⭕️ اصرار ترامپ بر تقلب و تاکید بایدن بر پیروزی
♨️ آنگونه که تصور میشد در پی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا میان دونالد ترامپ و جو بایدن اتفاقات تندی در این کشور بیفتد، هنوز رخ نداده است.
🔻چرایی واقع نشدن آنچه که در تحلیلها و پیش بینیها وجود داشت و تاکنون واقع نشده، چند دلیل دارد که مهمترین آن وجود یک نظام سیاسی و میلیتاریستی در آمریکاست.
💢 حتی رسانههای آمریکایی و تحلیلگران سیاسی و نخبگان این کشور نیز پیش بینی میکردند که کشور به شدت به آشوب کشیده خواهد شد و حتی جنگ داخلی میان هواداران دو رقیب اتفاق خواهد افتاد.
🔴 گوشههایی از درگیریها و اعتراضات هواداران ترامپ و هواداران بایدن در برخی از شهرهای آمریکا دیده شد، اما نه آنگونه که پیش بینی میشد.
🔻یکی از دلایل اصلی جلوگیری از تشدید اختلافات و بروز درگیری و جنگ داخلی در آمریکا نظام لیبرال سرمایه داری حاکم بر این کشور است که سلطه خود را در همه آمریکا پهن کرده و اجازه بروز خطراتی که باعث تضعیف و سرنگونی نظام حاکم شود، نمیدهد.
💢 زمانی که در آمریکا از سوی یک شرکت داروسازی این کشور خبر ساخت واکسن کرونا با تبلیغات گسترده اعلام شد، درست زمانی بود که اختلافات میان بایدن و ترامپ بالا گرفته بود و این خبر عاملی برای فروکش کردن خشم مردم در هر دو سوی ماجرای ادعای تقلب از سوی ترامپ در آمریکا و اعلام پیروزی بایدن در این رقابت بود.
⭕️ اعتراض دونالد ترامپ به شرکت تولید کننده واکسن کرونا «فایزر» به خاطر آن بود که چرا این موفقیت که البته هنوز در ابهام است، در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری از سوی فایزر اعلام نشد.
🔻 ترامپ اعتقاد داشت که اگر ساخت واکسن کرونا در زمان رقابتهای انتخاباتی اعلام شده بود بر روی آراء او تاثیر زیادی میگذاشت و به همین خاطر معتقد است شرکت داروسازی فایزر، سیاسی رفتار کرده است.
♨️ از سوی دیگر ایالاتی که ترامپ نسبت به آرا آن اعتراض داشت، یکی پس از دیگری اعلام کردند که هیچ تخلف و تقلبی در انتخابات صورت نگرفته است.
🔴 در سوی دیگر ماجرا، سازمان اطلاعاتی و امنیتی آمریکا یعنی سیا در ماجرای انتخابات ریاست جمهوری و تنشهایی که میان دو رقیب به وجود آمده است، بیتاثیر نیست.
💢 سازمان سیا اگرچه رییس آن را رئیس جمهور تعیین میکند، اما ساختار آن به گونهای است که حتی در جایی اگر ببیند رییس جمهور خارج از چارچوبها و قوانین تصمیم میگیرد و اقدام میکند، از اجرای آن سر باز میزند و حتی مانع آن میشود.
🔸پنتاگون و ارتش آمریکا نیز یکی دیگر از بازیگران اصلی در عرصه سیاست داخلی و خارجی است.
🔹رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا چندی پیش در سخنانی گفته بود «ما به شخص قسم نخوردهایم بلکه به قانون اساسی و منافع ملی آمریکا پایبند هستیم.»
💢 مفهوم این سخن این است که با وجودی که ترامپ همچنان رییس جمهور است و ۲ ماه دیگر در کاخ سفید حضور دارد، اما اگر بخواهد تصمیماتی بگیرد که این کشور به آشوب کشیده شود و درگیریها و تنشها افزایش یافته و گسترش یابد، ارتش بی طرف نخواهد بود و ورود خواهد کرد.
