فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شب_علم
🔰 نمایشگاه شب علم دانشگاه تربیت مدرس
(پاییز ۱۴۰۲)
📜 به زودی کارگاه شیوه برگزاری شب علم برگزار خواهد شد.
🌐https://insf.org/fa/news/703
@insf_pr
🔰 بنیاد ملی علم ایران برگزار میکند؛ کارگاه شیوه برگزاری شب علم
🔻کارگاه شیوه برگزاری شب علم در روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه ساعت ۱۴ تا ۱۷ به صورت حضوری و مجازی برگزار میشود.
🔸نمایندگان دانشگاه های استان تهران که در فراخوان اول شرکت کردهاند، میتوانند به صورت حضوری و نمایندگان دانشگاههای شهرستانها یا سایر علاقمندان میتوانند به صورت مجازی در کارگاه حضور یابند.
📎 جزئیات 👇
🌐https://insf.org/fa/news/708
@insf_pr
🔰 حمایت ویژه از اعضای هیئتعلمی رشتههای علوم پایه و مهندسی در فراخوان «اعطای کرسی شهید چمران»
🔻بنیاد ملی علم ایران ( INSF )، با همکاری بنیاد شهید چمران، سالانه به پژوهشگران برجسته و ممتاز رشتههای علوم پایه و مهندسی، کرسی پژوهشی ۳ تا ۵ ساله به همراه یک تندیس ویژه اعطاء میکند.
🔸مهلت فراخوان این کرسی، تا پایان ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ است.
📎 جزئیات 👇
🌐https://insf.org/fa/news/710
@insf_pr
🔰 به همت بنیاد ملی علم ایران انجام شد؛کارگاه مشترک محققان ایرانی و چینی پیرامون کمبود آب
🔻بنیاد ملی علم ایران در راستای توسعه همکاریهای بینالمللی، با اعلام فراخوانهای مختلف، پژوهشگران را به تحقیقات مشترک با پژوهشگران سایر کشورها تشویق میکند.
🔸بر همین اساس، ۷ دیماه سال ۱۴۰۰ آرش ملکیان استاد دانشگاه تهران کارگاه بینالمللی مشترکی را به صورت مجازی با همکاری پروفسور بینگ لیو (Prof. Bing Liu) از صندوق مشترک راه ابریشم چین و با حمایت بنیاد ملی علم ایران برگزار کرد.
📎 جزئیات 👇
🌐https://insf.org/fa/news/688
@insf_pr
🔰 کاهش استرس گرمایی در جوجههای گوشتی برای تولید محصولات بیشتر و با کیفیتتر
🔻«دستیابی به دانش فنی تولید مکمل کاهنده استرس گرمایی با استفاده از برخی ویتامینها، مواد معدنی، پلیفنولها و پرویوتیکها در جوجههـای گوشتی آرین» عنوان طرح پسادکتری لیلی جمشیدی است که با راهنمایی سیدعبدالله حسینی در حال انجام آن است و بنیاد ملی علم ایران هم از انجام این طرح حمایت میکند.
🔸 مرغداریها و محیطهای پرورش معمولاً محیطهای پرتنشی هستند که البته در مناطق جنوبی، شرقی و مرکزی کشور استرس گرمایی هم به تنشهای این محیط اضافه میشود.
