رسانه آمریکایی در گزارشی درباره انتخابات ریاستجمهوری ایران اذعان کرده که این کشور امروز با وجود تمام تحریمها، نسبت به دهههای گذشته نفوذ و تأثیرگذاری بیشتری در عرصه بینالمللی دارد..
روزنامه والاستریتژورنال با این مقدمه و ضمن اذعان به اشتباهات فراوان دولتهای متمادی ایالات متحده در منطقه، گزارش داد جمهوری اسلامی امروز «بزرگترین تهدید تاریخ ۴۵ساله خود از زمان انقلاب را متوجه آمریکا» ساخته است.
به ادعای این روزنامه، جنبشهای مقاومت منطقه که رسانه آمریکایی به توانمندی آنها در منطقه اذعان کرده، تحت حمایت ایران قرار دارند و کشورهایی مانند عراق، لبنان، یمن و سوریه از تهران تأثیر میپذیرند.
در این گزارش همچنین به عملیات «وعده صادق» اشاره شده که به گفته رسانه آمریکایی بزرگترین حمله به مواضع رژیم صهیونیستی در دهههای اخیر بوده است.
«سوزان ملونی» عضو اندیشکده «مؤسسه بروکینگز» که در دولتهای مختلف آمریکا نقش مشاوره در مورد ایران را بر عهده داشته، ایران امروز را قدرتمندتر از ایران قبل از انقلاب اسلامی ارزیابی کرده و میگوید: «از بسیاری جهات، ایران امروز قدرتمندتر، بانفوذتر، خطرناکتر و تهدیدآمیزتر از ۴۵ سال قبل است.»
به گزارش والاستریت ژورنال، از زمان دولت «جیمی کارتر» در آمریکا، تمامی دولتهای این کشور مقابله با رشد ایران را در دستور کار سیاست خارجی خود قرار دادهاند؛ اما امروز «قدرت فزاینده ایران نشاندهنده شکست غرب است.»
در این گزارش آمده است: «تحلیلگران باور دارند تحریم که ابزار همیشگی غرب بوده، دیگر نمیتواند ایران را در عرصه جهانی منزوی کند. ایران در واکنش (به تحریمها) اقدام به تعمیق همکاریهای خود با محور چین و روسیه کرده است.»
#رصد
#اختصاصی
مؤسسه شناخت
📍@ir_shenakht
شهرام یزدانی که در مناظره اخیر از او نام برده شد، کیست؟
💡وی رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی است، که در انتخابات ریاست جمهوری به عنوان سخنگوی ستاد دکتر سعید جلیلی منصوب شد.
🔺یزدانی در دو مقطع به ریاست مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی منصوب شده است؛ یکی سال ۱۳۹۲ و یکی هم ۱۳۹۸. یزدانی متخصص ارتوپدی، دارای المپیاد طلای ریاضی و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
🔻وی چهره ماندگار پزشکی کشور است که البته در سال ۱۳۸۸ اظهارات او درباره کاهش میزان ضریب هوشی ایرانیان جنجال زیادی به پا کرد که با واکنش هایی رو به رو شد.
در اظهار نظری قابل توجه و کم نظیر هر دو نامزد ریاست جمهوری، به شخصیت برجسته علمیاش اذعان داشتند.
➡️ @ir_shenakht
Dr_Shahram_Yazdani_CV_-_Farsi_Abridged_-_2016.pdf
58.5K
مصاحبه رسمی دانشگاه شهید بهشتی با دکتر شهرام یزدانی
@ir_shenakht
فرا رسیدن ماه محرم الحرام و ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران با وفایش تسلیت باد.🏴
┄═✼⚫️⚫️⚫️✼═┄
🔸 آدرس وب سایت مؤسسه :
⭕ shenakht.ir
🔸 آدرس کانال ایتا:
⭕https://eitaa.com/ir_shenakht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازتاب پیروزی دکتر پزشکیان در رسانه های آسیایی
پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری ایران بازتاب گسترده ای در رسانه های روسیه آسیای مرکزی و قفقاز داشته است.
