تطهیر عضو یک گروهک تروریستی که از داعش جنایتکارتر است، در فضای فارسی زبان / چه کسانی جاسم حیدری را به صفوف تروریست ها در سوریه منتقل کردند ؟ / تعجب نکنید؛ این فضاسازی ها بخشی از تلاش های یک گروه سیاسی خاص برای سوریه ای کردن ایران است / با ما همراه باشید ... ( بخش دوم )
#استوری
@iran_onlin_ir
⭕️ آغاز بازپرسی از استاندار سابق خوزستان/ لزوم عزل "شریعتی" از ریاست سازمان استاندارد
♨️ احمد نادری؛ نماینده مردم تهران در مجلس از حضور غلامرضا شریعتی، رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در دادسرا برای انجام بازپرسی خبر داد و اظهار کرد: طبق خبری که به دست ما رسیده است، آقای شریعتی هفته جاری در دادسرا حضور پیدا کرده و مورد بازپرسی قرار گرفته است.
🔻وی افزود: بر این اساس، تحقیقات قضائی در مورد اعمال نفوذ غلامرضا شریعتی در پرونده امید اسدبیگی، مالک متخلف شرکت "هفت تپه" و معروف به سلطان رشوه و ابر متهم ارزی، شروع شده است؛ این ابتدای راه است و پس از تکمیل تحقیقات پرونده به مراحل بعد میرود.
🔴 نادری ادامه داد: سازمان ملی استاندارد ایران، یک سازمان بسیار تخصصی است و در برخی رشتهها و دپارتمانهای تخصصی به لحاظ ظرفیت تخصصی حتی از بخشهای علمی دانشگاهها نیز برتر است؛ بر همین اساس درخواست مشخص ما این است که آقای شریعتی از ریاست این سازمان هم کنار گذاشته شود.
💢 نماینده مردم تهران در خانه ملت ادامه داد: شریعتی به عنوان رئیس فعلی سازمان ملی استاندارد هیچ تخصصی در این حوزه ندارد؛ از طرفی پرونده وی در قوه قضائیه مفتوح شده و ناکارآمدی مدیریتی او در استانداری خوزستان ملموس است؛ برای آنکه از توانمندیهای مدیریتی شریعتی مطلع شوید فقط کافی است به کف خیابانهای اهواز و شوش و مسجد سلیمان و خرمشهر و هر کجای استان عزیز خوزستان نگاهی بیندازید و شنوای سخنان مردم این استان باشید و در این صورت خواهید دانست که او مدیر ناکارآمدی بوده است.
🔻نادری تأکید کرد: اصرار ما این است که ریاست محترم جمهور و هیئت محترم دولت، غلامرضا شریعتی را از ریاست سازمان استاندارد عزل کنند؛ زیرا این سازمان یک سازمان بسیار تخصصی است و او صلاحیت مدیریت و ریاست بر ظرفیت علمی و تخصصی محققان و کارشناسان و اعضای این سازمان مهم را ندارد.
🔴 وی اظهار کرد: معتقدیم که انتصاب اخیر شریعتی بر ریاست سازمان ملی استاندارد یک انتصاب سیاسی است و سازمان استاندارد که یک سازمان تخصصی است باید از سیاسیکاری و سیاسیبازی دور بماند.
♨️ نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به مطرح شدن نام غلامرضا شریعتی و همسرش در جریان دادگاه امید اسدبیگی، ابر متهم ارزی متذکر شد: با توجه به اینکه در دادگاه اسدبیگی بارها نام شریعتی و همسرشان مطرح شده و ناکارآمدی مدیریتی او معلوم است، انتصاب او به ریاست سازمان ملی استاندارد پیام و مفهوم خاصی از سوی دولت دارد؛ اینکه این انتصاب در درجه اول سیاسی و در درجه دوم قبیلهای است یعنی یک انتصاب سیاسی و قبیلهای است که دولت آن را انجام داده است.
💢 وی تأکید کرد: با توجه به این حجم ناکارآمدیها و بحثهای زیادی که درباره شریعتی و خانواده او وجود داشته است، این فرضیه که انتصاب او به ریاست سازمان ملی استاندارد ایران کاملاً سیاسی و قبیلهای است را اثبات کرد.
