⭕️ درخواست ضد ایرانی سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی از بایدن
♨️ سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی گفت که هرگونه تصمیم جو بایدن رییس جمهوری جدید آمریکا برای نزدیکی با ایران، توافقنامه های عادی سازی روابط را با خطر روبه رو خواهد ساخت.
🔻دیوید فریدمن سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی، که در پیشبرد سیاست های مخرب و طرح آمریکایی-صهیونیستی دونالد ترامپ رییس جمهوری پیشین آمریکا موسوم به «معامله قرن» سهیم بوده، تاکنون از هیچ کوششی علیه فلسطینی ها دریغ نکرده است.
🔴 به گزارش شبکه خبری سومریه نیوز، فریدمن در گفت وگو با روزنامه «اسرائیل هیوم» افزود: توافق عادی سازی روابط اسرائیل با امارات، بحرین، سودان و مغرب امر بسیار مهمی است و این برای تل آویو اهمیت دارد. این موضوع همچنین برای کشورهای مسلمانی که اقدام به عادی سازی روابط با اسرائیل کرده اند، نیز مهم است.
💢 وی با چشم پوشی بر ناتوانی ایالات متحده در حل مشکلات و دست و پا زدن در باتلاق های خود ساخته مدعی شد که این توافقنامه ها، توانایی تغییر خاورمیانه را ظرف ۱۰ سال آینده دارد.
🔻سفیر آمریکا همچنین در پاسخ به پرسشی در باره عواملی که می تواند این روند را متوقف سازد گفت: بزرگترین خطر تضعیف توافقنامه های عادی سازی و تقویت ایران است، معتقدم که این موضوع آمریکا را به عنوان بازیگر مورد اعتماد در منطقه کنار خواهد زد و باعث رو در رو قرار گرفتن تمامی طرف خواهد شد و این بسیار خطرناک است.
💢 وی همچنین گفت: اگر آمریکا بار دیگر ایران را تقویت کند، در وضعیتی نخواهد بود که بتواند به این توافق نامه ها ادامه دهد زیرا اعتبار خود را از دست خواهد داد. معتقدم که این موضوع منجر به برخورد میان تمامی طرف ها خواهد شد.
🔴 سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی ضمن هشدار به دولت بایدن گفت: اگر آمریکا قصد دارد راهی را مقابل ایرانی ها برای دستیابی به سلاح اتمی قرار دهد این موضوع حیثیت ایالات متحده را در منطقه تهدید خواهد کرد. وی همچنین بر لزوم ادامه تحریم ها علیه ایران تاکید کرد.
@iran_onlin_ir
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ این شارلاتان را رسوا کنید / فخری ، قبل و بعد از مرگ زم ...
یعنی آفتاب پرست هم نمیتونه به این سرعت رنگ عوض کنه🤦♂️😂
قبل از اعدام زم: "زم هیچی حالیش نیست، میومدی از خودم یه چیزی یاد میگرفتی پسر!"
بعد از اعدام زم: "روح الله موسس یکی از بزرگترین خبرگزاریهایی بود که تاریخ مبارزات ایران به خودش دیده!"
دلم برای دنبال کنندههای این احمقا سوخت😐
@iran_onlin_ir
⭕️ «لری کینگ» مجری مشهور بر اثر کرونا درگذشت
♨️ در حالی شمار قربانیان کرونا در آمریکا به ۴۲۴ هزار و ۱۸۷ نفر افزایش یافته است که رسانه ها از درگذشت «لری کینگ» مجری مشهور این کشور بر اثر عوارض ابتلا به ویروس کووید-۱۹ خبر می دهند.
🔻وبگاه وُرلد میترز که آمار قربانیان و مبتلایان به کرونا در جهان را اعلام میکند، درباره آمریکا نوشت که شمار قربانیان ویروس کرونا (کووید ۱۹) در این کشور طی شبانه روز گذشته با افزایشی چشمگیر از ۴۲۴ هزار نفر گذشت.