از آنجایی که این اتفاق مقارن با برگزاری اجلاس شانگهای در قزاقستان است، این رسانه ها درباره ی جهت گیری و سیاست خارجی رئیس جمهور جدید ایران گمانه زنی میکنند.
برخی کارشناسان این رسانه ها معتقدند با توجه به نزدیک بودن رئیس جمهور جدید به اصلاح طلبان و داشتن تفکرات شبه لیبرال و غربگرایانه ممکن است روابط ایران با روسیه، آسیای مرکزی و چین همانند دورهی رئیس جمهور پیشین مثبت نباشد.
🔳 مؤسسه شناخت
✔️ @ir_shenakht
🔺همه کشورها تبریک گفتند جز دولت آمریکا
▫️در حالی که کشورهای بسیاری، برگزاری انتخابات در ایران و انتخاب آقای مسعود پزشکیان را تبریک گفتند، دولت مستکبر آمریکا، انتخابات در ایران را زیر سؤال برد.
به گزارش رادیو فردا، «وزارت خارجه آمریکا در واکنش به پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاستجمهوری ایران اعلام کرد که واشنگتن هیچ انتظاری مبنی بر این که این انتخابات منجر به تغییر اساسی در ایران شود، ندارد. وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای، به تحریم انتخابات از سوی بخش عمدهای از رأیدهندگان ایرانی اشاره کرد و نوشت:
▫️«انتخابات در ایران آزاد و عادلانه نبود. در نتیجه، تعداد قابلتوجهی از ایرانیان ترجیح دادند که اصلاً شرکت نکنند. ما هیچ انتظاری نداریم که این انتخابات منجر به تغییر اساسی در مسیر ایران یا احترام بیشتر به حقوق بشر شهروندان شود.»
🔹زیر سؤال بردن انتخابات ایران در حالی است که انتخابات ایران، اصلاً قابل مقایسه با انتخابات آمریکا نیست؛ جایی که یک روانپریشِ خردآشفته به نام بایدن، با یک دیوانه متهم متجاوز به اسم ترامپ رقابت میکند و مردم آمریکا به معنای واقعی کلمه گروگان گرفته شدهاند.
▫️واکنش خصمانه و به دور از آداب دیپلماتیک دولت آمریکا، در حالی است که عناصر عبرت نگرفته از بدعهدیهای آمریکا، همواره تعامل و مذاکره چندباره با این رژیم عهدشکن را زمزمه میکردند. (به نقل از کیهان)
🔳 مؤسسه شناخت
✔️ @ir_shenakht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویژگی جمهوری اسلامی رابطه «امام» و «امتی» است.
حاج حسین یکتا عضو شورای مرکزی قرارگاه عمار در برنامه تلویزیونی جهان آرا:
🔸امام راحل فرمودند میزان رأی مردم است و جمهوری اسلامی هم نظام «امام» و «امت» است؛ این حال و هوا را من در دوره کرونا هم دیده بودم که چقدر مردم پای کار بودند.
🔹وقتی بنای این کشور روی فلسفه امام و امتی گذاشته شده و مردم اهمیت دارند، مشکلات هم همیشه با حضور مردم در میدان حل میشود.
🔳 مؤسسه شناخت
✔️ @ir_shenakht
#اطلاع_نگاشت
#اختصاصی
میزان مشارکت و آراء در ادوار مختلف انتخابات
۲۲ خرداد ۸۸ بیشترین و ۸ خرداد ۱۴۰۳ کمترین میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری بوده است.
🆔 @ir_shenakht
🌐 www.shenakht.ir
🔔 امروز آخرین مهلت شرکت در جشنواره رسانه های ایران
علاقهمندان به شرکت در این رویداد میتوانند به سایت http://rasaneh.pressfestival.ir مراجعه و آثار رسانه ای خود را ثبت کنند.
