🔰 استفاده از کوانتوم دات برای ردیابی در سلولهای سرطانی پستان
🔻«استفاده از کوانتوم داتهای متصل به اگزوزوم برای انتقال و ردیابی داروی متوتروکسات در سلولهای سرطانی پستان» عنوان طرح پسادکتری فهیمه کاظمی نوا بوده است که با راهنمایی محمد نوری استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تبریز و حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام شده است.
🔸یکی از معایب بزرگ شیمیدرمانی، عدم اختصاصی بودن داروی ضدسرطان است؛ بدین معنی که دارو، علاوهبر اینکه موجب مرگ سلول سرطانی میشود، بر سلولهای سالم نیز اثر گذاشته و آنها را از بین خواهد برد. از اینرو سیستمهای دارورسانی نوین جهت غلبه بر این مشکلات مورد توجه قرار گرفتهاند.
🔹تلاش برای ایجاد روشهای انتقال دارو همچون استفاده از نانوذرات برای انتقال کنترل شده دارو به سلولهای سرطانی بهمنظور به حداقل رساندن عوارض جانبی و بهبود کارآیی درمانی امری ضروری است.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/852
🆔@insf_pr
🔰 تخصیص اعتبار تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان در فراخوان «حمایت از موضوعات پیشرو» / از هوش مصنوعی تا کرایوژنیک
🔻رئیس بنیاد ملی علم ایران گفت: این نهاد با فراخوان «حمایت از موضوعات پیشرو»، بهطور ویژه از پژوهشهای عمیق در ۶ اولویت موضوعی کلیدی و آیندهدار در قالب رسالههای دکتری حمایت میکند.
🔸در ادامه این نشست خبری، رئیس بنیاد ملی علم ایران به ارائه آماری از عملکرد این نهاد و پرداخت و گفت: بنیاد ملی علم ایران در سال ۱۴۰۳ به رکوردشکنی رسیده است چرا که تعداد طرحهای ارسالی به بنیاد دو برابر سالهای قبل شده و از ۳۰۹۷ طرح ارسالی، ۱۰۲۹ طرح تصویب شده است. وی ادامه داد: همچنین مجموع حمایت مالی از این طرحها بالغ بر ۲۱۶ میلیارد تومان بوده که شامل ۳۲۰ طرح پسادکتری، ۱۸۸ رساله دکتری و سایر طرحهای پژوهشی است.
🔹رئیس بنیاد ملی علم ایران به انتشار فراخوان «مسأله فلسطین: دیروز و امروز و فردا» اشاره کرد و گفت: این فراخوان، تمامی اساتید دانشگاهی به ویژه در حوزههای علوم انسانی و هنر را مخاطب قرار میدهد و از آنها میخواهد تا با ارائه طرحهای پژوهشی، به روشنسازی واقعیتها در این عرصه کمک کنند.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/954
🆔@insf_pr
🔰 در نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» چه گذشت؟
🔻نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» با حضور محققان و پژوهشگران برجسته کشور، روز پنج شنبه ۸ آذرماه در مرکز همایشهای سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.
🔸در این مراسم، با حضور رئیس بنیاد ملی علم ایران و محمود نیلی احمد آبادی، سعید سمنانیان و حجت کرسی و گرنت پژوهشی به پژوهشگران اعطا شد.
🔹نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چند تخصصی»، با عکس یادگاری محققان صاحب کرسی و خوشه چند تخصصی به پایان رسید.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/953
🆔@insf_pr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 کلیپ معرفی مجریان کرسیهای پژوهشی ۱۴۰۳ بنیاد ملی علم ایران
🌐https://insf.org/fa/news/953
🆔@insf_pr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 کلیپ معرفی مجریان خوشههای پژوهشی چندتخصصی ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ بنیاد ملی علم ایران
🌐https://insf.org/fa/news/953
🆔@insf_pr
🔰 بررسی خسارتهای ناشی از قرارداد در حقوق ایران
🔻«بررسی تطبیقی خسارتهای ناشی از نقض قرارداد در کامن لا، حقوق نوشته و حقوق ایران» عنوان طرح پژوهشی اسماعیل نعمتاللهی با مدرک دکتری تخصصی حقوق - حقوق خصوصی از دانشگاه تربیت مدرس است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام داده است.
🔸قراردادها در بسیاری از موارد با نقض یکی از طرفین مواجه میشود و به سرانجام نمیرسد. در صورت نقض قرارداد، شیوههای متعددی برای مقابله آن اندیشه شده که در حقوق خارجی به ضمانت اجرا یا شیوههای جبران نقض قرارداد معروف است و اموری مانند الزام به اجرای عین تعهد، فسخ و اصلاح اجرای ناقص یا معیوب را شامل میشود.