🔴 وبگاه وُرلد میترز در این خصوص اعلام کرد: آخرین شمار مبتلایان به این ویروس ۲۵ میلیون و ۳۹۲ هزار و ۶۴۲ نفر است و تعداد قربانیان نیز به ۴۲۴ هزار و ۱۸۷ تَن افزایش یافته است.
💢 بر اساس اعلام این وبگاه، آمریکا با احتساب این آمار در صدر فهرست کشورهای جهان به لحاظ شمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان قرار دارد.
🔻 گفتنی است، خبرگزاری رویترز پیشتر اعلام کرده بود که افزایش بیسابقه موارد ابتلاء به کرونا در آمریکا، ظرفیت بیمارستانها را به مرز انفجار رسانده است.
💢 به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «لری کینگ» مجری مشهور آمریکایی هم امروز شنبه در سن ۸۷ سالگی درگذشت.
‼️ بر اساس اعلام رسانههای آمریکا، دلیل درگذشت وی عوارض ابتلاء به ویروس کرونا گزارش شده است.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تشدید محدودیت ها در غرب با وجود واکسن کرونا / چرا واکسن به غربی ها جواب نمی دهد ؟
♨️ همه اروپا تدابیر بهداشتی خود را تشدید کرده است تا نوع جدید ویروس را مهار کند. سوال اصلی شاید حالا این باشد : مگر غرب واکسن ندارد ؟ چرا واکسن روی غربی ها جواب نداده و وادار به محدودیت بیشتر شدند ؟ فارغ از پاسخ این سوال ، شاید بهتر باشد احمق هایی از جنس زیباکلام و تاجزاده که صبح تا شب با بهانه و بی بهانه برای غربی ها اعتبار سازی می کنند را برای حمایت های عجیب و غریبشان از یک واکسن پاسخگو کرد ...
@iran_onlin_ir
⭕️ انفجار بغداد و امید تروریسم به بایدنیسم؛ بازگشت پدرخواندههای داعش به کاخ سفید /بخش اول
♨️ تحلیف «جو بایدن» رئیس جمهور دموکرات آمریکا همزمان با دو انفجار تروریستی خونین در عراق انجام شد تا خبر این انفجارها بهلطف تحولات اخیر آمریکا که این کشور را در صدر رسانههای سراسر جهان قرار داده بود، بازتابی گسترده داشته باشد و گروه تروریستی ـ تکفیری داعش که مسئولیت انفجارهای بغداد را بهعهده گرفت بار دیگر در کانون توجهات قرار بگیرد.
🔻این انفجار خونین در مرکز بغداد 32 کشته و حدود 110 زخمی بهجای گذاشت، بهدنبال آن «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر و فرمانده نیروهای مسلح عراق، تغییراتی گسترده را در دستگاههای امنیتی این کشور ایجاد کرد. عزل عامر صدام معاون وزیر کشور در امور اطلاعات و انتصاب سرلشکر احمد ابورغیف بهجای وی، برکناری عبدالکریم عبدفاضل (ابوعلی البصری)، مدیرکل اطلاعات و مبارزه با تروریسم در وزارت کشور و انتصاب معاون رئیس امنیت ملی، حمید الشطری بهجای وی، انتقال فرمانده عملیات بغداد، قیس المحمداوی، به وزارت دفاع و تعیین سرلشکر احمد سلیم به فرماندهی عملیات بغداد، برکناری فرمانده پلیس فدرال، سرلشکر جعفر البطاط و تعیین سرلشکر رائد شاکر جودت بهجای او و برکناری سرلشکر باسم مجید مدیر بخش اطلاعات و امنیت عملیات بغداد از جمله این تغییرات بود و پس از آن تدابیر شدید امنیتی در این استان برقرار شد.
🔸تحرکات مشکوک آمریکا در مناطق مختلف عراق
🔻گذشته از اینکه گفته میشود دو عامل انتحاری این انفجار مهیب از شهروندان سعودی بودند و صرفنظر از اهدافی که پشتپرده ردپای عربستان در این جنایت وجود دارد، زمان و مکان این حادثه موجب شد کارشناسان و تحلیلگران در ابعاد گسترده به آن بپردازند.