@ir_shenakht | موسسه شناخت
میزان مشارکت در دموکراسیهای معاصر؛ چرا برخی رای نمیدهند؟
🔹کاهش چشمگیر مشارکت مردم در دور اول چهاردهمین دوره از انتخابات ریاستجمهوری در ایران نگرانیهای زیادی را در بین بخشهای مختلف جامعه به دنبال داشت. اما آیا این کاهش فقط مختص ایران است یا در کشورهای دیگر که سابقه طولانیتری در برگزاری انتخابات دارند، هم اتفاق میافتد؟
🔸به گزارش تارنمای the conversation تعداد رای دهندگان در سراسر جهان از دهه ۱۹۶۰ بیش از ۱۰ درصد کاهش یافته است و تحقیقات جدید نشان که در مقایسه با رایدهندگان ثابت، کسانی که به ندرت یا هرگز رای نمیدهند، به سیستم انتخاباتی بیاعتماد هستند و کمتر به سیاست علاقه دارند. این امر به ویژه در میان جوانان ۱۸ تا ۲۴ ساله که به طور معمول کمترین میزان مشارکت را دارند، صادق است.
محققان دانشگاه اسکس انگلیس در این زمینه میگویند: این امر پیامدهای جدی برای سیاستگذاری دارد. آنها پیشنهاد میکنند که سیاستمداران باید از نظر احساسی با مسائل ارتباط برقرار کنند تا بیتفاوتی رایدهندگان را متوقف کنند. «بیتفاوتی در بسیاری از رایدهندگان در حال افزایش است، شرکت رایدهندگان یک مشکل آزاردهنده است» اینها تنها بخشی از عناوین روزنامههاست که نشان میدهد چگونه کاهش مشارکت رای دهندگان به یک نگرانی جهانی در دموکراسیهای معاصر تبدیل شده است.
🔹تعدد انتخابات در زمان بسیار کوتاه میتواند شور و شوق رای دهندگان را کاهش دهد. مشارکت در دور اول انتخابات پارلمانی بلغارستان (آوریل ۲۰۲۱) ۵۸.۳ درصد بوده و در آخرین انتخابات به ۴۵.۸ درصد کاهش یافت
🔸اگرچه مشکل مشارکت پایین که به دلایل مختلف در کشورهای توسعهیافته و با سابقهی طولانیتر در برگزاری انتخابات به موضوع مهم و نگرانکنندهای تبدیل شده است اما به نظر میرسد تصحیح سیاستگذاریهای کلی در روند برگزاری انتخابات، پیگیری مطالبات مردمی به ویژه مطالبات اقتصادی_اجتماعی از سوی سیاستمداران، عمل به وعدههای انتخاباتی و تسهیل شرایط رایدهی میتواند تا حدودی مشارکت عمومی در انتخابات را افزایش دهد.
🔹این امر در کشورهایی که با سابقه کمتری از دموکراسی نیز اقدام به برگزاری انتخابات میکنند، صادق است. از طرفی تجربه برگزاری انتخابات در کشورهای توسعه یافته و آمارها از میزان مشارکت مردم در این انتخابات میتواند نقشه راه مناسبی برای سایر کشورهای کمتر توسعه یافته در مسیر افزایش میزان مشارکت باشد.
🔳 @ir_shenakht | مؤسسه شناخت
کدام شبکه اجتماعی به واقعیت جامعه نزدیکتر است؟
🔹در روزهای گذشته، تبِ ارائه آمار و پیشبینی از انتخابات بالا بود. بخشی از این پیشبینیها بر اساس کلانداده شبکههای اجتماعی صورت گرفت. سؤال اینجاست که کدام شبکه اجتماعی میتواند به واقعیت جامعه نزدیکتر باشد و آن را بهتر بازنمایی کند؟
🔹بررسیهای لایفوب نشان میدهد که اگر نتیجه انتخابات را معیاری از نظرات موجود در جامعه در نظر بگیریم، گروههای عمومی تلگرام بهترین شاخص آنلاین برای پیشبینی و #شناخت بهتر جامعه است.
🔍 @ir_shenakht | مؤسسه شناخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت دقیق و شنیدنی دکتر مخبر از ویژگی های شهید رئیسی در آخرین دیدار دولت سیزدهم با رهبر معظم انقلاب اسلامی:
📽 معنویتش به کمک مدیریتش میآمد/ قدرت تعامل شهید رئیسی در تعامل با یک کارگر ساده ظهور و بروز داشت تا سران کشورهای بزرگ!