📎 جزئیات 👇
🌐https://insf.org/fa/news/616
@insf_pr
بنیاد ملی علم ایران
🔰 کشف الگوی مهاجرت میگوهای خلیج فارس 🔻«پهنهبندی ذخایر میگو در مناطق شمالی خلیج فارس به وسیله یکپا
مصاحبه پژوهشگر با رادیو گفتگو دکترخسرو آیین جمشید.mp3
5.2M
#بنیاد_علم_در_آینه_رسانه
🎙️ مصاحبه آقای دکتر خسرو آئین جمشید معاون تحقیقات پژوهشکده میگو با برنامه روزنه رادیو گفتگو
🌐 http://radiogoftogoo.ir/NewsDetails/?m=177107&n=1368288
@insf_pr
🔰 کمتر از یک هفته دیگر فرصت باقیست؛ شرکت در رقابت سه میلیارد تومانی فراخوان «ایمونوتراپی-۲»
🔻در این فراخوان از پژوهشگران فعال در حوزه ایمونوتراپی در سه سطح پژوهشهای توسعهای، طرحهای پسادکتری و پایاننامههای دکتری حمایت خواهد شد. در مورد پژوهشهای توسعهای و طرحهای پسادکتری محققان میتوانند پیشنهادههای خود را در بازه زمانی ۲۸/۱۲/۱۴۰۲ تا ۳۱/۰۲/۱۴۰۳ در سامانه کایپر بارگذاری نمایند.
🔸 دانشجویان دکتری میتوانند پیشنهادههای رساله دکتری مصوب خود را از تاریخ ۲۸/۱۲/۱۴۰۲ لغایت ۱۴۰۳/۰۵/۳۱ در سامانه کایپر بارگذاری کنند.
📎 جزئیات 👇
🌐https://insf.org/fa/news/713
@insf_pr
🔰 قابل توجه دانشگاهیان و متقاضیان مشارکت در رویداد شب علم؛ کارگاه شیوه برگزاری شب علم فرصتی برای آشنایی با نحوه روایتگری و ترویج علم
🔻کارگاه شیوه برگزاری شب علم روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه ساعت ۱۴ تا ۱۷ برگزار میشود.
🔹علاقهمندان میتوانند از طریق نشانی:
🌐 https://www.skyroom.online/ch/insf/pr
به صورت مجازی در این کارگاه شرکت نمایند.
@insf_pr
🔰 برداشت بهینه نفت و جلوگیری از هدررفت انرژی
🔻«بررسی تأثیر نانوذرات اصلاحشده در میان - رویه امولسیون آب و هیدرو کربن جهت بهینهسازی سیلابزنی در ازدیاد برداشت نفت» عنوان طرح پژوهشی علیمراد رشیدی خوشصحبت عضو هیئتعلمی پژوهشگاه صنعت نفت است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران این طرح را به پایان رسانده است.
🔸با وجود آنکه استفاده از انرژیهای جایگزین مانند انرژیهای هستهای و انرژیهای تجدیدپذیر در سالهای اخیر افزایش پیدا کرده است اما مقدار آن در مقابل انرژیهای فسیلی کم بوده و میتوان گفت که نقش اصلی منابع تجدیدپذیر حداقل در دو دهه آینده نقشی تکمیلی و حامی خواهد بود.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/624
@insf_pr
🌙هم اکنون کارگاه شیوه برگزاری شب علم فرصتی برای آشنایی با نحوه روایتگری و ترویج علم در حال برگزاری می باشد.
🌐 https://www.skyroom.online/ch/insf/pr
🔰 فراخوان «ارتقاء کارآمدی پژوهشهای جمعیت و پیشرفت» تمدید شد
🔻سه نوع حمایت در قالب این برنامه وجود دارد که شامل: حمایت از طرحهای پژوهشی، حمایت از طرحهای پسادکتری و حمایت از رسالههای دکتری میشود.
🔸مهلت این فراخوان از تاریخ ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۵ خردادماه ۱۴۰۳ است.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/717
@insf_pr
🔰 فراخوان حمایت از طرحهای پژوهشی با هدف تولید محصولات آموزش تخصصی کاربرد هوش مصنوعی در رشتههای مختلف علوم
🔻بنیاد ملی علم ایران با همکاری مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان اولین فراخوان حمایت از طرحهای پژوهشی با هدف تولید محصولات عملی-تخصصی که تسهیلگر و مروج استفاده از هوش مصنوعی در رشتههای مختلف علوم باشند را برگزار مینماید.