💢 سهشنبه گذشته در تاریخ 19 ژانویه 2021 چند انفجار بزرگ در منطقه «جرف الصخر» واقع در محور شمالی استان بابل رخ داد، این اتفاق بهفاصله کوتاهی از موردهدف قرار گرفتن مکرر کاروانهای آمریکایی در عراق انجام شد و شواهد نشان میداد واشنگتن پشت این انفجارها قرار دارد که البته سفارت آمریکا در بغداد مشخصاً آن را انکار کرد.
♨️ اغلب کارشناسان با استناد به انگیزههای آمریکا در فعالسازی مجدد داعش در عراق اتفاق نظر دارند که هرگونه تحرک از جانب عناصر تروریستی داعش در خاک عراق نمیتواند جدا از برنامههای ایالات متحده باشد. افزایش فشارهای پارلمان عراق برای اخراج آمریکاییها و تلاش واشنگتن برای تحریک دولت مرکزی عراق علیه حشد شعبی از جمله عوامل محرک آمریکا برای احیای داعش در عراق است، بر این اساس نمیتوان انفجارهای اخیر بغداد را نیز جدا از ایالات متحده تصور کرد.
🔴 به قدرت رسیدن پدرخواندههای داعش در آمریکا و انفجارهای بغداد
💢 اما عامل زمانی وقوع این جنایت موجب شده است تحلیلگران از منظری متفاوت به واکاوی این عملیات تروریستی بپردازند. اینکه در دهه گذشته میلادی پروژه داعش توسط دموکراتهای آمریکا که جو بایدن نقش محوری در آن داشت، تقویت شد موضوعی است که بارها توسط رسانهها بهویژه در خود آمریکا فاش شده است و موضوعی پوشیده نیست، حتی «هیلاری کلینتون» وزیر امور خارجه وقت آمریکا در کتاب خاطرات خود به این واقعیت اعتراف کرده است. او که در دوره حضورش در وزارت امور خارجه آمریکا هسته اصلی گروه داعش متولد شد در کتاب خاطراتش بهوضوح تأکید میکند واشنگتن نقشی عمده در تأسیس داعش و فراهم کردن زمینه قدرت گرفتن آن ایفا کرده است، پیش از این هم روزنامه انگلیسی تایمز در دسامبر 2013 نوشته بود نیروهای آمریکایی نقشی محوری و اصلی را در شکلگیری داعش و اوج گرفتن نام «ابوبکر البغدادی» داشتند.
@iran_onlin_ir
⭕️ انفجار بغداد و امید تروریسم به بایدنیسم؛ بازگشت پدرخواندههای داعش به کاخ سفید /بخش دوم
🔻در آگوست 2016 آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا با انتشار اسنادی نقش شخص «باراک اوباما» رئیس جمهور وقت ایالات متحده و کلینتون در پیدایش داعش را فاش کرد، در همان زمان «جولیان آسانژ»، بنیانگذار سایت ویکیلیکس، اعلام کرد که سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) گروه تروریستی تکفیری داعش را ایجاد کرده است. بهگفته آسانژ، تصمیم سیا و عربستان برای مسلح کردن مجاهدین در افغانستان برای جنگ با اشغالگری شوروی، با توجه به عزیمت اسامه بن لادن به پاکستان و سپس افغانستان، به ایجاد القاعده منجر شد. تشکل سلفیها در قالب گروه القاعده در نهایت منجر به حملات 11 سپتامبر2001 شد. آمریکا بهبهانه این حملات، به افغانستان و عراق لشگر کشید که در نتیجه، خلأ قدرت در عراق اشغالشده، ایجاد و در نهایت به شکلگیری داعش منجر شد.
♨️ چراغ سبز داعش به بایدن پس از خدمت به ترامپ جمهوریخواه
🔻جو بایدن 8 سال در سمت معاونت اوباما که کارشناسان دولت وی را «پدرخوانده داعش» میدانند فعالیت داشت، حتی شخص بایدن در اکتبر 2014 با تأکید بر نقش عربستان و امارات، مهمترین همپیمانان ایالات متحده در منطقه بر شکلگیری و تقویت داعش تلویحاً به نقش پررنگ واشنگتن در ظهور این گروه تروریستی اعتراف کرد.