▫️حالا که می توان این حرف ها را گفت: روضه ماهانه شهید رئیسی مانند دعای کمیل، دعای سمات، زیارت عاشورا، دعای توسل و نماز شب او هرگز تعطیل نمی شد!
مؤسسه شناخت
✔️ @ir_shenakht
#اطلاع_نگاشت
میزان دقت پیش بینی مؤسسه شناخت از میزان آراء دوره دوم انتخابات ریاست جمهوری ۹۸/۲ درصد بوده است.
این پیش بینی با توجه به داده کاوی واحد نگرش سنجی مجازی مؤسسه انجام شده و به مرور، نتایج باقی نگرش سنجی و افکار سنجی های صورت پذیرفته در موضوعات مختلف در کانال اطلاع رسانی و سایت منتشر خواهد شد.
🔍 @ir_shenakht | مؤسسه شناخت
May 11
🔸️بروکسل شبکه اجتماعی ایکس را به گمراه کردن کاربرانش متهم کرد
🔹️کمیسیون اروپا شبکه اجتماعی ایکس را متهم کرد که با نحوه اختصاص تیکهای آبی که قرار است منابع اطلاعرسانی قابل اعتماد را تأیید کند، کاربران را گمراه و مقررات اتحادیه اروپا را نقض کرده است.
🔹️کمیسیون اروپا با مطرح کردن این اتهام، راه را برای جریمههای سنگین علیه ایکس باز کرد.
🔹️بروکسل همچنین خاطرنشان کرد که شرکت ایلان ماسک تعهداتش را در زمینه شفافسازی در مورد تبلیغات منتشر شده و دسترسی به دادههای این شبکه اجتماعی برای محققان نقض کرده است.
🔰 @ir_shenakht
🌐 www.shenakht.ir
حادثه عاشورا را میتوان یکی از بارزترین عرصههای جنگ شناختی و روایی دانست، به این دلیل که قبل از وقوع، دشمن با تمام قوا و توان خویش و با استفاده از تمام امکانات رسانهای و تبلیغی آن زمان سعی داشت چهره حق و حقیقت امام حسین علیه السلام و قیام آن حضرت را به گونهای دیگر جلوه دهد تا جایی که نه تنها رأی و نظر افکار عمومی را به نفع خویش اقناع کند، بلکه خود را حق جلوه دهد.
جنگ شناختی امویان و یزیدیان با شدت و حدت بر مردم آن دوران ساری و جاری بود و بسیاری از خواص، نخبگان، بزرگان و تصمیمگیران در این جنگ شناختی از مسیر رستگاری منحرف شدند. در قیام عاشورا، اقدام سیاسی مهمترین مرحله دشمنان برای حذف فیزیکی امام حسین علیه السلام و یارانش بود؛ بدین معنا که با تشکیل گروهها و تشکیلات خاص و همچنین با استفاده از هزینههای فراوان در آن دوره، توانستند موفق شوند. این مسئله به صراحت و زیبایی در زیارت عاشورا و با عبارت «لَعَنَ اللهُ اُمَّهً اَسَّسَتْ اَساسَ الظُّلْمِ» اینگونه بیان شده است که «خدا لعنت کند آن مجموعههایی که هدف مشترکی دارند و مراکزی را تأسیس و افرادی را تربیت میکنند که ظلم را توسعه دهند»...
مطالعه ادامه مطلب در سایت شناخت
🏴 @ir_shenakht | مؤسسه شناخت
در گذشته سانسور از طریق مسدود کردن جریان اطلاعات به دست می آمد. در قرن ۲۱ام، سانسور از طریق غوطه ور کردن انسان ها در سیلاب اطلاعات بی اهمیت و نامربوط عملی میشود. ما انسانها نمیدانیم به چه چیزی توجه نشان دهیم و اغلب وقت خود را صرف بحث و بررسی موضوعات فرعی میکنیم.