🔹شیوه جبرانی پرداخت خسارت در نظام حقوقی ما وضعیت مبهمی دارد و نیازمند تبیین دقیق است. این تحقیق درصدد اثبات این نکات است که در وهله اول نقض قرارداد در عرف نظامهای حقوقی کنونی موجب مسئولیت و ضمان مالی است و از این عرف قوی میتوان استنباط کرد که عدم صدق مال بر خسارتهای قراردادی قابل خدشه است.دوم اینکه بر فرض پذیرش غیرمطالبه بودن عدمالنفع، همه خسارتهای ناشی از نقض قرارداد را نمیتوان مصداق عدمالنفع دانست؛ و بنابراین، جبران بسیاری از زیانهای قراردادی امکانپذیر است.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/903
🆔@insf_pr
#فراخوان
🔰 تمدید مهلت فراخوان برنامه جامع پژوهشهای سیستمی در تورم
🔻بنیاد ملی علم ایران (INSF) با اعتقاد به دخیل بودن طیف متنوعی از تخصصها و دیدگاههای اقتصادی و غیراقتصادی در مواجهه با معضل تورم، تصمیمی راهبردی برای حمایت از پژوهشهای «برنامه جامع تورم» بهعنوان یکی از «برنامههای جامع تحقیقاتی مرتبط با اقدامات سیاستی» را در دستور کار دارد.
🔸 به منظور اجرای هدفمند و سیستماتیک «برنامههای جامع تحقیقاتی مرتبط با اقدامات سیاستی»، بنیاد در نظر دارد یک «مرکز هدایت و راهبری» (مهر) را برای مدیریت فراخوانهای پیشنهادی حمایت از پژوهشهای «برنامه جامع تورم» بهعنوان بازوی تخصصی از طرف بنیاد ایجاد نماید.
🔹مهلت بارگذاری نامه اظهار تمایل در سامانه کایپر تا ۲۷ آذر ۱۴۰۳ تمدید شد، شرکت در کارگاه توجیهی و دریافت اطلاعات و پیوستهای تکمیلی فراخوان: دو هفته پس از دریافت پیشنهادههای اظهار تمایل و مهلت ارسال پیشنهاده اصلی تا پایان روز ۷ بهمن ۱۴۰۳ میباشد.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/955
🆔@insf_pr
🔰 تصحیح نسخه خطی مولودنامه پیامبر (ص)
🔻«دیجیتایزسازی و تصحیح و تعلیق نسخه خطی مولودنامه حضرت محمد (ص) بر اساس منابع مکتوب و شفاهی محلی در خطه شمالی خلیج فارس» عنوان طرح پژوهشی حسین مهتدی است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسیده است.
🔸ایرانیان از همان نخستین روزهای ورود اسلام به ایران با آغوش باز دین اسلام را پذیرفتند؛ بههمینخاطر ذکر و یاد پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) همواره مورد توجه آنان بوده است. مردم استان بوشهر نیز به دلیل عشق و علاقه وافری همواره نسبت به اهل بیت داشتهاند و برای ولادت آن بزرگوران مراسمی تحت عنوان مولودیخوانی برگزار میکنند.
🔹اهمیت این طرح پژوهشی در نقل وقایع زندگی پیامبر اکرم (ص) با استناد به روایات متعدد از راویان ثقه است؛ همچنین اشعاری که مترجم در بیان خصال پیامبر (ص) سروده است بر شیوایی و جذابیت این کتاب افزوده است. تصحیح این اثر اهمیت فراوانی در آشنایی بهتر ادب فارسی دارد.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/880
🆔@insf_pr
#فراخوان
🔰 فراخوان دستیابی به دانش فنی توسعه و ساخت دستگاه تصویربرداری اکوکاردیوگرافی پزشکی با افزودن مودالیتههای هوشمند
🔻هدف از انجام این طرح پژوهشی، ارتقای محصول اکوکاردیوگرافی و پیادهسازی این مودالیتههای پیشرفته میباشد بهطوریکه بتواند پارامترهای مختلف کرنشی و الاستیک قلب و نحوه گردش جریان در قلب را بهصورت اتوماتیک اندازهگیری کند.
🔸پژوهشگر اصلی تیم لازم است عضو هیئتعلمی فعال یکی از دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور باشد. پس از دریافت پروپوزال از طریق سامانه، ارزیابی انجام شده و در صورت کسب امتیاز بالا، تیم برگزیده جهت مذاکره با بنیاد و شرکت متقاضی دعوت خواهد شد.
🔹کلیه افراد واجد شرایط به مدت یک ماه از تاریخ انتشار فراخوان یعنی تا ۱۷ دی فرصت دارند که پروپوزال خود را از طریق سامانه کایپر برای بنیاد ملی علم ایران ارسال نمایند.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/957
🆔@insf_pr
🔰 پیشبینی داروهای تأثیرگذار مبتنی بر یادگیری عمیق
🔻«پیشبینی تعامل پروتئین-ترکیب با دخالت اطلاعات شباهت ترکیبات دارویی و دنبالههای پروتئینی در شبکههای مبتنی بر یادگیری عمیق» عنوان طرح پسادکتری کریم عباسی و گرنت پژوهشی حمیدرضا ربیعی است که بنیاد ملی علم ایران از این طرح حمایت کرده است.
