هدایت شده از واقعیت غرب و جهان
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️چرا اسلام سرپرستى خانواده را به مرد سپرده است؟
🔹#خانواده، یک واحد کوچک اجتماعى است و همانند یک اجتماع بزرگ باید رهبر و #سرپرست_واحدى داشته باشد؛ زیرا رهبرى و سرپرستى دسته جمعى که زن و مرد مشترکاً آن را به عهده بگیرند، مفهومى ندارد، در نتیجه #مرد یا #زن یکى باید «رئیس» خانواده، و دیگرى «معاون» و تحت نظارت او باشد؛ قرآن در آیه ۳۴ سوره «نساء» تصریح مى کند که: مقام #سرپرستى باید به #مرد داده شود، مى فرماید: «الرِّجالُ قَوّامُونَ عَلَى النِّساءِ» (#مردان سرپرست و نگهبان زنان هستند).
🔹البته مقصود از این تعبیر، استبداد، اجحاف و تعدى نیست، بلکه منظور #رهبریواحدمنظم، با توجه به مسئولیت ها و مشورت هاى لازم است. این مسأله در دنیاى امروز بیش از هر زمان، روشن است که اگر هیئتى (حتى یک هیئت دو نفرى) مأمور انجام کارى شود، حتماً باید یکى از آن دو، «رئیس» و دیگرى «معاون یا عضو» باشد، و گر نه #هرجومرج در کار آنها پیدا مى شود. #سرپرستى_مرد در #خانواده نیز از همین قبیل است، و این موقعیت به خاطر وجود #خصوصیاتى در مرد است؛ مانند ترجیح #قدرت_تفکر او بر نیروى عاطفه و احساسات.
🔹به عکس زن که از نیروى سرشار #عواطف بیشترى بهره مند است، و دیگرى داشتن بنیه و #نیروىجسمىبیشتر، که با اوّلى بتواند بیندیشد و نقشه طرح کند و با دومى بتواند از #حریم_خانواده خود دفاع نماید. به علاوه، تعهد او در برابر زن و فرزندان نسبت به پرداختن #هزینههاى_زندگى و پرداخت مهر و تأمین زندگى آبرومندانه همسر و فرزند، این حق را به او مى دهد که وظیفه سرپرستى به عهده او باشد. البته ممکن است زنانى در جهات فوق بر شوهران خود، امتیاز داشته باشند، ولى: قوانین به تک تک افراد و نفرات نظر ندارد، بلکه نوع و کلى را در نظر مى گیرد،
🔹و شکى نیست که از نظر کلى، #مردان نسبت به زنان براى این کار #آمادگى_بیشترى دارند، اگر چه زنان نیز وظایفى مى توانند به عهده بگیرند که اهمیت آن مورد تردید نیست. جمله هاى بعد اشاره به همین حقیقت است؛ زیرا در قسمت اول مى فرماید: «بِما فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلى بَعْض» (این #سرپرستى به خاطر تفاوت هايى است که خداوند از نظر #آفرینش، روى #مصلحت نوع بشر میان آنها قرار داده). و در قسمت دیگر مى فرماید: «وَ بِما أَنْفَقُوا مِنْ أَمْوالِهِمْ» (و نیز این سرپرستى به خاطر #تعهداتى است که #مردان در مورد انفاق و پرداخت هاى مالى در برابر زنان و خانواده بر عهده دارند).
🔹ناگفته پیدا است سپردن این وظیفه به #مردان، نه دلیل بالاتر بودن شخصیت انسانى آنها است، و نه سبب امتیاز آنها در جهان دیگر، زیرا آن صرفاً بستگى به تقوا و پرهیزگارى دارد، همان طور که شخصیت انسانى یک معاون از یک رئیس ممکن است در جنبه هاى مختلفى بیشتر باشد، اما رئیس براى سرپرستى کارى که به او محول شده از معاون خود شایسته تر است.
