سخنگوی وزارت خارجه در مورد بدهی میلیاردی کره جنوبی به ایران و این که کره به تازگی اعلام کرده محموله پزشکی به قیمت ۵۰۰ هزار دلار به ایران ارسال خواهد کرد و در مرحله دوم این رقم به دو میلیون دلار میرسد گفت: زحمت کشیدهاند!!
ما چیزی حدود دو سال با کره جنوبی مذاکره داشتیم ولی کرهایها در این زمینه به آمریکاییها گوش میدهند و برای پرداخت بدهیشان منتظر پاسخ مثبت آمریکا بودند.
موسوی گفت: ۷ میلیارد دلار پول ملت ایران در کره است و آنها باید همان موقع به صورت مقتضی این پول را به کشور ما بازمیگرداند ولی غفلت کردند و تاخیر داشتند ما بارها به آنها این موضوع را گوشزد کردیم که آن چه آنها درباره علت این تاخیر مطرح میکند غیر قابل قبول است. ایران تحت هیچ گونه تحریم بینالمللی نیست و تحریمهای آمریکا علیه ایران تحریمهای یکجانبه و غیر قانونی است. بنابراین استناد کرهایها به تحریمهای آمریکا نمیتواند ملاک عمل برای کره یا هیچ کشور دیگری باشد و ما خواهان بازپسگیری داراییهای خود هستیم.
وی گفت: اقدامی که کرهایها اعلام کردند انجام میدهد، اقدام کوچک ولی مثبتی است که با تاخیر فراوان انجام میشود.
موسوی گفت: کرهایها باید مراقبت کنند که روابط دیرینه دو کشور که در مقاطعی بر سر زبانها بوده با دخالت کشورهای ثالث مخدوش نشود.
پ.ن: تجارت بشردوستانه (Humanitarian Trade)، اصطلاح نوظهوری است که برای مبادلات مغایر تحریمهای امریکا بهکاربرده میشود.
@intllaw
هدایت شده از 🔹«مکتب امام» در آیینه «صحیفه امام»🔹
🔵 کانال «#مکتب_امام» در آیینه «#صحیفه_امام»🔵
🎯هدف: آشنایی عمیقتر با «#مکتب_امام »، در جهت آمادگی فکری و انگیزشی بیشتر برای بسط و امتداد بخشیدن به آن در ساحتهای مختلف زندگی فردی، اجتماعی، فرهنگی و تمدنی، در حدّ وسع و توان خود».
📚متن محوری: کتاب «#صحیفه_امام»📚
📣مخاطبان: همه فرزندان معنوی #روح_الله، عاشقان و دوستداران #مکتب_امام؛ به ویژه طلاب، دانشجویان و فرهنگیان.
🗞شیوه کلی:
1/ مطالعه #صحیفه_امام توسط اعضاء (از جلد نخست و حداقل، در محدوده مرتبط با هر فایل صوتی)؛
2/ گوش دادن فایل صوتی که در آن، نکات مهمتر یا موارد نیازمند توضیح، شرح شده است.
📌جزئیات بیشتری درباره طرح #صحیفه_خوانی در کانال آمده است.
🔹🔸🔹
https://eitaa.com/maktabeEMAMdarSAHIFE
🔹🔸🔹
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه: چرا اتحادیه اروپا در خصوص وقایع روز آمریکا ساکت است؟
سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که این کشور دوست دارد کشورهای عضو اتحادیه اروپا و گروه ۷ هم درباره ناآرامیهای جاری در ایالات متحده اظهار نظری داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری «تاس»، وی در مصاحبه با یک برنامه تلویزیونی گفت: «با توجه به شایع شدن اتهامات، انتقادات و اظهارات مختلف، ما شاهد آن هستیم که برخی کشورها و ساختارهایی مانند اتحادیه اروپا، ناتو، گروه ۷ و مجمع عمومی پارلمان اروپا که به همه چیز اهمیت میدهد و تعدادی از ساختارهای دیگر که از سوی شرکای آمریکایی حمایت شده یا الهام میگیرند، هیچ تفسیری درباره اعتراضات جاری در ایالات متحده انجام نمیدهند و ما دوست داریم دیدگاه آنها را هم بشنویم. حوادث یک هفته اخیر در آمریکا سزاوار توجه جهانی است، پس چرا شرکای آمریکا در بروکسل، نه تنها از اتحادیه اروپا، بلکه از ناتو، هیچ واکنشی نسبت به وقایع رخ داده در ایالات متحده نشان نمیدهند؟»...
