⭕️ شکست اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری قطعی است/ پایگاه مردمی را از دست دادهایم
♨️ مهدی آیتی، فعال اصلاح طلب و نماینده مجلس ششم شکست اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری آینده را قطعی دانسته اما تلاش کرده است با دلایلی این ناکامی را توجیه کند و به خودشان امیدواری دهد.
بخش های مهم اظهارات آیتی را در ادامه خواهید خواند:
🔻این دهه، دهه اصلاح طلبان نیست بلکه دهه اصولگرایان است. همان گونه که اصولگرایان مجلس یازدهم را با مشارکت بسیار پایین مردم یعنی حدود 25 درصد برنده شدند، حتما انتخابات ریاست جمهوری 1400 و به موازات آن انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا که در سراسر کشور برگزار خواهد شد را پیروز خواهند شد به ویژه اینکه ارزش و اهمیت انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در 1400، از ریاست جمهوری کمتر نیست، چون مردم تا عمق روستاها باید بیایند و به منتخبین خودشان رأی بدهند، در نتیجه شورای اسلامی شهر و روستاها در کنار کاندیدای ریاست جمهوری برای 1400 دو برگه برنده در کنار اصولگرایان خواهند داشت.
🔴 اصولگرایان همانطور که مجلس یازدهم را فتح کردند و برنده شدند باز هم با مشارکت کم مردم در انتخابات، ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا هم برنده می شوند اما این مشارکت در سال 1400 مشارکت بالایی نخواهد بود. دلیل هم این است که مردم دلسرد و سرخورده شده اند و از مسئولین جمهوری اسلامی ناراحت هستند، هیچ کس پاسخگوی گرفتاری ها و مشکلات مردم نیست، نه در بخش سیاسی و نه در بخش اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی، وعده هایی که به مردم داده شد هیچ کدام عملی نشد. برای همین است اصلاح طلبان که چون پایگاه مردمی و اجتماعی شان را از دست داده اند نمی توانند در این دوره کاندیدایی بیاورند تا در ریاست جمهوری برنده شوند حتی اگر ظریف را بیاورند.
💢 در واقع پیش بینی مان این است که شاید بهترین گزینه ای که برای اصلاح طلبان وجود دارد که می تواند، بیاید و روی آن مانور دهند و تبلیغات کنند، ظریف است چراکه یک فرد متعادل و میانه رو است و مورد تایید بیت رهبری و دیگران هم است؛ اما ظریف هم حتی در این شرایط، شانس برنده شدن ندارد. امروز برنده انتخابات 1400، به احتمال زیاد یک اصولگرا خواهد بود و به احتمال زیاد یک ژنرال و نظامی خواهد بود. در نتیجه از این جهت به نظر می آید که اصلاح طلبان چه کاندیدا بدهند و چه سکوت کنند و کنار بنشینند و تماشاچی باشند، هیچ فرقی به حالشان ندارد و این 8 سال و 10 سال آینده، دوره شانس اصولگرایان خواهد بود و شانسی برای اصلاح طلبان وجود ندارد.
@iran_onlin_ir
⭕️ سلام بر فرمانده ای که زندانی ها هم "در بندِ او" هستند ...
✍️ سیدعلی حسینی
♨️ سلام بر فرمانده ی شهید .
.
🔴 می نویسم #به_یاد_فرمانده
.
💢 می نویسم برای مردی که حتی زندانی های در بند هم ، در بندِ او هستند .
در بندِ مرامش ، در بندِ آن همه آقایی ...
.
🔻به راستی که ما همه در بند توییم
.
🔸اسیر آن همه از خودگذشتگی ...
.
⭕️ خوب نگاه کنید . اینجا زندان مرکزی تهران است . این یک نمونه است. زندانی ها تصاویر فرمانده را روی دیوار و در و کمد و یخچال نصب کرده اند .
.
