⭕️ 184 بار تجاوز ائتلاف سعودی به الحدیده در 24 ساعت گذشته
♨️ یک منبع آگاه یمنی اعلام کرد که ائتلاف تجاوز ظرف 24 ساعت گذشته 184 بار به الحدیده حمله کرده است.
🔴 این منبع آگاه گفت که این ائتلاف 9 بار با هواپیماهای تجسسی، حریم هوایی الدریهمی و الفاره را نقض کرده اند همچنین 21 فروند پهپاد به حریم هوایی الجبلیه، الدریهمی، الجاح، الفازه و حیس تجاوز کرده اند.
‼️ این منبع همچنین از 22 بار حمله موشکی و توپخانه ای و 134 بار تیراندازی با سلاح های مختلف به این مناطق خبر داد./العالم
@iran_onlin_ir
⭕️ نظر کدخدایی درباره حضور احتمالی خاتمی و احمدینژاد در انتخابات ۱۴۰۰
♨️ کدخدایی درباره حضور احتمالی افرادی مانند محمد خاتمی و احمدی نژاد در انتخابات سال آینده، گفت: به طور کلی نمی توانم درباره حضور آنها اظهارنظری کنم و باید صلاحیت آنها را در همان زمان بررسی کنیم و اگر مجلس شرایط جدیدی بگذارد نمیدانم شامل حال این افراد خواهد شد یا خیر. اکنون اظهارنظر در این رابطه سخت است.
@iran_onlin_ir
⭕️ دورهمی فرماندهان فتنه برای تکرار خشنتر آبان ۹۸ / انبار قابل اشتعال پنبه را چه کسی در کف خیابانها گسترد آقای عبدی!؟
♨️ عباس عبدی، از فعالان اصلاحطلب به تازگی در یادداشتی که سایت جماران آنرا منتشر کرد در اشاره به اغتشاشات آبان ۹۸ نوشت:
🔻انتظار میرفت که حوادث دی ماه سال ۱۳۹۶، آغازی باشد برای شناخت مرکز تولید عفونت و درمان آن، ولی آن تب به علل گوناگونی خفیف تلقی شد و به سرعت اقدام به رفع آن کردند. در نتیجه گمان کردند که بیمار درمان شده است، در حالی که فقط علامتش کنترل شده بود.
🔴 دو سال گذشت و این بار تب با شدت بیشتری خود را نشان داد. تقریباً و با اطمینان میتوان گفت که در فاصله این دو سال، اقدام عملی و ریشهای برای شناخت و درمان صورت نگرفت، هر چند مطالعات و گفتگوهای غیر علنی و یا عمومی در باره آن انجام شد، بدون اینکه یک گزارش جامع و کامل از علل و چگونگی شکلگیری این رویدادها و نیز اقداماتی که برای حل ریشهای آنها باید انجام داد ارایه شود.
🔴 در غیاب این درسآموزی، زمان زیادی نگذشت که شاهد اعتراضات آبان ماه بودیم. شورشی که به ظاهر تحت عنوان اعتراض به افزایش قیمت بنزین رخ داد.
🔻او در بخش پایانی یادداشت خود نیز تصریح میکند:
⭕️ "اینکه گمان کنیم اعتراضات فقط ناشی از افزایش قیمت بنزین است. بله اگر آن تصمیم نبود آن اتفاقات در آبان سال ۱۳۹۸ رخ نمیداد. همان طور که اگر از انداختن یک کبریت روشن در انبار پنبه جلوگیری کنیم، آن انبار آتش نخواهد گرفت، ولی از آنجا که ظرفیت آتشسوزی همواره وجود دارد، مسأله حل نشده است و دیر یا زود حادثه دیگری میتواند این انبار را شعلهور کند. بنابراین باید به فراتر از آن تصمیم رفت و از این اعتراضات درس گرفت. تقلیل این رویداد به افزایش قیمت بنزین خطرناک است و نشان می دهد که باید منتظر تکرار این حوادث باشیم، چون با این حد از رشد نقدینگی و کمبود تولید همچنان با افزایش قیمتها مواجه خواهیم بود."