به نقل از عصر دیپلماسی
@intllaw
هدایت شده از غرب آسیا
⭕️ ترامپ در توئیتر از آزادی «مایکل وایت» از ایران خبر داد
🔺رئیسجمهور آمریکا: خرسندم اعلام کنم که نظامی کهنهکار نیروی دریایی، مایکل وایت که توسط ایران به مدت ۶۸۳ روز زندانی شده بود سوار بر یک هواپیمای سوئیس همین الان آسمان ایران را ترک کرد. انتظار داریم به زودی در آمریکا به جمع خانوادهاش بپیوندد.
#غرب_آسیا
@Westasia
هدایت شده از حقوق بین الملل
نیویورک تایمز: واشنگتن و تهران برای تبادل یک کهنه سرباز نیروی دریایی آمریکا با یک پزشک ایرانی-آمریکایی در حال مذاکره هستند.
وزیر امورخارجه ایران: مبادله زندانیان و بازداشت شدگان بین ایران و آمریکا نیاز به مذاکره ندارد و ما اصلا مذاکرهای با آمریکا نخواهیم داشت.
سخنگوی دولت ایران: ایران بدون هیچ پیششرطی آماده گفتگو برای آزادی و تبادل برای همه زندانیان با آمریکا است. آمریکا نسبت به گذشته آمادگی بیشتری برای خاتمه دادن به این موضوع دارد. با وجود اینکه بارها ایران برای تبادل زندانیان میان دو کشور اعلام آمادگی کرده است، اما آمریکا، تاکنون هیچ پاسخی نداده.
پاسخ سخنگوی وزارت امور خارجه به اظهارات معاون وزارت امنیت داخلی آمریکا: مزخرف گویی را پایان دهید! از سپتامبر ۲۰۱۸، آقای دکتر ظریف، موضوع «تبادل سراسری زندانیان» را روی میز گذاشته اند و از آمریکا خواسته اند که در قبال ایرانیان گروگان در آمریکا و دیگر کشورها، مسئولانه اقدام کند. رژیم شما تاکنون با بی توجهی واکنش نشان داده و جان آن ها را به خطر انداخته است. جهان به اقدام شما و نه حرفتان مینگرد. هموطنان ما را آزاد کنید!
چند نکته حقوقی
۱. در حقوق بینالملل، استرداد مجرمین عموما مشروط به عمل متقابل است.
۲. پیش از انقلاب، ایران با ۴ کشور توافقنامه استرداد مجرمین داشت. هم اکنون بیش از ۲۰ توافقنامه معاضدت قضایی و استرداد مجرمین میان دولت ایران و دیگر کشورها وجود دارد.
۳. عموما در استرداد مجرمین دوتابعیتی چالش بیشتری وجوددارد زیرا طرفین، مجرم را تبعه خود میدانند و در این پروندهها دولت و نطام قضایی با مشکلات متعددی روبرو میشود.
ابتکارات ایرانیان که دنیا را متحول کرد
۱. کاریز و قنات زیرزمینی که یک سیستم مدیریت آبیاری است و در ایران پیش از هخامنشیان اختراع شد.
۲. منشور کوروش: سندی شامل برخی مضامین #حقوق_بشری است که در سال ۵۳۴ پیش از میلاد از خشت ساخته شده است.
۳. پست: چاپارها نوعی ایستگاههای پستی کشور پارس بودند که در زمان سلطنت پادشاه داریوش به اوج خود رسیدند. چندی پیش باستان شناسان چنین جایگاه پستی را در تپه باستانی قلیدرویش قم نیز حفاری و پیدا کردند.