🔴 بیایید فرض بگیریم همه آنچه از عشقِ مردم به "فرمانده شهید " می بینیم شو آف ، ساختگی است ، دروغ است . بیایید فرض بگیریم همه اش نمایشی غیرِ واقعی و تصویر سازی حکومت است . این زندانی ها برای کدام دوربین شو آف کرده اند ؟
.
💢 تو آن مردی هستی که نامت و یادت را محال است فراموش کنیم .
.
⭕️ ای اهل عالم ، بنویسید و ثبت کنید که دشمنانِ خدا و قاتلین اولیا الله یک انتقام سخت به اسیرانِ فرمانده ی شهید بدهکار اند ...
@iran_onlin_ir
13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صریح_نیوز
دیوانه خانه ای به نام آمریکا .../ جمهوری خواه ها : در انتخابات تقلب شده ، دموکرات ها : بایدن رئیس جمهور است ، بی ال ام : هیچکدامتان را نمی خواهیم .../ کشوری که حالا مردمش به نرم افزار های رای گیری هم شک دارند
@iran_onlin_ir
⭕️ اسپانیا، کانون شیوع/ چیزی شبیه کرونا ۱۰۲ سال پیش با مردم جهان چه کرد
♨️ سال ۱۹۱۸ میلادی که آنفلوآنزای اسپانیایی آمد، کسی منتظرش نبود؛ به جایش اروپاییها و ابرقدرتهای نظامی افتاده بودند به جان هم و به جان دیگران و بخشهای بزرگی از آسیا، اروپا، آفریقا و خاورمیانه را میدان جنگهای منفعتطلبانه خودشان کرده بودند.
🔻وقتی هم که بیماری از راه رسید، هیچیک از طرفین درگیر جنگ، صدایش را در نیاوردند؛ نه آمریکا، نه چین، نه فرانسه، نه امپراتوری آلمان، نه روسیه و نه بریتانیا.
♨️ این وسط فقط اسپانیا که در جنگ بیطرف بود. این کشور، اعلام کرد که مردمانش در حال مرگ هستند و اینطوری شد که نام بیماری شد آنفلوآنزای اسپانیایی. گروه گروه سربازان در جبههها و مردم در شهرها مُردند تا بالاخره تعدادی از ابرقدرتهای نظامی بر تعدادی دیگر پیروز شدند و چند ماه بعد از بروز بیماری، جنگ تمام شد. بیماری البته تمام نشد.
🔴 آنفلوآنزای اسپانیایی حدود یک سال و نیم در جهان کشتار کرد و به دلیل جابهجایی انبوه سربازان در مناطق جغرافیایی و همچنین ناشناخته بودن بیماری و کمبود امکانات درمانی، مقابله موثری با آن صورت نگرفت. حالا بماند که علاوه بر جنگ و درگیری نظامی متجاوزان در بسیاری از کشورهای فقیر دنیا قحطی و گرسنگی هم مجالی برای مردم نمیگذاشت که بخواهند با یک بیماری مهلک و بهشدت مسری مقابله کنند.
💢 چند میلیون نفر مُردند؟
🔻 آنفلوآنزای اسپانیایی بر خلاف اغلب انواع آنفلوآنزا که سالمندان و کودکان را بیشتر درگیر میکند، سروقت جوانترها میرفت. خیلی از جوانانی که از آتش مسلسل و توپ و خمپاره و بمب جان به در بردند در مقابل این بیماری تسلیم شدند و از جبههها به خانه بازنگشتند. سردرد، خستگی، سرفههای خشک، بیاشتهایی و تعریق شدید نشانههای اصلی این بیماری بودند و به همین سادگی مرگ به سراغ خیلیها رفت.
🔴 چند نفر مُردند؟ یکسوم جمعیت آن روز جهان یعنی حدود ۵۰۰ میلیون نفر به این بیماری مبتلا شدند و ۲۰ تا ۵۰ میلیون نفر مُردند. البته در برخی تخمینهای اخیر تعداد تلفات به ۱۰۰ میلیون نفر و حتی بیشتر هم میرسد.