♨️ قبل از تأکید عبدی بر انتظار برای تکرار آبان ۹۸، عباس آخوندی و محسن رنانی هم نوید "رخدادهای خونبار" آینده را داده بودند!
💢 مصطفی تاجزاده هم مدتی پس از اغتشاشات آبان ۹۸ در اظهاراتی گفته بود:
🔻"من پیشبینی میکردم که دیر یا زود اتفاق میافتد و الان هم باز پیشبینی میکنم که دیر یا زود باز هم اتفاق میافتد. همچنان که آبان ۹۸ از دیماه ۹۶ گستردهتر، خشنتر و غارتیتر بود، بعدی هم گستردهتر، خشنتر و غارتیتر خواهد بود اگر جمهوری اسلامی به سرعت به فکر این نباشد که با مردم آشتی کند و به سمت این برود که رضایت و اعتماد و مشارکت آنها را جلب کند. "
🔻سعید حجاریان هم نفر بعدی است که چند مدت قبل، از وقوع اغتشاش در انتخابات ۱۴۰۰ خبر داده بود.
🔸یکی از جامعهشناسان اصلاحطلب نیز از "اشغال خیابانها" حرف زده است...
🔴 دقت شود که هیچیک از این گزارههای پر تکرار در لسان و قلم رجال ستادی چپ حتی با یک کلمه تقبیح و شماتت حرکت خیابانی از سوی این افراد همراه نیستند. رخدادی که به معنی تشویقآمیز بودن جملات فوق است.
🔹تشویقی که البته قرار است هدف فرماندهان فتنه آینده مبنی بر وقوع "فتنه اقتصادی" را عملی کند.
🔴 لازم به توضیح است که مثال عبدی در بحث "انبار پنبه" یک سؤال مهم را بیپاسخ گذاشته و آن اینکه عبدی نمیگوید این انبار قابل اشتعال را چه کسی ایجاد کرده است و ناکارآمدیها و گرانیهای فعلی که مردم را به ستوه آورده کار چه کسانی است!؟
💢 پیش از این طی سالهای گذشته و حتی قبل از اغتشاشات دیماه ۹۶، تحلیلهایی با مضمون فتنه اقتصادی، تشریح ابعاد آن و بیان راه حلهایش را در اختیار مخاطبان محترم قرار دادهایم.
🔻این تحلیل راهبردی که البته گذر زمان نیز صحت آنرا اثبات کرد در یکی از اصلیترین وجوه خود تأکید دارد که رخدادهایی مثل آبان ۹۸ و خطرات آینده؛ نه عکسالعملهایی خیابانی در پی یک تصمیم غلط یا نشانهای از نارضایتی مردم که یک فتنه خیابانی طراحی شده در ستاد اصلاحات است.
♨️ فتنهای که بیش از ۱۰ سال برای آن برنامهریزی شده، زمینههایی دارد و فرماندهانی! که اگر اتاق فکری برای جلوگیری از آن وجود دارد بایستی در وهله اول به همین برنامهریزیها، زمینهها و فرماندهان توجه کند و هریک را به فراخور و مصلحت مورد مقابله اصولی قرار دهد.
@iran_onlin_ir
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ 180 ثانیه ی بی سابقه از کارگردان مشهود آمریکایی
♨️ آنچه می بینید صد و هشتاد ثانیه از صادقانه ترین اظهارات لیور استون کارگردان مشهور آمریکایی می باشد . الیور در این ویدئو در حالی که همه سالن یک صدا سکوت کرده و نفس ها را در سینه حبس کرده اند ، از یک کشور برای مخاطبینش سخن گفته و خطر آن کشور و کشورگشایی هایش را یادآوری می کند ....
