eitaa logo
شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
4.1هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
390 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️به مناسبت میلاد فرخنده و با سعادت دخت نبی اکرم فاطمه زهرا سلام الله علیها و مقام والای زن و روز مادر، جشن بزرگ بانوان صنعت نفت فارس به میزبانی شورای فرهنگی منطقه دو صنعت نفت،با حضور سرکار خانم قیصری مشاور وزیر نفت در امور بانوان و خانواده و تمامی مدیران و روسای روابط عمومی و کلیه بانوان همکار شاغل در صنعت نفت در سالن دانشگاه شیراز برگزار شد .
‎ ✴️ شروع مرحله دوم عملیات (تزریق آب، هوا و پیگرانی) وضعیت خط لوله ۲۶ اینچ آبادان/نظامیه حد فاصل کیلومتر ۱۲۱ تا ۱۲۵/۵ با حضور مدیر منطقه خوزستان، معاون فنی و رئیس مهندسی خوردگی اصفهان، روسای مهندسی خوردگی، تعمیرات خط، ترابری و روابط عمومی با تلاش و همت همکاران خوردگی، تعمیرات خط، ترابری سنگین و سبک در حال انجام است.
🔶️ به مناسبت میلاد فرخنده و با سعادت دخت نبی اکرم فاطمه زهرا سلام الله علیها و مقام والای زن و روز مادر، مراسم جشن در سالن اجتماعات مرکز منطقه شمالغرب برگزار شد.
به مناسبت میلاد با سعادت بزرگ بانوی جهان اسلام، حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت روز زن از بانوان شاغل منطقه غرب تجلیل و قدردانی شد. در این مراسم مدیر و رئیس روابط عمومی و جانشین فرمانده پایگاه بسیج این منطقه حضور داشتند.
به مناسبت میلاد با سعادت بزرگ بانوی جهان اسلام، حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت روز زن از بانوان شاغل منطقه خلیج فارس تجلیل و قدردانی شد
🔹 سفر معنوی جمعی از بسیجیان به استان کرمان بمناسبت سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی با هدف تجدید بیعت با این فرمانده دلاور و زیارت قبور شهدای کرمان
‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌ ✴️ مرحله انتهایی رسد و پایش پیگ و خروج آن از خط لوله ۲۶ اینچ فرآورده در کیلومتر ۱۲۵/۵ مسیر حمیدیه با موفقیت انجام گردید. 🔸پایش مسیر حرکت پیگ توسط همکاران واحد مهندسی خوردگی
توجه توجه بدینوسیله به اطلاع می رساند دوره آموزشی آشنایی با روشهای اجرایی و انواع پیمان ها که قرار بود از ۱۰/۲۴ لغایت ۱۰/۲۶ در مرکز آموزش ری برگزار گردد به دلیل شرایط مدیریت انرژی لغو می گردد. آموزش شرکت خطوط لوله ومخابرات نفت ایران
تمام ادارات تهران فردا تعطیل شد. 🔹وزارت کشور: ادارات خصوصی و عمومی تهران فردا یکشنبه ۲۵ دی ماه ۱۴۰۱ تعطیل است.
هنر عکاسی سفید کوه خرم آباد عکاس : صمد پورکرمی منطقه لرستان