۴. یخچال: اتاق گنبدی است که سوراخی عمیق در زیر آن قرار دارد. یخچال به گونه ای طراحی شده بود که یخ در آن ذخیره می شد ، بدون ترس از ذوب شدن آن.
۵. علم جبر: دانشمند ایرانی، محمد بن موسی خوارزمی، پدر جبر جدید به حساب می آید.
متن کامل در لینک
@intllaw
آقای رستمی یکی از معدود قضاتی است که در احکام قضایی خود به معاهدات و اسناد بینالمللی استناد میدهد.
برخی مقالات انگلیسی نیز به شیوه کار او در محاکم داخلی ایران اشاره کردهاند.
@intllaw
بسم الله الرحمن الرحیم
پیام وزیر امورخارجه بهمناسبت وفات مجاهد فلسطینی رمضان عبدالله
انا لله و انا الیه راجعون
«مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَیٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا».
با نهایت تاثر و تاسف از خبر ضایعه درگذشت دکتر رمضان عبدالله شلح دبیر کل فقید جنبش جهاد اسلامی فلسطین بعد از عمری مجاهدت و مبارزه و تلاش مخلصانه و فداکارانه در راه آرمان مقدس #فلسطین و قدس شریف اطلاع یافتم.
ایشان با سابقه دیرینه در عرصه جهاد و مبارزه علیه رژیم صهیونیستی، شخصیتی مبارز و ملی در عرصه فلسطین بود که عمر خویش را در شرایطی سخت و دشوار، شجاعانه و فداکارانه و علیرغم همه خطرات و تهدیدها، سربلند در مسیر مجاهدت، فداکاری و پایمردی درعرصه مقاومت و رهایی فلسطین عزیز و قدس شریف از یوغ اشغالگران صهیونیست صرف کرد.
دکتر رمضان عبدالله بعلاوه شخصیتی متواضع، اندیشمند، متفکر، خوش فکر و تقریبی بود که با اشراف عمیق به روند تحولات در منطقه و جهان، دغدغه و اهتمام ویژه ای به تقویت وحدت در بین آحاد مردم و گروه های فلسطینی و جهان اسلام داشت و همواره علاقمند و دلسوز اعتلاء و پیشرفت ایران اسلامی بعنوان پشتوانه و حامی مردم تحت ستم فلسطین بود.
اینجانب این ضایعه را به آحاد ملت غیور فلسطین به خصوص آقای زیاد النخاله دبیرکل جدید جنبش جهاد اسلامی و همه همرزمان ایشان در گروه های مقاومت و نیز خانواده محترم ایشان تسلیت عرض می کنم و یقین دارم یاد و خاطره ایشان در وجدان همه ملت های آزادیخواه جهان به خصوص ملت فلسطین و ایران بعنوان نمادی از مقاومت و مبارزه باقی خواهد ماند.
@intllaw
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اظهارات گستاخانه و مضحک سلیمان سویلو وزیر کشور ترکیه:
"در ماكو دامبات ايران حدود ١٠٠ تروريست حضور دارد كه اگر ما داخل شويم هيچ كدامشان باقی نخواهند ماند!"
ترکیه به عنوان محل شکل گیری و زادگاه گروه پ کا کا مسئول اصلی گسترش این جریان در اقصی نقاط منطقه از جمله ایران؛ سوریه و عراق می باشد.
اگر ترکیه، توانایی به کنترل درآوردن و در هم شکستن پ کا کا را داشت مسلما امروز شاهد ریشه دوانیدن آن در منطقه نبودیم.
آنکارا که قادر به کنترل یک گروه تروریستی در درون مرزهای خود نبوده و اینک این دمل چرکین به کشور ما هم ( در غالب گروه #تروریستی پژاک) رسوخ پیدا کرده است.
اظهار نظرات گستاخانه نظیر این مقام سابقاً مستعفی ترکیه نوعی فرار به جلو محسوب می شود و طبعاً این نافی #مسئولیت اصلی آنکارا در قبال امتداد پ کا کا در منطقه نخواهد بود.
