فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌اینجا ترکیه ، هجوم به پمپ بنزین ها ...
♨️پس از اعلام افزایش بهای بنزین، مردم ترکیه با تشکیل صفهای طولانی برای پر کردن باک خودرویشان به جایگاههای عرضه سوخت هجوم آوردند.
@iran_onlin_ir
⛔بر اثر کرونا مرد
❌برای آمریکاییها «میدان» و «دیپلماسی» هر ۲ یک مفهوم دارند؛ نمونهاش کالین پاول که وزیرخارجه شد، نمونهاش پمپئو که از سیا آمد وزارت خارجه یا ویلیام برنز که از وزارت خارجه رفت سیا....
♨️#کالین_پاول که نقش مهمی در دروغ منحر به حمله به عراق داشت؛ امروز (در سن ۸۴ سالگی و بر اثر ابتلاء به کرونا) مُرد!/احسان تقدسی
@iran_onlin_ir
⭕️ رایزنیهای جدی ایران در روسیه برای خرید تسلیحات/ پای بالگرد و جنگندههای جدید به ایران باز میشود؟
♨️ روز گذشته سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در نشستی با مسئولان نهادهای ایرانی در مسکو به موضوع خریدهای نظامی ایران از روسیه پرداخت و گفت که قرارداد خرید تجهیزاتی نظیر هواپیماهای جنگنده، جت آموزشی و بالگردهای رزمی از روسیه منعقد شده و قرار است در این سفر درباره اجرایی شدن آن مذاکره شود.
🔻 روابط ایران با روسها پس از پیروزی انقلاب اسلامی بویژه در حوزه نظامی وارد مرحله جدیدی شد و بعد از دفاع مقدس و در سالهای انتهایی دهه ۶۰ و ابتدای دهه ۷۰ ایران یک قرار داد نظامی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار با روسیه منعقد کرد که در نتیجه آن تسلیحاتی نظیر جنگندههای میگ ۲۹، سوخو ۲۴ تانکهای تی ۷۲ وزیردریاییهای کلاس کیلو خریداری شد.
🔹جنگندههای میگ ۲۹ در خدمت نیروی هوایی ارتش
🔴 این همکاری در حوزه نظامی بعدها نیز ادامه یافت که به خرید تعدادی تجهیزات نظامی -از تسلیحات انفرادی گرفته تا برخی سامانه های پدافندی و راداری و حتی کامیون های نظامی کاماز- توسط ایران انجامید.
🔸کامیونهای کاماز تحویل شده به نیروی زمینی سپاه
💢 در این میان، پر بحث ترین قرارداد نظامی ایران و روسیه در سال های گذشته، پرونده خرید سامانه پدافندی اس ۳۰۰ بود که علی رغم پرداخت پول خرید، با امتناع روسیه مواجه و نهایتا با شکایت ایران، چند سال بعد در سال ۱۳۹۶ به ایران تحویل شد.
🔹سامانه پدافندی اس ۳۰۰ در اختیار نیروی پدافند هوایی ارتش
♨️ خرید جنگنده های جدید از روسیه نیز از چند سال قبل به یکی از پر بحثترین گمانهزنیهای فضای رسانهای کشور در حوزه نظامی تبدیل شد.
🔻ناوگان هوایی ارتش ایران در سال های پیش از پیروزی انقلاب اسلامی تماما از تجهیزات غربی بخصوص آمریکایی بهره میبرد و با پیروزی انقلاب و قطع روابط ایران و آمریکا، کم کم کشورمان برای رفع نیازهای خود در حوزه هوایی به سمت خرید از شرق نیز متمایل شد.
‼️ در این میان، خرید جنگنده های جدید بخصوص جنگنده سوخو ۳۰ از روسیه یکی از محتملترین خریدهای سال های اخیر بود که در تحلیلهای نظامی به آن پرداخته شد.
⭕️ خبر احتمال خرید این جنگنده توسط ایران را اولین بار سورنا ستاری معاون علمی رئیس جمهور به شکل علنی در جریان بازدید از نمایشگاه ماکس روسیه در سال ۱۳۹۴ اعلام کرد.
🔻یک سال بعد، سردار دهقان وزیر دفاع وقت نیز گفت که در جریان سفر به مسکو، درباره خرید جنگنده سوخو ۳۰ اس ام و تانک تی ۹۰ نیز مذاکره خواهد شد.
🔴 در همین سال علی اکبر ولایتی مشاور بین الملل رهبر انقلاب هم در گزارش سفر خود به مسکو گفته بود که روسیه حاضر است به ما جنگنده سوخو ۳۰ بفروشد.
💢 علاوه بر اینها، در سال ۹۶ نیز امیر پوردستان جانشین وقت فرمانده کل ارتش درباره خرید جنگنده سوخو ۳۰ اظهار داشت: با طرف روسی صحبت و موافقت شد اما قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل مانع شد که این کار انجام شود. اما رایزنیها با طرف روسی برای کسب موافقت جهت خرید جنگنده سوخو ۳۰ را در سالهای آتی ادامه میدهیم.
🔻اگرچه مقامات رسمی در صحبتهای خود به موضوع خرید جنگنده سوخو ۳۰ اشاره میکردند ولی در فضای رسانهای و غیررسمی سخن از برخی نمونههای دیگر نظیر سوخو ۳۵ نیز به میان میآید که فعلا همه آنها در حد گمانهزنی هستند.
‼️ آنطور که سردار باقری گفته، خریدهای ایران منحصر به جنگنده نبوده و خرید انواع بالگردها و هواپیماهای جت آموزشی نیز در دستور کار قرار دارد. اگرچه تاکنون مشحصا به نوع خریدها اشاره نشده، ولی ایران پیش از این نیز تعدادی بالگرد میل ۱۷ را از روسیه خریداری کرده و حالا در فضای مجازی برخی کاربران به احتمال خرید بالگرد میل ۲۸ و یا جت آموزشی یاک نیز اشاره کرده اند.
🔻تحریمهای تسلیحاتی ایران روز یکشینه ۲۷ مهر ۱۳۹۹ (۱۸ اکتبر ۲۰۲۰) بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل و به عنوان یکی از بندهای معاهده برجام لغو شد و حالا احتمال دسترسی کشورمان به تجهیزات جدید بیشتر شده است.
🔹بالگرد Mi-۱۷ در اختیار سپاه پاسداران
⭕️ امیر روحانی مدیر عامل شرکت پشتیبانی و نوسازی بالگردهای ایران نیز گفته بود که قرار است ایران به قطب منطقه ای تعمیر بالگردهای شرقی تبدیل شود.
💢 کارشناسان حوزه نظامی معتقدند خرید تجهیزات رزم هوایی آنهم در فضایی که اکثر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در حال تجهیز ناوگان هوایی خود هستند، میتواند تا حدودی موازنه قدرت هوایی را به نفع ایران تغییر دهد.