پس از پایان جنگ جهانی بالاخره فرصتی شد تا کشورهای دنیا به مقابله موثر با این بیماری بپردازند.
🔻در برخی از کشورها مقررات قرنطینه وضع شد و ضدعفونی معابر و اماکن عمومی در دستور کار قرار گرفت. مردم ماسک هم میزدند و جالب اینکه در برخی نقاط آمریکا ماسک نزدن ۱۰۰ دلار جریمه داشت. آخرسر وقتی تابستان سال ۱۹۱۹ فرا رسید، بیماری خود به خود رفت پی کارش! جنگ هم که پایان یافته بود و بوی بهبود از اوضاع جهان میآمد.
ناخوشی باد!
🔴 در ایران چه خبر بود؟ جنگ و اشغال ایران با قحطی همراه شده بود و آدمها به دلایل مختلف میمُردند؛ یک تا ۲ و نیم میلیون نفر هم به دلیل آنفلوآنزای اسپانیایی جان باختند. این یعنی حدود ۸ تا ۲۰ درصد کل جمعیت ایران که در آن سالها ۱۲ تا ۱۵ میلیون نفر تخمین زده میشود. در بخشهایی از ایران این بیماری به «ناخوشی باد» معروف شده بود.
🔴 چون افراد بنا به تجربه دریافته بودند بدون تماس با بیماران مبتلا هم امکان ابتلا وجود دارد به این نتیجه رسیده بودند که احتمالا باد بیماری را آورده و جابهجا میکند. نقل قول دیگر این است که چون در ابتدای شیوع این بیماری در تهران چند روزی بادهای شدید میوزیده، آنفلوآنزای اسپانیایی به ناخوشیِ باد معروف شد.
💢 البته چنین تصوراتی درباره بیماریهای همهگیر در آنزمان فراگیر بود و بریتانیاییها هم ابتدا گمان میکردند بادهای اسپانیا عامل بیماری هستند و چون هوای بریتانیا مرطوب است، بیماری در آن منتشر نخواهد شد که البته شد.
در ایران برخلاف سایر نقاط دنیا تلفات این بیماری در روستاها بیشتر از شهرها بوده است و احتمالا به دلیل سوء تغذیه بیشتر روستاییان در دوره قحطی. تا جایی که بنا به اسناد تاریخی در برخی روستاهای ایران تلفات به قدری بوده است که زندگان از عهده کفن و دفن مردگان برنمیآمدهاند. البته چنین وضعیتی درباره آمار بالای تلفات در بسیاری از نقاط دنیا و حتی در برخی شهرهای آمریکا و اروپا نیز گزارش شده است.
⭕️ در ایران نیز تابستان سال بعد که رسید بالاخره ناخوشیِ باد رفت و اغلب سربازان بیگانه هم رفته بودند. روزهای سخت کمکم میرفت، اما زخم آن روزهای مصیببار بر تن تاریخ ایران ماند.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اعتراف تکان دهنده : ما ارتش نداریم ، اینها گرسنه اند ...
♨️ تحلیلگر آمریکایی: جوانهای فقیر و کارگر مجبورند به خاطر مشکلات اقتصادی وارد ارتش شوند. آمریکا مردم فقیر را قربانی میکند تا دائما در جنگ باشد.
آمریکایی ها در حالی ارتش کشور خود را به ارتش گرسنگان تشبیه کرده اند که این ارتش دو نقطه ضعف اساسی دیگر هم دارد .
🔸یک -انگیزه نیروهای این ارتش در نبردهای فرسایشی به شدت کم و خودکشی در آن زیاد شده است .
🔸دو - متاثر از رفتارِ دولت آمریکا با ملت ها ، انگیزه در بین ملت ها برای حذف نیروهای این ارتش (در هر نبرد رو در رو ) به شدت بالا رفته است...