🔸 این تحقیق به دنبال پاسخ به این سؤال اساسی بود که آیا میتوان مدلی مبتنی بر یادگیری عمیق که بتواند با بهرهگیری از دانش اضافی موجود در مجموعه دادهها، همانند اطلاعات شباهت میان ترکیبات دارویی و پروتئینها طراحی کرد؟
🔹یک مدل محاسباتی مبتنی بر یادگیری عمیق برای پیشبینی میزان تعامل جفت پروتئین-ترکیب با در نظر گرفتن اطلاعات شباهت میان ترکیبات دارویی و پروتئینها نیز طراحی شد. از این مدل بیشتر در فازهای اولیه طراحی دارو استفاده خواهد شد.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/876
🆔@insf_pr
سلام به فرهیختگان گرامی، در راستای شفافیت هرچه بیشتر فعالیتهای بنیاد ملی علم ایران آمار ماهانه آبانماه به صفحه اول سایت اضافه شد.
✅ براساس گزارش واحد روابط عمومی بنیاد، در آبانماه رکورد پاسخگویی به تیکتها، با آمار ۹۶٪ پاسخگویی به مخاطبان بنیاد ملی علم ایران شکسته شد.
#آمار_ماهانه
🔍 اینفوگرافیک آمار آبانماه ۱۴۰۳
#فراخوان
🔰 اعلام فراخوان «دستیابی به دانش فنی تولید پوشش خطوط لوله مدفون در خاک بر پایه رزین اپوکسی و پلی یورتان»
🔻بنیاد ملی علم ایران در راستای مأموریتگراشدن پژوهشها و حمایت از طرحهای پژوهشی که به فناوری روز دنیا میپردازد و میتواند باری از دوش صنعتگران کشور بردارد، فراخوانهایی را با عنوان برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکتهای دانشبنیان منتشر میکند.
🔸 «دستیابی به دانش فنی تولید پوشش خطوط لوله مدفون در خاک بر پایه رزین اپوکسی و پلی یورتان» به عنوان یکی دیگر از فراخوانهای این برنامه، منتشر میشود.
🔹کلیه افراد واجد شرایط به مدت یک ماه از تاریخ انتشار فراخوان یعنی تا ۲۰ دی فرصت دارند که پروپوزال خود را از طریق سامانه کایپر برای بنیاد ملی علم ایران ارسال نمایند.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/958
🆔@insf_pr
🔰 کمیسیون بیست و هفتمین جلسه هیئت امنای بنیاد ملی علم ایران برگزار شد
🔻کمیسیون بیست و هفتمین جلسه هیئتامنای بنیاد ملی علم ایران، امروز چهارشنبه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۳ با حضور اعضا برگزار شد. در ابتدا جعفریان دهکردی معاون پژوهش و فناوری بنیاد به ارائه گزارش عملکرد نهماهه حمایتهای بنیاد در سال ۱۴۰۳ پرداخت.
🔸 سلطانی رئیس و رئیس کمیسیون بنیاد رویکردهای پیشرو سال ۱۴۰۴ را در قالب سه بخش: بهبود فرایندها، گسترش برنامهها و فراخوانها، توسعه همکاریهای بینالمللی ارائه داد.
🔹در ادامه این جلسه، گزارش عملکرد مالی و بودجه تفصیلی بنیاد در سال ۱۴۰۳ مورد بررسی اعضا قرار گرفت.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/960
🆔@insf_pr
#شب_علم
🔰 این بار نصف جهان میزبان شب علم شد؛
«شب علم» در نصف جهان
🔻پس از برگزاری موفق رویداد شب علم در دانشگاههای تربیت مدرس، شیراز، دامغان و ارومیه با حمایت بنیاد ملی علم ایران، این بار دانشگاه صنعتی اصفهان برای جامعه علمدوست اصفهان، رویداد «شب علم» را برگزار میکند.
🔸در رویداد «شب علم» نمایشگاهی تعاملی برای انجام آزمایشها و برنامههای جذاب و مهیج علمی برای عموم علاقهمندان تدارک دیده شده است. همچنین سخنرانیهای جذاب علمی برای عموم مردم در «شب علم» در نظر گرفته شده است. این برنامه شامل نمایشگاه ارائه دستاوردهای علمی، آزمایشهای علمی تعاملی، بازی و سرگرمی است، تا شب علم یلدایی خاطرهانگیزی را رقم بزند.
🔹رویداد«شب علم»، چهارشنبه ۲۸ آذرماه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ در تالار بزرگ شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار میشود و علاقهمندان میتوانند از طریق آدرس https://outreach.iut.ac.ir از تاریخ ۱۷ تا ۲۵ آذرماه به طور رایگان برای شرکت در این رویداد ثبتنام کنند.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/961
🆔@insf_pr