🔹در زمانهای قدیم، قدرت داشتن به معنی دسترسی به اطلاعات بود. اکنون قدرت یعنی آگاهی بر اینکه از چه چیز باید چشم پوشید.
- برشی از کتاب انسان خداگونه
اثر یوال نوح هراری
بررسی بیشتر این کتاب و آثار این نویسنده اسرائیلی👇
مردادماه سال ۱۳۹۷ بود که حجتالاسلام نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد و رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در نوشتاری کتبی درباره چاپ کتاب «انسان خردمند» اثر نوح یووال هراری به وزیر فرهنگ و ارشاد تذکر داد. در تذکر وی درباره صدور مجوز برای کتابهای تدوینشده توسط نویسندگان صهیونیست با محوریت فرهنگ و تمدن منحط غربی مطالبی نوشته شده بود.
پژمانفر با اشاره به این که هراری تاریخدان صهیونیست و دانشآموخته دانشگاه عبری بیتالمقدس و آکسفورد است و در حال حاضر، ساکن سرزمینهای اشغالی و مشغول تدریس در همان دانشگاه بیت المقدس است، نوشته بود: در این کتاب نویسنده صهیونیستی آن روایتی مخدوش و ملحدانه از تاریخ تمدن بشر با محور غرب ارائه میدهد. به هر حال، کتاب «انسان خردمند» جار و جنجالی در سطح بینالملل و در ایران به پا کردن و نسخههای قاچاق آن، به دلیل اقبال و توجهی که به سمتش معطوف شد، وارد بازار نشر شدند. نسخه اصلی ترجمه کتاب هم مورد توجه بود و دو ناشر مطرحی که آن را چاپ کردند، در حال حاضر با نسخههای دوازدهم و سوم آن عرضه میکنند.
در نوشتاری که در ادامه درباره کتاب «انسان خداگونه» یعنی ادامه «انسان خردمند» از نظر میگذرانیم، نمیخواهیم درباره لزوم تذکر یا عدم تذکر کتبی درباره چنین کتابهایی بحث کنیم و به ذکر این نکته کوتاه و گذرا بسنده میکنیم که با توجه به شرایط کنونی جامعه ایران و همچنین امکان دسترسی آزاد به اطلاعات، مطالعه چنین کتابهایی توسط اهالی فن و تخصص، و سپس نوشتن نقد و تحلیل یا جوابیه بر آنها، به نظر، روش مناسبتری نسبت به جلوگیری و امتناع از انتشار آنهاست. اما به هر حال دغدغه مسئولان فرهنگی کشور برای جلوگیری از ورود اطلاعات مسموم یا اشتباه و منحط، قابل درک است. اما در مجموع باید درباره راهحلهای مواجهه با چنین آثاری (فیلم، کتاب یا هر اثر فرهنگی دیگر) به اجماع و نظر صحیح رسید.
مطالعه ادامه مقاله
🔰 @ir_shenakht
🌐 www.shenakht.ir
نامه ای انتقادی به نویسنده اسرائیلی و استاد دانشگاه اورشلیم
"یووال نوح هراری" در ایران و جهان با سه کتاب "انسان خردمند" ، "انسان خداگونه" و "21 درس برای قرن 21" معروف است. او استاد تاریخ دانشگاه عبری اورشلیم است و در محافل فکری جهان از او به عنوان یک اندیشمند یاد می شود.
هراری که از منتقدان جدی بنیامین نتانیاهو است، چندی قبل مقاله ای نوشته و لابلای نقدهایی که بر عملکرد دولت تل آویو نوشته، عبارتی به کار برده که اگر کسی جز او این را می نوشت، اساساً نیازی به پاسخ نبود.
او نوشته است: دولت نتایاهو یک فاجعه انسانی عمده بر 2.3 میلیون فلسطینی در نوار غزه وارد و در نتیجه پایه های اخلاقی و ژئوپلیتیکی موجودیت اسرائیل را تضعیف کرد.