♨️ بر همین اساس تحلیلگران، داعش و جنایتهای آن را جدا از دموکراتهای آمریکا نمیدانند؛ ضمن اینکه جنایتی نظیر انفجار خونین بغداد در پنجشنبه گذشته یادآور حملات تروریستی وحشتناک عناصر داعش ضد عراقیها در دوره دولت اوباما است، درواقع از زمان تغییر دولت آمریکا از دموکرات به جمهوریخواه در سال 2016 نوع تحرکات داعش بهشکل خاص در عراق دچار تغییراتی شد و انفجارهایی از این قبیل کاهش پیدا کرد، البته منظور آن نیست که جمهوریخواهان ایالات متحده بهدلیل مواضع انساندوستانه از بروز چنین جنایتهایی جلوگیری میکردند؛ بلکه استراتژی دولت جمهوریخواه آمریکا در عراق استفاده از کارت داعش بهشکلهای گوناگون در شرایط مختلف بود و طی چهار سال گذشته بهاستثنای دوره اخیر، این دولت آمریکا بهریاست دونالد ترامپ تلاش کرد آمریکاییها را که بهبهانه تروریسم در عراق مستقر شدهاند ضامن امنیت این کشور معرفی کند.
💢 بر همین اساس بهگفته کارشناسان، انفجار مهیب بغداد در قالب هدیهای از جانب داعش به دولت بایدن که شخصیتی نامآشنا برای تروریستها است در اولین روز ریاستجمهوری وی و پیشقراردادی برای همکاری در مرحله آینده با آمریکاییها توصیف میشود.
🔻از آنجایی که محوریت اصلی دولت سابق دموکراتهای آمریکا بهریاست اوباما بهویژه در 4 سال دوم تکیه بر پروژه تجزیه منطقه با ابزار تروریسم که داعش نقش اصلی آن را ایفا میکرد، بود، این گروه تکفیری با نشان دادن چراغ سبز به دولت جو بایدن به آن اعلام میکند که آمادگی هرگونه تحرک برای پیشبرد برنامههای آمریکا در منطقه و بهطور ویژه عراق را دارد.
🔸بایدن و پروژه تجزیه عراق
⭕️ در زمان حاضر نیز پرونده عراق از حساسیتی ویژه برای آمریکاییها برخوردار است. جو بایدن در دوره رقابت انتخاباتی خود با ترامپ و نیز پس از پیروزی در این انتخابات برنامههای خود درباره کشورهای منطقه از جمله ایران، عربستان سعودی و حتی یمن را اعلام کرد، اما درباره رویکرد خود نسبت به عراق چیزی نگفته و تاکنون سیاست مبهم در قبال بغداد پیش گرفته است.
💢 از سوی دیگر جو بایدن در سال 2007 هنگامی که پروژه تجزیه عراق به 3 قسمت را مطرح کرد رئیس کمیته روابط خارجی در سنا بود، در واقع جو بایدن بهعنوان طراح پروژه تجزیه عراق این اقدام را همزمان با تشدید درگیریهای فرقهای ایجادشده توسط گروه تکفیری ـ تروریستی القاعده در عراق که بسیاری از مردم بیگناه این کشور را از گروههای مختلف به خاک و خون کشید، انجام داد.
@iran_onlin_ir
⭕️ انفجار بغداد و امید تروریسم به بایدنیسم؛ بازگشت پدرخواندههای داعش به کاخ سفید /بخش سوم
♨️ این پروژه آمریکایی همواره در محافل مختلف و مجامع سیاسی رسانهای و فکری در واشنگتن و بغداد و پایتختهای دیگر جهان مورد بحث بوده است اما امروز پس از پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گمانهزنیهای زیادی درباره ماهیت سیاست وی در خصوص پروندههای حساس و مهم که اهمیت و حساسیت آنها تنها محدود به عراق نبوده است و به فضای عمومی منطقه کشیده میشود مطرح میگردد.
