⭕️وزیر خارجه ایتالیا: ترور معمر قذافی اشتباه بزرگی بود!
🔹وزیر امور خارجه ایتالیا، ترور معمر قذافی دیکتاتور سابق لیبی در سال 2011 را «اشتباه بزرگی» دانست و گفت که این اقدام به بی ثباتی سیاسی در لیبی و سراسر آفریقا منجر شد.
♦️آنتونیو تاجانی وزیر خارجه ایتالیا روز چهارشنبه در سخنانی در واکنش به تحولات لیبی و ادامه درگیریها در طرابلس گفت: «ترور قذافی اشتباه بزرگی بود. او شاید قهرمان دموکراسی نبود، اما با مرگ او بی ثباتی در لیبی و آفریقا حاکم شد».
وزیر خارجه ایتالیا پیشتر اعلام کرده بود که دولت از نزدیک وضعیت طرابلس را که در آن درگیری بین گروه های مسلح رخ داده است، زیر نظر دارد.
🔻درگیریها میان دو گروه مسلح وابسته به دولت وحدت ملی و شورای ریاستی لیبی در طرابلس، پایتخت این کشور از صبح سهشنبه آغاز شده است.
🔺این درگیریها به دنبال بازداشت «محمود حمزه» فرمانده تیپ ۴۴۴ وابسته به دولت وحدت ملی به دست نیروهای مسلح گروه وابسته به شورای ریاستی از سر گرفته شد.
🔴سازمان مبارزه با جرایم سازمان یافته و تروریسم-وابسته به شورای ریاستی لیبی-، سرهنگ محمود حمزه فرمانده تیپ ۴۴۴ را در فرودگاه «معیتیقه» در حالی که وی برای شرکت در رژه نظامی با همراهی الدبیبه عازم مصراته بود، بازداشت کردند.
♨️تعداد کشتهها در درگیریهای طرابلس، به ۵۵ نفر و تعداد زخمیها به ۱۴۶ نفر رسیده است.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اینا رو کسی تو اینستا تعریف نمیکنه
♨️فیلمی از یک شهروند کانادایی که با وجود داشتن شغل خوب میگه با حقوقم نه میتونم مايحتاجمو بگیرم نه میتونم اجاره خونهمو بدم!
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شاهکار مرعشی در جهان آرا
🔹سوالات ساده ای که حال حسین مرعشی و اصلاح طلبان را گرفت.
@iran_onlin_ir
⭕️وقتی یک جانی از جنایت حمایت میکنه
♨️حمایت دوباره سروش لشکری (هیچکس) از بمباران اتمی مردمی که با آنها مخالف است
هنوز مطمئن نیستم که بمباران ژاپن از نظر اخلاقی قابل قبول بوده یا نه.
پ.ن: مرتیکه تروریست عوضی مطمئن نیست هنوز!
@iran_onlin_ir
🔴سفر امیرعبداللهیان به ریاض، فرصتی تاریخی برای امنیت دستهجمعی ( بخش اول)
♦️وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در حالی راهی ریاض خواهد شد که بهبود روابط دوجانبه بین جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی، فرصتی تاریخی را برای تحکیم همکاریهای منطقهای بالاخص در حوزه تامین امنیت خلیج فارس با ساز و کار امنیت دستهجمعی ایجاد کرده است.
🔹دوشنبه گذشته «ناصر کنعانی»، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران سفر «حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه به عربستان سعودی را تایید کرد، سفری که خبرش بهصورت غیررسمی از اوایل هفته مطرح شده بود و انتظار میرود که بهزودی انجام شود.
🔻این سفر ادامه روندی است که با بیانیه پکن آغاز و با سفر وزیر امور خارجه سعودی به تهران و بازگشایی سفارتها در تهران و ریاض پیش رفت. بهبود روابط ایران با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و منطقه غرب آسیا روندی است که در چارچوب سیاست بهبود روابط با همسایگان از ابتدای دولت سیزدهم آغاز شده و تا امروز اگرچه با فراز و نشیب همراه بوده اما پیشرفت داشته است.
🔺بیانیه پکن در تاریخ روابط منطقهای در خلیج فارس، یک نمونه کمنظیر بود که بدون دخالت و حتی اطلاع طرفهای غربی حاصل شد؛ نمونهای که میتواند به ایجاد یک مدل مستقل منطقهای با همکاری قدرتهای بینالمللی غیرمداخلهگر بینجامد. کشورهایی نظیر چین، دو تفاوت اساسی با طرفهای غربی دارند: اولا بهعکس غربیها، از امنیت منطقه خلیج فارس سود میبرند و ثانیا عزم مداخله در امور داخلی کشورهای منطقه را تحت بهانههای جعلی ندارند.