@iran_onlin_ir
⭕️ منافع روسیه در توافق آتشبس قرهباغ
♨️ بالاخره پس از ۴۴ روز جنگ در منطقه قرهباغ، توافق آتشبس برقرار شد و به درگیریها حداقل برای مدت پنج سال خاتمه داد؛
🔻اما به نظر میرسد اطلاق برندگان و بازندگان برای توافق اخیر قرهباغ، تعبیر درستی نیست، چرا که هر یک از طرفهای درگیری منطقهای و فرامنطقه متناسب با تلاشهایی که در درگیری داشتند و اقدامات و سیاستهایی که به خرج دادند، از این جنگ و درگیری سهم بردند. در این میان روسها تنها دولتی هستند که به اندازه نقشی که ایفا کردند، سهم بیشتری از منازعات اخیر قرهباغ بردند.
در توافق اخیر آتشبس در قرهباغ، روسها تا حدود زیادی به آنچه که میخواستند رسیدند.
🔴 منافع روسها به طور «سنتی» عمدتاً در دل درگیریها و «منازعات سخت» تأمین میشود. برخلاف سایر قدرتهای بزرگ در کمتر جایی هم مشاهده نشده است که روسیه از طریق به کارگیری اصول و مبانی و تاکتیکهای «قدرت نرم» در صدد پیشبرد و تحقق منافع خود باشد.
💢 یکی از مفاد توافق آتشبس قرهباغ حضور نیروهای نظامی روس با عنوان حافظ صلح در منطقه مورد منازعه است. این توافق به روسیه امکان میدهد که یک نیروی نظامی قابل توجه در خاک آذربایجان مستقر کند. این نیرو که شامل چهار گردان، مجموعاً ۲ هزار سرباز، ۹۰ زرهپوش و ۳۸۰ نفربر همراه با پوشش هوایی در منطقه حساس نزدیک به گردنه لاچین، بدون حضور نظامیان آذری یا ارمن خواهد بود. در واقع این موضوع «سرپلی» برای حضور گستردهتر نظامی مسکو در صورت لزوم خواهد شد.
⭕️ حضور نظامی روسیه در قرهباغ یک «برگ برنده» برای پوتین محسوب میشود که سالها منتظر چنین «فرصتی» بود تا یک نیروی نظامی قابل توجه و مشروع در خاک آذربایجان مستقر کند. در حقیقت این توافق فراتر از تمام معادلات میدانی موجود و اینکه دو طرف باکو و ایروان چه چیزی به دست آوردند و چه چیزی از کف دادند، یک تلاش روسی برای «بازسازی بخشی از حریم امنیتی اتحاد جماهیر شوروی سابق» است. برای همین است که در محافل غربی از توافق آتشبس قرهباغ، به عنوان «روش روسی» یا «توافق مسکو» برای پایان درگیری ۴۴ روزه نام برده میشود.
🔴 در این توافق، نگاه روسیه به ارمنستان و آذربایجان نه به عنوان دو کشور مستقل بلکه دو ایالت و استانداری سابق بوده است. روسها بیش از ۲۰ سال است که در پی احیای «نفوذ» سیاسی، امنیتی و نظامی خود در مناطق تحت سلطه شوروی سابق هستند. در این زمینه هم تلاشهای هوشمندانهای را به کار بستهاند. تمام سیاستهایشان هم در این چهارچوب قرار دارد. برای پیشبرد این هدف کلان هم خیلی اهل عجله و شتابزدگی و سراسیمه عمل کردن نیستند. بلکه با صبر و حوصله و خویشتنداری کارها را جلو میبرند.