بر همین اساس تحلیلگران معتقدند، با ورود جو بایدن بهعنوان رئیس جمهور آمریکا به کاخ سفید ممکن است دولت دموکرات آمریکا به فکر فعال کردن پروژه تجزیه عراق بیفتد و در این میان تردیدی نیست که تئوریها و نظریههای مختلف آمریکایی درباره منطقه همچون خاورمیانه بزرگ، هرجومرج خلاق، معامله قرن و سایر موارد همه در نقاط و ایستگاههای محوری به هم برسند.
🔸جنگ نیابتی دموکراتها در منطقه و کارت داعش
🔻«جنگ نیابتی» و عدم مداخله مستقیم در امور خاورمیانه نیز ضمن استراتژی دولت دموکراتهای آمریکاست و پروژه داعش نیز در راستای تحقق همین هدف شکل گرفت. علت محبوبیت دموکراتها در جامعه آمریکا نیز به این دلیل است که آنها ظاهر اولویتهای خود را معطوف به امور داخلی میکنند و پروژههای خود در خارج از مرزها را با ابزارهایی در همان مناطق اجرا میکنند.
💢 بایدن نیز از ابتدا اعلام کرد که اولویت فعالیتهای دولت وی مربوط به بحرانهای داخلی آمریکا بهویژه شیوع اپیدمی کرونا و سازوکار کنترل آن است و در مرحله کنونی پرداختن به پروندههای خارجی ضمن دستور کار وی نیست، بر همین اساس میتوان پیشبینی کرد که دولت بایدن قصد ورود مستقیم به پروندههای غرب آسیا را ندارد و استراتژی جنگ نیابتی را دنبال خواهد کرد.
⭕️ همانطور که تاریخ ثابت کرده است پروژه اصلی آمریکاییها در عراق ـ چه دموکرات و چه جمهوریخواه ـ ناامنسازی این کشور و نهایتاً تجزیه آن از خلال توطئههای فرقهای است و واشنگتن بهخلاف ادعاهای خود هرگز بهدنبال ایجاد ثبات و امنیت در عراق نبوده است، بنابراین تا زمانی که آمریکاییها در عراق حضور دارند و در امور آن مداخله میکنند این کشور نمیتواند از شر ناامنیها و بهطور خاص، حملات تروریستی در امان باشد. در سایه این شرایط تنها گزینه عراقیها برای گذر از این مرحله پرتنش اعتماد یکپارچه دولت و ملت به گروههای خیرخواه داخلی و در صدر آن حشد شعبی است که حسننیت خود را با دفاع از عراق و نجات آن از چنگال تروریسم ثابت کرده است.
@iran_onlin_ir
⭕️ چامسکی: آمریکا در زمینه تروریسم سردمدار است
♨️ چامسکی با بیان اینکه آمریکا در زمینه تروریسم سردمدار است گفت رسانههای ایالات متحده به مردم این کشور میگویند که در آمریکا همه چیز فوقالعاده است.
🔻نوام چامسکی تاریخدان برجسته آمریکایی اظهار داشت رسانههای آمریکایی اینطور به مردم این کشور القا میکنند که در آمریکا همه چیز «بهطور بنیادین فوقالعاده» است.
🔴 وی در ادامه افزود: آمریکا تمایل دارد نشان دهد که کاملاً طرفدار نیروی خیر است و همواره تلاش میکند اشتباهاتش را جبران کند اما این واقعیتی است که نئولیبرالها برای خود ساختهاند و فاقد اساس واقعی است.
💢 چامسکی گفت: روایت غالب این است که حمله به کنگره، قدرت دموکراسی در آمریکا را نشان میدهد، اما در زمان رسوایی واترگیت نیز چنین پیروزیگرایی را شاهد بودیم. واقعیت این است که بیماریهای واقعاً جدی در آمریکا وجود دارد که هیچکدام از دو حزب نمیخواهند از آن حرف بزنند. افرادی که به کنگره حمله کردند از ناکجاآباد نیامدند.