⭕️ حتی اگر ترامپ با فرستادن مایک پمپئو، وزیر خارجه دولتش به کشورهایی که دوست و همپیمان آمریکا هستند قصد دارد تا حمایت آنها را از ترامپ جلب کند و مانع از اعلام تبریک به بایدن شود چرا که رسمیت یافتن بایدن در جامعه جهانی مانعی بر سر راه ترامپ خواهد بود.
🔴 «مایک پمپئو»، وزیر خارجه آمریکا، چندی پیش در سخنانی گفته بود «یک انتقال قدرت آرام به دولت دوم ترامپ را شاهد خواهیم بود.»
🔻این گونه اظهارات نمیتواند در روند نتایج آرا جو بایدن تاثیر گذار باشد و تنها نشان یک جنگ روانی است، اما برخی تصور میکنند که سخنان پمپئو در جایگاه وزیر خارجه که سابقه ریاست سازمان سیا را نیز در کارنامه خود دارد، احتمال وقوع اتفاقاتی از جنس کودتا، انقلاب و یا شورش و جنگ داخلی در آمریکا را بالا می برد.
‼️ اگر ترامپ همچنان بر پیروزی خود اصرار داشته باشد و تن به ترک کاخ سفید ندهد، با وجود همه گونه تدابیر در آمریکا که گفته شد، احتمالات را نباید نادیده گرفت.
🔸 هر گونه وقوع اتفاقاتی در آمریکا وجود دارد؛ دنیا از افول و زوال نظام لیبرال سرمایه داری حاکم بر آمریکا که دنیا را نیز به چالش کشیده، خسته است و در آرزوی نابودی آن است.
🔹این اتفاق خواهد افتاد ترامپ جریان نابودی نظام لیبرال سرمایه داری را به راه انداخته است.
🔸آینده نه چندان دور شرایط و اوضاع آمریکا را روشن خواهد کرد.
@iran_onlin_ir
⭕️ جام زهر دوم
♨️ جمعی از اصلاح طلبان افراطی، در حال جمع آوری امضا برای یک بیانیه جمعی هستند که در آن با خوش خیالی محض، مدعی بازگشت آمریکا به برجام و رفع تحریم ها شده اند! این جریان ناکارآمد، با غفلت از توانمندی های داخلی، همچنان به دنبال شرطی کردن جامعه هستند.
🔻افراطیون در این بیانیه نوشته اند: بهنظر ما امروز ایران در شرایطی است که جریانهای سیاسی، در استفاده از فرصت بهدستآمده همصدا شوند و زمینهساز تسریع بازگشت آمریکا به برجام و مشوق بازگشت ایران به تعهدات برجامی (در صورت لغو تحریمها) شوند.
💢 عناصر مرکزی حزب منحله مشارکت و سازمان منحله مجاهدین انقلاب که معمولا در این افراطی گری ها و تندروی ها پیشقدم هستند از عوامل پیگیر برای تهیه و جمع آوری امضای این نامه هستند و از حاکمیت نظام جمهوری اسلامی خواسته اند از این فرصت استفاده نماید!!!
🔴 محسن امین زاده نیز اخیرا در گفت و گو با اعتماد گفته است: با وجود همه این دشواری ها، شکست ترامپ موقعیت و منزلتی برای ایران ایجاد کرده که می تواند سرافراز به مذاکره با دولت جدید امریکا بنشیند و از بحران بین المللی خارج شود و مسیر خردمندانه دیپلماسی مقتدرانه برای دستیابی به مصالح و منافع خود را دنبال کند. فرصتی که می تواند زمینه ساز توسعه ملی در ایران و بازسازی اقتصاد در حال سقوط کشور باشد.