ریاض و فرصتی که باید مغتنم شمارد
♨️تهران در راستای بهبود روابط دوجانبه با ریاض، دستور کار مشخص و عزم جدی دارد و این موضوعی نیست که مقامات سعودی از آن بیاطلاع باشند. دستور کار تهران در حوزه روابط دو جانبه در تمام حوزههای سیاسی، اقتصادی، منطقهای و بینالمللی روشن است و بدیهی است که مقامات سعودی باید این فرصت تاریخی را مغتنم بشمارند، فرصتی که مشخص نیست آیا در فضایی دیگر بار دیگر رخ خواهد نمود یا نه.
🔹ایران بر تنشزدایی در منطقه مصر است و امیدوار است بهدنبال گسترش روابط همهجانبه و جدی با عربستان سعودی این مهم حاصل شود؛ دستور کار جدی امیرعبداللهیان در سفر به ریاض نیز گواهی بر جدیت ایران در قبال جدیت ریاض در راستای بهبود روابط دوجانبه و تامین امنیت منطقهای است.
⭕️تهران همواره تاکید داشته که با حضور بیگانگان در منطقه مخالف است؛ با دستیابی به ساختار امنیت منطقهای با مشارکت کشورهای منطقه، بهانه حضور نیروهای بیگانه بالاخص آمریکاییها در منطقه از میان خواهد رفت. روشن است در چنین شرایطی کشورهای منطقه نیازی به حضور نیروهای بیگانه در منطقه احساس نخواهند کرد. از سوی دیگر، گسترش روابط اقتصادی با تمام کشورهای همسایه ازجمله عربستان سعودی نیز موضوعی است که ایران به آن توجه دارد.
🔻بدیهی است که بهبود روابط دو جانبه بین بزرگترین و اثرگذارترین کشورهای منطقه، صرفا منافع دوجانبه نخواهد داشت. خواهناخواه در طول تاریخ معاصر، نوع روابط ایران و عربستان سعودی از نوع رقابت – همکاری بوده است. گهگاه وزنه رقابت سنگینتر بوده و گاهی نیز وزنه همکاری توانسته تعادلآفرینی کند و یا حتی سبقت بگیرد. چربیدن وزنه همکاری بر وزنه رقابت، بیشک میتواند ساختار امنیت منطقهای را از برخی پیچیدگیهایی که در سالهای اخیر با آنها مواجه بوده، تا حدی نجات دهد.
پیچیدگیهای امنیتی و امنیت دستهجمعی
♦️پیچیدگیهای امنیتی منطقه خلیج فارس همواره با یک عامل مشخص در ارتباط مستقیم بودهاند: دخالت کشورهای غربی در منطقه. هدف واشنگتن و متحدانش همواره آن بوده که کشورهای عربی منطقه همواره از منظر امنیتی وابسته به غرب باقی بمانند، نهتنها مشتری سلاح آنها باشند، بلکه پایگاهی برای استقرار نیروهای غربی و بالاخص آمریکایی هم باشند.
♨️سعودیها و کشورهای تابع آنها در منطقه عموما پول نفت را خرج کردهاند تا امنیت بخرند اما بیانیه پکن دستکم نشانهای از این بود که ریاض تا حدی به این موضوع پی برده که خرید امنیت از طرفهای غربی چندان هم میسر نیست. شکست سیاستهای عربستان سعودی در یمن و آسیبهای جدی که به تاسیسات سعودیها توسط ارتش نهچندان مجهز یمن وارد شد از یکسو و هزینههای کمرشکن ادامه این تجاوزگری از سوی دیگر، احتمالا توانسته بود شعلههایی از عقلانیت را در ریاض مشتعل کند.
@iran_onlin_ir
🔴سفر امیرعبداللهیان به ریاض، فرصتی تاریخی برای امنیت دستهجمعی ( بخش دوم)
🔹این روند شاید به گونهای از درک در ریاض و دیگر پایتختهای عربی منجر شده باشد که آمریکا با وجود بحرانهای داخلی که برخی تحلیلگران آنها را سرآغاز روند افول قدرت این کشور میدانند و درگیر بودن در بحرانهای متعدد بینالمللی ازجمله بحران اوکراین و خوی مداخلهجویی در امور داخلی دیگر کشورها، دیگر نمیتواند اهرم قابل اتکایی برای کسب امنیت باشد؛ از سوی دیگر جمهوری اسلامی ایران علیرغم تمام مشکلات و بحرانها، مستحکم و پابرجاست و برای آنها یک واقعیت منطقهای است که باید همکاری با آن را بپذیرند و چهبسا از گذار این همکاری بهدنبال منافع خویش از جمله کسب امنیت باشند.
