eitaa logo
👈اینجا ایران است🏡
14.3هزار دنبال‌کننده
21.6هزار عکس
9.7هزار ویدیو
8 فایل
🏔اینجا 🇮🇷ایران🇮🇷 است🏕 ادمین کانال @Yaaliali1402 🍒من یک گردشگر هستم. با هم زیبایی ببینیم😍 #گردشگری #طبیعت_گردی #آداب_و_رسوم_قومی_محلی_ایرانی #بازیها_و_غذاهای_سنتی_و_محلی_ایران تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/3796107461Cb1bed8ed26
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌿تشکوه رامهرمز تشکوه یا آتشکوه نام کوه سوزانی است که از آن گدازه‌های آتش بیرون می‌آید. این کوه در جاده رامهرمز به سمت رود زرد و در مسیر خدیجه و مامتین قرار گرفته که در شب با شعله‌های کوچک و بزرگ خود جلوه دیدنی پیدا می‌کند.
🌿روستای ولیان در اطراف شهر تهران، روستای تاریخی ولیان با طبیعتی زیبا و ییلاقی‌ قرار گرفته که قدمتی 3000 ساله دارد. چشمه‌ساران، درختان توت، آب‌وهوای مطبوع و فضای سرسبز این ناحیه از ویژگی‌هایی‌ست که آن‌ را میان مردم و گردشگران محبوب کرده است. این منطقه ییلاقی شگفت‌انگیز، در میان کوه‌های استوار، فضایی را برایتان رقم می‌زند تا با ساعاتی گشت‌وگذار در آن روحتان تازه شود و حال‌وهوای متفاوتی را تجربه کنید. در اینجا می‌توانید طعم یک زندگی روستایی را بچشید؛ در کوچه پس کوچه‌ها قدم بزنید، غذاها و سوغات محلی را امتحان کنید و تنها به صدای رودخانه‌های جاری و آواز پرندگان گوش فرا دهید.
🌿قلعه گلی محمد‌آباد در کنار این کاروانسرای سنگی، توجه شما را به اثر تاریخی دیگر روستای محمد‌آباد شهر قم، یعنی قلعه گلی هم جلب می‌کنیم. این دو مورد که از آثار ملی و مهم تاریخی ایران به حساب می‌آیند نیز از دیگر جاذبه های گردشگری قم هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دورنمایی زیبا از دهکده ی الیت ‌‌ 📌روستای توریستی الیت از توابع بخش مرزن آباد چالوس به شمار می آید. الیت دارای ارتفاع حدود 2000 متر از سطح دریا می باشد. و حدود 42 کیلومتر از مرکز بخش و حدود 67 کیلومتر از مرکز شهرستان فاصله دارد.
🌿قلعه والی یکی از مهم‌ترین بناهای تاریخی و جاذبه‌های گردشگری ایلام را می‌توان قلعه والی دانست که در سال ۱۳۲۶ هجری قمری ساخته شد. این قلعه به دستور «غلامرضا خان والی» و در محله‌ای به نام «حسین آباد فیلی» که به آن «ده بالا» گفته می‌شود، بنا نهاده شد.مساحت این قلعه در حدود ۴۶۸۷ مترمربع و زیربنای ساختمان آن تقریبا ۱۴۶۴ مترمربع است. مصالح به کار رفته در ساخت این قلعه تاریخی شامل سنگ، آجر، کاشی، گچ و چوب بوده و از دوام بالایی برخوردار است. قلعه والی در سال ۱۳۶۷ الی ۱۳۶۹ مورد مرمت و بازسازی قرار گرفت و در سال ۱۳۸۵ موزه مردم شناسی ایلام در آن احداث شد. والی
آش ترخینه😋 🔸از معروف‌ترین و محبوب‌ترین آش‌های این استان آش ترخینه است و از این آش در ایام ماه رمضان که به‌عنوان غذای کامل محسوب می‌شود می‌توان خورد و لذت برد. شاید آش با این اسم را در استان‌های دیگر نیز شنیده باشید درحالی‌که این نوع آش ثبت ملی بروجرد است و مواد اولیه و طعم آن سوای از آش استان‌های دیگر است. برای تزیین روی آش مانند سایر آش‌ها از نعناع داغ و پیاز استفاده می‌شود. مواد به‌کاررفته در این آش بیاز، اسفناج، تره، گشنیز، جعفری ساطوری، شوید، عدس، نعناع، نمک و فلفل و زردچوبه است.
مواد لازم برای تهیه آش ترخینه لوبیا چیتی 200 گرم نخود 200 گرم عدس 200 گرم ترخینه دوغ 3 عدد سبزی آش 500 گرم نمک، فلفل و زردچوبه 1 قاشق غذاخوری نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ به مقدار دلخواه   طرز تهیه آش ترخینه ابتدا به مدت یک الی دو ساعت ترخینه‌ها را در آب خیس کنید تا از هم باز شوند. حبوبات را از شب قبل بخیسانید و روز بعد با همراه آب روی اجاق گاز بپزید. مقدار آبی که برای پختن حبوبات لازم است باید به حدی باشد که روی حبوبات را بپوشاند. بعد از اطمینان از پخت حبوبات، سبزی و ترخینه را اضافه کنید. داخل تابه ای جدا پیاز را پوست بگیرید و سپس خلالی برش بزنید یا خرد کنید و در روغن سرخ کنید. زمانی که پیاز داغ طلایی شد ادویه را اضافه کنید. اجازه دهید آش با حرارت ملایم جا بیوفتد و ترخینه ها پخته و از هم باز شوند. بعد از جا افتادن آش آن را داخل ظرف مورد نظر بکشید و با نعناع داغ، سیر داغ و پیاز داغ تزیین و مورد استفاده قرار دهید. چند نکته برای سرو آش ترخینه  می‌توانید فقط برای تزیین از کشک استفاده کنید. اما در مجموع آش ترخینه یک غذای خوشمزه با کشک است که بهتر است با کشک امتحان کنید. بهتر است در پخت آش ترخینه دقت لازم را داشته باشید و مرتب آن را هم بزنید تا ته نگیرد و مزه سوختگی یا ته گرفتگی به خود نگیرد. آش ترخینه ترش مزه هست و برای متعادل کردن ترشی از خرما یا چغندر قند استفاده کنید. در صورت دوست نداشتن می‌توانید دو قاشق شکر اضافه کنید. زمان پخت این آش خوشمزه ۳ الی ۴ ساعت است باید کمی رقیق باشد زیرا بعد از خنک شدن لعاب گندم غلیظ و سفت خواهد شد