیب، فراتر از تفاوت های تاکتیکی دو حزب، می توان گفت که سگ زرد برادر شغال است و دموکرات ها اتفاقا فریبکارانه تر -و با پوشیدن دستکش مخملین روی دست چدنی- دشمنی می کنند و خطرناک تر هم هستند.
🔻اما از زاویه دیگری هم می توان به پرسش اول متن پرداخت و آن تاثیری است که نتیجه انتخابات، بر ساخت سیاست داخلی و به تبع آن، قدرت آمریکا در جهان خارج می گذارد.
🔹پیروزی کامالا هریس در یک رقابت تنگاتنگ، در حالی که ترامپ پیشاپیش، مدعی پیروزی و تقلب در انتخابات شده، به احتمال قریب به یقین، گسل شدید پدید آمده در درون ساختار اجتماعی و سیاسی ایالات متحده را فعال تر خواهد کرد.
🔻چهار سال قبل، فعال شدن این گسل، به بی ثباتی گسترده در آمریکا، اردوکشی و سرکوب خیابانی، مطالبه جدا شدن برخی ایالت ها از دولت فدرال، و نهایتا تسخیر بی سابقه کنگره از سوی حامیان ترامپ انجامید. ترامپ، یک موسوی درون دارد و مثل او، از سمت خارج هم تحریک می شود.
@IMANI_mohammad
.
تزریقات سمّی در جنگ ترکیبی -۱
۱) فهم مشترک، یا به عبارتی تفاهم درباره "توانمندی ها و تهدیدات علیه امنیت ملی"، از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است. یکی از موانع فهم مشترک، دیوار کشی های سیاسی مجعول و رسوخ داده شده است که موجب می شود مسائل مهم، دغدغه فلان گروه و جناح تلقین/ تلقی شود و از اهمیت بیفتد. کشور ما با دو نوع جنگ مواجه است؛ اولی، جزو احتمالات و با اگر و شاید همراه است، اما دومی، واقعیت قطعی دهه اخیر است. اولی، حتی واقع نشده، عام و خاص را حساس می کند، اما دومی، به انتشار پنهان دی اکسید کربن می ماند که اگر فهمیده نشود، می تواند اهل خانه را دچار گاز گرفتگی و "مسمومیت شیرین" کند.
تهدید نظامی، ولو کوچک را هم باید جدی گرفت، همیشه آماده بود و حتی بر دشمن پیشدستی کرد. اما جنگ نظامی که ممکن است هیچ وقت هم به معنای تمام عیار آن اتفاق نیفتد، بخشی از جنگ بزرگتر تحت عنوان "جنگ ترکیبی" (هیبریدی) است. آفند و پدافند نظامی در جای خود بسیار مهم است و دائما باید بر آمادگی ها و ابتکارات افزود و عند الاقتضا، عملیات کرد. اما جنگ مهم تر، آنجایی است که دشمنان از طریق شبکه های نیابتی و با فشار رسانه ای (روانی) و اقتصادی و سیاسی سعی می کنند محاسبات جمهوری اسلامی را مختل سازند، ملت ایران را هراسان و ناتوان وانمود کنند، و عقبه اقتدار مردمی نظام را به ضعف و تردید بکشانند.
۲) دشمن اگر قادر به جنگ نظامی موثر بود، ظرف چند دهه گذشته بارها تهدید به حمله نمی کرد و با این وجود، روند روز به روز قدرتمند تر شدن ایران را عاجزانه به تماشا نمی نشست. نباید درجا زد، یا از منافذ آسیب نظامی که در همه کشورها هم هست، غفلت کرد. در عین حال، واقعیت این است کشور ما در این حوزه بسیار قدرتمند شده، تا جایی که سرآمدان قدرت نظامی در جهان، درخواست بهره مندی از تسلیحات پیشرفته ایران را دارند.
درباره این اقتدار، ارزیابی "اسکات ریتر" افسر سابق پنتاگون خواندنی است که گفت: "موشک های ایران، دو پایگاه نواتیم و رامون را در اسرائیل هدف قرار دادند. بهترین رادار جاسوسی دنیا که با پیشرفته ترین پدافند ضد موشکی کار می کند، در مقابل حمله ناتوان بود. پایگاه نواتیم، حفاظت شده ترین نقطه زمین در برابر حملات موشکی و حتی محافظت شده تر از کاخ سفید و کاخ کرملین است. ایران، آنجا را درهم کوبید و به همه، از جمله آمریکایی ها ثابت کرد که هیچ دفاعی در برابر موشک های ایرانی وجود ندارد. این، یکی از برترین نمایش های نظامی تاریخ بود".
همچنین ژنرال مک کنزی، فرمانده وقت سنتکام، ۲۰ آوریل ۲۰۲۱ میلادی (۳۱ فروردین ۱۴۰۰) ضمن گزارشی به کنگره آمریکا اذعان کرده بود: "دقت موشک های ایرانی در هدف گیری، نگران کننده است. استفاده گسترده ایران از پهپاد ها برای عملیات شناسایی و تهاجمی، بدین معناست که برای اولین بار از زمان جنگ شبه جزیره کره، آمریکا فاقد برتری هوایی در عرصه عملیاتی است و برتری هوایی ما از بین رفته است".
۳) بر خلاف تهدید های نامعتبر نظامی، جنگ ترکیبی با شدت از سوی دشمن و بازیگران نقشه او پیگیری می شود.
آیا از خود پرسیده ایم که چرا در اوج دشمنی های آمریکا و اسرائیل، کسانی این مشورت غلط را به دولت می دهند که چاره اقتصاد فقط در رفع تحریم ها و چاره رفع تحریم ها، تمکین به دیکته های FATF است؟ چرا اصرار دارند انبوه عبرت های مربوط به کلاهبرداری های آمریکا در برجام و FATF را بپوشانند؟ چرا صادقانه به مخاطب نمی گویند که FATF قادر نیست تحریمی را لغو کند و تحریم ها، طراحی آمریکاست نه FATF؟ یا این سوال که چرا در میانه جنگی چند لایه، باید اطلاعات مهم اقتصادی را از مسیر FATF، با دشمنان به اشتراک گذاشت؟
اگر دستور کار FATF، تعقیب و تحریم تامین کنندگان مالی تروریسم است، چرا این کارگروه هیچ کاری با آمریکا و اسرائیل ندارد؟ و نهایتا بر مبنای این سوالات بی پاسخ، باید بررسی کرد که کدام شبکه، مشورت های مسموم و گمراه کننده را زیر پوست بدنه مدیریتی تزریق می کند؟!
۴) رهبر انقلاب، در دیدار چند ماه قبل با اعضای دولت چهاردهم توجه دادند: "رجوع به کارشناس، حکمرانی را خردمندانه، و ملت را راضی می کند، اما مراقب تحمیل نظرات غلط با لباس کارشناسی باشید. کارشناسی را انتخاب کنید که به دنبال نسخه های نسخ شده خارجی نباشد".