🔻 نادری گفت: حوزه وظایف مجلس، نظارت بر همه امور کشور است؛ انتصاب روسای سازمانها و معاونتهای ریاست جمهوری به تأیید مجلس نمیرسد اما به این معنا نیست که مجلس نمیتواند بر عملکرد آنها نظارت کند؛ حوزه نظارتی مجلس همه شئون و امور کشور هست و ابزارهای نظارتی قدرتمندی هم در اختیار دارد و آن را انجام میدهد.
🔴 وی یادآور شد: مدیریت و عملکرد همه معاونان ریاست جمهوری و روسای سازمانها و همه کسانی که به رأی مستقیم مجلس اعتبار نمییابند و پروسه انتصاب آنها مانند وزرای کابینه نیست، در حوزه وظایف مجلس است و طبق قانون بر مدیریت آنها نظارت میکنیم و در صورت بروز خطا، تذکرات لازم ارائه خواهد شد؛ بر این اساس به موضوع انتصاب غلامرضا به ریاست سازمان ملی استاندارد هم ورود خواهیم کرد.
@iran_onlin_ir
23.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاشقجی و بن سلمان در چشم های ترامپ و بایدن
@iran_onlin_ir
⭕️ طرح قربانی کردن ظریف برای انتخابات ریاست جمهوری
♨️ اصلاح طلبان برای به قدرت رسیدن مجدد نه تنها در سال 92 و 96 از کاندیدای جناحی خود عقب نشینی کردند بلکه اینک حاضر هستند چهره های سرشناس خود را نیز برای انتخابات 1400 قربانی کنند.
🔻 طی هفته های اخیر با مشخص شدن اینکه بسیاری از چهره های اصلاح طلب با آرای منفی کم سابقه از طرف مردم روبه رو هستند، اصلاح طلبان تلاش می کنند اینبار محمد جواد ظریف را در انتخابات هزینه کنند.
🔴 اتاق فکر جریان تندروی اصلاحات معتقد است که اگر ظریف تایید صلاحیت شود به وسیله او می توانند دو قطبی های انتخاباتی موثری با محوریت سیاست خارجه شکل بدهند. این اتاق فکر معتقد است که احتمال رد صلاحیت ظریف در انتخابات با توجه به کارنامه هفت ساله او نیز جدی است ولی با رد صلاحیت ظریف می توانند به نفع خود موج انتخاباتی ایجاد کنند و سپس او را وادار کنند که حتی از گزینه ائتلافی همچون علی لاریجانی حمایت کند.
💢 به همین دلایل اتاق فکر جریان تندروی اصلاحات معتقد است که باید ظریف را در افکار عموی به عنوان کاندیدای اختصاصی و دارای سوابق اصلاح طلب معرفی کنیم و نهایت استفاده را از اعتبار سیاسی او را ببریم. جالب اینکه این اتاق فکر درباره محمد خاتمی نیز چنین تصمیمی گرفته است.
🔻 برخی از اصلاح طلبان معتقدند خاتمی به مانند مرحوم هاشمی در سال 92 در انتخابات 1400 نامنویسی کند تا پس از رد صلاحیت آنها به نفع نامزد بعدی خود موج سازی کنند. اصلاح طلبان سال 96 نیز اسحاق جهانگیری را به عنوان کاندیدای کمکی به مناظرات انتخاباتی فرستادند تا نقش ضربه گیر برای حسن روحانی را بازی کند. به اعتقاد برخی فعالین سیاسی اسحاق جهانگیری در واقع قربانی آن مناظرات شد، زیرا گرچه در ایام تبلیغات انتخاباتی به عنوان یک چهره جریان ساز مطرح شد ولی با فروکاهش تب تبلیغات و انتخابات و نمایان شدن واقعیات توان و وعده های انتخاباتی، سخنان جهانگیری برای همیشه به عنوان یک ضعف برای او در کارنامه سیاسی اش باقی ماند و بعد از آن همواره مورد تمسخر و طنز کاربران در فضای مجازی قرار گرفته است.
♨️ به اعتقاد این فعالین سیاسی، درخواست از خاتمی برای نامنویسی در انتخابات، با هدف قربانی کردن یک چهره دیگر در جریان اصلاحات برای رسیدن به قدرت است. بر اساس این طراحی آبروی خاتمی باید قربانی یک چهره درجه دو سیاسی شود تا اصلاح طلبان یکبار دیگر یک کاندیدا دلخواه ولو ضعیف در انتخابات ریاست جمهوری داشته باشند.
