#جاسوسی
🔻 پوششهای جاسوسی
🔹 پوشش: فعالیت جاسوسی بهنحوی تغییر شكل داده شود و تحت شرایطی انجام شود كه كاملاً عادی و موجه به نظر آید و متناسب با محیط طبیعی استفادهكننده باشد.
🔹 به عبارت دیگر اقدامات طرحریزیشدهای كه به فرد جاسوس اجازه میدهد عملی را كه نمیتوان بهطور آشكار انجام دهد بدون برانگیختن شک و گمان انجام دهد.
@imen_sho_plus
#جاسوسی
🔻 جذب جاسوس
🔹 یكی از مهمترین پوششها برای جذب جاسوس، همكاریهای فنی و علمی است. این همكاری بین كشورها موجب ارتباط بیشتر اتباع كشورهای مختلف میشود و از آنجا كه این نوع همكاریها از قداست ویژهای برخوردارند، میتوانند ابزار و روش مناسبی جهت انحراف افكار مردم از فعالیتهای پشت پرده باشند.
🔹 تأسیس انجمنهای آموزشی، ارائه بورسهای تحصیلی و برگزاری همایشهای علمی از سوی قدرتهای بزرگ عمدتاً بهمنظور تأمین هدف فوق است.
@imen_sho_plus
#جاسوسی
🔻 خیانت به كشور
🔹 عبارت است از سوء قصد بر ضد امنیت كشور بهوسیله ایجاد ارتباط با كشور دیگری كه دارای سلطه و استقلال است. باید توجه داشت كه مبنای جرم بودن این عمل درحقیقت پیمانشكنی، بیوفایی، و زیر پا گذاشتن حقی است كه یک كشور و دولت به گردن شهروندان خود دارد.
@imen_sho_plus
#جاسوسی
🔻 جاسوسی به چه عملی گفته میشود؟
🔹 جاسوسی به عمل شخصی گفته میشود كه با عناوین غیر واقعی و متقلبانه، اقدام به كسب اطلاعات یا نقشهها یا مدارک و اسناد مخفی و محرمانه به اسرار نظامی، اقتصادی، سیاسی و تسلیم آنها به كشور بیگانه نماید.
@imen_sho_plus
#جنگ_ترکیبی
🔻 جنگ ترکیبی چیست؟
🔹 جنگ ترکیبی به جنگ هایی گفته میشود که حوزههای مختلف را در اختیار میگیرد تا دشمن بتواند پیشروی کند. دشمن در جنگ ترکیبی بعد از اینکه در یک حوزه خاص موفق به پیشروی نشده و شکست میخورد، مجبور میشود حوزههای دیگر را فعال کند.
@imen_sho_plus
#جنگ_ترکیبی
🔻 ابزارهای جنگ ترکیبی(هیبریدی)
🔹 جنگ های ترکیبی تنها به میدان نبرد محدود نیست، در یک تعریف جامع تر که در کنفرانس امنیتی مونیخ در سال ۲۰۱۵ ارائه شده، نبرد ترکیبی (هیبریدی) شامل ترکیبی از ابزارهای مختلف متعارف و غیرمتعارف است. این ابزارها از دیپلماسی تا جنگ نظامی تعریف شده است:
• ابزار جنگ اقتصادی
• ابزار حمله های سایبری
• جنگ اطلاعاتی
• جنگ نامنظم و چریکی
• استفاده از نیروهای ویژه
• حمایت از نابسامانی ها و شورشهای محلی
• جنگ با استفاده از نیروهای کلاسیک نظامی
• استفاده از دیپلماسی مکانیسمی برای اعمال قدرت نرم
• جنگ شناختی
• جنگ تبلیغاتی و پروپاگاندا
@imen_sho_plus
#جنگ_ترکیبی | #جنگ_هیبریدی
🔻 جنگ هیبریدی
🔹 برای شناسایی بهتر ابعاد جنگ هیبریدی به توضیح اجمالی و کلی در مورد هر یک از مولفههای آن میپردازیم. هر یک از این جنگ ها خود ابزارها و شیوه های متنوعی را در خود جای داده که به مرور زمان و گسترش عرصه ارتباطات، توسعه یافته اند.
@imen_sho_plus
#جنگ_اقتصادی
🔻 جنگ اقتصادی
🔹 به کارگیری یک استراتژی اقتصادی از سوی کشور متخاصم با هدف تضعیف اقتصاد کشور مقابل ذیل عنوان کلی جنگ اقتصادی تعریف می شود که بارزترین روش های آن محاصره اقتصادی و تحریم است. هدف جنگ اقتصادی تسخیر یا کنترل منابع حیاتی اقتصادی رقیب است.
@imen_sho_plus
#جنگ_سایبری
🔻 نبرد مجازی یا جنگ سایبری
🔹 نبرد مجازی یا جنگ سایبری به نوعی از نبرد اطلاق می شود که دو طرف در آن از شبکههای رایانهای به عنوان ابزار استفاده کرده و نبرد را در فضای مجازی جاری میکنند. هدف از این نوع جنگ تخریب سیستم های اطلاعاتی و ارتباطاتی است. این نبرد حرکتی در جهت تغییر موازنه اطلاعات و دانش به نفع طرف دیگر است.
@imen_sho_plus
#جنگ_اطلاعاتی
🔻 جنگ اطلاعاتی
🔹 جنگ اطلاعاتی مجموعه ای از فنون شامل گردآوری، انتقال، حفاظت، جلوگیری از دسترسی، ایجاد اغتشاش و افت کیفیت در اطلاعات را در بر می گیرد که به وسیلۀ آن یکی از دو طرف درگیر به مزیت چشمگیر در عرصه دسترسی به اطلاعات دست یافته و آن را حفظ میکند.
@imen_sho_plus
#جنگ_چریکی
🔻 جنگ نامنظم و چریکی
🔹 جنگ نامنظم و چریکی اصطلاحی کلی است که برای تشریح عملیات نظامی در منطقه تحت کنترل دشمن و با استفاده از منابع و ساکنان بومی به کار می رود و از سوی منابع خارجی پشتیبانی و هدایت میشود.
@imen_sho_plus
#نیروهای_ویژه
🔻 نیروهای ویژه
🔹 نیروهای ویژه گروهی از نیروهای مسلح هستند که آموزش های سختی می بینند و در عملیات با ریسک بالا شرکت میکنند. عملیات مخفیانه، جنگ های نامتعارف، عملیات جاسوسی، بازداشت یا کشتن افراد مهم و ... از طریق نیروهای ویژه و حرفه ای در کشور هدف انجام می شود.
@imen_sho_plus