📢حالات انسان پس از مرگ
🚩علامه شیخ جعفر شوشتری در کتاب «فوائد المشاهد» به توضیح حالات انسان پس از مرگ پرداخته و آورده است: لازم است قبل از فوت وقت در درمان گناهان و کارهای ناپسند شتاب کنید و یکی از راههای بزرگ درمان گناه، گریه بر حضرت سیدالشهدا(ع) است
🆔 @iqnanews
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گستره بهرهمندی از قرآن در زندگی تا کجاست؟
🔹احکام اصل و پایه است ولی وقتی آیات قرآن را میخوانید، علاوه بر مجموعهای از احکام، یک نظام معرفتی، شناختی و افق زندگی تعیین میکند.
🔹بخش بیستوهشتم مجموعه درسگفتار «مشقی برای قرآنخوانی» با کارشناسی هانی چیتچیان، مدرس مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت مشاهده میکنید.
#مشقی_برای_قرآن_خوانی
🔗
🆔 @iqnanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖وَمَا تَفْعَلُوا مِنْ خَيْرٍ فَإِنَّ اللَّهَ كَانَ بِهِ عَلِيمًا
و هر كار نيكى انجام دهيد قطعا خدا به آن داناست
سوره نساء آیه ۱۲۷
#هر_روز_با_قرآن
#به_وقت_درنگ
🌐 iqna.ir
🆔 @iqnanews
📢مخاطبان نهضت جلسات خانگی قرآن به ۸ میلیون نفر رسید
🚩طبق آخرین گزارش ارسال شده از سوی دبیرخانه پویش «ستارههای زمین» مخاطبان این طرح به هشت میلیون نفر رسیده است.
https://www.iqna.ir/00H0ts
🆔 @iqnanews
📢رونمایی از بزرگترین شجرهنامه سادات نقوی در جهان
🚩مرکز بینالمللی میکروفیلم نور به مناسبت عید سعید فطر، شجرهنامه سادات نقوی شھر امروھه هند را تکمیل و در حضور جمع زیادی از علما و اندیشمندان رونمایی کرد.
🆔 @iqnanews
🔰دوره مطالعاتی کارگروه کودک مدرسه قدر برگزار میشود
🔹 دوره مطالعاتی کتب تخصصی کودک ویژه متخصصان و فعالان حوزه کودک از سوی کارگروه کودک مدرسه دانشجویی قدر برگزار میشود.
🔸این دوره روزهای یکشنبه از ساعت ۱۱:۳۰ برپا میشود و در آن به مرور و مباحثه کتب مجموعه که به نوعی مربوط به حوزه کودک و خانواده است پرداخته خواهد شد.
🔗
🆔 @iqnanews
📚 #یک_دقیقه_مطالعه
🍁برگ 1️⃣ از شانزده
📖راههای درمان رذایل اخلاقی
✍️پاسخ دهی به پرسشهای زیر انگیزۀ نوشتن کتابچۀ زیر بود:
1️⃣ ده آسیب زیان آوری را معرفی کنیم که بیماریهای اخلاقی ایجاد می کنند.
2️⃣ راههای قدم به قدمِ درمان (اصلاح) این بیماریهای اخلاقی (رذایل) چیست؟
3️⃣بزرگان دین چه راهکارهایی برای درمان و ریشه کنیِ غده های اخلاقی مطرح کرده اند؟
🔰درآمد
👈ضعفهای اخلاقی و آلودگیهای روحی، مانند بیماری در جسم است که اگر مداوا نشود، بیمار را نابود می سازد. سخت ترین بیماریها هم بالاخره درمانی دارد. مهم آن است که مبتلای درد و بیماری، ناامید نشود و برای بهبود بکوشد و راههای معالجه را بشناسد و به دستور طبیب حاذق گوش بسپارد و عمل کند.
🔹آنچه در بحثهای اخلاقی به عنوان «رذایل» مطرح است، هر کدام غده ای است که باید با نیش ترِ «اصلاح» از پیکرۀ روح درآید و نسخۀ سالکان و مربیان روح و استادان اخلاق، مورد عمل قرار گیرد.
📘در کتب اخلاق و در روایات اخلاقی، برای صفات ناپسند و خصلت های نکوهیده، درمان هایی یاد کرده اند تا علاقه مندان به «خودسازی» و «تهذیب نفس»، طبق این نسخه ها به علاج خویش بپردازند.
🔹شرط نخست آن است که بیمار، عزم جدی بر درمان داشته باشد؛ وگرنه «تا ریشه به جاست، درد، درمان نشود».
👈در این نوشته، برخی راههای درمانِ بعضی از امراض روحی و رذایل اخلاقی را براساس رهنمود روایات و منابع اخلاقی تقدیم می کنیم.
🔹ادامه دارد...
💠دوستانتان را نیز مهمان کنید
🌐 iqna.ir
🆔 @iqnanews
🔰 از لحاظ کمیت معلمان دچار مشکلیم، کیفیت درس و سواد معلم هم مهم است/ ترتیبی بدهید که رتبههای بالای کنکور بیایند دنبال معلمی
🔻 رهبر انقلاب در دیدار معلمان: ما از لحاظ کمیّت معلمان دچار مشکلیم. گزارشی که به من دادند این است که الان حدود هفتاد هزار معلم ما در شرف بازنشستگیاند، در حالیکه حدود نصف این جمعیت را میتوانیم جذب کنیم. مشکل بزرگی است. باید روی این قضیه کار کرد. کیفیت معلم هم مهم است. کیفیت سواد و درس و علم و... این جور نباشد که رتبههای پایین کنکور بروند سراغ این قضیه. ترتیبی بدهید که رتبههای بالای علمی بیایند و از لحاظ اخلاقی، تربیت اخلاقی، تربیت دینی، تدین، دینباوری قوی باشند. ۱۴۰۱/۲/۲۱
#دیدار_معلمان
🌐 iqna.ir
🆔 @iqnanews