ضمن اینکه از وزارت امور خارجه کشورمان نیز انتظار می رود با #احضار سفیر ترکیه به وزارت خارجه خواهان دریافت توضیحات پیرامون این اظهار نظر مقام رسمی ترکیه شود.
به نقل از پایگاه مرکز مطالعات خلیج فارس
@intllaw
به مناسبت فرارسیدن #روز_بینالمللی بینالمللی مبارزه با #کار_کودکان
براساس تخمینهای سازمان ملل، ۱۵۲ میلیون کودک کار در جهان وجود دارند که ۷۴ میلیون آنها در کارهای خطرناک مشغول به کار هستند.
در سال ۲۰۲۰ همکاری دو سازمان بینالمللی مهم یعنی سازمان بینالمللی کار و سازمان یونیسف بر روی کودکان کار در معرض کووید۱۹ متمرکز شده است.
آفریقا، آسیا و آمریکای لاتین بیشترین سهم از کودکان کار را به خود اختصاص دادهاند.
در حقوق بین الملل، به افراد زیر ۱۸ سال، کودک اطلاق میشود. کار کودکان زیر ۱۵ سال مطلقا ممنوع است اما کودکان ۱۵ تا ۱۸ سال بعنوان کارآموز با محدودیتهایی، قانونا امکان کار دارند.
کشاورزی، ماهیگیری، کار در صنایع، کار در معادن، بزهکاریهای درآمدزا، طیف وسیعی از مشاغل را تشکیل می دهند که کودکان در آن ها مشغول بهکار هستند.
@intllaw
هدایت شده از خبرگزاری فارس
مجمع عمومی سازمان ملل، مجازی برگزار میشود
🔹رئیس دورهای مجمع عمومی سازمان ملل در نامهای به کشورهای عضو اعلام کرد به علت همهگیری کرونا، هفتاد و پنجمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل به صورت مجازی برگزار میشود.
fna.ir/exr599
@Farsna
حقوق بین الملل
مجمع عمومی سازمان ملل، مجازی برگزار میشود 🔹رئیس دورهای مجمع عمومی سازمان ملل در نامهای به کشورها
کرونا با همه دشواریها، معضلات، سختیهایی که برای مردمان جوامع مختلف بوجود آورد،
اما برخی نکات مثبت را بههمراه دارد:
🔸️برگزاری تعداد فراوانی از نشستهای تخصصی آنلاین بدون محدویت جغرافیایی،
🔸️ افزایش امضای آنلاین طومارهای بینالمللی،
🔸️ برخطسازی خدمات بینالمللی و
و حالا
برگزاری آنلاین نشست مجمع عمومی ملل متحد.
برای دیدن یک نمونه یکی از این نشستهای مجمع عمومی سازمان ملل، لینک را کلیک کنید.
@intllaw
دو توییت ضدآمریکایی و ضدصهیونیستی ظریف
❇️ دکتر ظریف در توئیتی با اشاره به نظر مشورتی #دیوان_بینالمللی_دادگستری در سال ۱۹۷۱ ( مورد نامیبیا ) به عنوان یکی از مبانی حقوقی برای مخالفت با ادعای واهی دولت ایالات متحده برای بازگرداندن #تحریمها علیه ایران نوشت:
" ایالات متحده تلاش کرده تا تنش با ایران را تشدید کند و با زورگویی، دیگران را به پیروی از خود وادار کند. ولی ایالات متحده که به:
- ترور در عراق
- همدستی در جنایات جنگی در یمن و فلسطین
- دزدی دریایی
- نقض برجام، قطعنامه ۲۲۳۱ و تصمیمات آژانس بینالمللی انرژی اتمی
اذعان کرده است، هیچ حقی برای سوء استفاده از سازمان ملل متحد و آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای بدنام کردن ایران ندارد."