📕تفسیر نمونه، آيت الله العظمى مکارم شيرازى، دار الکتب الإسلامیه، چاپ چهل و دوم، ج ۳، ص ۴۶۹
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#مرد #خانواد👿 واقعیت غرب
@vagheiategharb313
🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
✅ حجتالاسلاموالمسلمین مجتبی روحانی راد ، امام جمعه بابل:
لاهیجان مگر دادستان و استان گیلان مگر بازرسی انتظامی ندارد که رییس جمهور دستور بررسی ویژه بدهد! چرا برای قتل روحانی مظلوم در همان استان این دستور داده نشد⁉️
در روزهای اخیر خط جریانی به دنبال فتنه علیه نیروی انتظامی در کشور به راه افتاده است و متأسفیم که رییس جمهور محترم هم حرف غیرکارشناسی درخصوص نیروی انتظامی بیان نموده تا عدهای افراد بخواهند برای او کف و سوت بکشند.😡
⁉️ شهرستان لاهیجان مگر دادستان و دادگستری ندارد؟ نیروی انتظامی استان گیلان مگر بازرسی ندارد؟ که شما بخواهید به صورت ویژه این قضیه را بررسی کنید!
😭 ماه گذشته در همین استان گیلان یک روحانی مظلوم را به قتل رساندند اما صدایی از احدی در نیامد آن وقت برای فوت یک متهم دستگیر شده در نزاع بدون مشخص شدن جوانب موضوع این طور موضع گیری میکنید؟ آیا فقط این شخص شهروند است؟!
👈 در آستانه ۳۱ شهریور سالروز آشوبها هستیم. در این زمان بجای حمایت از نیروی انتظامی که در سراسر کشور میداندار امنیت است و اگر زحمات این نیرو نبود خدا میدانست چه بر سر کشور در میآمد، جای شرمساری است بخواهیم اقتدار آن را بشکنیم.
👊 هشدار میدهیم اگر بخواهید در این خصوص مانند رفقای خود افرادی را به کف خیابان بکشانید مجدداً همان سیلی گذشته را از مردم دریافت خواهید کرد.
🪧#سرطان_اصلاحات
🪧#ماپشتیبان_فراجا_هستیم
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عبد الكريم حسین زاده نماینده سابق نقده و اشنویه و معاون جدید رئیس جمهور در امور مناطق محروم :
اگر جنازه مرا در ورودی شهر اشنویه آویزان کنند من اجازه نمیدم گارد ویژه وارد شهر بشود!!
آقای رئیس جمهور با چنین عناصری کابینه مورد تأیید رهبری را تشکیل دادید؟
ما قبل از آقای پزشکیان از شورای نگهبان و نهادهای امنیتی و اطلاعاتی گله مندیم که چرا به چنین افراد مذبذب و هر هری اما پرمدعا اجازه ی حضور در عرصه سیاسی و انتخاباتی را داده اند؟
🇮🇷 گلچین سیاسی عضو شوید👇
🆔 @Golchinseyasy
#وقت_سلام
آقای من سلام غریبِ غریبها
درماندهایم و دل زدهایم از طبیبها..
با یک سلام زائر آقا شوید✋
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ بالاخره میتونن یا نمیتونن! به پیر و پیغمبر کارشناسهای داخلی معتقد به مبانی انقلاب میتونن ...
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
هدایت شده از محمـد زمانی
هدف
شبی، برف فراوانی آمد و همهجا را سفیدپوش کرد.
دو پسر کوچک با هم شرط بستند که از روی یک خط صاف، از راهی عبور کنند که به مدرسه میرسید.
یکی از آنان گفت: «کار سادهای است!»، بعد به زیر پای خود نگریست که با دقت گام بردارد. پس از پیمودن نیمی از مسافت، سر خود را بلند کرد تا به ردّپاهای خود نگاه کند. متوجه شد که به صورت زیگ زاگ قدم برداشته است دوستش را صدا زد و گفت: «سعی کن که این کار را بهتر از من انجام دهی!»
پسرک فریاد زد: «کار سادهای است!»، بعد سر خود را بالا گرفت، به درِمدرسه چشم دوخت و به طرفِ هدفِ خود رفت. ردّپای او کاملاً صاف بود.