🔻با این تفاسیر باید منتظر رزوهای آینده بود و دید که آیا ایران علاوه بر جنگنده و بالگرد قصد خرید تجهیزات دیگری نیز از روسیه دارد یا خیر؟
@iran_onlin_ir
⭕️ عاقبت دلار جهانگیری؛ کارت اعتباری جایگزین ارز ۴۲۰۰ میشود؟
♨️ برنامه مجلس حذف ارز ترجیحی است؛ ارزی که سربند بحران سال ۹۶ با نرخ ۴۲۰۰ تومان قرار بود پشتیبان سفرههای مردم باشد. پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی اما معتقد است حتی با هزینهکرد میلیاردها دلار عملاً دلار جهانگیری نتوانست مانع افزایش قیمت کالاهای اساسی شود. پیشنهاد جایگزینی که حالا روی میز نمایندهها است، اختصاص «کارت اعتباری» است.
🔹سیاهچالهای به نام ارز ۴۲۰۰؛ دلار جهانگیری چگونه متولد شد؟
🔴 همین تازگیها ولیالله سیف رئیس کل سابق بانک مرکزی به ۱۰ سال حبس محکوم شد. وی متهم بود که در زمان مسؤلیتش میلیونها دلار ارز ترجیحی را بدون مراعات تشریفات امنیتی به فردی مسألهدار پرداخت کرده است. احمد عراقچی معاون وی نیز به هشت سال حبس قطعی به اتهام اخلال در بازار ارز و سؤمدیریت محکوم شد. این پرونده اما تنها یکی از صفحات روایت غمبار ارز ۴۲۰۰ است. اما دلار جهانگیری اصلاً از کجا پیدا شد؟
💢 ولیالله سیف رئیس کل بانک مرکزی در دولت نخست روحانی در گفتوگویی با خبرگزاری فارس مفصلاً از پشتصحنههای ماجرا پرده برداشت. اینکه چطور «همینطوری» آقای رئیسجمهور در جلسهای که اوایل فروردین ۹۷ انجام شد، قیمت ۳۸۰۰ تومان را برای دلار دولتی مشخص کرد. درحالی که همان زمان در بازار آزاد نرخ ارز حدود ۵۰۰۰ تومان بود! البته بعد از کلی چانهزنی! درنهایت ۴۲۰۰ تومان تصویب شد.
♨️ سرکنجبین دولت روحانی اما صفرا فزود! بررسی نمودار بلندمدت نرخ ارز نشان میدهد، اعلام ارز ۴۲۰۰ کمترین مساعدتی به کنترل بازار آزاد نکرد. قیمت دلار همینطور افزایش یافت و تا نزدیکیهای ۳۰هزار تومان نیز رسید. در مقابل کالاهای اساسی هم که قرار بود از ارز ترجیحی برای حفظ قدرت خرید مردم استفاده کنند، حسابی افزایش یافت. پروندههای متعدد دستگاه قضایی و محاکم متعددی که برگزار شد، نشان داد دلارهای ترجیحی عملاً به جیب سؤاستفادهکنندگان رفت.
🔸اهالی بهارستان درباره ارز ۴۲۰۰ چه میگویند؟
💢 مهدی سعادتی عضو کمیسیون امنیت ملی معتقد است دلار جهانگیری نه تنها هیچگاه مانع از آب رفتن سفرههای مردم نشد، بلکه عملاً به بازیچه مفسدان اقتصادی مبدل گشت. وی در اینباره به خبرنگار ما گفت: «مشکل اصلی ارز ۴۲۰۰ تومانی این بود که نمیتوان در بازار چند نرخ ارز را ایجاد کرد و بعد انتظار حفظ قدرت خرید مردم را داشت.طبق آمارهای موجود بین ۱۷ الی ۱۸ میلیارد دلار ارز و همچنین ۶۰ تا ۸۰ تن طلا حیف و میل شد. متاسفانه منابع کشور با اتخاذ این سیاست غلط ارزی به تاراج رفته است. اراده رئیس جمهور هم بر تغییر و تحول در اقتصاد کشور است».
‼️معینالدین سعیدی نماینده مردم چابهار نیز معتقد است هم مجلس هم دولت برای حذف ارز ۴۲۰۰ توافق دارند. وی در اینباره به خبرنگار ما میگوید: «سیاست ارز ترجیحی موجب بیعدالتی در کشور شده است و شکاف در جامعه را افزایش میدهد. اما موضوع مهمتر این است که نحوه اقدام و مسیر انتخابی باید به گونهای باشد که این جراحی موجب آسیب دیدن اقشار ضعیف جامعه نشود. مثلاً با پرداخت مستقیم از اقشار کمدرآمد جامعه دفاع کرد.»
🔻مردم چشمانتظارند؛ حالا پرونده حذف ارز ۴۲۰۰ روی میز نمایندگان مجلس است. آیا اهالی بهارستان با حذف دلار جهانگیری و اختصاص مابهالتفاوت آن بهصورت اعتبار به اقشار آسیبپذیر موافقت خواهند کرد؟
@iran_onlin_ir
⭕️ جزئیات برنامه دولت سیزدهم برای ساخت چهار میلیون مسکن
♨️ ابراهیم رئیسی از همان روزهای قبل از انتخاب شدن به عنوان رئیس جمهور دولت سیزدهم و در ایام پیش از انتخابات، معضل تامین مسکن را به عنوان یکی از چالش های جدی اقتصاد کشور شناسایی کرده بود و بر اجرای برنامه هایی برای حل این مساله تاکید داشت.
🔻با اعتماد مردم به برنامه های رئیسی و استقرار دولت سیزدهم، رئیس جمهور وعده بزرگ ساخت چهار میلیون مسکن در طول دوره چهارساله مسئولیت این دولت را مطرح کرد و برای تحقق این وعده، رستم قاسمی را به عنوان گزینه خود برای راهبری وزارت راه و شهرسازی انتخاب کرد که سابقه قابل توجهی در پروژه های عمرانی کشور داشت و در دوران حضورش در قرارگاه خاتم الانبیا پروژه هایی در مقیاس بزرگ را اجرایی کرده بود و از سوی دیگر، سابقه اش در دوران هدایت وزارت نفت، اورا برای هدایت پروژه های کلان مجهز کرده بود.