🔻مردم امروز به عینه می بینند که برجام نه تنها تحریم ها و مشکلات اقتصادی را رفع نکرد، بلکه روزبروز بر مشکلات اقتصادی و معیشتی آنها افزود.ما تمام تعهدات مان را در برجام که عملی بود، اجرا کردیم، اما امریکا و اروپا حتی به تعهدات کاغذی شان عمل نکردند.بایدن و ترامپ درفشار به ملت ایران و قصد مهار و براندازی نظام جمهوری اسلامی با هم تفاوتی ندارند.تنها تفاوت در دست چدنی با روکش مخملی یا بدون آن است.
⭕️ در مجلس ششم نیز جمعی از نمایندگان افراطی خواستار نوشیدن جام زهر توسط رهبر معظم انقلاب در زمینه رابطه ایران و آمریکا شده بودند!!!
🔴 ۱۲۷ نفر از نمایندگان این مجلس، در تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۱ در نامه ای به رهبر معظم انقلاب اگر جام زهری باید نوشید، قبل از آنکه کیان نظام و مهمتر از آن، استقلال و تمامیت ارضی کشور در مخاطره قرار گیرد، باید نوشیده شود.
💢 برخی از امضا کنندگان نامه جام زهر، از جمله فاطمه حقیقتجو، علی اکبر موسوی خوئینی، رجبعلی مزروعی و نورالدین پیرمؤذن از کشور متواری و هم اکنون در دامن غرب و آمریکا به لجن پراکنی علیه نظام و ملت ایران مشغول هستند.
🔻جالب این است که نامه مذکور قبل از انکه به دست رهبری برسد، در بی بی سی و وی.او.ای منتشر شد! که اعتراض مجید انصاری را برانگیخت. وی گفته بود: نمایندگان {مجلس ششم} به این سؤال پاسخ دهند که نامه اخیر آنها چرا قبل از اینکه به دست رهبر معظم انقلاب برسد، سر از اینترنت و سایتهای ضدانقلاب درآورد؟!
♨️ با برآورد پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحده و با توجه به اینکه، اوست که دولت بعدی آمریکا را تشکیل خواهد داد، زمزمههای بازگشت بهبرجام از سوی برخی محافل افراطی شنیده شده و گویا نوعی از امیدواری کاذب نسبت به این توافق زوار دررفته در حال تزریق به جامعه است.
🔴 با این حال، بدیهی است که این امیدواری دادن کاذب، بعدها میتواند هزینهزا باشد و جامعه را با یک سرخوردگی دیگر در حوزه رفع تحریمها مواجه کند.
‼️ این در حالی است که در دوران ریاستجمهوری آمریکا تحریمهایی که با برجام رفع شده بودند، بار دیگر بازگشتند و افزایش هم یافتند اما این همه ماجرا نبود، بلکه نکته مهمتر این است که در این چهار سال ساختار تحریمهای ایران از منظر قوانین داخلی آمریکا بهشدت پیچیده شدهاند. معنای پیچیده شدن این است که فرضا بانک مرکزی ایران علاوه بر تحریمهای قبلی خود به بهانه تروریستی نیز تحریم شده (ذیل برچسب SDGT) و بر این اساس دیگر رفع تحریمهای سابق با بازگشت آمریکا به برجام نمیتواند این نهاد مالی مهم ایرانی را از تحریم خارج کند. بسیارند مواردی که تحریمهایشان اینچنین پیچیدهسازی شده است. برجام تنها قرار بود تحریمهای هستهای آمریکا را رفع کند که حتی در دوره اوباما، از پس همین یکی هم برنیامد.
@iran_onlin_ir
غربگرایان و بیانیه ای که در "بیانیه پز خانه"ی مجاهدین در حال نوشته شدن است / آیا عوامل وضعِ موجود و عوامل وضعِ کنونی صنعتی هسته ای به جام زهری جدید فکر می کنند ؟ / با ما همراه باشید
#صریح_نیوز
@iran_onlin_ir