مشورت های گمراه کننده، منحصر در ماجرای FATF نیست. شبیه همین مشورت ها برای ولنگاری نسبت به فضای مجازی و رسانه ای -بر خلاف همه کشورهای هوشمند دنیا- داده می شود و این در حالی است که رهبر انقلاب در دیدار دولتمردان فرمودند:
" باید در فضای مجازی حکمرانی قانونمند وجود داشته باشد. نقض حکمرانی کشور در فضای مجازی قابل قبول نیست. براساس قانون، زمام کار را بدست بگیرید. اگر فضای مجازی قانونمند شود، تبدیل به فرصت خواهد شد".
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
.
تزریقات سمّی در جنگ ترکیبی -۲
۵) مشورت های مسموم و تحلیل های فلج کننده، نه یکی دوتاست، و نه منحصر به امروز است. به عنوان یک نمونه، باید بررسی کرد که چه کسی پیشنهاد حذف کارت سوخت (سهمیه بندی خردمندانه) و ثابت نگاه داشتن قیمت بنزین ظرف ۴ سال را با وجود تورم بالا به دولت روحانی داد که از متن این مشورت، تصمیم غلط بعدی در سه برابر کردن یکشبه قیمت بنزین بیرون آمد و موجب موج سواری گرفتن دشمن در فتنه آبان ۱۳۹۸ شد؟
ترور شهید سلیمانی به تصریح نایب رئیس وقت مجلس، حاصل آن سوء تدبیر و انداختن دشمن در خطای محاسباتی بود. آقای علی مطهری در این باره به درستی تاکید کرد:
«حوادث آبان ۹۸ که بیشتر ناشی از بی تدبیری دولت بود، این خیال را در آمریکا پدید آورد که پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی کاهش یافته و وقت مناسبی برای ترور سردار سلیمانی است. قبل از آن، جرأت این کار را به خود نمیدادند. البته با تشییع پرشکوه پیکر آن عزیز، واقعیت را دریافتند.»
۶) آیا نام مشاورانی که با دادن آدرس های غلط، تهدید می سازند، جایی هم ثبت می شود؟ چرا با شفافیت و مدیریت شدن میزان مصرف بنزین و مقابله با قاچاق و هدر رفت آن مخالفت نمودند و خسارت دست کم ۱۴۰ هزار میلیارد تومانی را به کشور تحمیل کردند؟
همین روزها، برخی عناصر رسانه ای با کدام هدف (برنامه) علیه "هوشمندسازی یارانه آرد و نان" فضا سازی می کنند؛ در حالی که با اجرای طرح، مصرف فزاینده ( وقاچاق) آرد یارانهای در سال ۱۴۰۲ به سطح مصرف سال ۹۸ کاهش یافت و طی ۳۰ ماه اجرای طرح تا پایان شهریور امسال، ۷۵ هزار میلیارد تومان بار مالی بیشتر از دوش دولت به دولت تحمیل شد.
چرا کشوری که یک بار با تحریم بنزین تحت فشار قرار گرفت، باید به بیراهه رها سازی مصرف (قاچاق سوخت) هدایت می شد؟ چرا باید در کشوری که تا همین سه سال قبل با چالش تامین منابع ارزی برای واردات ۸-۹ میلیون تُن گندم دست و پنجه نرم می کرد، هوشمندسازی یارانه آرد و نان، آماج حملات هماهنگ رسانه ای قرار بگیرد، بی آن که پیشنهاد بهتری داده شود، یا این که بخواهند ضعف ها و نقایص را برطرف کنند و کار را ارتقا ببخشند؟!
هدف این ویرانگری در ظاهر، زیر سوال بردن خدمات دولت شهید رئیسی، و در باطن، گرفتار کردن دولت آقای پزشکیان است. نفوذی ها با پیش کشیدن دوقطبی های کاذب و تقسیم بندی های موهوم جناحی، دنبال پوست موز گذاشتن زیر پای همان دولتی هستند که به حمایت از آن تظاهر می کنند.
۷) یکی دیگر از تله گذاری های دشمن و عوامل آن در میدان جنگ ترکیبی، بلند کردن صدای آتش بس و مذاکره، ترساندن از جنگ، و دعوت به پرهیز از تله تنش، پس از هر اقدام تروریستی اسرائیل و آمریکاست.
هدف این است که رژیم درمانده و ترسیدهء صهیونیست را از مجازات نجات دهند و فرصت فراهم سازند تا با ضربه یکطرفه، بازدارندگی فروپاشیده خود را ترمیم کند.
درباره دروغ بودن ادعای آتش بس همین دو خبر کافی است که آقای پزشکیان در جلسه دولت خبر داد: «ادعاهای سران آمریکا و کشورهای اروپایی که در ازای عدم پاسخ ایران به ترور شهید هنیه وعده آتش بس می دادند، تماما دروغ بود و فرصت دادن به چنین جنایتکارانی صرفا آنها را در ارتکاب به جنایات بیشتر، جری تر خواهد کرد».
آقای ظریف «معاون راهبردی رئیسجمهور» هم در این باره به شبکه با انبیسی نیوز گفت: «بعد از ترور شهید هنیه، جامعه جهانی [آمریکا و چند دولت اروپایی] از ما خواست برای پایان دادن به جنگ غزه خویشتنداری کنیم، اما وعده آتش بس محقق نشد».
۸) جنس رفتار پیاده نظام جنگ ترکیبی دشمن، مبتنی بر راهبرد دائمی شیاطین است؛ از یک سو، دشمنی دشمن انکار می شود و به مذاکره و تعامل با او توصیه می کنند، و از سوی دیگر، به نفع او هراس افکنی می کنند. اگر شیطان میداندار نبود، آمریکای جنایتکار را دولتی متعارف و قابل تعامل جا نمی زدنند، دشمنی هایش را نمی پوشاندند و نسخه ترس از او و به رسمیت شناختن رژیم نامشروع صهیونیستی (دشمن ترین دشمنان ملت ایران) را نمی پیچیدند. در نقطه مقابل این نسخه شیطانی، نسخه خداوند متعال است که در قرآن حکیم فرمود: "إِنَّ الشَّيْطَانَ لَكُمْ عَدُوٌّ فَاتَّخِذُوهُ عَدُوًّا. همانا شیطان، دشمن شماست، شما هم او را دشمن دارید"؛ و"إِنَّمَا ذَٰلِكُمُ الشَّيْطَانُ يُخَوِّفُ أَوْلِيَاءَهُ فَلَا تَخَافُوهُمْ وَخَافُونِ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ. همانا این شیطان است که دوستان و پیروان خود را می ترساند؛ پس، از آنان نهراسید و از من پروا کنید، اگر مومن هستید".