عبارت "پایه های اخلاقی موجودیت اسرائیل"، مرا به یاد تعبیر متناقض نمایی می اندازد که یوسفعلی میرشکاک - به درست یا غلط - درباره روشنفکری دینی به کار می برد و آن را تعبیری مانند "عرق فروشی اسلامی" می دانست.
از این رو، چند سطر زیر خطاب یووال نوح هراری نوشته می شود:
- - - - - - مطالعه نامه - - - - - - -
💡 @ir_shenakht
🌐 www.shenakht.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🇺🇸اشکال مذاکره در کجاست؟
"روش آمریکایی ها در مذاکرات از قول محمدجواد ظریف و پاسخ رهبر معظم انقلاب"
🏴 @ir_shenakht | مؤسسه شناخت
مقابله با جنگ شناختی و آموزه های قرآن کریم (قسمت اول)
علوم شناختی جزء لاینفک زندگی ماست، زیرا ماهیت انسان به شناخت او بستگی دارد و انسانیت ما در گرو تفکرمان. امروزه جنگ به دلیل ظهور شبکههای اجتماعی و پیشرفتهای فناوری که بتوان در عرض چند دقیقه اطلاعات زیادی را بین میلیاردها نفر توزیع کرد، به تهدیدی اجتماعی و ایدئولوژیک تبدیل شده است. جنگ شناختی به عنوان یکی از زیرشاخههای عملیات روانی امروزه یکی از اصلیترین حوزههایی است که کشورهای غربی از آن برای در هم شکستن روحیه و اراده کشورهای مستقل استفاده میکنند.
ادامه در سایت شناخت
🔍 @ir_shenakht | مؤسسه شناخت
مستند «پرزیدنت آکتور سینما»، تلاشهای «میخاییل گورباچف»، آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی را برای ایجاد رفاه در کشورش روایت میکند. او با سیاست تنشزدایی، وارد مذاکره با «ریگان»، رئیسجمهور آمریکا میشود و به توافق میرسد.
درحالیکه گورباچف امتیازهای زیادی به آمریکاییها میدهد اما وضع اقتصادی مردم شوروی فرقی نمیکند و ایالات متحده جنگ رسانهای را هم علیه آنها به راه میاندازد و درنهایت شوروی از هم میپاشد.
🎞 تماشای مستند
🔍 @ir_shenakht | مؤسسه شناخت
نشریه اکونومیست یک سال پیش نشان داده بود در مقابل ترامپ یک زن قرار خواهد گرفت
با کنارهگیری بایدن و قرار گرفتن کامالا هریس یه نظر میرسد که این پیش بینی درست از آب درآمده است.
لینک مطلب در دسامبر 2023
🔍 @ir_shenakht | مؤسسه شناخت
نامزد زن ریاست جمهوری آمریکا توانایی شکست ترامپ را دارد
🔹به دنبال برجسته شدن نام «کامالا هریس» به عنوان نامزد جانشینی احتمالی جو بایدن پس از انصراف این رئیس جمهور آمریکا از رقابتهای انتخاباتی، رسانه های اکونومیست و آسوشیتدپرس به نقاط قوت و ضعف این معاون رئیس جمهور آمریکا که بر پتانسیل او برای شکست دادن رقیب جمهوریخواهش دونالد ترامپ، در انتخابات ۲۰۲۴ تاثیر میگذارد، اشاره کردهاند.
🔸رسانه انگلیسی «اکونومیست» معتقد است: «کامالا هریس هر چند فاقد کاریزما و زمان مناسب برای تبلیغات انتخاباتی است اما در صورتی که به عنوان نامزد دموکراتها معرفی شود نقاط قوتی برای شکست دادن دونالد ترامپ دارد.»
🔹خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز معتقد است کامالا هریس زمانی در مقام اولین معاون رئیس جمهور زن و دارای تبار سیاهپوست و آسیایی سنت شکن شد و حالا نیز با انصراف بایدن از نامزدی برای ریاست جمهوری میتواند بیشتر از قبل سنت شکنی کند.