🔸مهلت ارسال پروپوزال برای این فراخوان تا ۳۱ خردادماه میباشد.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/715
@insf_pr
بخشی از پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ درگذشتِ شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.
این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد؛ همهی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.
رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.
در این حادثهی سنگین شخصیتهای برجستهئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجهی مجاهد و فعال، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.
اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم. جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوهی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
@insf_pr
🔰 تمدید فراخوان برنامه حمایت از پژوهشهای انقلاب زیستی -ایمونوتراپی۲ تا ۱۵ خرداد
🔻در این فراخوان از پژوهشگران فعال در حوزه ایمونوتراپی در سه سطح پژوهشهای توسعهای، طرحهای پسادکتری و پایاننامههای دکتری حمایت خواهد شد. در مورد پژوهشهای توسعهای و طرحهای پسادکتری محققان میتوانند
🔸پیشنهادههای خود را در بازهی زمانی ۲۸/۱۲/۱۴۰۲ تا ۱۵/۰۳/۱۴۰۳ در سامانه کایپر بارگذاری نمایند. دانشجویان دکتری میتوانند پیشنهادههای رسالهی دکتری مصوب خود را از تاریخ ۲۸/۱۲/۱۴۰۲ لغایت ۱۴۰۳/۰۵/۳۱ در سامانه کایپر بارگذاری کنند.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/716
@insf_pr
#فراخوان
🔰 اعلام نهمین فراخوان «صندوق علمی مشترک راه ابریشم (SRSF)»
🔻نهمین فراخوان «صندوق علمی مشترک راه ابریشم (SRSF)» با همکاری آکادمی علوم چین (CAS) و بنیاد ملی علم ایران (INSF) در راستای فعالیتهای پژوهشی مشترک میان محققین در قالب «پروژههای تحقیق و توسعه مشترک» و «کارگاههای مشترک» اعلام شد.
🔸 دو حوزه اولویتدار این فراخوان مهندسی زیستی و مواد پیشرفته میباشد. مهلت ارسال طرحهای پژوهشی تا ۳۰ تیر ۱۴۰۳ خواهد بود.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/720
@insf_pr
آیت الله سید ابراهیم رئیسی و ارزشی که ماندگار شد ...
مردمی که در شب ولادت امام رئوف (ع) چشم به راهش بودند، مردمی که پیکرش را تشییع کردند و همه مردمانی که راه و رسم انصاف را می شناسند، شهادت دادند که در راه میهنش جان داد. برای خاک میهنش سر از پا نمی شناخت و دائم اینجا و آنجایش بود و سی بار و چهل بار سفر به یک منطقه هم برایش عادی بود...
این قله خدمت و مردمداری بود و برای اینکه این قله دیده شود و برای آیندگان بماند، سنتی الهی خودنمایی کرد؛ این قله به نامش ماند تا نام او بماند و مسیر قلههای بالاتر باز شود.
روح او و همسفرانش شاد و بهشت الهی گوارایشان 🌷
علی محمد سلطانی
رئیس بنیاد ملی علم ایران
۲ خرداد ۱۴۰۳
🔰 حل مشکلات باروری با کمک نانوذرات
🔻«بهبود انجماد تخمک با استفاده از میدان و نانوذرات» عنوان طرحی است که فاطمه بنیاسدی در قالب پسادکتری با راهنمایی عبدالحسین شاهوردی و حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.
🔸در سالهای اخیر، شیوع و گسترش عوامل خطرساز و اثرات آن بر میزان باروری، دانشمندان را به تلاش برای حفظ باروری در هر دو جنس نر و ماده سوق داده و مطالعات زیادی برای حفظ بافت تخمدان، سلولهای جنسی نر و ماده یعنی اسپرم و تخمک و نیز جنین حیوانی و انسانی به روشهای انجماد آهسته و شیشهای صورتگرفته است.