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
.
تزریقات سمّی در جنگ ترکیبی-۳
۹) شناسایی پل ها، ترمینال ها و سرشبکه های ارتباطی پیاده نظام دشمن و کور کردن معبر های عملیاتی آنها، یک ضرورت است. رهبر انقلاب ظرف چد ماه اخیر، چندین نوبت درباره امنیت روانی مردم و تحرکات جریان مرجفون تذکر داده اند.
اکنون مطالبه جدی این است که مسئولان ذی ربط در وزارتخانه های ارتباطات و اطلاعات و ارشاد، نهاد های امنیتی و دستگاه قضایی، برای تهدید زدایی و مهار جنگ ترکیبی دشمن چه اقدامی کرده اند؟ لازم نیست همه پوتین و لباس رزم نظامی بپوشند، اما همه بابد در مقابل عملیات روانی جریان نفوذ، حساسیت و قاطعیت به خرج دهند. حکم قاطع پروردگار درباره جریان "مرجفون" این است:
«لَئِن لَم يَنتَهِ المُنافِقونَ وَالَّذينَ في قُلوبِهِم مَرَضٌ وَالمُرجِفونَ فِي المَدينَهًْ لَنُغرِيَنَّكَ بِهِم ثُمَّ لا يُجاوِرونَكَ فيها إِلّا قَليلًا. مَلْعُونِينَ أَيْنَمَا ثُقِفُوا أُخِذُوا وَقُتِّلُوا تَقْتِيلًا.
اگر منافقان و بیماردلان و آنها که با تبلیغات سوء و شایعهپراکنی در مدینه دلها را خالی میکنند، دست از کار خود برندارند، تو را بر ضدّ آنها برمیانگیزیم، پس جز مدّت کوتاهی نمیتوانند در جوار تو در این شهر بمانند. آنها لعنت شدگانند. باید هرجا یافت شدند، گرفته و به سختی کشته شوند».
۱۰) ملت ایران، شجاع و قدرت ساز و قدرتمند است. از متن این شجاعت هم هست که پیروزی های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و پبشرفت های خیره کننده بعدی با وجود تهدیدات دشمن، تا به امروز جوشیده و دوست و دشمن را انگشت به دهان کرده است.
یک چشمه از این رشادت ها -برخلاف تصویر سازی های تحریف آمیز از مردم- رجزی است که همسر شیردل "شهید حمزه جهان دیده"، سرگرد پدافند ارتش در مراسم تشییع او بیان کرد:
«همسرم! شهادتت مبارک! مگر ما از حضرت زهرا(س) بالاتریم؟ مگر در روضه ها نمی گوییم که ای کاش در کربلا بودیم تا جوانان مان را به یاری امام حسین علیه السلام می فرستادیم؟ اگر رهبرم امر کند، طفل ۳ ماهه و کودک ۷ ساله ام را برای حراست از اسلام و مرز و بوم ایران، خوراک موشک های اسرائیل می کنم. نتانیاهوی کثیف بداند من انتظار بازگشت پیکر شهید را هم نداشتم، چرا که چشم به هدیهای که در راه امامم داده ام، نداشتم.».
همچنین، سخنان پدر والا مقام شهید که گفت: "پسرم فدای ملت شد و دشمن بداند که ما اهل عقب نشینی نیستیم. رهبرم! از رامهرمز قهرمان و خوزستان مقاوم عرض میکنم؛ دلتان قرص، که ما ملت خوزستان، پیشقراول مبارزه با استکبار هستیم، تا شما نه فقط ایران، بلکه جهان اسلام را فرماندهی کنید".
۱۱) به شهادت جنگ احزاب، جنگ تحمیلی صدام (غرب)، اردوکشی ابلهانه منافقین در سال ۱۳۶۷، واشتباهات راهبردی دو دهه قبل آمریکا در منطقه، برخی گراها و مشورت های غلط جریان نفاق و نفوذ به دشمنان، به جای این که موجب برتری آنان شود، هزیمت های راهبردی را برای شان رقم زده است. این هم، کید خداوند با کافران و منافقان است. " وَاللَّهُ مِنْ وَرَائِهِمْ مُحِيطٌ".
💢 یادداشت روز کیهان
@IMANI_mohammad
.
"فرمانده اقتصادی" کابینه کجاست؟
🔹در تبلیغات انتخاباتی ادعا می شد که قرار است آقای طیب نیا، فرمانده اقتصادی کابینه و طبیب اقتصاد و تورم باشد.
🔹ادعا شد او معاون اول رئیس جمهور می شود. سپس گفته شد که وزیر اقتصاد کابینه است. اما این خبرسازی ها درست نبود و او سرانجام مشاور عالی رئیس جمهور شد. با این وجود، باز هم گفته می شد که سکاندار اقتصادی دولت خواهد بود.
🔹اما او دیروز به روال برخی جلسات قبلی، در نشست کابینه حضور نداشت، هر چند که نقشی هم در دولت ندارد. طیب نیا آخرین بار در سفر نیویورک همراه آقای پزشکیان بود.
🔹او قبل از انتخابات، سر کلاس درس درباره ظریف گفته بود (وفایل صوتی اش هم منتشر شد):
🔻"ایشان فردا رییس جمهور بشود، ظریف را می خواهد به عنوان وزیر خارجه معرفی کند؛ حتما مجلس رای نخواهد داد. بگذریم از اینکه من، ظریف رو ضعیف ترین وزیر خارجه بعد از انقلاب می دانم.
🔻قوی ترین کارشناس، هر چیزی جای خودش را دارد. قوی ترین کارشناس، ضعیف ترین وزیر خارجه! دوره آقای ظریف، روابط خارجی ما افتضاح بود خصوصا روابط منطقه ای!
🔻ایشان اصلا آدم اجرایی نیست. قائم مقامش هم یک آدم خیلی ضعیفی را گذاشته بود".
@IMANI_mohammad
.
💢 این بار: خیبر شکن
🔹ترس از پاسخ دندان شکن ایران، رژیم صهیونیستی را فرا گرفته است. نشریه صهیونیستی Israel Today امروز در دو گزارش جدا گانه نوشت:
"🔻جدیدترین تهدید ویدئویی ایران.
🔻منابع عربی به رسانههای غربی میگویند که ایران در حال برنامهریزی برای حمله به اسرائیل بسیار شدیدتر از دو حمله قبلی است.
🔻آنها معتقدند که ایران در حمله بعدی، از موشک ها و کلاهک های بسیار سنگین تری استفاده خواهد کرد.
🔻اگر همانطور که گزارش شده ایران در حال برنامه ریزی برای حمله بزرگتر به اسرائیل است، احتمالاً شامل استفاده از موشک بالستیک خرمشهر-۴ است.
