5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امیدم نسبت به آینده کشور خیلی روشن است. خداوند اراده فرموده که این ملت را به برکت اسلام، به عالی ترین درجات برساند. (رهبر انقلاب)
کانال شیفت در ایتا و تلگرام:
eitaa.com/inpt1404
t.me/inpt1404
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قطار روابط با چین، شتابان ولی بیبرنامه/ فقدان نقشهی راه و منظومهی یکپارچه، نقطه ضعف رابطه با چین بود.
دکتر احمد صالحی، کارشناس مسائل بینالملل
- در دولت سیزدهم پرونده همکاری با چین بدون مدیر بود؛ برعکس دولت دوازدهم که یک نفر (علی لاریجانی) مدیر این پرونده بود که دو ویژگی داشت: اولا تراز سیاسی بالایی داشت و ثانیا بیکار بود، یعنی مشغلهای جز این پرونده نداشت.
- قرارداد خرید وسایل حملونقل عمومی از چین اتفاق بزرگی بود هر چند در مناظرات با آن سیاسی رفتار شد. گرفتن فاینانس بیش از ۱.۵ میلیارد دلاری برای ایران آن هم با وجود ریسکهای اقتصادی یعنی یک کار شاق اتفاق افتاده.
- مشکل روابط با چین در دولت سیزدهم، فقدان یک منظومه و نقشهی راه مشخص برای انتفاع دوطرفه در تجارت و حملونقل و مالی و... بود.
#چین
#نقشه_راه
کانال شیفت در ایتا و تلگرام:
eitaa.com/inpt1404
t.me/inpt1404
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی کمکم متوجه میشویم چه کلاه گشادی بر سر اقتصاد کشور رفته است!
دکتر هادی عباسی، معاون وزیر راه و شهرسازی
- نظام ج.ا. باید تکلیف خودش با بانکها را روشن کند.
- بانکهای خصوصی اختیارات حاکمیتی "خلق پول" دارند، اما با سوءاستفاده از خلأ قانونی، هیچ مسئولیتی در تولید و اشتغال و زنجیرههای ارزش و... نمیپذیرند.
پ.ن.: آقای دکتر عباسی عزیز! بانک خصوصی به خودی خود معضل نیست؛ بلکه ذات "خلق پول" معضل اصلی است، چه توسط بانک خصوصی انجام شود و چه بانک دولتی. خلق پول، اختیار حاکمیتی نیست، بلکه خطایی راهبردی است که ظرف آب اقتصاد کشور را کج کردهاست. راه نجات ساختار اقتصادی ربوی کشور، از اعمال محدودیت بر بازارهای نامولد و کاهش بهره بسمت صفر و ریشهکنی اساس خلق پول میگذرد.
#پیشنیازهای_کلان_اقتصادی
#بهره_صفر
کانال «شیفت» در ایتا و تلگرام:
eitaa.com/inpt1404
t.me/inpt1404
همه باید به دولت آقای پزشکیان کمک کنند...
در لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب، انشالله اعضای هستهی مرکزی ابتکار "شبکهی یکپارچهی فرآوری و ترابری" به زودی جلسهای با معاون اول محترم رئیسجمهور، آقای دکتر عارف، برگزار خواهند نمود و ضمن ارائهی ابتکار "شیفت" و نتایج حاصله از انجام دستور رهبری مبنی بر طراحی این ابتکار و با توجه به تکلیف قانونی دولت محترم در برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جهت اجرای آن، آمادگی خود برای همکاری با دولت جهت احیای نظاممند کریدورهای ارزشآفرین اقتصادی و ارتقای عدالتمحور مشارکت ایران اسلامی در زنجیرههای ارزش منطقهای و جهانی را اعلام میدارند.
کانال «شیفت» در ایتا و تلگرام:
eitaa.com/inpt1404
t.me/inpt1404
رقابت مخرب بین بانکها و صندوقهای سود ثابت! کدام جهش تولید؟!
اگر به دنبال ریشهی معضلات اقتصادی کشور هستید، به نمودارهای بالا خوب نگاه کنید...