🔴 قاسمی از همان روزهای نخست جلب رای اعتماد نمایندگان مردم، تحقق وعده ساخت چهار میلیون مسکن را در اولویتهای خود قرار داد. ماموریتی که قرار بود بار بزرگی از بخش عرضه مسکن در معادلات پیچیده بازار پرتلاطم مسکن بردارد. برنامه دشواری که جزییات تحقق آن از همان روزها توسط کارشناسان مختلف و افکار عمومی مورد پیگیری قرار داشت و این سئوال مطرح بود که باتوجه به زمان بر بودن پروژه های ساخت مسکن نحوه اجرای این پروژه به چه صورت است و آیا قرار است سالی یک میلیون واحد ساخته و به مردم تحویل شود یا در مجموع چهار سال، چهار میلیون واحد ساخته خواهد شد؟
💢 وزیر راه و شهرسازی، روز گذشته و در حاشیه مراسم معارفه مدیرعامل جدید راه آهن تلاش کرد جزییات جدیدی از برنامه این وزارتخانه برای اجرای این برنامه را با رسانه ها در میان بگذارد. قاسمی توضیح داد که معنی اجرای این طرح به این صورت نیست قرار باشد سالی یک میلیون مسکن ساخته شود و روند کار به این شکل نیست که سال اول یک میلیون واحد ساخته شود، سال دوم یک میلیون واحد و به همین صورت این روند ادامه پیدا کند.
🔻بلکه دولت برای رسیدن به هدف تعیین شده، باید در شروع کار ساخت بیش از یک میلیون مسکن را هدفگذاری کرده و در سال اول ساخت دو میلیون واحد مسکن کلید میخورد. این اظهارات وزیر که قرار نیست سالی یک میلیون واحد مسکن ساخته شود از سوی برخی رسانه های سهوا یا عمدا این گونه پوشش داده شد که دولت به نوعی زیر قولش زده است و قرار نیست چهار میلیون مسکن ساخته شود، آن هم در شرایطی که اظهارات وزیر راه و شهرسازی در توضیح جزییات اجرای این پروژه بود و تاکید شده بود که چون ساخت مسکن فرایندی زمان بر است، امکان پذیر نیست که سالی یک میلیون واحد ساخته و تحویل شود و باید در سال های نخست، کلنگ ساخت واحدهای بیشتری زمین بخورد.
‼️متن کامل اظهارات رستم قاسمی در این مراسم به این شرح بود که "هم به دلیل قانون جهش تولید و هم به خواست دولت، بناست که در چهار سال، چهار میلیون مسکن ساخته شود، خوشبختانه قانون بسیار خوبی در مجلس به عنوان قانون جهش تولید ظرف حدود یک ماه گذشته ابلاغ شده و این قانون میتواند کمک بسیار بزرگی را به خانه دار شدن مردم انجام دهد.
⭕️ اولا باید توضیح دهم که این برنامه به معنی این نیست که در سال اول یک میلیون واحد مسکن ساخته شود، سال دوم یک میلیون مسکن ساخته شود (و به همین ترتیب)... شما این را میدانید که ساخت مسکن در کشور معمولا یک سال تا بیش از یک سال ونیم طول می کشد، ما برای این که به (هدف) چهار میلیون مسکن در چهارسال برسیم، باید شروع کارمان با بیش از یک میلیون واحد مسکن باشد که در جلسه ای حدود ۱۰ روز پیش در شورای عالی مسکن با حضور آقای رئیس جمهور، این را اعلام کردیم که (ساخت) حدود دو میلیون مسکن را در فاز اول شروع خواهیم کرد که مقدماتش هم فراهم شده و تفاهم نامه های مربوط به آن نیز با بسیاری از دستگاه ها امضا شده و ان شالله عملیات اجرایی اش را پشت سر خواهیم گذاشت. "
💢 نگاه دقیق به این مواضع وزیر راه و شهرسازی مشخص میکند که منظور وزیر شهرسازی از اینکه روند اجرای طرح جهش مسکن به صورت ساخت سالانه یک میلیون واحد نخواهد بود، عقب نشینی از برنامه ساخت چهار میلیون واحد در سال نبوده، بلکه بیان جزییات جدید از تصمیم های اخذ شده برای رسیدن به این هدف بوده است. هدفی که در صورت تحقق میتواند تحولی مهم در بازار پرفراز و نشیب مسکن در کشور ایجاد کند و رویای خانه دار شدن چهار میلیون خانواده را رنگ تحقق ببخشد.
@iran_onlin_ir
⭕️ سوخو ۳۰ در راه ایران
♨️ رضا سراج، کارشناس مسائل سیاسی در کانال تلگرامی خود نوشت: هواپیمای سوخو ۳۰ SM جنگنده ای چند منظوره است که برای عملیات در تمام شرایط آب و هوایی طراحی شده و برای ماموریتهای هوا به هوا و هوا به سطح بسیار مناسب است.این هواپیما از ویژگی و توانایی خلبان اتوماتیک در تمام مراحل پرواز از جمله پرواز کم ارتفاع یا کروز برخوردار است.
🔻برد عملیاتی این جنگنده ۱۵۰۰ کیلومتر است و با مخزن اضافی سوخت برد عملیاتی آن ۳۰۰۰ کیلومتر می گردد. همچنین با استفاده از سیستم سوخت گیری هوایی، میتوان آن را تا ۵۲۰۰ کیلومتر (۳۲۰۰ مایل) افزایش داد. این هواپیما با ذخیره سوخت میتواند نزدیک به ۴/۵ ساعت پرواز کند. و در حالت پرواز کروز برد، مداومت پروازی این جنگنده به حدود ۱۰ ساعت افزایش پیدا میکند.
🔴 این جنگنده همچنین میتواند نبردهای ضدالکترونیکی را نیز انجام دهد. جنگنده سوخو ۳۰ SM قادر به حمل تسلیحات پیشرفته تا حداکثر وزن ۸ تن است. تسلیحات این جنگنده شامل تیربار،انواع بمب، موشک های هوا به هوا و نیز موشک های فراصوتی ضد ناو است. موشک های فراصوتی که میتوان بر روی این جنگنده نصب کرد، اونیکس نام دارد که دارای برد ۱۲۰ تا ۳۰۰ کیلومتر است.
💢 نخستین نمونههای ساخته شده از جنگندههای سوخو ۳۰ SM در سال ۲۰۱۲ در اختیار وزارت دفاع روسیه قرار گرفت. این جنگنده با جنگنده های F۱۵ و F۱۶ و F۱۸ آمریکایی برابری می کند و تمامی نیازهای عملیاتی کشور پهناور ایران را تامین می نماید. با در اختیار گرفتن این جنگنده، ایران از برتری بسیار محسوسی درنبرد هوایی برخوردار می گردد.
@iran_onlin_ir
⭕️ راهبرد غرب در نارضایتی مردم از نظام به بن بست خورد/ شواهدی دال بر نارضایتی گسترده وجود ندارد /بخش اول
♨️ کشورهای غربی برای جداسازی مردم از نظام اسلامی تمام توان خود را به کار گرفتند. سیاست جداسازی راهبردی بوده است که به صورت همه جانبه و در دو طول سه دهه بصورت شبانه روزی، برنامه ریزی و پیگیری شده است. حال بعد از گذشت 42 سال از رویش الهی انقلاب اسلامی رابطه حکومت با مردم در بالاترین حد ممکن از صمیمیت و همراهی قرار گرفته است.