🔻این موشک که در سال ۲۰۲۳ رونمایی شد، نسل چهارم موشک خرمشهر است که اولین بار در سال ۲۰۱۷ رونمایی شد.
🔻این موشک، بزرگترین کلاهک شناخته شده در زرادخانه ایران را حمل می کند.
🔻این موشک علاوه بر نام رسمی خود "خرمشهر"، به نام قلعه معروف یهودیان که با ظهور اسلام توسط مسلمانان در شبه جزیره عربستان فتح شد، به "خیبر" نیز معروف است.
🔹از مشخصات لشگر حضرت مهدی، رُعب و هراسی است که در دل دشمنان می اندازد. امام صادق(ع) درباره یاران موعود (عج) بشارت داد:
🔻«خداوند، حضرت قائم(ع) را با سه لشکر یاری میدهد؛ فرشتگان، مومنان و رُعب (ترسانداختن در دل دشمن). ترس و وحشت از قدرت مهدی (ع)، پیشاپیش سپاهیانش به فاصله یک ماه و از پشت سر آنها به فاصله یک ماه در حرکت است.»
@IMANI_mohammad
.
آمریکا در حمایت از اسرائیل انفجار مقر تفنگداران را فراموش نکند
🔹عضو سابق سازمان سیا هشدار داد که آمریکا مانند گذشته (انفجار مقر تفنگداران دریاییاش در لبنان در سال ۱۹۸۳) برای حمایت از جنگافروزیهای اسرائیل هزینه خواهد پرداخت. در آن انفجار که در بیروت اتفاق افتاد، ۲۴۱ نظامی آمریکایی و ۵۸ نظامی فرانسوی کشته شدند.
🔻پل پیلار، عضو سابق سازمان CIA در یادداشتی برای «ریسپانسیبل استیت کرافت» نوشت: نیروهای آمریکایی برای دومینبار در سال جاری، در سرنگونی موشکهایی که ایران در تلافی حملات اسرائیل شلیک کرده بود، درگیر شدند.
🔹ایالاتمتحده همچنین به اهدافی در یمن حمله کرده. این اتفاقات مستقیماً نتیجه سرکوب فلسطینیان و کشتار در نوار غزه است.
🔻با توجه به اینکه پایانی برای تشدید درگیریهای اسرائیل دیده نمیشود، آمریکاییها باید تأمل کنند که چگونه در یک جنگ قبلی اسرائیل در آنجا گرفتار شدند و آن نتیجه تراژیک که ۴۱ سال پیش شکل گرفت.
🔹اسرائیل در سال ۱۹۸۲ به لبنان حمله کرد؛ اشغالی تا سال ۲۰۰۰ پایان نیافت. حمله اسرائیل بهطور قابلتوجهی رنجهای لبنانیها و همچنین پناهندگان فلسطینی را افزایش داد. یکی از هولناکترین لحظاگ، کشتار در اردوگاههای پناهندگان صبرا و شتیلا در سپتامبر ۱۹۸۲ و قتل عام ۳۰۰۰ غیرنظامی بود.
🔻چند هفته قبل از آن، دولت ریگان موافقت کرده بود که تفنگداران دریایی را در لبنان مستقر کند. مانند دیگر استقرارهای نظامی ایالاتمتحده، منطق کشنده حفاظت از نیروها به کار افتاد و مأموریت صلحبانی به عملیات تهاجمی تبدیل شد.
🔹درگیری ایالاتمتحده در زمین با آتشباری دریایی حمایت میشد، که بعداً شامل شلیک گلولههای ۱۶ اینچی از کشتی جنگی نیوجرسی نیز شد. تمام اینها علاوهبر نفرت معمول از هر حضور نظامی خارجی بود که در مکانهای دیگر نیز به واکنشهای خشونتآمیز منجر شده بود.
🔻مرگبارترین واکنش، ۲۳ اکتبر ۱۹۸۳ رخ داد، که یک راننده با یک کامیون پر از مواد منفجره به ساختمانی در فرودگاه بیروت که تفنگداران دریایی از آن به عنوان پادگان استفاده میکردند، برخورد کرد.
🔹انفجار کامیون، ۲۲۰ تفنگدار دریایی و ۲۱ پرسنل نظامی دیگر آمریکایی را کشت. این مرگبارترین روز برای تفنگداران از زمان نبرد جنگ جهانی دوم و بالاترین تلفات در یک روز برای کل ارتش ایالاتمتحده از زمان جنگ در ویتنام بود.
🔻استدلال مشروعی است که این هزینه سنگین، بیهوده پرداخت شد. ایالاتمتحده نیروهای، خود را خارج کرد. حزبالله، پیدایش و اوج آغازین خود در دهه ۱۹۸۰ را مدیون مخالفت قاطع با اشغالگری اسرائیل است. این گروه هرگز به دنبال درگیری با ایالاتمتحده مانند القاعده نبوده است.
🔹بمبگذاری پادگان تفنگداران دریایی، نتیجه این واقعیت بود که آمریکا خودش را درگیر یکی از جنگهای تهاجمی اسرائیل کرد. اکنون هم، چنانچه در جنگهای اسرائیل درگیر شود، هزینه مشابهی خواهد داشت، اما این هزینه لزوماً در لبنان پرداخت نخواهد شد.
🔻تمایل حزبالله به استفاده از این توانایی، به همان نسبتی که آمریکا خود را با یورشهای مرگبار اسرائیل همراه سازد، افزایش مییابد.
@IMANI_mohammad
.
سخنگوی جبهه اصلاحات یا پادوی اشغالگران صهیونیست؟!
سخنگوی جبهه اصلاحات، با وجود اذعان به غاصب و اشغالگر بودن رژیم صهیونیستی مدعی شد باید طرح دو کشوری در سرزمینهای اشغالی را به رسمیت شناخت!
پس از اعتراضات گسترده عمومی، گروه موسوم به «مجمع مدرسين و محققين حوزه» از موضع خود عقبنشینی کرده و در توضیحی نوشت: «در پیام تسلیت شهادت یحیی سنوار و محکومیت اقدام رژیم غاصب صهیونیستی، مطلبی بیان شده بود که واکنشهایی در پی داشته است. مجمع بر این باور است، رژیم صهیونیستی غاصب و جنایتکار است و همواره بر جنایات و تجاوزات خود ادامه میدهد و به هیچ توافق و معاهدهای پایبند نیست. هدف، هرگز تأیید چنین رژیمی نبوده است».
اما سخنگوی جبهه اصلاحات، به بهانه حمایت از گروه مذکور ادعا کرد جبهه اصلاحات از طرح دو کشوری حمایت میکند! جواد امام گفته است:
«جبهه اصلاحات، همانند موضع رسمی نظام، اسرائیل را رژیمی غاصب و جنایتکار میداند که سالهاست سرزمینهای متعلق به فلسطینان را اشغال کرده، و با قتل عام و کشتار زنان و کودکان، ساکنان اصلی این سرزمین را از خانه و کاشانه خود رانده و آواره کرده است.