♦️یک راهکار که در حاشیه بهبود روابط بین تهران و ریاض قابل تصور است، حرکت کشورهای منطقه بهسوی نوعی ساختار امنیتی دستهجمعی است که نهتنها نگرانیهای امنیتی این کشورها را خواهد کاست، بلکه میتواند دغدغههای طرفهای بینالمللی خواهان ثبات و امنیت در خلیج فارس را نیز مرتفع کند و بستر سوءاستفاده اخلالگران امنیت را برچیند.
مخالفان همیشگی
♨️حسب اطلاعات موجود، تنشزدایی بین ایران و عربستان سعودی از همان ساعات اولیه اعلام، علیرغم استقبال ظاهری با مخالفت کشورهای غربی از جمله آمریکا و تروئیکای اروپا مواجه بوده است. شاید این گفته بیراه نباشد که در سفرهای اخیر مقامات آمریکایی به عربستان سعودی و سایر کشورهای منطقه، واشنگتن تمام مساعی خویش را برای اخلال در شکلگیری نوعی همکاری دوجانبه بین تهران و ریاض و همکاری کلان منطقهای بهکار گرفته است.
🔻اخبار اخیر مبنی بر اعزام سه هزار نیرو به منطقه خلیج فارس با تجهیزات نظامی، بیش از آنکه تاثیر واقعی و میدانی داشته باشد، تلاشی است برای آنکه کشورهای منطقه به تغییر رویکرد وابستگی امنیتی احساس نیاز نکنند، رو به تنشزدایی نیاورند و پای رقبای بینالمللی آمریکا را به منطقه باز نکنند.
🔺هر کارشناس نظامی بهرهمند از عقل سلیم لاجرم اذعان خواهد کرد که این تعداد نیرو و کل تجهیزات جدید مورد ادعای آمریکاییها، تاثیر خاصی بر معادلات نظامی در منطقه نخواهد داشت. شاید تحلیلگران عرب منطقه هم پی برده باشند که این یک ژست نابهنگام است، ژست است چون تاثیری ندارد و نابهنگام است از آن رو که در هنگامه کاهش تنشها صورت پذیرفته است.
⭕️کشورهای منطقه اگر همچون جمهوری اسلامی ایران عزم جدی داشته باشند، میتوانند به یک ساختار امنیتی قابل اعتماد با همکاری یکدیگر دست یابند، بدون آنکه اخلالگران امنیت را در آن مشارکت دهند.
@iran_onlin_ir
49.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 فیلم هایی عجیب از خوزستان و عراق /دیدن این ویدئو برای پیاده های اربعین ضروری است
🎥 فیلم های عجیب، بی نظیر و قابل تامل از خوزستان / موکب ها به راه افتادند / خوزستانی ها با پای پیاده در حال خروج از مرزها به سمت کربلا / این ویدئو را کسانی که در مسیر پیاده روی اربعین هستند حتما ببینند
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@mrtahlilgar1
🔴 ایران و جهان در 24 ساعت گذشته از نگاه "ایران آنلاین"
🔹سفر وزیر امور خارجه به عربستان تا بدرقه ۲۲ هزار امدادگر هلال احمر
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 باید به یک معماری جدید امنیتی علیه ایران دست بزنیم
گزارشی قابل تامل از یک پایگاه آمریکایی در خصوص تغییر ماهیت منطقه غرب آسیا/ باید چنین چیزی را رقم بزنیم که البته با در نظر گرفتن وضعیت، امارات، عربستان و رژیم صهیونیستی غیر ممکن است...