🔸آسوشیتدپرس بر این تاکید میکند که کامالا هریس در صورتی که به عنوان نامزد ریاست جمهوری جایگزین برای حزب دموکرات مورد تایید اعضای این حزب قرار بگیرد و در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر آتی بتواند دونالد ترامپ را شکست دهد تبدیل به اولین رئیس جمهور زن تاریخ آمریکا خواهد شد.
🔰 @ir_shenakht
🌐 www.shenakht.ir
پیشتازی ۲ درصدی هریس در رقابت با ترامپ در نظرسنجی رویترز
نتایج تازهترین نظرسنجی رویترز/ایپسوس نشان میدهد «کامالا هریس» معاون رئیس جمهوری آمریکا و نامزد احتمالی نهایی دموکراتها در مقابل «دونالد ترامپ» نامزد جمهوریخواهان برای انتخابات 2024، با ۲ درصد اختلاف پیشتاز است.
این نظرسنجی روزهای دوشنبه و سهشنبه و پس از اعلام کنارهگیری بایدن از رقابتهای انتخاباتی و تأیید کامالا هریس از سوی وی و بسیاری از دموکراتها برای نامزدی حزبشان و نیز پذیرش نامزدی جمهوریخواهان از سوی ترامپ در نشست ملی این حزب در شهر میلواکی انجام شد و میتوان آن را با نظرسنجی هفته گذشته که پیش از کنارهگیری بایدن برگزار شد مقایسه کرد که در آن میزان حمایت از بایدن ۲ درصد کمتر از ترامپ بود.
براساس این نظرسنجی، هریس که کمپین او روز گذشته اعلام کرد دلگیتهای مورد نیاز برای نامزدی دموکراتها را به دست آورده، هریس با ۴۴ درصد در مقابل ترامپ با ۴۲ درصد در رقابتهای انتخاباتی پیشتاز است.
این در حالی است که هر دو فرد در نظرسنجی 15 و 16 جولای، در رقم ۴۴ درصد قرار داشتند.
مؤسسه شناخت:
🔰 @ir_shenakht
🌐 www.shenakht.ir
2025_MandateForLeadership_FULL.pdf
6.04M
🔸️ همزمان با انتخابات ریاستجمهوری ما، در آمریکا نیز مقدمات انتخابات ریاست جمهوری در حال برگزاری است. یک تفادت جدی بین انتخابات ما و آمریکا، در برنامه آیت. رئیس جمهور در ایران معمولا بر مبنای قول و حرف و چند صفحه کلیگویی انتخاب میشود اما در آمریکا حزب برنامهای منتشر میکند که اگر کاندیدای رئیس جمهوری آن حزب انتخاب شد، باید این برنامه را اجرا کند.
این برنامه قابل سنجش، ارزیابی و مطالبه است. از قضا جزئیاتی نیز دارد و مردم میدانند جدا از فرد به چه برنامهای رای دادهاند.
ترامپ، نامزد جمهوری خواهان، چند باری از پروژه 2025 یادکرد است، در حقیقت برنامهای که حزبش آن را تنظیم کرده و آنها متعهد به انجامش هستند.
برنامهای که اندیشکده هریتیج با همکاری دهها سازمان محافظهکار و بودجهای چندده میلیون دلاری در ۹۲۵ صفحه آماده کرده و شامل چهار بخش است:
-سیاستها
- دیتابیس افراد
- آکادمی آنلاین
- نقشهراه ۱۸۰ روز اول در کاخ سفید
🔹این برنامه برنامه آشکارا بر سیاستهای رادیکالی تاکید دارد که لیبرالها را از ساختار دولت اخراج کند، بخشهایی از دولت را منحل کند، اختیارات رییس جمهور را در نهادهای قضایی و امنیتی نظیر FBI و DOJ افزایش دهد و البته مهاجران را اخراج و محدود کند.
برنامه صرفا برای ترامپ طراحی نشده و هر رییسجمهور محافظهکاری میتواند از آن استفاده کند.
🎯تیتر این برنامه هم جالب است:
مأموریت برای رهبر:قول محافظهکارانه
◽️مؤسسه شناخت | مرجع جنگ شناختی
🆔 @ir_shenakht