این رژیم از بدو تأسیس تاکنون همواره در حال تجاوز، تخریب و کشتار بیگناهان بوده و از غزه تا لبنان را معرکه جنگ و خونریزی خود قرار داده تا عرصه تجاوزگریهای خود را گسترش دهد.
جبهه اصلاحات اعتقاد دارد مقابله با این رژیم متجاوز، اشغالگر و کودککش، نیازمند ائتلافی بهشمول کلیه کشورهای مسلمان و عدالتخواه، جبهههای مقاومت فلسطین، لبنان و کلیه گروههایی است که دل در گرو انسانیت و آزادی اراضی مقدس فلسطین دارند.
برای تحقق این هدف نمیتوان سازوکارهای حقوقی و بینالمللی را نادیده گرفت چرا که افتراق و اختلاف را دامن خواهد زد که به نفع رژیم صهیونیستی و حامیان آن میباشد.
جبهه اصلاحات، اعتقاد دارد حمایت از قطعنامههای سازمان ملل و شورای امنیت، مبنی بر بازگشت رژیم اشغالگر به مرزهای ۱۹۶۷ و تشکیل دولت مستقل فلسطین به نفع معتقدان به آرمان فلسطین و مورد حمایت قاطبه جبهه مقاومت و گروههای فلسطینی است.»
💢 این اظهارات در حالی است که قبل از سال 1948 و تشکیل رژیم صهیونیستی به زور آمریکا و انگلیس (فاتحان جنگ جهانی)، سرزمینهای اشغالی در طول قرنها به عنوان سرزمین فلسطین شناخته میشد و حتی برخی سیاستمداران بعدی رژیم صهیونیستی دارای گذرنامه فلسطینی بودهاند.
در هیچ منطق حقوقی پذیرفته نیست که سرزمین ملتی غصب و اشغال شود و حاکمیت آن، به دیگرانی که از کشورهای دیگر مهاجرت کرده و به زور سلاح غلبه کردهاند، سپرده شود.
با این وجود معلوم نیست که سخنگوی کذایی جبهه اصلاحات به خود اجازه میدهد نسخه رسمیت بخشیدن به رژیم صهیونیستی را - همان که مطلوب این رژیم است- بپیچد؟!
در طول هفتاد سال گذشته، حامیان آمریکایی و انگلیسی رژیم صهیونیستی، شگرد دو دولتی را پذیرفته و پس از جا افتادن رژیم نامشروع، به گسترش سیطره اشغالگران بر تمام اراضی فلسطینی همت گماشتهاند و در واقع از این جهت، سخنگوی نادان -اگر نگوییم آگاه و خائن- همان مطلوب صهیونیستها و آمریکاییها را توجیه و تأویل میکند. و این سند دیگری درباره پادویی برخی افراطیون مدعی اصلاحات برای آمریکا و رژیم صهیونیستی است.
نکته قابل تأمل دیگر این که برخی دولتهای خیانتکار منطقه، در طول چند دهه گذشته و از جمله توافق ابراهیم، به بهانه قبول طرح دو دولتی، رژیم اشغالگر را به رسمیت شناخته و در عین حال در لفظ به نکوهش اسرائیل پرداختهاند.
اینها همان رژیمهای سرسپردهای هستند که طبق نقشه غرب، از دعاوی ارضی صدام علیه ایران حمایت میکردند و در حالی که عُمر برخی از آنها حداکثر به یک قرن میرسد، دعاوی مشابهی را درباره جزایر ایرانی مطرح کردند که لابد برای پرهیز از اختلاف، باید آن دعاوی را هم پذیرفت!
دولتهایی که سخنگوی جبهه اصلاحات به بهانه ائتلاف با آنها، نسخه رسمیت بخشیدن به رژیم صهیونیستی را میپیچد، همانهایی هستند که منابع اقتصادی این رژیم را تأمین میکنند و از پیمانکاران نسلکشی اسرائیل در منطقه هستند.
با همه این اوصاف نمیتوان باور کرد که سخنگوی کذایی صرفاً از سر نادانی و بیسوادی محض سخن گفته باشد و احتمالاً مراجع قضائی و امنیتی از طریق بازجویی وی بتوانند سرنخهای مهمی درباره شبکه نفوذ دشمن پیدا کنند.
تقلای برخی عناصر برای رسمیت دادن به رژیم اشغالگر -ولو با بیحیثیت کردن خود- در حالی است که همانها روزگاری نه چندان دور ادعا میکردند مسائل فلسطین ربطی به ما ایرانیها ندارد و «نه غزه نه لبنان، جان فدای ایران».
اما حالا همانها با بهانهتراشی، برای رسمیت بخشیدن به رژیم اشغالگر تقلا میکنند.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
.
صد برابر قوی تر شده ایم
🔹از زمان وقوع انقلاب اسلامی، ۸ رئیس جمهور در آمریکا روی کار بوده، یا سر کار آمده اند:
🔻۴ دموکرات شامل: جیمی کارتر، بیل کلینتون، یاراک اوباما و جو بایدن.
🔻۴ جمهوریخواه: رونالد ریگان، بوش پدر، بوش پسر و دونالد ترامپ.
🔹تاکتیک های دشمنی آنها با ملت ایران، بعضا با هم تفاوت داشته، اما راهبرد شان هیچ تغییری نکرده است. اگر تحریم اقتصادی بوده یا فشار سیاسی، حمایت از اقدام نظامی یا تروریستی و خرابکارانه، آشوب افکنی یا بی ثبات سازی امنیتی، و جنگ روانی و فرهنگی، با هم مسابقه گذاشته اند.
🔹اگر ترامپ، مدعی فشار حداکثری بود، اوباما معمار تحریم های فلج کننده بود، و بایدن بر مبنای فشار هر دوی آنها، کوشید باج بیشتری را از طریق به بن بست کشاندن مذاکرات بستاند، اما ناکام ماند؛ تا جایی که نشریه آمریکایی نشنال اینترست اخیرا نوشت:
🔻"تحریمهای ضد ایرانی، تا حد زیادی بی خاصیت شده اند. دولت بایدن هیچ تحریم نفتی را لغو نکرده، با این حال ایران، صادرات را افزایش داده است.
🔻تشدید تنشها میان ایران و اسرائیل سبب شده تا اندک زمینههای در دسترس آمریکا برای تعامل با ایران تضعیف شود. ما دیگر در جهان سال ۲۰۱۵ زندگی نمیکنیم. تحریمها تا حد زیادی از قدرت اثرگذاری تهی شده اند.
🔻روندهای کلان در محیط بین المللی طی سالهای گذشته، تا حد زیادی در راستای منافع ایران بودهاند".