💢 البته این توافق نشان داد روسیه تا حدودی ارمنستان را هم دور زده است. در دو دهه گذشته، برای کرملین مشخص بوده است که درآمدهای نفتی جمهوری آذربایجان و بودجه نظامی این کشور که سه برابر ارمنستان است، توازن قدرت را به شکل برگشتناپذیری به نفع باکو تغییر داده است. مسکو تلاش کرد تا با فشار به ارمنستان این کشور را به پذیرش راهحل دیپلماتیکی که با وساطت روسیه، ایالات متحده و فرانسه فراهم شده بود متقاعد کند، اما ایروان حاضر به دادن هیچ امتیازی نبود.
🔻وقتی انقلابی دموکراتیک در ارمنستان نیکول پاشینیان، نخستوزیر این کشور را در سال ۲۰۱۸ به قدرت رساند، موضع علنی ایروان در قبال منطقه قرهباغ از پیش نیز سختتر شد. برای همین است که در سالیان گذشته روسیه خیلی واضح به دولت ارمنستان گفته است که پیمان نظامی ایروان و مسکو صرفاً شامل مرزهای رسمی این کشور میشود و ربطی به قرهباغ ندارد. وقتی جمهوری آذربایجان دست به حمله زد، ارمنستان تنها بود.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش شبکه چین از شاهکار موشکی قرن
♨️ شبکه چینی: دستاورد جدید موشکی ایران، می تواند در سریعترین زمان ممکن، بیشترین شلیک موشک بالستیک را داشته باشد و مدت زمان انهدام پایگاههای دشمن را بسیار کاهش دهد.
@iran_onlin_ir
⭕️ چین با موفقیت موشک های «قاتل ناوهای هواپیمابر» را آزمایش کرد
♨️ ارتش چین اخیرا دو موشک که به آنها لقب «قاتل ناوهای هواپیمابر» داده شده را با موفقیت شلیک کرد.
🔻به نوشته وبگاه «بیزینس اینسایدر» ارتش چین در ماه آگوست (شهریور) دو موشک «دانگ فنگ ۲۶» و «دانگ فنگ ۲۱» را از«جزایر پاراسل» در دریای چین جنوبی با موفقیت به سمت اهداف از پیش تعیین شده که چند هزار کیلومتر دورتر قرار داشتند، با موفقیت شلیک کرد.
🔴 این نخستین بار است که ارتش چین جزییات پرتابهای موشکی خود را افشا کرده و حتی این رویداد را ارتش آمریکا نیز تایید کرده است. این آزمایش یک روز بعد از پرواز غیرقانونی هواپیمای جاسوسی «یو-2» آمریکا در منطقه مکان برگزاری رزمایش دریایی چین به وقوع پیوست.
💢 «وانگ ژیانگ سو» مقام ارشد نظامی چین گفت که بعد از این ماجرا یک مقام نظامی آمریکا در ژنو پیغام فرستاد که اصابت این موشکها به ناوهای آمریکا ، پیامدهای ناگواری به همراه خواهد داشت.
🔻این مقام نظامی اسبق چین گفت که این هشداری به آمریکاست و از این کشور می خواهد تا هیچگونه اقدام نظامی خطرناک را انجام ندهد. «سانگ ژانگپینگ» از دیگر مقامات ارشد سابق ارتش چین نیز در این زمینه گفت، این ماموریت به وضوح نشان داد که چین میتواند با دقت و با موشکهای برد بلند به کشتیهای متوسط یا بزرگ حمله کند.
♨️ یک گزارش یک بخش نظامی وزارت دفاع آمریکا نیز تایید کرد که چین از آمریکا در بخش توسعه موشکی و کشتی سازی سبقت گرفته است.
🔴 موشک دانگ فنگ -۲۶، ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و قادر به حمل کلاهک متعارف یا اتمی علیه اهداف زمینی یا دریایی است. دانگ فنگ- ۲۱ نیز بردی معادل ۱۸۰۰ کیلومتر دارد و از آن به عنوان اولین موشک بالستیک ضد کشتی جهان یاد میشود.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شعار طرفداران ترامپ: "بدون ترامپ، صلحی در کار نخواهد بود."
@iran_onlin_ir