@iran_onlin_ir
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
سلام ققنوس وطن ! به ایران خوش آمدی ...
.
نمی دانم چه سَر و سِری ست که بچه های نیروی هوایی ارتش ، ارادت ویژه ای دارند به حضرت زهرا(س)
.
تصاویر رزمایش اخیر ارتش را نگاه می کردم . روی کلاه برخی از خلبان ها ذکر حضرت زهرا (س) نوشته شده بود . حالا هم یکی از همان قهرمان ها به کشور برگشته و این عکس ذهنم را با سوال فوق درگیر کرد .
.
دیروز پیکر مطهر شهید بیک محمدی روی دست مردم تشییع شد .
.
او سال شصت هفت و در آخرین روزهای نبرد به شهادت رسید . تا همین چند روز پیش خبری از پیکر پاک او نبود ، اما حالا او به وطن بازگشته است .
.
ایران مادامی که ققنوس هایی از جنس این شهید دارد بیمه است .
.
به ویژگی این ققنوس ها دقت کنید . از خاکستر یکی ، صد ها جوانِ دیگر رخ می نمایند .
.
برای مثال ، آن روز که رزمنده ها به جنگ صدام و صدامی ها می رفتند ، احتمالا تصورش را هم نمی کردند که ده ها سال بعد ، یک نفر مثل محسن حججی که در زمانِ آنها به دنیا نیامده بوده ، در دفاع از ایران به میدان میرود و همه را خیره می کند .
.
فکر می کنم اگر کسی داستان مدافع وطن را برای شهدای جنگ تحمیلی تعریف می کرد ، آنها هم به ققنوس بودن خود باور قلبی پیدا میکردند ...
.
🇮🇷 ایران به ققنوس هایش افتخار می کند.
#آقای_تحلیلگر
https://www.instagram.com/p/CL7cjDEhCIy/?igshid=1tqijxcpv86zi
@mrtahlilgar1
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
این آقا همین چند روز پیش برای ما خط قرمز تعیین کرده بود / امروز پایگاهش را در عراق زده اند ...
.
دقایقی پیش چهارده "پرتاب شونده" به سمت عین الاسد رفته و پایگاه آمریکایی ها را در آغوش گرفته است .
.
بایدن بعد از حمله به نیروهای بسیج مردمی عراق در سوریه ، هشدار داده بود که امنیت نیروهای آمریکایی برایش خط قرمز است .
.
طنز قضیه اینجاست که بایدن ، ایران را طرفِ هشدار قرار داده بود.
.
حالا امروز ، خبری که عرض کردم رسانه ای شده است.
.
این "کارخانه ی گاف سازی" از امروز می فهمد که قواعد بازی به طور کلی تغییر کرده است ...
.
پ ن : آنچه امروز رخ داد پیام صلح بود . امروز عراقی ها تلاش کردند به آمریکایی ها بگویند : در راستای احترام به قانون ، مصوبه مجلس عراق باید اجرایی شود ...
.
.
.
.
اوضاع خاورمیانه ویژه تر از همیشه خواهد شد . کمی صبور باشید . ما به سمت وقوع یک رخداد مهم در حرکتیم ...
#آقای_تحلیلگر
https://www.instagram.com/p/CL8u-4eh7RZ/?igshid=31raqr6jf9ya
@mrtahlilgar1
⭕️ کرباسچی مرد سه چهره انتخابات!
♨️ گزارههای انتخاباتی روزنامه حزب سازندگی بیشتر بر شخصیتهایی مانند محسن هاشمی، محمدجواد ظریف و حتی بر علی لاریجانی قابل انطباق است. چهره های کارگزاران نیز هر کدام به نوعی و جداگانه اسامی این سه چهره سیاسی را به عنوان کاندیدای احتمالی خود نام برده اند.
🔴 به اعتقاد برخی فعالین سیاسی کرباسچی، دبیر کل حزب کارگزاران تلاش می کند در آستانه انتخابات 1400 سه چهره و سه گزینه فعال برای رقابت سیاسی و موثر بودن در جریان اصلاحات داشته باشد. برخی دیگر از فعالین سیاسی نیز معتقدند ترس از تخریب نامزد احتمالی توسط جریان رقیب و عدم پذیرش از سوی برخی احزاب اصلاحطلب، باعث شده است که کارگزاران، تعیین کاندیدا را به تعویق بیندازد.
@iran_onlin_ir