🔹ترامپ، هشمین رئیس جمهور آمریکاست که در این ۴۵ سال (برای بار دوم) سر کار می آید. اگر او، متهم به ترور شهید سلیمانی است؛ دولت بایدن، در ترور شهیدان نصرالله و صفی الدین و نیلفروشان و زاهدی و حاجی رحیمی و هنیه و سنوار و... نقش داشته است.
🔹اما تفاوت امروز با ۴۵ سال قبل، این واقعیت انکار ناشدنی است که جمهوری اسلامی و متحدانش صد برابر قدرتمند تر شده اند و در مقابل، آمریکا و رژیم صهیونیستی، برتری بلامنازع پنج دهه قبل را از دست داده اند.
🔹زمانی، سفارت آمریکا در ایران همه کاره بود و هرچه را اراده می کرد، پیش می برد. روزگاری دیگر، دولت آمریکا، تجاوز ارتش صدام به عمق خاک ایران را با پشتیبانی بیش از ۴۰ دولت مدیریت می کرد، در حالی که دست ما کاملا خالی بود؛ نه سلاحی داشتیم و نه نفتی می توانستیم بفروشیم.
🔹اما امروز با وجود همه فشارها -و برخی کج فهمی ها، کاهلی ها و کوتاهی یا خیانت ها در داخل در ادوار مختلف- در موقعیت اقتدار منطقه ای ایستاده ایم و به شرط شجاعت و درایت و همت، می توانیم به مراتب قدرتمند تر و موفق تر از چند دهه قبل، از عهده دشمن بر آییم؛ ان شاء الله.
@IMANI_mohammad
.
جُز برّهگی و بردگی نمی شناسند
🔹کسانی باید برای پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا عزادار باشند، که بر سر رقابت دو گروه شرور شرط بندی کرده بودند و از مخاطبان خود دعوت می کردند که به دموکرات ها (با همه جنایت ها و کلاهبرداری های شان) امید ببندند!
🔻ماتم زدگی، برای جریان عقب افتاده سیاسی است که تحریم های فلج کننده در دولت اوباما، خرابکاری و ترور دانشمندان هسته ای، حمایت از آشوب و نا امنی، و نقض های فاحش برجام را در دولت اوباما، و طلبکاری فرا برجامی و آتش افروزی در منطقه را در دولت بایدن دیدند، و با این وجود، دست از دلباختگی و یادگاری نوشتن روی دیوار آنها برنداشتند.
🔹اما اگر دقیق تر نگاه کنیم، برای غربگدایان فرقی نمی کند چه کسی رئیس جمهور آمریکا شود. اگر دموکرات ها پیروز شوند، دعوت به مذاکره برای واگذاری منابع قدرت می کنند، اگر هم جمهوریخواهان بیایند، باز هم با هراس افکنی، برای واگذاری منابع قدرت تقلا می کنند. کلّا همین یک برنامه (ماموریت) را بلدند و بس!
🔻برخی از همین مدعیان اصلاح طلبی و اعتدال مانند فائزه هاشمی، حتی چهار سال قبل آرزو کرده بودند ترامپ بیاید که فشار را بر ایران افزایش دهد!
🔹سردبیر فعلی روزنامه هم میهن نیز، شهریور چهار سال قبل، با اشاره به تحقیر رئیس جمهور صربستان از سوی ترامپ، در نشریه صدا نوشت:
🔻"از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکره کننده می پسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و برده ای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساري دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي خود نشسته؛ اگر منافع صربستان چنين اقتضايي كند، بايد این اقدام را تمسخر كرد يا عقلانيتي سياسي خواند؟"!
@IMANI_mohammad
.
بی شخصیتی شرّ
و تهدیدی که متصاعد می کند
🔹انسان عاقل، از تجارب و عبرت های گذشته درس می گیرد؛ و اگر به عبرت ها پشت کرد، از مدار انسانیت بیرون افتاده است.
🔻امیر مومنان (ع) به فرزندش امام حسن (ع) فرمود: «فرزندم! درست است که من به اندازه پیشینیان عمر نکردهام، اما در کردار آنها نظر افکندم و در اخبار آنان اندیشیدم و در آثارشان سیر کردم، تا اینکه مانند یکی از آنان شدم، بلکه گویا از اولین تا آخرین آنها را همراهی کرده و با آنان زیستهام...
🔻برای امور پیش نیامده، به واسطه آنچه واقع شده استدلال کن؛ چرا که امور دنیا شبیه هم هستند و از کسانی نباش که اندرز و موعظه، سودی به آنان نمیبخشد؛ مگر زمانی که به آزار و رنج برسد؛ که عاقل با آموختن و تربیت پند میپذیرد و چهارپایان، اندرز نمیپذیرند جز با زدن... و الهَوی شریک العَمی. و هواپرستی شریک نابینایی است». (نامه ۳۱ نهجالبلاغه )
🔹هنوز ترامپ بر سر کار نیامده، دبیر کل حزب کارگزاران دست ها را بالا برده و خواستار ترک مخاصمه شده است! معلوم می شود آرزوی پیروزی نامزد دموکرات ها، بهانه ای بیش نبوده، و چه بایدن و هریس باشند و چه ترامپ، اینها فقط بلدند دست ها را بالا ببرند.
🔹کاری هم ندارند که طرف مقابل در موضع خصومت است، نه سازش. یادشان می رود که ترامپ ۱۳ شرط برای مذاکره با دولت روحانی گذاشته بود و در واکنش به گفت و گوی آقای ظریف با مجله اشپیگل که بوی دعوت به مذاکره می داد، توییت زد: "نه مرسی"!
🔹اصلا به روی مبارک نمی آورند که رویکرد بالا بردن دست ها و ملت ایران را ضعیف نشان دادن، چه هزینه های اقتصادی و امنیتی هنگفتی روی دست کشور گذاشت و کشور را در حوزه پیشرفت و تولید قدرت عقب انداخت.
🔻با همین گارد (دست های رو به بالا به نشانه تمکین)، اول برنامه هسته ای را تعطیل کردند، سپس تماشاگر افزایش تدریجی تحریم ها از همان دولت اوباما (و سپس ترامپ و بایدن) شدند و هزینه های بی ثباتی سیاسی و ترور شهید سلیمانی را در سال ۱۳۹۸ روی دست کشور گذاشتند.
🔻بدترین معدل رشد اقتصادی و افزایش تورم و تضعیف امنیتی کشور مربوط به دوره ای است که با وجود افزایش تهدیدات دشمن، مدعی آتش بس و ترک یکطرفه مخاصمه شدندِ تا جایی که حتی پایمال شدن برجام (ناموس سیاسی این طیف) هم موجب نشد سر سوزنی به غیرت و حیثیت شان بر بخورد.
