11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به ۴ تا شبهه مهم این روزا 📲
✨پیشنهاد مشاهده و تأمل✨
انتهاج ؛ نوریست برای راهِت . ↶
⸾‣ @INEFF_ABLE
.
هدایت شده از قلم تا قدم | احمدرضا محسنات
این صحبتی که عرض میکنم واقعا ناشی از عمق ناراحتی و شدت افسوس هست!
منکر کم کاری ها و خطاها در عرصه فرهنگ و تربیت نیستیم اما خداوکیلی چقدر باید بی خردی و نااگاهی عده ای رو به تبلیغ نکردن و کارتربیتی نکردن وضعف مجموعه ها و ...واگذار کرد؟!
طرف به کسی که غرق در فسادهای خاص هست، کشورشو(نه فقط نظامشو!) تحریم کرده، مستقیم و غیر مستقیم به خاکش حمله کرده! تو خود امریکا و کشورهای همپیمانش علیه ش موضع گرفتن و... از همچین شخصی تقاضای حمله به ایران میکنه تا اوضاع بهتر بشه!!! دین و حسینیه و مسجد و مقدسات رو به راحتی هتک حرمت میکنه!!پرچم کشورشو وسط دانشگاه اتش میزنه!!
بیاید فرض کنیم اصلا روحانیت و اموزش پرورش و مسجد و هیأت و... کارفرهنگی که نکردند هیچ! ضد فرهنگی و ضد تربیتی هم عمل کردند همه! بابا عقل داریم، اختیار داریم،نفس لوامه داریم و فطرت داریم! واقعا عده ای همه اینا رو تعطیل کردن!؟
توی خود غرب که این بسترهای تبلیغی نیست چجور علیه ترامپ و امریکا و اسراییل موضع میگیرن! یعنی بعضی از این داخلی ها از اون اشخاص هم کمتر درمعرض حرف حق و معارف اسلامی و انقلابی بودند؟!؟!
واقعا حدی از گمراهیِ عده ای صرفا ناشی از تعطیل کردن عقل و غلبه شهوات هست! همیشه هم بودن و الان هم قابل توجه اند! پیامبر خدا(ص) و امام معصوم هم نتونست این دسته رو اصلاح کنه! ج.ا که جای خود دارد!
واقعا اخرالزمان عجیب هست!
اللهم لاتکلنی الی نفسی طرفة عین ابداً
@Mohassanat_GhTaGh