🔻در عین حال میزان اعتماد مردم به غرب بشدت افت کرده است بنحوی که اگر برجام در سال 2016 از مقبولیت بالایی برخوردار بوده که امروز این آمار بشدت پایین آمده است. نتایج نظرسنجی مشترک دانشگاه مریلند و مرکز افکارسنجی «ایران پُل» نشان می دهد مردم ایران از ایالات متحده رویگردان شده و به سیاست جدید جمهوری اسلامی در نگاه به شرق دید مثبت دارند.
🔴 نتیجه این نظر سنجی می گوید کمتر از نیمی از 1001 سوالشونده «به شدت» یا «تا حدودی» برجام را تایید میکنند، در حالی که این رقم در سال 2016 نزدیک به 75 درصد بود.25 درصد نیز گفتند که «به شدت مخالف» این توافق هستند.
تقریبا دوسوم معتقدند حتی اگر واشنگتن به توافقی که ترامپ در سال 2017 از آن خارج شد، بازگردد «تا حدی بعید» یا «بسیار بعید» است که به تعهداتش در این توافق عمل کند. تنها یک سوم بر این باورند که واشنگتن «تا حدی محتمل» یا «بسیار محتمل» است که به برجام عمل کند.
💢 همچنین 52 درصد معتقدند که ایران باید قاطعانه روی خواستههایش پافشاری کند و از طریق اروپاییها واشنگتن را به پذیرش آنها مجاب کند. در مقابل 27 درصد از شرکتکنندگان میگویند که ایران و آمریکا باید هر دو برای بازگشت به برجام نرمش نشان دهند. این در حالی است که 16 درصد میگویند که تهران حتی نباید برای احیای توافق تلاش کند.
‼️این آمار نشان می دهد که جمهوری اسلامی ایران نباید رفتار دو سه سال پیش خود را تکرار کند و بر مبنای اعتماد به غرب بخصوص آمریکا برجام را بصورت یک طرفه ادامه دهد. بدیهی است که رویکرد دولت سیزدهم باید براساس بند 26 و 36 برجام باشد. جمهوری اسلامی نباید وارد زمین بازی غرب در گروگان گیری اقتصاد خود قرار گیرد. آمریکا باید همه تحریم ها علیه کشورمان را لغو کند و بعد اعتماد سازی مذاکرات دوباره از سر گیرد.
🔻بخش دیگر این نظرسنجی درباره دیدگاه مردم ایران نسبت به آمریکاست که 85 درصد معتقدند که تصور آنها نسبت به ایالات متحده «تاحدی نامطلوب» (9.4 درصد) یا «بسیار نامطلوب» (75.9 درصد) بوده است. علاوه بر این شمار زیادی هرگونه امیدواری نسبت به کاهش سیاست خصمانه بایدن در قبال ایران را از دست داده اند.
🔴 در پاسخ به اینکه سیاست های بایدن در قبال ایران را در مقیاس صفر (کاملا خصمانه) تا 10 (کاملا دوستانه) چگونه ارزیابی میکنند، 67 درصد در محدوده صفر تا چهار نمره دادند. در واقع از هر سه نفر، یک نفر سیاستهای بایدن را کاملا خصمانه دانستند.
♨️ ایالات متحده از طریق تحریف و سیاه نمایی علیه جمهوری اسلامی همواره بدنبال فاصله گذاری مردم از حکومت بوده است. تخریب نهادهای عملگرای کشورمان ومعرفی خود بعنوان ناجی حل مشکلات اقتصادی از شگردهای رسانه ای آمریکا برای بالا بردن محبوبیت خود در بین مردم می باشد. البته این سیاست نیز با شکست مواجه شده است و حتی مردم به پیشنهاد نگاه به شرق را سر دادند تا تاثیرگذاری تحریم های اعمال شده آمریکا به حداقل ممکن برسد.
@iran_onlin_ir
⭕️ راهبرد غرب در نارضایتی مردم از نظام به بن بست خورد/ شواهدی دال بر نارضایتی گسترده وجود ندارد /بخش دوم
♨️ در ادامه 76 درصد بر این باورند که آمریکا از انفجارهای اخیر در تاسیسات نطنز آگاهی داشته است. 85 نیز می گویند واشنگتن از ترور دانشمندان هسته ای ایران توسط اسرائیل، اطلاع داشته و 83 درصد معتقدند که آمریکا حتی از حمله داعش در عراق مطلع بوده است.
🔻سیاست سه گانه آمریکا علیه کشورمان مبنی بر تهدید، تطمیع و راه اندازی جنگ نیابتی از هیچ کس پوشیده نیست. طبق اعلام خود صهیونیست ها، اسرائیل با همراهی و هماهنگی با آمریکا حتی بعد از برجام که ایران نهایت رفتارهای اعتماد زا را انجام داده است، مکانهای هسته ای تخریب کرده است.
🔴 این نظرسنجی همچنین نشان می دهد تقریباً هیچگونه شواهدی دال بر نارضایتی گسترده از نظام وجود ندارد که نشان دهد جمهوری اسلامی آنطور که برخی مفسران آمریکایی مدعی هستند، نزدیک یا در آستانه فروپاشی باشد. در عین حال 74 درصد سوالشوندگان شرایط اقتصادی را «تاحدی بد» (19 درصد) یا «بسیار بد» (54 درصد) توصیف کردند؛ در عین حال نیمی از شرکت کنندگان در نظرسنجی عوامل خارجی به ویژه تحریم های آمریکا (27 درصد) یا بیماری کرونا (22 درصد) را عامل اصلی شرایط اقتصادی موجود دانسته اند.
💢 خوش بینی آمریکا به نتیجه فعالیت های خود در قبال کسشورمان که بر اساس جداسازی مردم از نظام بوده است، با شکست مواجه شده است. اینکه قدرت حکومت در نظام اسلامی از طریق مردم بوجود میاید، باعث شده بود که آمریکایی ها بدنبال نارضایتی مردم از حکومت باشند که انتخابات اخیر و نوع انتخاب مردم، باعث ناامیدی آمریکا و نخبگان سیاسی این کشور شده است.
🔻البته ناگفته نماند که این امر در خود ایالات متحده اتفاق افتاده است و هم اکنون جامعه آمریکایی بشدت از اوضاع حاکمیتی این کشور ناراضی می باشند. اتفاقی که ممکن است باعث فروپاشی ایالات متحده باشد.