🔹شخصیت، عزت نفس و استقلال ملی که همه سرمایه های زندگی یک جامعه ذیل آن تعریف و تدارک و تضمین می شود، هیچ موضوعیتی برای این طایفه ندارد. به هیچ قیمتی حاضر نیستند در برابر دشمن بایستند و از امنیت و اقتدار کشور محافظت کنند.
🔹فقط بلدند منابع بازدارنده اقتدار را واگذار کنند و تهدید بسازند. خمیر مایه شخصیت آنها از جنس سازش طلبان یکطرفه در جنگ صفین است که امیر مومنان (ع) درباره سر دسته شرور شان (اشعث بن قیس) فرمود:
🔻"مردی که شمشیر دشمن را به سوی قوم خود دلالت كند و مرگ را به سوی آنان بکشاند، سزاوار است نزدیکان، او را دشمن دارند و دیگران از شرّ او ایمن نباشند". (خطبه ۱۹ نهج البلاغه)
@IMANI_mohammad
نیوزویک: احمق نباشید!
پاسخ آنها که ترامپ را قابل پیش بینی می دانند
🔹نشریه آمریکایی: میان حرف تا عمل دونالد ترامپ فاصله بسیار است. خودتان را به گمانه زنی درباره رویکرد او خسته نکنید
🔻یک نفر باید خیلی احمق باشد اگر وقت خود را بیش از حد صرف فکرکردن درباره برنامه های ترامپ کند!
🔻او دیدگاه ثابتی ندارد. چیزهایی را در جریان مبارزات انتخاباتی میگوید، اما زمانی که در مقام است به آنها توجه نمیکند یا بسته به اینکه چه کسی با او در اتاق حضور دارد، نظرش را تغییر میدهد. او از اینکه برای همه شبیه یک معمای حل نشده باشد استقبال می کند.
🔻به دور اول ترامپ نگاه نکنید. ترامپ علاقهای به ناتو نداشت و اروپایی ها را برای افزایش بودجه دفاعی تحت فشار قرار داد، اما سیاست های او با شعارهای او مطابقت نداشت.
🔻سطح نیروهای ایالات متحده در سراسر اروپا ثابت ماند و زمانی که ترامپ دستور خروج تقریباً 10000 سرباز از آلمان را صادر کرد، قرار بود اکثر آنها دوباره در کشورهای دیگر اروپا مستقر شوند.
🔻یا سیاست مورد روسیه را بررسی کنید. شیفتگی شخصی ترامپ به پوتین، به خوبی شناخته شده است. اما روابط آمریکا و روسیه در دوران ترامپ چندان عالی نبود.
🔻دولت ترامپ نسبت به دولت اوباما رابطه خصمانهتری با مسکو داشت. تحریم ها نهادینه شده و گسترش یافت، ده ها دیپلمات روسی از آمریکا اخراج شدند، چندین کنسولگری روسیه تعطیل شد و ترامپ، موشک های ضد تانک جاولین را به اوکراین فرستاد، در حالی که اوباما این کار را نکرد.
🔻آنچه ترامپ می گوید لزوماً با آنچه انجام می دهد، برابری نمی کند. البته آنچه رئیس جمهور می گوید مهم است و رهبران خارجی نمی توانند سخنان او را بی ربط تلقی کنند.
🔹تحلیل نیوزویک از آن جهت قابل تامل است که برخی حامیان دوآتشه پیروزی هریس در ایران، اکنون می گویند که ترامپ تاجری قابل پیش بینی و مذاکره و توافق است و از اشتباهات چهار سال قبل درس گرفته است!
@IMANI_mohammad
علت ناترازی، مخالفت با پالایشگاهسازی و نیروگاهسازی بود، نه مازوت!
🔹روزنامههای اصلاحطلب اذعان میکنند که کشور با ناترازی در تولید و مصرف گاز و برق و بنزین مواجه است، اما ریشه این ناترازی یعنی سوء مدیریت دولت روحانی را مسکوت میگذارند.
🔹در حالی که برخی منابع از مشکل تامین گاز زمستانی خبر میدهند، برخی خبرها حاکی از این است که تعلل دولت در تامین سوخت نیروگاهها موجب ایجاد چالش دوباره در زمینه ناکافی بودن تولید برق کرده، اما مدیران دولتی سعی میکنند این کوتاهی را با ادعای توقف مازوتسوزی در برخی نیروگاهها توجیه بکنند!
🔻در این زمینه روزنامه سازندگی نوشت: مازوتسوزی در سه نیروگاه متوقف شد تا جان مردم بیشتر از این آسیب نبیند، اگرچه عوارض توقف مازوتسوزی، ممکن است خاموشی باشد! معاون اجرائی پزشکیان با بیان اینکه «پیشاپیش از مردم برای این خاموشیها عذرخواهی میکنیم»، افزود که وزارت نیرو ساعتهای خاموشی را تنظیم و به مردم اعلام خواهد کرد.».
🔻سازندگی افزود: کشور ما این ناترازی را با سوزاندن مازوت جبران میکند. اما مشکل ریشهدارتر این است که سبد سوختی ایران به شدت به گاز وابسته است. بیش از ۹۰ درصد برق کشور از طریق نیروگاههای حرارتی تولید میشود که عمده سوخت مصرفی آنها گاز طبیعی است.
🔻روزنامه هممیهن نیز از ناترازی گاز در زمستان خبر داده و نوشت: با وجود هشدارهای کارشناسان و تجارب سالهای گذشته، هنوز نشانهای از برنامههای کارآمد و فوری از سوی دولت برای مهار این ناترازی و جلوگیری از پیامدهای آن دیده نمیشود. ناترازی گاز، به ویژه بر صنایع بزرگ انرژیبر نظیر فولاد، پتروشیمی و سیمان، آسیبهای جدی وارد میکند. این صنایع سهم بزرگی در تولید و صادرات غیرنفتی دارند و کاهش یا قطع گاز، بازارهای صادراتی را با خطر از دست رفتن مواجه میکند.
🔹ناترازی در تامین حاملهای مختلف انرژی، عوامل متعددی دارد اما شاید بتوان مهمترین علت آن را در اعتماد دولت روحانی به غرب و محروم ساختن همزمان کشور از انرژی هستهای و سوختهای فسیلی بر شمرد.
🔹در حالی که برنامه هستهای در هشت سال دولت روحانی رو به تعطیلی میگذاشت، گروگانگیری برجامی غرب موجب شد تعهدات محدودیتآفرین دیگری در قالب توافق آب و هوائی پاریس پذیرفته شود که استفاده از سوختهای فسیلی را در نیروگاهها محدود میکرد.