❇️ هشدار توییتری دکتر ظریف به دولتهای غربی درباره نفوذ و تحکّم رژیم اسرائیل در ارکان قدرت آنها
" اگر زمانی درباره این که چه کسی سیاستهای خاورمیانه ای را به ایالات متحده و کشورهای غربی دیکته میکند، تردیدی وجود داشت، عنوان این خبر پاسخ را با صدایی بلند و صریح فریاد میزند. ایپک سالهاست که سیاست در ایالات متحده را مسموم کرده و علنا به کنگره دستور می دهد. زمان آن فرا رسیده که به سلطه مستبدانه رژیم آپارتایدی اسراییل در مراکز قدرت غربی پایان داده شود."
به نقل از کانال رسمی سخنگو وزارت امور خارجه
@intllaw
بیانیه مهم علیه یک گزارش
بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران:
"جمهوری اسلامی ایران ضمن رد ادعاهای دبیرخانه سازمان ملل متحد که به نظر می رسد تحت فشارهای سیاسی رژیم های آمریکا و عربستان صورت گرفته، مراتب نگرانی عمیق خود را در قبال استفاده ابزاری از دبیرخانه سازمان ملل متحد برای اهداف سیاسی ابراز می دارد.
در حالی که دبیرخانه بر اساس تفسیر غیرمعمول از قطعنامه ۲۲۳۱ تاکنون از گزارش موارد متعدد نقض برجام توسط آمریکا و کشورهای اروپایی خودداری کرده و حتی با خروج آمریکا از برجام که نقض آشکار قطعنامه ۲۲۳۱ است در نهایتِ تسامح و ابهام برخورد کرده است؛ اما در موضوعی که دبیرخانه طبق ترتیبات مرتبط با اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ اساسا اختیاری در آن ندارد ورود کرده و اقدام به تهیه گزارش به اصطلاح تخصصی می کند. جالبتر آن که گزارش دبیرخانه همزمان با اقدام آمریکا در ارائه پیش نویس قطعنامه خطرناکی برای تمدید غیرقانونی محدودیت های تسلیحاتی علیه ایران منتشر می شود و مفاد آن دو هفته قبل از انتشار توسط آمریکا مورد استناد قرار گرفته و این شائبه را تقویت می کند که این گزارش به سفارش آمریکا و برای بهرهبرداری توسط آن کشور در شورای امنیت علیه ایران تهیه شده است.
متهم سازی دولتها با فرایندهای خودساخته و ضوابط خودسرانه بدعت خطرناکی است که مورد تایید جامعه بین المللی نیست. اینچنین فرایندهای سفارشی شدیدا به اعتبار سازمان ملل متحد لطمه وارد خواهد ساخت. تهیه گزارش با انگیزه های سیاسی، تغییردهنده حقایق نبوده و بر همگان روشن است که وضعیت امروز منطقه نتیجه مستقیم سیاست های غلط آمریکا و رژیم کودک کش عربستان است. چگونه است که هیچ توجهی به فروش سلاح های مرگبار به عربستان که استفاده از آنها علیه مردم بی دفاع یمن بر همگان چون روز روشن است، نمی شود اما تیم های تحقیقاتی برای جستجو در زباله های عربستان اعزام می شوند تا مگر مدرکی برای ادعاهای بی پایه آمریکا ساخته شود؟ بی تردید، چنین گزارش هایی نه تنها به صلح و امنیت در منطقه و اجرای قطعنامه های شورای امنیت کمکی نخواهد کرد، بلکه اعتبار و آبروی سازمان ملل متحد را نیز یکسره نابود می کند.
جمهوری اسلامی ایران قویا به دبیرخانه سازمان ملل متحد توصیه می کند در سناریوی از پیش طراحی شده آمریکا برای جلوگیری از لغو محدودیت های تسلیحاتی ایران حرکت نکرده و با تهیه گزارش هایی که هیچ #محمل_قانونی ندارند به این روند خطرناک کمک نکند. آمریکا خود بزرگترین ناقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت است و هیچ کس نمی تواند دامان آن کشور را از نقض گسترده قوانین بین المللی مبرا سازد.
@intllaw
دیوان بینالمللی لاهه تهدیدات دولت آمریکا را محکوم کرد
#دیوان_بینالمللی_کیفری در لاهه تهدیدات دولت آمریکا علیه این نهاد مستقل را محکوم کرد. این نهاد بینالمللی امروز جمعه با صراحت اعلام کرد که "علیرغم تهدیدها و اقدامات تنبیهی" آمریکا بیطرفانه به تعهدات و وظایف خود عمل خواهد کرد.
دفتر حقوق بشر سازمان ملل در ژنو نیز اقدام آمریکا را مورد انتقاد قرار داده و تأکید ورزید که دیوان بینالمللی کیفری باید بتواند "بودن اعمال نفوذ، فشار و تهدید" کار خود را انجام دهد و از این رو سازمان ملل نیز به تمامی از فعالیتهای این دیوان پشتیبانی میکند.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز پنجشنبه ۲۲ خرداد (۱۱ ژوئن) طی حکمی اعمال تحریم علیه مقامات دادگاه کیفری بینالمللی در لاهه را تصویب کرد. علت این امر این است که دیوان بینالمللی لاهه میخواهد درباره احتمال ارتکاب جنایات جنگی در افغانستان، از جمله از سوی سربازان آمریکایی، تحقیق کند.
اسراییل نیز به دلیل ارتکاب اقدامات مشابه و ترس از در پیش داشتن روند مشابه، از اقدامات ترامپ استقبال کرده است.
به نقل از دویچهله
@intllaw
بهمناسبت #روز_بینالمللی مبارزه با سالمند آزاری
با وجود آنکه شاخههای حقوق حمایتی همانند حقوق کودکان، حقوق زنان، حقوق معلولان، حقوق اقلیتها و ... در اولویت سیاستگذاران، قانونگذاران و مجریان در سطوح ملی و بینالمللی قرار گرفتهاند اما برخلاف دیگر شعب حقوق حمایتی، #حقوق_سالمندان، مهجور و مغفول مانده است.
با رویارویی جوامع مختلف با پدیده پیری جمعیت و ظهور قشر عظیم جمعیتی در این خصوص، دیر یا زود شاهد ضرورت بحث تفصیلی بر مدار حقوق سالمندان خواهیم بود.
نیاز جامعه سالخورده با جوامع کنونی متفاوت است و #آیندهپژوهی_حقوقی اقتضا میکند که از امروز بسترهای حقوقی پاسخدهنده به نیازهای جامعه سالمند فراهم گردد.
یکی از مهمترین مصادیق حقوق سالمندان، مقابله با سالمندآزاری است. سالمندآزاری مالی، عاطفی و روانی، جسمی و... گونههای مختلف نقض حقوق سالمندان بهشمار میآید. براساس آمار بینالمللی، سالمندآزاری، رتبه سوم از خشونتهای خانگی را به خود اختصاص میدهد.
در روزهای آینده مطالب دیگری درخصوص حقوق سالمندان در این کانال مطرح خواهد شد.
@intllaw
پیامبر اکرم:
هر جوانی که پیر سالمندی را گرامی بدارد، خداوند کسی را مقدر میکند که او را در سنین پیری گرامی خواهد داشت.
#حقوق_سالمندان
@intllaw
قانون سزار (قیصر)؛ تحریم سوریه و متحدانش
نمایندگان مجلس سنای آمریکا دسامبر ۲۰۱۹ قانون قیصر را تصویب کردند و دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا نیز آن را در بیستم دسامبر ۲۰۱۹ امضا کرد و قرار شد تا این قانون از ژوئن سال ۲۰۲۰ اجرا شود.
این قانون بانک مرکزی سوریه و بخش نفت و انرژی و بخش ساخت و ساز این کشور را هدف قرار می دهد.
همچنین روسیه و ایران و حزب الله و همه طرف هایی را که با سوریه در جنبه های نظامی و اقتصادی و تجاری همکاری می کنند، هدف قرار می دهد.
این قانون همچنین کشورهای همجوار سوریه یعنی لبنان و عراق و اردن را هدف قرار داده است، به عبارت دقیقتر، این قانون مرحله بازسازی و آبادنی سوریه را هدف قرار می دهد.
این تحریمها علیه کسانی که در تولید نفت به سوریه کمک می کنند و یا نیازهای جنگی و فنی نیروهای این کشور را تامین می کنند و به صورت عمدی به آنها خدمات و معلومات ارائه می کنند، نیز اعمال خواهد شد.
کشورهای اروپایی نیز به تبعیت از امریکا با این کشور همراهی کرده و با وجود برخورداری از روابط گسترده با سوریه پیش از بحران در این کشور آن را علیه سوریه اعمال و اجرا می کنند.
وزارت خارجه سوریه شب گذشته در بیانیهای تشدید اقدامات ظالمانه و تحمیلی آمریکا را بر این کشور از طریق آنچه قانون قیصر (سزار) خوانده می شود، به شدت محکوم کرد.
نماینده دائم روسیه در سازمان ملل سه شنبه شب در واکنش به اجرای تحریمهای «قانون قیصر» اعلام کرد که اقدام آمریکا در اعمال تحریمهای جدید علیه سوریه برای نابودی دولت قانونی سوریه و ضربه زدن به ملت این کشور است.
@intllaw
#تبعیض_سنی یعنی اینکه یک فرد صرفا بهدلیل برخورداری از سن و سال خاصی، از منافع کمتری بهرهمند شود یا با ضرر بیشتری روبرو گردد و در کل به دلیل داشتن سن، با رفتار تبعیضآمیزی با او برخورد شود.
بیشترین مصداق تبعیض سنی در رابطه با سالمندان بهوقوع میپیوندد و پس از سالمندان، نوجوانان و جوانان نیز رتبه دوم و سوم را به خود اختصاص میدهند.
تاکنون جوامع مختلف به زمینههای دیگر تبعیض همانند تبعیض نژادی، تبعیض مذهبی، تبعیض جنسیتی و... توجه میکردند، اما با توجه به بروز پدیده پیری جمعیت، تبعیض مبتنی بر سن نیز مدنظر دغدغهمندان علوم اجتماعی قرار گرفته است.
درج عبارت "تبعیض سنی" و مغایر دانستن آن با قانون اساسی در توییت عضو هیات رئیسه مجلس، نشانه مهمی برای ارتقای جایگاه مبارزه با تبعیض مبتنی بر سن در آینده نظام حقوقی ایران است.
مبارزه با تبعیض مبتنی بر سن، مهمترین گام در حفظ #حقوق_سالمندان بویژه حقوق اجتماعی ایشان بهشمار میآید.
@intllaw
واکنش دیرهنگام پارلمان اروپا به نژادپرستی
#پارلمان_اروپا با تصویب قطعنامهای علیه نژادپرستی، قتل جورج فلوید، واکنش سبک نظام قضایی علیه معاونان قاتل، اعزام نیروی گارد ملی توسط رییس جمهور آمریکا و بازداشت خبرنگاران را محکوم کرد.
پارلمان اروپا ضمن تاکید بر حراست از حق بر #آزادی بیان، آزادی اطلاعات و آزادی تشکیل تجمعات، افزوده است که هرگونه محدودیت بر آزادیهای بنیادین باید مبتنی بر اصول قانونیت، ضرورت و تناسب باشد.
پارلمان اروپا استفاده بیش از حد از نیروی نظامی (excessive use of force) را محکوم و بصورت ضمنی دولتهای درگیر اعتراضات را به استفاده معقول و خفیف از نیروهای نظامی دعوت کرد.
پارلمان، دولتها را به رعایت #اصل_منع_تبعیض مبتنی بر مذهب، زبان، نژاد، قومیت و.... دعوت و بر احترام به حیات سیاهپوستان تاکید کرد.
لینک اصل قطعنامه در سایت پارلمان اروپا
@intllaw