🔴 بدیهی است که تمام رفتارهای آمریکا از جمله تحریم، ترور نخبگان کشور، تلاش برای انزوای ایران و ... همگی بر پایه فشار بر مردم صورت می گیرد. لذا ایالات متحده بعنوان دشمن درجه یک مردم ایران تلقی می باشد و مردم نیز رفتار منافق گونه غرب را بخوبی شناخته است. تحریم دارو در زمان همه گیری بیماری کرونا تنها نمونه کوچکی از دشمنی آمریکا با مردم است.
‼️در ادامه 54 درصد گفتند انتظار دارند سه سال آینده شرایط زندگی بهتری برای ایرانیان فراهم شود. علاوه بر این اکثریت قابل توجهی (70 تا 80 درصد) «تاحدی» یا «بسیار زیاد» به نهادهای اصلی حکومت، قوه قضاییه، رئیس جمهور و مجلس اعتماد دارند. اعتماد به پلیس و ارتش 83 درصد ارزیابی شده است.
🔻امید مردم به آینده علی رغم همه مشکلات اقتصادی، تیری بر سیاست فشار حداکثری ایالات متحده بود که باعث سردرگمی شدید آمریکایی ها شده است. مقاومت مردم در برابر توطئه عوامل داخلی و بیرونی غرب باعث شده است که کاخ سفید در سیاست های دشمنی با ایران، به فکر بازنگری بیافتد. به نحوی که طبق اعتراف بالاتریم مقام آمریکایی، تحریم اثر خود را هم اکنون از دست داده است. عبور ایران از پیک تحریم ها و اجماع در داخل کشور برای حل مشکلات اقتصادی از طریق اتکا به داخل و فعال سازی سیاست نگاه به شرق که با عضویت در سازمان شانگهای نمود و تجلی یافت، امید مردم به آینده در دوچندان و غرب را با چالش روبرو کرده است.
@iran_onlin_ir
⭕️ کشیش سوری: اگر مقاومت حزب الله در سوریه نبود، اسرائیل لبنان را اشغال کرده بود
♨️ کشیش کلیسای القاع لبنان و کشیش کلیسای کاتولیکهای دمشق ضمن اعلام حمایت از سخنرانی شب گذشته دبیر کل حزب الله بر روابط قوی جامعه مسیحیت با شیعیان تاکید کردند.
🔻کشیشهای کلیساهای دمشق و القاع لبنان بر حمایت از سخنرانی شب گذشته سید حسن نصرالله و هشدار او درباره توطئه برای ایجاد تفرقه میان شیعیان و مسیحیان تاکید کردند.
🔴 «الیان نصرالله» کشیش کلیسای القاع در گفتوگو با المیادین ضمن تمجید از مقاومت لبنان گفت: پروژهای برای ایجاد خلافتی تروریستی در لبنان و سوریه طراحی شده بود و بزرگترین قدرتی که به مقابله با پروژه تکفیری رفت، مقاومت تحت رهبری سید حسن نصرالله بود.
💢 او تاکید کرد: اگر پروژه تروریستها پیروز شده بود، آنها مرزها را هم در نوردیده و به اروپا رسیده بودند.
🔻این کشیش روابط جامعه مسیحیان با حزب الله را قدیمی و تاریخی خواند و گفت: هیچ نگرانی نسبت به یکدیگر نداریم؛ بلکه همه چیز بر پایه اعتماد، دوستی و احترام است.
‼️ «مکاریوس قلومه» کشیش کلیسای مسیحیان کاتولیک در دمشق نیز در گفتوگو با شبکه المیادین تاکید کرد: جنگ، آتش و گلوله ارمغانی جز مرگ ندارد و ما خواهان دوستی و پذیرش دیگران هستیم.
♨️ کشیش سوری گفت: اگر مقاومت و حمایت آن از ارتش سوریه نبود، اسرائیل امروز همه لبنان را اشغال کرده بود.
🔴 او افزود: اگر خونها و بازوهای حمایتی حزب الله و ارتش سوریه و نیروهای همپیمان ما نبود، امروز معلولا (شهر مسیحی نشین سوریه در ۵۰ کیلومتری دمشق) هم دیگر وجود نداشت.
🔻قلومه گفت: دفاع مقاومت از منطقه القاع در لبنان مشابه کمکی بود که مقاومت به معلولا در سوریه کرد.
🔴 سید حسن نصرالله در سخنرانی شب گذشته خود با تأکید بر اینکه برنامه حزب القوات اللبنانیه به رهبری سمیر جعجع، ایجاد جنگ داخلی در لبنان است، تأکید کرد، القوات با داعش و النصره در سوریه متحد شد و این حزب بزرگترین تهدید علیه مسیحیان لبنان است.
@iran_onlin_ir
⭕️ مدافعان واقعی وحدت
♨️ شهدای مدافع حرم اهل سنت وحدت رو به بهترین شکل معنا کردن.
کسانی که وقتی حرف اسلام و دین به میدان میاد بدون لحظه ایی درنگ لبیک به امام جامعه گفتند./ماسو
@iran_onlin_ir
⭕️ ناکارآمدی فرماندهان آمریکایی؛ عامل آتشسوزی ۵ روزه در کشتی «بونهام ریچارد»
♨️ نیروی دریایی آمریکا در گزارشی ناکارآمدی فرماندهان، خدمه و برخی از افراد دیگر را عامل آتشسوزی در کشتی «یواساس بونهام ریچارد» در جولای سال ۲۰۲۰ عنوان کرده است.
🔻خبرگزاری آسوشیتدپرس میگوید نیروی دریایی آمریکا در این گزارش ۴۰۰ صفحهای به این نتیجه رسیده که این آتشسوزی قابل پیشگیری بوده است.
🔴 با آنکه نیروی دریایی آمریکا یک ملوان را به راهاندازی این آتش متهم کرده، در گزارش جدید اسامی بیش از ۳۶ افسر و ملوان که اشتباهاتشان به از بین رفتن این کشتی منجر شده ذکر شده است.
💢 در گزارش مذکور به نقائص گسترده در بخش آموزش، امور هماهنگی، آمادگی برای مقابله با آتشسوزی و در کل، نقائص فرماندهی اشاره شده است.
🔻در بخشی از این گزارش آمده است: «با آنکه این آتشسوزی به صورت عمدی ایجاد شد، کشتی مذکور به دلیل ناتوانی در مهار آتش از دست رفت».
‼️این گزارش همچنین تصریح کرده «اشتباهات مکرر» از سوی «خدمهای که فاقد آمادگیهای لازم بودهاند» موجب شده واکنشها به آتشسوزی غیرموثر باشند.
⭕️ گزارش مذکور همچنین از فرماندهان این کشتی آبی-خاکی انتقاد کرده و نوشته از سیستم مقابله با آتش به دلیل انجام تعمیرات لازم استفاده نشده و خدمه، نحوه استفاده از آن را نمیدانستهاند.