🔹در کنار این دیکته خارجی، اظهار گزارههای مسموم و غلطی مانند «پالایشگاه سازی کثافت کاری است» و «به خاطر ۲۰۰ مگاوات برق زیر بار نیروگاهسازی نمیرویم» از سوی وزارت نفت و نیروی وقت، موجب تشدید ناترازی در تامین و مصرف حاملهای انرژی شد و حال آن که طبق برنامه توسعه و سیاستهای اقتصاد مقاومتی، کشورمان باید به صادرکننده منطقهای در این حوزه تبدیل میشد.
🔹دولت یازدهم و دوازدهم، با برجام، تولید برق هستهای را متوقف کرد و با توافق آب و هوائی پاریس، تولید برق در نیروگاهها (با سوخت فسیلی) را به محاق برد و بیشترین رکوردهای قطع برق منازل و کارخانهها را به ثبت رساند.
🔹در موضوع تولید و مصرف برق گفتنی است که مصرف برق در کشور از ۶۲- ۶۱ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۰ (آخرین ماه فعالیت دولت روحانی)، به بیش از ۷۹ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۳ رسید. مصرف برق در ۴ مرداد ۱۴۰۰، معادل ۶۱۴۳۰ مگاوات، و در ۵ مرداد همان سال، معادل ۶۰۶۷۵ بود.
🔹مصرف برق در سه سال اخیر، به موازات موفقیت دولت شهید رئیسی در مهار کرونا (افزایش فعالیت کارخانهها و شرکتها)، احیای هشتهزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل، و همچنین افزایش قابل توجه دمای تابستانی، ۱۸ تا ۱۹ هزار مگاوات افزایش داشته است. اما با این وجود، به اعتبار همت وزارت نیرو در دولت شهید رئیسی، ناترازی تولید و مصرف و قطعی برق (در مقایسه با دولت روحانی) به حداقل رسید.
🔹جمعبندی این که نباید چالش تامین برق و گاز و بنزین در کشور را به ماجرای استفاده یا عدم استفاده از سوخت مازوت تقلیل داد، بلکه مسئله اصلی، اعتماد به مشورتهای غلط و دیکتههای سیاسی غرب است که موجب شده از ظرفیتهای ساخت پالایشگاه و نیروگاه (هستهای/ فسیلی) غفلت شود، ضمن این که موضوع مدیریت مصرف منابع از طریق هوشمندسازی سامانههای ذیربط نیز باید جدی گرفته شود.
@IMANI_mohammad
مدیریت ۱۶۶ شرکت شستا با کدام معیار انتخاب شده است ؟!
🔻مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، با صدور حکمی غیر قانونی و سؤال برانگیز، محمدرضا سعیدی را به عنوان سرپرست شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) منصوب کرد.
🔹محمدرضا (میثم) سعیدی، از اعضای طیف رادیکال دفتر تحکیم در دهه هفتاد بود که به همراه برخی عناصر دیگر مانند حقیقتجو و موسوی خوئینی و یوسفیان و تاجرنیا، در فهرست انتخاباتی اصلاحطلبان وارد مجلس ششم شدند و در تحرکات ساختارشکنانه به عنوان پیاده نظام حزب منحله مشارکت نقش داشتند. از این جمع، حقیقتجو و موسوی خوئینی پس از دوره نمایندگی از کشور گریختند و پناهندگی گرفتند.
🔻میثم سعیدی جزو متحصنان مجلس و مدعیان استعفا بود؛ جمعی از افراطیون سیاسی کار که مجلس را به بن بست کشاندند و در حالی که نارضایتی مردم از عدم توجه به مشکلات اقتصادی اوج میگرفت، کوشیدند با تهدید به استعفا در کنار برخی مدیران دولت خاتمی، انتخابات مجلس هفتم را به تعطیلی بکشانند که البته ناکام ماندند.
🔹میثم سعیدی آن روزها بازیچه پدرخواندههای افراطیون بود و صلاحیتش رد شده بود. او همچنین در ادامه پادویی برای پدرخواندههای حزب مشارکت، نامه موسوم به جام زهر را که خواستار تسلیم در برابر آمریکا به بهانه مسئله هستهای بود، امضا کرده بود.
🔻او در عین حال به اعتبار بده بستانهای سیاسی در دولت روحانی، مدیریتهایی را در پتروشیمی جم و شرکت تاپیکو و همچنین سازمان منطقه آزاد کیش در اختیار داشته است.
🔹 شستا دارای ۱۶۶ شرکت زیرمجموعه و ۹ شرکت هلدینگ اصلی و چند شرکت هلدینگ فرعی است. شستا در زمینههای مختلفی همچون دارو، معدن، سیمان، تولید برق، فناوری اطلاعات، ترابری دریایی، کشاورزی و دامپروری، نفت، گاز، پتروشیمی و... فعال است.
🔻هلدینگ شستا در زمینه مدیریت سرمایهگذاری، تجارت و بازرگانی، مدیریت دارایی و مبادلات سهام شرکتها و در حوزههای مختلفی از جمله نفت، گاز و پتروشیمی، زنجیره تامین تولید و توزیع دارو، تولید برق و نیروگاه، سیمان و ساختمان، حملونقل، بورس و بیمه و... فعالیت میکند.
🔹بهطور متوسط معادل ۱۰ درصد از مجموع ارزش بازار بورس اوراق بهادار تهران، متعلق به شرکتهای زیرمجموعه شستا است.
🔻برخی از از شرکتهای وابسته به شستا است، عبارتند از: هلدینگ پتروشیمی تاپیکو، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، فولاد مبارکه اصفهان، شرکت ملی صنایع مس ایران، شرکت پالایش نفت ایرانول و پتروشیمی جم.
🔹احسان احمدی معاون سازمان تامین اجتماعی چندی پیش گفته بود: شستا اکنون با ۱۶۳ هزار میلیارد تومان سرمایه بزرگترین شرکت در بازار سهام از نظر حجم سرمایه است. برخی منابع رسانههای هم گفتهاند که سرمایه شستا تا ۲۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
🔻 در دورههای گذشته برخی مدیران شستا به عنوان مدیران نجومیبگیر ارزیابی شدهاند و همچنین برای برخی محافل سیاسی، شستا نقش غنیمت سیاسی و انتخاباتی را داشته است.
🔹اسفند سال ۱۳۹۶، کانال روزنامه سلام درباره استیضاح وزیر رفاه و کار نوشت: «یکی از نمایندگان فراکسیون امید که در هیئترئیسه مجلس هم عضو است، از ربیعی برای رای اعتماد درخواست کرده که ۵ نفر از بستگانش در هیئتمدیره شرکتهای بزرگ شستا منصوب شوند»!
🔻فرزندان دیگر این عضو فراکسیون امید، در یکی از شرکتهای زیر مجموعه شستا (آتیه صبا) شاغل بودند. همچنان که فرزند وزیر کشور دولت اصلاحات، به عضویت و ریاست هیئت مدیره شرکت سولیران (وابسته به شستا) منصوب شده بود.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad