eitaa logo
ارتباط با جامعه و صنعت
3هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
368 ویدیو
59 فایل
دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت عتف
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 یا رب ز تو امشب عطا می‌طلبم هشیاری و بخشش خطا می‌طلبم 🔹فرا رسیدن ایام شهادت امیر مؤمنان، حیدر کرار، فاتح خیبر مولی‌الموحدین حضرت علی(ع) تسلیت باد. ـــــــــــــ 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 21 رمضان، شهادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) تسلیت باد 🖤شهادت مظلومانه اولین شهید محراب حضرت امام علی (ع) بزرگ مرد تاریخ بشریت را به عموم مسلمین جهان، تسلیت عرض می‌نماییم. ــــــــــــ 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
💢 «کتاب مأموریت‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در بهبود و پیشرفت استان‌های کشور (1403) منتشر شد» 🔷 دکتر صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان نموده‌اند: حل مشکلات مختلف کشور از مهمترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و مسئولین کشور محسوب می‌شود و پیشرفت کشور نیازمند حضور و مشارکت جدی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در تمامی حوزه‌ها است. در این راستا، با عنایت به سیاست‌های کلان کشور به خصوص برنامه هفتم پیشرفت، مأموریت‌گرایی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و ارتقا و توسعه همکاری آن‌ها با نهادهای مختلف جامعه یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است. 🔷 کتاب مأموریت‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در بهبود و پیشرفت استان‌های کشور در سال ۱۴۰۳ توسط دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت عتف تدوین و منتشر شد. ـــــــــــ 📚 لینک دانلود کتاب 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
💢 ۱۰ فرمان رانندگی بی خطر 🔹رعایت نکات ایمنی در هنگام رانندگی به عنوان اصول اولیه کار در جهت حفظ جان و مال کمک می‌کند. ــــــــــ 🌐 مشروح خبر 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
💢 2 فروردین، روز جهانی آب 🔹بحران خشکسالی همواره ساکنان زمین را تهدید می‌کند و نامگذاری ۲۲ مارس به عنوان «روز جهانی آب» تلاشی برای عبور از این بحران است. سازمان ملل برای حل و گذر از این بحران، ۲۲ مارس را روز جهانی آب نامید و هر سال عنوانی را برای این روز انتخاب می‌کند. شعار روز جهانی آب در سال ۲۰۲۵ از سوی سازمان ملل «حفاظت از یخچال‌های طبیعی» تعیین و اعلام شد. ـــــــــــ 🌐 مشروح خبر 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
💢 سومین همایش ملی مهارت افزایی، هدایت شغلی و صلاحیت حرفه‌ای در آموزش عالی کشور و المپیاد مهارتی دانشجویان سراسر کشور 🔹مقالات برگزیده در نشریات دارای امتیاز پژوهشی مورد تأیید وزارت علوم چاپ خواهد شد. 🕰️ زمان برگزاری: دوشنبه و سه‌شنبه ۶ و ۷ مرداد ۱۴۰۴ 🕰️ مهلت دریافت مقالات: تا تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ ــــــــــــــ 🌐 جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه فرمایید: b2n.ir/m39635 edupro.msrt.ir خواهشمند است جهت هماهنگی و مشارکت در همایش، اطلاع‌رسانی مناسب به واحدهای دیگر جهت بهره‌برداری صورت پذیرد. 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 طرح‌های صنعتی برگزیده دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور (سال 1403) 🔹طرح برگزیده دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان عنوان طرح: مدیریت جامع شناسایی، تهیه اطلاعات فنی و ITP، تهیه لیست تولیدکنندگان معتبر و توانمند، مهندسی معکوس و نظارت بر ساخت نمونه قطعات پلیمری مجری: دکتر سینا مدیری (عضو هیأت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان) کارفرما: شرکت ملی صنایع مس ایران - مجتمع مس سرچشمه ـــــــــــ 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 کلیپ فعالیت‌های صورت گرفته در دفتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه هرمزگان 🔹با تشکر از دفتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه هرمزگان ــــــــــــ 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
💢 بورشور مأموریت‌گرایی در دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور 🔹اثربخشی دانشگاه‌‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی، مرهون شناخت و همکاری نزدیک آن‌ها با جامعه و ساختارهای اجرایی کشور است. از طرف دیگر، توسعه اقتصادی و صنعتی کشور با برقراری ارتباط هدفمند و تقاضامحور نهادهای تولیدی، صنعتی و خدماتی با دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی حاصل می‌شود. بنابراین، ضروری است توسعه قابل توجه کمی و کیفی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور به صورت مناسبی به سمت و سوی پاسخگویی به نیازها و چالش‌های کشور هدایت شده و بتوان برای آن‌ها مأموریت‌های تخصصی و مناسبی تعیین نمود. ــــــــــــ 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
💢 اخبار روز را در کانال ایتا دفتر ارتباط با جامعه و صنعت دنبال کنید ـــــــــــــ 📬 لینک کانال در ایتا .