امروز از طرف یکی از مجموعههای بزرگ اقتصادی، یک چک جهت امضا آورده بودند. مبلغ بسیار سنگین بود. تعجب کردم، چون چنین مبالغی قبلا متداول نبود. پرسیدم این چک مربوط به چیست؟ گفتند مربوط به جابجایی پول از بانک به فلان صندوق سود ثابت، چون سود تضمین شدهی بهتری دارد! جمله بعدی جالبتر بود. میگفت حالا بانک هم از ما ناراحت میشود که پولهایمان را داریم خارج میکنیم!
عجبا!
در شرایطی که شاهد افت شدید نمادهای شرکتهای تولیدکننده بورسی (بخش واقعی اقتصاد) هستیم، این سود مثبت تضمین شدهی همیشگی از کدام بازارها تأمین میشود؟ غیر از سفتهبازی در ملک و طلا و دلار و خودرو؟! این که بانکها و صندوقهای سود ثابت، بدلیل ساختار اقتصاد ربوی و بهره بانکی و خلق پول، در رقابت مخرب با یکدیگر قرار گرفتهاند جای تعجب و تأسف دارد. بدون رفع این مانع بزرگ، جهش تولید و مشارکت مردم بیمعناست. چرا علتالعلل معضلات کشور رها شده و صدایی بلند نمیشود؟! نه از مسئولین و نه حتی از مردم!
آنچه ظرف آب اقتصاد کشور را کج کرده، خلق پول روزانه ۷ همت است که ۷۰٪ این خلق نجومی به ۱٪ سپردهها و عمدتا به سفتهبازی در بازارهای دلار و طلا و ملک و اتومبیل سرازیر میشود.
در هر دقیقه ۵ میلیارد تومان پول ناعادلانه خلق میشود و به جیب ثروتمندان میرود و تورم آن بر گرده دهها میلیون تودهی مردم میماند...
#پیشنیازهای_کلان_اقتصادی
کانال «شیفت» در ایتا و تلگرام:
eitaa.com/inpt1404
t.me/inpt1404
اینکه مهمان ما بودی، داغ را سنگینتر میکند...
حالا خون تو روی خاک ایران ریخته شده؛
و این یعنی ما هم خونخواه تو هستیم...
#رژیم_صهیونی_جنایتکار_تروریست
#مجازات_سخت
کلان پروژهها در حال حاضر کشور، عموماً حاصل تصمیمسازی مافیایی است.
دکتر سبحان نظری، دبیر انجمن صنفی حمل و نقل ریلی کشور و عضو شورای مرکزی ابتکار "شیفت"
- بسیاری از تصمیمسازیها در خصوص کلانپروژه ها، بر اساس مطالعات علمی نیست.
- با جمعیت فعلی ایران و در شرایط تنگنای منابع مالی کشور، پروژه قطار سریعالسیر به صرفه نیست.
نظام حملونقل ما در مقیاس شهری و برون شهری وارد مواجهه با بحرانهای بزرگ شده است و به همین دلیل راهکارهای مشکلات، صرفاً جنبه اقتصادی ندارند بلکه این راهکارها مانند افزایش قیمت سوخت، ابعاد اجتماعی و امنیتی خواهند داشت.
- از آن جا که بحرانها و تهدیدها بزرگ شدهاند و از سوی دیگر فرصتهای بزرگی نیز وجود دارند، ما نیز باید با ابتکارات بزرگ به سراغ حل مشکلات و استقبال از فرصتها برویم.
- بایستی ساختار نظام حملونقل کشور را اصلاح کنیم مثلا با تلفیق بخشهای مختلف حملونقل کشور، وزارت حملونقل تأسیس کنیم. در حال حاضر بخش حملونقل تبدیل به جزایر نامتحد چندپارچه بیصاحب شده است.
- آزادسازی دسترسی به دادههای آماری بخش حملونقل باید صورت بگیرد، این مسئله در حال حاضر حائز اهمیت است زیرا مدیران در دورهمیهای دوستانه تصمیم میگیرند!
#کلانپروژهها
#قطار_سریعالسیر
کانال «شیفت» در ایتا و تلگرام:
eitaa.com/inpt1404
t.me/inpt1404