🔹تیرماه سال جاری رسانههای آمریکا از وقوع یک آتشسوزی در عرشه « بونهام ریچارد» خبر دادند. این ناو در آن زمان در«پایگاه نیروی هوایی سندیهگو» در ایالت کالیفرنیا پهلو گرفته بود و در لحظه حادثه ۱۶۰ سرنشین داشت.
🔸پایگاه سن دیگو، دومین پایگاه بزرگ کشتیهای نظامی نیروی دریایی آمریکاست که در شهر سن دیگو در ایالت کالیفرنیا قرار دارد.
🔹این پایگاه همچنین پایگاه اصلی ناوگان اقیانوس آرام نیروی دریایی آمریکاست که در آن بیش از ۵۰ کشتی نظامی وجود دارد.
🔸این پایگاه دارای ۱۳ اسکله از مساحتی حدود ۴ کیلومتر مربع خاکی و حدود یک و نیم کیلومتر آبی تشکیل شده است. پایگاه شهر ساحلی سن دیگو که از سال ۱۹۲۲ تاکنون فعال است، بیش از ۲۴ هزار نیروی نظامی و ۱۰ هزار غیرنظامی جمعیت دارد.
🔻مقامهای آمریکایی در آن زمان تأکید کردند هنوز مشخص نیست که این کشتی جنگی ۲۵۵ متری قابل تعمیر باشد. از سوی دیگر گزارش شد که که جایگزین کردن کشتی جدید با ناو «یو اس اس بونهام ریچارد» برای ارتش آمریکا هزینه ۴ میلیارد دلاری دارد.
🔹نیروی دریایی آمریکا چندی بعد اعلام کرد که این کشتی را از رده خارج خواهد کرد.
@iran_onlin_ir
⭕️ احتمال تحریم ترکیه از سوی اتحادیه اروپا قوت گرفت
♨️ وزرای خارجه اتحادیه اروپا در پی تحریم ترکیه به دلیل اقدامات تحریک کننده این کشور علیه قبرس هستند.
🔻وزرای خارجه اتحادیه اروپا تصمیم گرفتهاند در صورت ادامه اقدامات تحریک کننده ترکیه علیه قبرس، این کشور را تحریم کنند.
🔴 به نوشته وبگاه «تاکینگ گریس» در نشست روز دوشنبه در لوکزامبورگ، اتحادیه اروپا از «جوزپ بورل» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواست تا با توجه به اقدامات یک جانبه ترکیه در شهر «واروشا» ، پیشنهادهایی برای تحریم علیه ترکیه ارائه دهند.
💢 بر اساس این گزارش، وزرای خارجه اتحادیه اروپا موافقت کردند که مجموعه اقداماتی علیه اقدامهای تحریک کننده ترکیه علیه قبرس انجام شود. جوزپ بورل نیز در خاتمه این نشست در نشست خبری مداخله ترکیه علیه تردد کشتیهای اروپایی را غیرقابل قبول توصیف کرد.
🔻«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه چندی قبل گفت که قبرس باید به عنوان دو کشور شناخته شود.
💢 اردوغان گفت: «اگر قرار است مذاکرات جدیدی درباره قبرس انجام شود، این گفتوگوها دیگر نباید بین دو جامعه، بلکه باید بین دو کشور باشد.»
⭕️ اردوغان با بیان اینکه قبل از آغاز مذاکرات تازه باید وضعیت برابر حاکمیت ترکهای قبرس نشین تایید شود، گفت آخرین مذاکرات که ماه گذشته به طور غیر رسمی در ژنو برگزار شد، به دلیل نگرش سازش ناپذیر طرف یونانی نتیجهای نداشت.
‼️ اردوغان گفت که نشست غیر رسمی اخیر سازمان ملل متحد در مورد قبرس در ژنو در پایان ماه آوریل نقطه عطفی در مبارزه برای استقلال و آینده بود.
🔴 وی افزود که راه حل دو کشوری به معنای نفی حاکمیت، برابری، استقلال و شکل گیری دولت ترکهای قبرس نشین است. نه ما و نه قبرس ترک نشین به چنین بی عدالتی، رضایت نمیدهیم. ما هرگز اجازه نخواهیم داد که حقوق ترکهای قبرس نشین در منابع انرژی در شرق مدیترانه ضایع شود.»
💢 ترکیه سال ۱۹۷۴ وارد بخش شمالی جزیره قبرس شد و این بخش را به اشغال خود در آورد. در آن سال دولت سراسقف «ماکاریوس»، رئیس جمهور وقت قبرس، در کودتای نظامیان سرنگون شد و ترکیه با استناد به موقعیت خود به عنوان یکی از تضمین کنندگان حق حاکمیت قبرس، واحدهای ارتش خود را در شمال این سرزمین مستقر کرد. همین مسئله منجر به تقسیم جزیره قبرس به دو بخش شمالی و جنوبی و در حقیقت ترک نشین و یونانی نشین شد. هم اکنون بحران مالکیت اراضی یکی از اصلی ترین بحرانهای میان دو طرف محسوب میشود.
🔻حتی برگزاری نشستهای متعدد در سازمان ملل نیز تاکنون نتوانسته تاثیری در حل بحران قبرس داشته باشد. معضل تاثیرگذار دیگر در مذاکرات میان دو قبرس به نحوه تقسیم قدرت سیاسی باز می گردد. در این میان دو بخش یونانی نشین و ترک نشین بر سر نحوه تقسیم قدرت در پارلمان و دولت با یکدیگر اختلاف دارند.
🔹آخرین مذاکرات ترکیه با قبرس که با میانجیگری برخی کشورها از جمله انگلیس در «ژنو» در سوئیس برگزار شد نیز با شکست مواجه گشت.
@iran_onlin_ir
❗توئیت قابل تامل
❌عبدالرضا داوری مشاور سابق احمدی نژاد: والله آنچه میگویم نه از سر چاپلوسی و مداهنه، که فقط بیان تجربه زیستهام است؛ دشمنی و مقابله با سیدعلی #خامنهای، سلامت روح و جسم انسان و حتی زندگی خصوصیش را مختل و عزت و برکت را زایل میکند؛ به #احمدینژاد هم نگاه کنید که پس از یک دهه مقابله با رهبری، به چه ذلتی افتاده است.
@iran_onlin_ir
⭕️ کمک های بین المللی تنها ۷ درصد هزینه های ایران برای میزبانی از مهاجران را پوشش داده
♨️ کنفرانس بین المللی مهاجرت وین صبح روز (سه شنبه) با سخنرانی وزیر کشور اتریش افتتاح شد.
🔻«عباس باقرپور اردکانی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در وین در نخستین پانل این نشست به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: هیچ کس تردید نمی کند که وضعیت جاری در افغانستان در درجه اول نتیجه مستقیم مداخله نظامی ایالات متحده و دیگر نیروهای خارجی در افغانستان و خروج غیرمسئولانه آنها بعد از ۲۰ سال است.
🔴 وی افزود: کمک های سازمان های بین المللی تنها هفت درصد هزینه های جمهوری اسلامی ایران برای میزبانی از مهاجران را پوشش داده و مابقی را کشورمان پرداخت کرده است.
💢 سفیر ایران در اتریش خاطرنشان کرد: هم اکنون سیل مهاجران افغانستانی در حال ورود به ایران هستند، ولی به دلایل مشخص این هجوم در اروپا خبری نمی شود. هم چنین ناامید کننده است که برخی کشورهای اروپایی به طور علنی اعلام می کنند از پذیرش پناهندگان افغانستانی امتناع می کنند.
🔻باقرپور خاطرنشان کرد: پناهندگان افغانستانی از امکانات درمانی و آموزشی ایران در شرایطی استفاده می کنند که جمهوری اسلامی ایران به میلیاردها یورو پول مسدود شده در نتیجه تحریم های غیرقانونی و غیرانسانی آمریکا دسترسی ندارد. ما حتی نتوانستیم با استفاده از پول خود واکسن کرونا برای مهاجران تهیه کنیم.
‼️ این دیپلمات ارشد ایرانی خاطرنشان کرد: علاوه بر کمک های مالی، ما از ابزارها و تجهیزات مراقبت های بهداشتی پیشرفته برای بیمارستان های مرزی خود و هرگونه ابزار لجستیکی دیگری که برای زندگی روزمره پناهندگان از جمله تحصیل و ایجاد شغل بیشتر ضروری است، استقبال می کنیم. ارائه تجهیزات لازم و پیشرفته برای ردیابی مرزها و جلوگیری از سوء استفاده قاچاقچیان مواد مخدر از پناهندگان نیز بسیار مهم است.
🔸وی یادآور شد: نیازی به بیان نیست که مبارزه ایران با قاچاقچیان مواد مخدر، برای حفاظت از اروپایی ها برای کشور ما بسیار پرهزینه بوده است.
⭕️ باقر پور در پاسخ به سؤال یکی از حضار اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی گفتگو با اتحادیه اروپا در زمینه مهاجران افغانستانی را دارد. ولی لازم است این گفتگو بر مبنای تفاهم درباره اصول مشترک و بازنگری این اتحادیه در اصول سیاسی خود با هدف کمک موثر به پناهندگان باشد.
🔴 گفتنی است، ششمین کنفرانس بین المللی مهاجرت وین به همت سازمان بین المللی توسعه سیاست های مهاجرتی از ۲۷ مهرماه به مدت ۲ روز در وین در حال برگزاری است
🔻در نشست امسال که به دلیل محدودیت های کرونایی به صورت حضوری و آنلاین برگزار می شود، دستور کار اصلی کنفرانس موضوع تحولات افغانستان است. وزیر مهاجرت و پناهندگی یونان، وزیر خارجه مجارستان و وزیر امنیت بوسنی هرزگوین نیز در نشست مزبور حضور داشتند.
🔸«عبدالله عبدالله» به صورت مجازی و معاون وزیر خارجه تاجیکستان و سفیر ترکیه نیز در نشست به صورت حضوری سخنرانی کردند.
@iran_onlin_ir
🚫احضار سلبریتی ترک
❌برنا لاچین سلبریتی معروف ترکیه ای گفته برای ادای توضیحات احضار شده و بهش اخطار دادن، چون در صفحه شخصی اش در شبکه های اجتماعی گفته بوده که گیلاس خیلی گرونه
❗بعضی سلبریتهای ما هم شدن دستاویزی برای اجرای پروژه های غرب، کسی هم کاریشون نداره!/ جناب آقای استیون
@iran_onlin_ir
🔵محبوب ترین چهره
💢نظر سنجی جدید و جالب دانشگاه مریلند که دو انتخابات اخیر ایران را درست پیش بینی کرده بود.
رئیسی (۷۸ درصد) و قالیباف (۶۸درصد) محبوب ترین چهرهها بین رجل سیاسی ایران.
🔴وقتی برای خدا کار کنی، خدا بین مردم محبوبیتت رو بالا میبره.../علیرضا گرائی
@iran_onlin_ir
⭕️ آغاز تناقض در ذهن هواداران نیوکاسل/ بنسلمان؛ قاتل یا ناجی؟
♨️ محمد بن سلمان ولیعهد عربستان هفته گذشته به صورت رسمی باشگاه نیوکاسل انگلیس را خریداری کرد تا پروژه بزرگ تطهیر چهره زشت آل سعود را با تریبون ورزش استارت بزند.
🔻نقش کلیدی خانواده یک ایرانی در حضور بن سلمان در نیوکاسل
🔴 آماندا استاولی مدیر جنجالی و همسر ایرانیاش مهرداد قدوسی، نقش اصلی را در پروژه بزرگ سعودی ها ایفا می کنند. این زن تاجر بریتانیایی و شرکت او، PCP Capital Partners نقش کلیدی و اصلی را انتقال مالکیت نیوکاسل به سعودی ها داشت. شرکت این زن با شوهر ایرانی اش به عنوان دست راست بن سلمان، این باشگاه انگلیسی را خریداری کردند. شرکت PCP به با سرمایه داران بزرگ برادران روبن 20 درصد سهام نیوکاسل را خریداری کردند و 80 درصد باقیمانده به صندوق سرمایه گذاری عمومی عربستان سعودی (PIF) فروختند.
💢 این حرکت به این معنی است که PIF در حال حاضر 80 درصد از باشگاه را در اختیار دارد، در حالی که PCP و برادران روبن هر کدام 10 درصد مالکیت را در اختیار دارند.
🔻بعد از گذشت یک هفته از مالکیت جنجالی سعودی ها در فوتبال انگلیس، چند روز قبل اولین زمان نمایش واقعی حضور آل سعود در ورزشگاه سنت جیمز پارک کلید خورد.
🔸استارت تناقض در ذهن هواداران نیوکاسل با ون جنجالی
🔴 در همین رابطه نشریه «گاردین» انگلیس در گزارشی به احساسات متناقض و سوال هایی در ذهن هواداران نیوکاسل درباره مالک جدید پرداخت.
💢 ماجرا از جایی شروع شد که ونی با پوستر بزرگ تصویر محمد بن سلمان ولیعهد عربستان در کنار جمال خاشقچی روزنامه نگار منتقد آل سعود با نوشتن قتل 2.10.18 در بیرون ورزشگاه سنت جیمز پارک مانور داد.
🔻پرونده قتل این روزنامه نگار سعودی به دستور بن سلمان در سفارت ترکیه در 3 سال گذشته جنجال های زیادی به همراه داشت. این جنایت بزرگ آل سعود فراموش نشده و خرید نیوکاسل یکی از پروژه های تطهیر چهره زشت این شخص است.
🔴 اما هوادار نیوکاسلی که با لباس سعودی در ورزشگاه برای تشویق تیمش حاضر شد، دچار احساسی دوگانه شد. فوتبال تنها بردن تیم محبوبت به هر نحوی نیست. فوتبال فراتر از یک ورزش است و برای هواداری که با گوش دادن آهنگ وارد ورزشگاه می شود تا با برد تیمش، خاطرات شیرینی برایش رقم بخورد، دچار تناقض هم می شود.
🔹 فوتبال فراتر از ورزش و تلنگر به انسانیت
‼️اما این تصویر جنجالی از روی ماشین ون هوادار نیوکاسل را دچار تناقض کرد. آیا فوتبال تنها خریدن بازیکن های مطرح و نتیجه گرفتن است و یک هوادار نباید به بعد انسانی فوتبال توجه کند. باید جنایت بزرگ و قتل روزنامه نگار منتقد به دست مالکیت جدید باشگاهش را فراموش کند؟
🔻نیوکاسل در حضور یاسر الرمیان رئیس جدیدش، مقابل تاتنهام 3 بر 2 باخت. هواداران این تیم بعد از یک دهه ناامیدی و عملکرد ضعیف تیمشان در لیگ برتر انگلیس، امیدوار به تحول با حضور سعودی ها هستند.
🔸 پیشرفت نیوکاسل با آل سعود یا پسرفت انسانی
♨️ در کنار این امید برای رشد و پیشرفت تیم در کسب نتایج، هوادار نیوکاسل می تواند این ابهام درباره پیشینه مدیریت باشگاه را برطرف کند؟ احساس تلخ با باخت مقابل تاتنهام و احساس دوگانه درباره مالکیت جدید به ریاست محمد بن سلمان کام نیوکاسلی ها را تلخ کرد.
💢 راننده ون سوار با مانور تصویر بن سلمان و خاشقچی با تاریخ به قتل رسیدن این روزنامه نگار به دست آل سعود، در ذهن هواداران نیوکاسل جرقه ای زد که می تواند امری فراگیر شود تا مدیریت جدید به سرکردگی بن سلمان نتواند در ادامه بتوانند پروژه خود را تکمیل کند و به اهداف سیاسی خود با تریبون فوتبال برسد.
🔹بن سلمان ناجی یا قاتل
💢 آغاز این تناقض در ذهن هواداران این تیم باعث شده تا دوگانگی در احساس آنها ایجاد شود. هواداران نیوکاسل منتظر یک ناجی بودند تا تیمش را از روزهای بد و باتلاق نجات دهد اما لکه ننگ قتل خاشقچی روی پیشانی بن سلمان هک شده و نمی توان با حربه فوتبال و کسب محبوبیت آن را پاک کرد.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢شوخی حمید ماهی صفت با واکسن برکت
♨️بشنویم داستان عوارض واکسن برکت از حمید ماهی صفت
@iran_onlin_ir
⁉️آمران چه طور؟
♨️وقتی مهاجمان به حجاریان دستگیر شدند،گفتند اینا عمله اند آمر چی شد؟
وقتی به سفارت عربستان حمله شد گفتند اینها آلت دست هستند آمر چی شد؟
❗درحمله به کوی دانشگاه هم دنبال آمر میگشتند
⛔هر جا دوتا جوان احساسی کاری غیر قابل دفاع میکردند دنبال آمر بودند
حالا سیف و عراقچی عاملند،آمر چی شد؟/عبدالله گنجی
@iran_onlin_ir
⭕️ اصلاحطلبان هم به محاکمه روحانی رسیدند؟
♨️ «محاکمه روحانی» تیتر یک روزنامه اصلاحطلب آفتاب یزد است. بخشی از مخالفان او تاکنون صحبت از محاکمهاش میکردند، اما با اعلام حکم پرونده، ولی الله سیف، رئیسکل سابق بانک مرکزی (۹۲ تا ۹۷)، گویا این اصلاحطلبان هستند که خواهان محاکمه او شدهاند. آفتاب یزد در گفتوگویی با یک وکیل دادگستری، از قول او پیرامون جرم و حکم سیف و عراقچی مینویسد:
🔻«چنانچه «چرایی» را ناظر بر دلیل صدور دستور استفاده از ابزار مداخله ارزی برای مدیریت بازار ارز توسط رئیسجمهور وقت جناب روحانی و «چگونگی» را ناظر بر کیفیت اجرای این دستور توسط آقایان سیف و عراقچی بدانیم، اگرچه از جهت چگونگیِ وقوع این جرم، محاکمه روحانی شرط لازم محکومیت آقایان سیف و عراقچی نمیباشد؛ ولی از جهت چراییِ وقوع این جرم، محاکمه روحانی شرط لازم محکومیت این آقایان به نظر میرسد.»
🔴 روزنامه جهان صنعت هم در یادداشتی روحانی را شریک سیف دانسته و نوشته: «دولتها بانک مرکزی را همواره به چشم قلک نگاه میکنند و هرگاه در تأمین منابع مالی به تنگنا میخورند به رئیس بانک مرکزی دستور میدهند قلک را بشکند یا کلیدش را به دولت بدهد تا از آن پول بردارند.
💢 در ایران رئیس بانک مرکزی برای تعیین سیاستهای ارزی و پولی تابع دستورهای شورای پول و اعتبار است و اعضای این شورا، مدیران و مسئولان هر سه نهاد ادارهکننده کشور هستند. به این ترتیب رئیس بانک مرکزی در تخصیص ارز مطابق دستورات دولتها و سیاستهای کلان نهاد دولت و شورای یاد شده عمل میکند. بهجز این تجربه نشان داده است نرخ هر دلار یا یورو در بازار ارز را تقاضا و عرضه دیکته میکنند و رئیس بانک مرکزی در این باره تنها تماشاچی است... حالا همه میدانند تصمیمگیر اصلی درباره تخصیص دلار ۴۲۰۰ تومانی شخص حسن روحانی بوده و لابد سیف این را بار دیگر برملا میکند.
🔻رسم جوانمردی و مدیریتی و وظیفه مشترک دولت حکم میکند روحانی مردانگی کند و از سیف دستکم در این بخش از اتهام او دفاع کرده و وارد میدان شود. اعضای کابینه روحانی نیز باید رسم جوانمردی و وظیفه مشترک را در دستور کار قرار داده و در اتهامهایی که به کابینه یا دولت برمیگردد خود را شریک سیف بدانند.»
@iran_onlin_ir