@iran_onlin_ir
⭕️ "فرماندهان فتنه" از جان کارگران چه میخواهند؟ / تهدید به واکنش سخت کارگران در خیابانها
♨️ خبرگزاری ایلنا روز پنجشنبه گذشته گزارش داد: گردهمایی کارگران همزمان با سالروز تصویب قانون کار (۲۹ آبان) امسال به صورت مجازی و بدون حضور کارگران برگزار شد.
🔻 در این مراسم، دبیرکل خانه کار(علیرضا محجوب) و نمایندگان تشکلهای کارگری از سراسر پایتخت بار دیگر بر احیای حقوق از دست رفته کارگران تاکید کرده و هشدار دادند هرگونه تهدید حقوق کارگران با واکنش اعضای کارگری در سراسر کشور مواجه خواهد شد.
🔴 ایلنا همچنین بیانیه پایانی این گردهمایی را نیز منتشر کرده است که در بند هفتم آن میخوانیم:
💢 "اموال سازمان متعلق به خانواده تأمین اجتماعی است، دستبرد به آن توسط افرادی که قصد دارند با تصویب قوانین جدید این دست درازی را آشکار کنند، با واکنش سختی از جامعه کارگری در خیابانها مواجه خواهند شد. "
⭕️ در ظاهر امر، علت اینهمه علاقه اینروزهای اصلاحطلبان ستادی و مدیریت تشکلهای اصلاحطلبی مثل خانه کارگر را به امر خیابان و گزینه اعتراض خیابانی روشن نیست!
♨️ این افراد یا در عمقی از غفلت هستند که نمیدانند اعتراض خیابانی مقدمه به راه افتادن حمام خون است و بر گستره مشکلات مردم میافزاید و یا میدانند و مشغول رقصیدن با فرمان مستقیم "فرماندهان فتنه اقتصادی" هستند.
🔴 جالب است که شخص علیرضا محجوب، دبیر خانه کارگر که زمانی میگفت ما اصلاحطلبان به راهی میرویم که روحانی بگوید! و تشکل او نیز در تبلیغات و خدمتگزاری برای دولت و اصلاحطلبان شهره خاص و عام است؛ اکنون که زمان عذرخواهی او بواسطه مشکلاتی مثل گرانی رسیده اما مشغول طبلگردانی برای اعتراض خیابانی شده است!
🔻 محجوب پیش از این هم در اظهاراتی گفته بود: اگر مردم عصبانی نباشند جای تعجب است.
♨️ دقت شود که محجوب و امثال محجوب رجال سیاسی شدهاند و سالها در کسوتهایی مثل نمایندگی مجلس حضور داشتهاند تا در لحظات بروز مشکل؛ مردم را از عصبانیت برهانند و پیرامون راهحلهای معقولی مثل انتخابات صحبت کنند نه اینکه خود آتشبیار معرکه شوند و در روزگاری که موعد پاسخگویی آنها به مردم فرا میرسد؛ از لزوم اعتراض خیابانی سخن بگویند!
🔴 قبل از این، علیرضا علویتبار نیز در یادداشتی خواستار بسیج کردن مردم از سوی ستاد اصلاحات شده بود.
💢 گفتنیست، علی ربیعی، سخنگوی دولت و از چهرههای مدعی جامعه کارگری نیز مدتی پس از اغتشاشات آبان ۹۸ تأکید کرده بود که حکایت آبان ۹۸ همچنان باقیست!
@iran_onlin_ir
⭕️ ترامپ می خواهد "خود" را عفو کند!
♨️ بر اساس آنچه شبکه "دویچه وله "گزارش داده است، مطابق اسناد مختلف گمان زده میشود که دونالد ترامپ در جریان ریاستجمهوری خود مرتکب سوءاستفاده از مقام خود شده باشد.
🔻رئیس جمهور آمریکا قصد دارد در صورت پیروزی نهایی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری 2020 و خروج جمهوریخواهان از کاخ سفید، سریعا "خود" را با اختیارات ویژه ریاست جمهوری مورد عفو قرار دهد تا به این وسیله، شکایات دستگاه قضایی و مالیاتی آمریکا از وی بابت خیانت در زمان قدرت مورد بررسی قرار نگیرد!