📣 #ایران_تیوی
@irantv1400
شبنامه 1301 - @mrtahlilgar.mp3
12.34M
🚨 مقام آمریکایی: از ایران خواستیم پول بگیرد به روسیه موشک ندهد/ به ما هم حمله نکند
#شبنامه / عضو تیم مذاکره کننده آمریکایی: از ایران خواسته ایم پول بگیرد ولی به روسیه سلاح نفروشد / ما آنها را قانع کرده ایم به مواضع ما حمله نکنند / این ۶ میلیارد به جهت همراه کردن ایران با این موارد پرداخت شده است.../ قسمت ۱۳۰۱
✅ این آدرس صفحات ما هست، لطفا حمایت کنید دیده بشه ✌️🇮🇷
لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@iran_onlin_ir
39.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 مقام آمریکایی: از ایران خواستیم پول بگیرد به روسیه موشک ندهد/ به ما هم حمله نکند
#شبنامه / عضو تیم مذاکره کننده آمریکایی: از ایران خواسته ایم پول بگیرد ولی به روسیه سلاح نفروشد / ما آنها را قانع کرده ایم به مواضع ما حمله نکنند / این ۶ میلیارد به جهت همراه کردن ایران با این موارد پرداخت شده است.../ قسمت ۱۳۰۱
✅ این آدرس صفحات ما هست، لطفا حمایت کنید دیده بشه ✌️🇮🇷
لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@iran_onlin_ir
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️ شب زیارتی حضرت عشق ما را دعا کنید
ان شالله زائر اربعین باشید
رفقای ایران آنلاینی
ما را این شب ها خیلی دعا کنید
#یاحسین
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 اگر در جستجوی امام زمان هستی...
او را در میان سربازانش بجوی....
و چه خوب سربازی است قاسم سلیمانی
آقای فرمانده ما تا قیامت به تو افتخار میکنیم....
#یکوبیست
#به_یاد_فرمانده
@iran_onlin_ir
⭕️ادعای مقام طالبان: در آینده ای نزدیک در جهان به رسمیت شناخته خواهیم شد
🔻یک مقام طالبان ادعا کرد در آینده ای نه چندان دور حکومت طالبان از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته خواهد شد، زیرا تمام شرایط به رسمیت شناخته شدن به عنوان یک حکومت را تکمیل کرده است.
♦️با وجود گذشت دو سال از روی کار آمدن حکومت کنونی طالبان در افغانستان، هنوز هیچ یک از کشورهای جهان حاضر به رسمیت شناختن آن به عنوان حکومت رسمی افغانستان نشده است و دلایل زیادی برای ناکامی طالبان در بدست اوردن رسمیت و مقبولیت در میان جامعه جهانی وجود دارد.
🔺مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی ریاستالوزرا طالبان در مصاحبه با خبرنگاران ابراز خوشبینی کرده است که طالبان از سوی جهان در آینده نه چندان دور به رسمیت شناخته خواهد شد، زیرا تمام شرایط به رسمیت شناخته شدن به عنوان یک حکومت را کامل کرده است.
♨️وی در این گفتوگو افزود: «دنیا نگاهی مثبت به ما دارد. بسیار دور نیست که جهان، طالبان را به رسمیت بشناسد و با افغانستان روابط خوب برقرار کنند.»
🔹این مقام بلندپایه طالبان از جریان کار برای ایجاد قانون اساسی و قوانین فرعی در کشور نیز اطمینان داده و گفته هیاتی به رهبری رئیس دادگاه عالی برای انجام این کار مشخص شده است. »
🔴معاون سیاسی ریاستالوزرا همچنین گفت ۵۰۰ هزار کارمند حکومت پیشین در حکومت سرپرست طالبان در حال فعالیتند و هیچ نوع تبعیضی میان کارمندان حکومت جمهوری پیشین و طالبان وجود ندارد.
@iran_onlin_ir
39.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 دبیر کل مقاومت: اسرائیل را به عصر حجر بر میگردانیم اراده ی ما را آزمایش نکنید
🎥 سخنرانی جنجالی سید حسن نصرالله دبیر کل مقاومت لبنان که با حیرت صهیونیست ها همراه شد / او با آرامش و اعتماد به نفس عجیبی صحبت میکند / دبیرکل مقاومت: شما را به عصر حجر بر میگردانیم / از جنگ با ما پرهیز کنید...
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@mrtahlilgar1
⭕️در آلمان هم بالاخره مشروب ممنوع؟
♨️در زاکسن آلمان بدلیل جرائم و درگیریهایی که همیشه داره اتفاق میفته قانونی تصویب کردن که مصرف_الکل در طول هفته از ساعت ۱۱ صبح تا ۱۱ شب ممنوعه غیر از یکشنبه ها
حیف که بخاطر شهوت دنیا در مقابل دستورات نابِ اسلام مقابله میکنن
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥زیرگرفتن یک زن سپاهپوست توسط خودروی پلیس در آمریکا
🔹تصاویری از زیرگرفتن یک زن سپاهپوست توسط خودروی پلیس آمریکا و برخورد خشونتآمیز با او را مشاهده میکنید.
@iran_onlin_ir