🔹برای مقابله با مشکلات موجود در روشهای انجماد، اولین پیشنهاد، استفاده از میدانهای مغناطیسی یا الکتریکی است. در قدم بعد، باید از نانوذرات اکسید آهن استفاده کرد .
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/625
@insf_pr
بنیاد ملی علم ایران
🔰 برداشت بهینه نفت و جلوگیری از هدررفت انرژی 🔻«بررسی تأثیر نانوذرات اصلاحشده در میان - رویه امولس
مصاحبه پژوهشگر با رادیو گفتگو دکتر رشیدی.mp3
10.13M
#بنیاد_علم_در_آینه_رسانه
🎙️ مصاحبه آقای دکتر علیمراد رشیدی خوشصحبت عضو هیئتعلمی پژوهشگاه صنعت نفت با برنامه روزنه رادیو گفتگو
🌐 http://radiogoftegoo.ir/NewsDetails/?m=177107&n=1374284
@insf_pr
#فراخوان
🔰 اعلام فراخوان مرحله دوم «برنامه حمایت از دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی مأموریتگرا»
🔻بنیاد ملی علم ایران در نظر دارد از دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی که به صورت مأموریتگرا و در راستای حل مسائل استانی و ملی گام برمیدارند، بهطور ویژه حمایت نماید. در این راستا فراخوان دوم برنامه «حمایت از دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی مأموریتگرا» به شرح ذیل اعلام می شود.
🔸در این برنامه تفاهمنامهای بین رئیس دانشگاه / مؤسسه پژوهشی و رئیس بنیاد ملی علم ایران حداکثر در ۵ حوزه پژوهشی اعلام شده در بند حوزههای اولویتدار، امضا خواهد شد. حمایتها شامل کرسی پژوهشی، طرح پژوهشی، طرح پسادکتری، رساله دکتری و پایاننامه کارشناسی ارشد بوده و میزان حمایت نسبت به طرحهای عادی بنیاد ملی علم تا ۵۰ درصد بیشتر خواهد بود.
🔹حوزههای اولویتدار شامل آب، اقتصاد، انرژی، محیط زیست، آسیبهای اجتماعی، مهاجرت نخبگان و موضوعات پیشنهادی دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی در راستای حل مسائل استانی و منطقهای بوده و مهلت این فراخوان از تاریخ ۰۶/۰۳/۱۴۰۳ تا ۰۶/۰۴/۱۴۰۳ است.
📎 جزئیات 👇
🌐https://insf.org/fa/news/728
@insf_pr
🔰 بررسی زنان از نگاه زنان
🔻«زنان از نگاه زنان؛ مطالعه مسائل و دغدغههای زنان در ۵۰ سال ادبیات داستانی ایران از ۱۳۴۸ تا ۱۳۹۸، با تکیه بر رمانهای شش نویسنده زن ایرانی» عنوان طرح پسادکتری سمیه شرونی است که با راهنمایی محمد پارسا سب در حال اجراست و بنیاد ملی علم ایران هم از این طرح حمایت میکند.
🔸ادبیات داستانی که بخش مهم و قابل توجهی از ادبیات را به خود اختصاص داده است، بستر مناسبی را برای نشان دادن نگرشهای نویسندگان نسبت به محیط و اجتماع فراهم میکند.
🔹ادبیات داستانی زنان نیز که زیر مجموعه ادبیات داستانی است در دهههای اخیر رشد و پیشرفت فراوانی داشته است؛ به گونهای که امروزه زنان رماننویس تازه کار بسیاری در این عرصه به فعالیت مشغولند و تعدادی از آنها هنوز آنگونه که باید شناخته شده نیستند.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/659
@insf_pr
سلام به اندیشمندان گرامی، در راستای شفافیت هرچه بیشتر فعالیتهای بنیاد ملی علم ایران آمار ماهانه (اردیبهشت ۱۴۰۳) به صفحه اول سایت اضافه شد.
#آمار_ماهانه
🔍 اینفوگرافیک آمار اردیبهشت ماه ۱۴۰۳