🔴 بر اساس آنچه شبکه "دویچه وله "گزارش داده است، مطابق اسناد مختلف گمان زده میشود که دونالد ترامپ در جریان ریاستجمهوری خود مرتکب سوءاستفاده از مقام خود شده باشد.
💢 علاوه بر آن، احتمال دارد که نقض قوانین مالیاتی و سوءاستفاده از پولهای کارزار انتخاباتی نیز مطرح شوند، اما ترامپ در مقابل پیگرد در این زمینهها به عنوان رئیسجمهوری از مصونیت برخوردار است؛ البته تا زمانی که مقام ریاستجمهوری را دارا باشد. آیا رئیسجمهور ترامپ میتواند پیشگیرانه خود را عفو کند؟
🔻 ماجرا به لحاظ حقوقی مناقشه برانگیز است اما باید بگوییم که رئیس جمهور آمریکا به لحاظ قانونی می تواند این اقدام را صورت دهد!ترامپ در توییتی در سال ۲۰۱۸ در این باره به وضوح سخن گفته است. اما در میان کارشناسان اختلافنظر هست. مسلم این است که تاکنون رئیسجمهوری نبوده که برای ارتکاب به جنایت در زمان ریاستجمهوریاش خودش را عفو کرده باشد.
🔴 آخرین بار ریچارد نیکسون رئیسجمهور بود که مورد عفو قرار گرفت. اما این حکم عفو را نه خود او، بلکه جانشین وی جرالد فورد امضا کرده بود.یک حکم دیوان عالی ایالات متحده به سال ۱۹۱۵ اما میگوید که اقدام به عفو کردن خود( توسط رئیس جمهور) میتواند به معنای اعتراف به گناه خود نیز ارزیابی شود.
💢 با این حال، اعتراف به گناه یک رئیس جمهور، به معنای محاکمه وی نخواهد بود! به عبارت بهتر، به راه انداختن دوباره پرونده رئیس جمهور فعلی آمریکا( حتی در دوران رئیس جمهور بعدی)، در صورتی که وی خود را عفو کرده باشد آسان نخواهد بود!
@iran_onlin_ir
⭕️ شکایت مردم شیکاگو علیه پلیس
♨️ ۶۰ نفر از مردم شهر شیکاگوی آمریکا علیه اقدامات غیرقانونی مأموران پلیس این شهر که در جریان اعتراضات ضدنژادپرستی بعد از قتل «جورج فلوید» مرتکب شدند روز پنجشنبه شکایتنامهای را در دادگاه فدرال تنظیم کردند.
🔻به نوشته وبگاه خبری-تحلیلی «هیل»، این شکایتنامه ۲۰۰ صفحهای که روزنامه «شیکاگو تریبون» آن را افشا کرده، اداره پلیس شیکاگو و دیگر نهادهای این شهر را به استفاده از «روشهای وحشیانه، خشن و خلاف قانون اساسی که به وضوح برای آسیب رساندن، ساکت کردن و ترساندن معترضان و شاکیان به کار رفته» متهم کرده است.
🔴 بعد از قتل یک جوان سیاهپوست به نام «جورج فلوید»، به دست یک مأمور پلیس در شهر مینیاپولیس اعتراضات سراسری در آمریکا علیه خشونت پلیس و ضدنژادپرستی در تابستان امسال بالا گرفت. مردم دیگر کشورها نیز به تبع این اعتراضات، تظاهرات و راهپیماییهایی را برپا کردند.
💢 این در حالی بود که گزارشها و تصاویر منتشر شده از این اعتراضات در شهرهای مختلف آمریکا از جمله پورتلند، سیاتل و شیکاگو، خشونتهایی را نشان میداد که پلیس این شهرها علیه معترضان روا میداشتند.
@iran_onlin_ir
⭕️ دیلیمیرور: پوتین به سرطان مبتلا شد
♨️ یک رسانه انگلیسی مدعی شده «ولادیمیر پوتین»، رئیسجمهور روسیه به سرطان مبتلا است و در ماه فوریه تحت عمل جراحی قرار گرفته است.
🔻روزنامه «دیلیمیرور» در ادعایی که سایر رسانههای انگلیس هم آن را منتشر کردهاند نوشته آقای پوتین هم علائم بیماری پارکینسون و هم سرطان را نشان میدهد.
🔴 رسانه انگلیسی این ادعا را بر مبنای اظهارات یک تحلیلگر سیاسی به نام «والری سولوی» منتشر کرده که گفته میشود سابقاً رئیس اداره روابط عمومی اندیشکده دولتی «روابط بینالملل» در مسکو بوده است.
💢 دیلیمیرور نوشته این تحلیلگر گفته منابعی در کاخ کرملین دارد که ابتلای پوتین به این بیماری را تأیید کردهاند. والری علاوه بر این مدعی شده که پوتین اوایل سال آینده میلادی از سمتش کنار خواهد رفت.
🔻والری از توضیح درباره اینکه پوتین به چه نوعی از سرطان مبتلا است توضیح نداده است. او گفت: «اگر کسی علاقهمند است تشخیص دقیق بیماری ایشان را بداند باید بگویم که بنده پزشک نیستم و از لحاظ اخلاقی مجاز نیستم بیماری ایشان را فاش کنم.»
⭕️ وی در ادامه گفته است: «بیماری دوم ایشان بسیار خطرناکتر از بیماری اول است چون پارکینسون اثری روی وضعیت جسمی فرد ندارد، اما باعث کمتر شدن حضور فرد در انظار عموم میشود.»
🔴 دیلی میرور به نقل از منبع دیگری که اشارهای به نامش نکرده مدعی شده رئیسجمهور روسیه به سرطان معده مبتلا است.
💢 این نخستین بار نیست که والری چنین ادعایی را مطرح میکند. او چند هفته قبل هم این ادعا را مطرح کرده بود که کرملین آن را تکذیب کرد.
‼️ طرح چنین ادعاهایی از سوی رسانههای غربی هم بیسابقه نیست و در واقع، یکی از محورهای عملیات روانی رسانههای غربی علیه سران کشورهای غربستیز را انتشار اخباری درباره مرگ آنها تشکیل میدهد.
🔻رسانههای غربی سال ۲۰۱۵ هم بعد از لغو سفر ولادیمیر پوتین به قزاقستان شایعه کرده بودند که او سکته مغزی کرده است.
@iran_onlin_ir
⭕️ کج سلیقگی در اطلاع رسانی درباره کرونا/ به غیر از محرز و مردانی کارشناس دیگری وجود ندارد؟
♨️ اطلاع رسانی از جمله مهمترین راه های بسیج مردمی و انسجام ملی برای مقابله با بحران ها از جمله ویروسی کروناست. در واقع بیماری کرونا با توجه به اینکه یک پاندمی است و همه گیر است و گستره مقابله با آن در حوزه های مختلف دیده می شود، نیاز مبرمی وجود دارد که اطلاع رسانی در این حوزه یکدست و جدی تر باشد.
🔻این روزها هر کجا نگاه می کنیم شاهد اظهار نظرهای دو متخصص در این حوزه یعنی «دکتر مینو محرز» و «دکتر مسعود مردانی» هستیم. این متخصصین حالا به چهره های معروف اطلاع رسانی درباره بیماری کرونا خصوصا در بعد پیشگیری و راه های مختلف آن تبدیل شده اند. مردانی چهره ای بشاش و امیدوارانه دارد و سعی می کند با کم کردن استرس مردم در این حوزه اطلاع رسانی کند و محرز نیز با جدیت و هشدار بیشتری در خصوص عواقب عدم پیشگیری از بیماری کرونا سخن می گوید. از این رو به نوعی شاهد دوگانه هشدار و امید در مسئله اطلاع رسانی تخصصی درباره بیماری کرونا هستیم.