🔻این نظریه پرداز آمریکایی تاکید کرد: ایالات متحده در زمینه تروریسم سردمدار است. مفهوم تروریسم در اوایل دوران دونالد ریگان به طور جالبی معکوس شد، به این صورت که تروریستها، تروریست نیستند و کسانی که تروریست نیستند، تروریست محسوب میشوند. وقتی در این خصوص شروع به نوشتن کردم از «کد آمریکا» برای تعریف ترور و به ویژه در دستورالعملهای ارتش صحبت کردم.
@iran_onlin_ir
⭕️ اگر روحانی پیروز نمیشد معلوم نبود چه بلایی سر ایران میآمد/ آمدن روحانی با چهره حقوقی و اعتدالی بسیاری از توطئههای شکل گرفته زمان احمدی نژاد را خنثی کرد
♨️ رسول منتجبنیا، قائم مقام سابق حزب کروبی و دبیرکل کنونی حزب جمهوریت مدعی شده است که در دوران احمدی نزاد کشور رد رحال ورود به یک جنگ تمام عیار بود که آمدن روحاني با چهره حقوقي و سابقه اعتدالگرايي خود باعث شد که بسياري از توطئهها خنثي شود!
🔻البته منتجب نیا حرف جدیدی نزده و صرفا همان توهم قبلی اصلاح طلبان که برجام سایه جنگ را از ایران دور کرد را تکرار کرده است. منتجب نیا در حالی سخن از اجماع جهانی علیه ایران و احتمال ورود ایران به یک جنگ تمام عیاررا مطرح می کند که در میانه مذاکرات خوش بینانه و سرخوشانه دولتمردان مدعی تدبیر به کرات و به صراحت، ایران تهدید به حمله نظامی شد.
🔴 البته که خود اصلاح طلبان به خنده داری بودن این موضوع اشراف دارند و بهتر می دانند که سایه جنگ را اقتدار نظامی روزافزون از سر کشور دور کرده است.
💢 گزیده اظهارات منتجب نیا در گفتوگو با روزنامه اصلاح طلب آرمان را در ادامه خواهید خوناد:
🔸اصلاحطلبان بايد به سوالهاي مردم درباره حمايت از روحاني پاسخ دهند و به مردم بگويند که چرا در انتخابات 92 و96 از روحاني حمايت کردند و چرا در انتخابات 92 از دکتر عارف خواستند که از کانديداتوري در انتخابات انصراف بدهند.
🔹براي مردم توضيح داده نشد که کشور در سال 92 و 96 در چه شرايطي قرار داشت و اصلاحطلبان در چه شرايطي مجبور شدند از کانديداي انتصابي خود دست بکشند و از کانديداي نيابتي حمايت کنند و ما اصلاحطلبان نبايد شعارهاي کانديداي انتصابي خود را فراموش کنيم. در سال 92 و حتي سال 96 اگر روحاني مورد حمايت اصلاحطلبان قرار نميگرفت و مردم به او راي نميدادند، معلوم نبود که شرايط کشور به کدام سمت حرکت ميکرد.
🔸ما اصلاحطلبان اعتقاد داريم که در دولت احمدينژاد شرايط کشور بسيار بحراني شده بود و کشور از وضعيت عادي خود فاصله گرفته بود. در زمان دولت احمدينژاد اعتماد مردم نسبت به نظام کاهش پيدا کرده بود. شرايط بينالمللي ما در زمان دولت احمدي نژاد بسيار خطرناک شده بود و اجماع جهاني عليه ايران در حال شکلگيري بود و احتمال رفتن ايران به يک جنگ تمام عيار وجود داشت.
🔹آمدن روحاني با چهره حقوقي و سابقه اعتدالگرايي خود باعث شد که بسياري از توطئهها خنثي شود و کشور در دولت اول او توانست به يک ثبات نسبي برسد.
🔸دولت روحاني در بيان خدمات و موفقيتهاي خود ضعيف عمل کرد و من تعجب ميکنم که چرا بعضي از وزرا از عملکرد خود دفاع نميکنند و چرا بسياري از مسئولان دولت روحاني خدمات وزارتخانه خود را براي حل مشکلات مردم بيان نميکنند.
@iran_onlin_ir