💢 دوگانه ای که بعضا مخاطب را نیز گیج می کند که برخی مسائل را جدی بگیرد یا نه . مسائل مربوط به ارتباطات که رسانه ها در خصوص پاندمی کرونا باید بدان توجه کنند و از عادی سازی و همزیستی با بیماری کرونا به شکل عادی جلوگیری کنند، یکی از مهمترین مسائل این روزهای مقابله جدی با این بیماری است.
🔴 هر چند که در ابتدا حتی مسئولان رسمی ستاد مقابله با کرونا مسئله ماسک زدن را نیز چندان جدی نمی دانستند اما بعد از اینکه اطلاعات در این حوزه کاملتر شد ماسک زدن یکی از اساسی ترین موضوعات پیشگیری از ابتلا به این بیماری قلمداد شد که مردم نیز به آن اصرار ویژه ای دارند اما زنجیره این بیماری نه تنها قطع نشد بلکه حالا با آمارهای ابتلای بالای 10 هزار نفر و فوت روزانه بیش از 400 نفر این مسئله بسیار جدیتر شده است.
🔻در این حوزه مشکل اساسی حضور مداوم این دو متخصص به عنوان کارشناس در همه شبکه های تلویزیونی و رسانه های معتبر است. درواقع این روزها چهره این دو متخصص به کلیشه ای همیشگی در برنامه های تلویزیونی و رسانه های مختلف بدل شده است. اینکه چقدر این متخصصان درباره بیماری کرونا و راه های پیشگیری و درمان آن صحیح صحبت می کنند نیز با نظارت خاصی همراه نیست. چه اینکه برخی از اظهارات این افراد چاشنی حوزه های دیگری هم دارد مانند سخنان محرز درباره واکسن روسی که آنرا چندان معتبر ندانست.
⭕️ همین کلیشه ای شدن شاید باعث روند عادی سازی برخورد مردم با بیماری کرونا شده است. همچنین علاوه بر حضور متخصصان مجرب در رسانه ها و استفاده از روش های ارتباطی مدرن تری برای هدایت افکارعمومی برای مقابله با ویروس کرونا بایستی برنامه هایی که ساخته می شود نیز در این حوزه هم با اطلاعات خبری و هم با ابتکار عمل خاصی همراه شود.
♨️ در این حوزه شیادانی هم در رسانه های غیر رسمی و شبکه های اجتماعی به عنوان متخصص حضور می یابند که سر و کله شان برای شهرت طلبی و مال اندوزی از این بحران پیدا شده است اما به نظر می رسد که ستاد مقابله با بیماری کرونا بایستی در این حوزه با بها دادن به متخصصینی که خصوصا در حوزه ارتباط رسانه ای سواد کافی را دارند از این کلیشه سازی و عادی سازی اطلاع رسانی مقابله با این ویروس جلوگیری کرده و به طور جدی به تنویر افکارعمومی در خصوص ضرورت پیشگیری از ابتلا به این بیماری بپردازد.
🔴 این کلیشه سازی و حضور پر تکرار چهره های تکراری کم کم از لحاظ ارتباطی باعث کاسته شدن اعتبار این متخصصان شده و نوع نگاه مخاطب به آنها را کم رنگ می کند. همین امر در حوزه اطلاع رسانی که درباره ویروس کرونا بیشتر از همه موارد اهمیت دارد، بسیار آسیب زاست. متاسفانه تشدید آمار ابتلایان و مرگ و میرهای بیماری کرونا نشان می دهد که ستاد مقابله با کرونا بایستی طرح های جدیدتر و جدی تری را برای مقابله با این ویروس تدارک و اجرا کنند که در حوزه ارتباطات و اطلاع رسانی نیز این مهم بیش از گذشته احساس می شود.
@iran_onlin_ir