⭕️ بحث انتخاباتی "چپهای تحریمی و چپهای بایدنی"
♨️ محمد نعیمیپور، از رجال ستادی اصلاحطلب و فردی که میگفت روحانی حتی اگر نخواهد هم ما اصلاحطلبان از او حمایت میکنیم! به تازگی در بخشی از یک مصاحبه که سایت صبح ما آنرا بازنشر داد، درباره کیفیت حضور اصلاحطلبان در انتخابات 1400 توضیحاتی را ارائه کرده است.
🔻او در پاسخ به این سؤال که "خواه و ناخواه نظارت استصوابی بر تمامی انتخاباتها سایه افکنده است؛ اصلاحطلبان باید در این رابطه چه تدابیری بیندیشند تا به رد صلاحیت حداکثری این جریان مانند انتخاباتهای ادوار قبل منجر نشود؟" گفته است:
🔴 "بر اساس نگاه نوستالژیک و روشهای گذشته، اصلاحطلبان دو راه در پیش میگیرند؛ نخست معرفی یک کاندیدای قوی، مردمی و تمامعیار که علیالقاعده در این دوره رد صلاحیت میشود، مثل رد صلاحیت مرحوم آیتالله هاشمیرفسنجانی در سال ۹۲ که منجر به دو راه میشود. توصیه به انتخاب میان بد و بدتر یا عدم رقابت در انتخابات به دلیل نداشتن کاندیدای مطلوب.
💢 البته اصلاحطلبان در موقعیت و توان فعلی میتوانند از زاویه دیگری نیز به انتخابات ورود پیدا کنند. کاندیدای تمامعیار و مطلوب معرفی کنند تا درصورتی که در شرایط موجود، سیستم رقابت جدی در انتخابات را مدنظر قرار داد، فرد شایستهای را برای رقابت داشته باشند. حتما این فرد نباید متهم به عبور از خط قرمزهای جمهوری اسلامی باشد. همزمان کاندیدای دیگری معرفی شود تا ضمن اینکه امکان عبور از فیلتر استصواب فراهم باشد، در شرایطی که مردم به کاندیدای مورد حمایت هیچگونه رغبتی نشان ندهند، ولی قصد مشارکت در انتخابات را داشته باشند، کاندیدای دوم اصلاحطلب در صحنه باشد و مردم به وی رأی بدهند. اگر اصلاحطلبان با آمادگی به انتخابات ۱۴۰۰ وارد میشدند، امکان ائتلاف با دیگران و کاندیدای ائتلافی وجود داشت و البته روشهای دیگر که در حوصله این مصاحبه نیست.
🔴 در موارد گفتهشده، فرض من این است که اصلاحطلبان منافع ملی را بر منافع جناحی ترجیح میدهند و از روشی استفاده نخواهند کرد که منازعه تشدید یا حتی کوچکترین خللی به امنیت و منافع ملی کشور وارد شود."
💢 نعیمیپور در پاسخ به سؤال دیگری در همین رابطه که میپرسد: "صحنهای را تصور کنید که با نامزد اصلاحطلب در انتخابات شرکت کردیم، اما او رد صلاحیت شد و ما تصمیم گرفتیم در انتخابات حاضر نشویم؛ ابعاد گوناگون این تصمیم برای جریان اصلاحات چیست؟" نیز اظهار کرده است:
🔻 "از هماکنون اصلاحطلبان باید پاسخی برای این شرایط داشته باشند. پاسخ میتواند اعتراضی باشد که منجر به اعلام شرکتنکردن در انتخابات شود. پاسخ دیگر اعتراض و اعلام نداشتن کاندیدای مطلوب است و دعوت از مردم برای شرکت در انتخابات و راه دیگر اعتراض، عبور از موضوع تا امکان و شرایط حضور در صحنه سیاسی همچنان باقی باشد و تلاش مجددی برای گشودن راه توسعه کشور فراهم شود."
♨️ او در بخش دیگری از این مصاحبه تصریح میکند: بهطور کل باید گفت صندوق رأی مؤثر است. اگر اصلاحطلبان بخواهند این مسیر را در پیش بگیرند باید بگویند ما در انتخابات حضور پیدا میکنیم، در صورت وجود انسداد سیاسی، از مردم میخواهیم که در انتخابات شرکت نکنند.[+]
🔸نمیتوان درباره این اظهارات تحلیل قطعی و دقیقی را ارائه کرد چون به زعم ما آقای نعیمیپور پراکندهگویی کرده است.
🔹با این حال، قید پررنگ مطرح شده در این اظهارات که همانا "تحریم خاموش انتخابات" است هم کاملا خود را به رخ میکشد.
⭕️ تحریم خاموش به این معنا که چپها به بهانه رد صلاحیت کاندیدای خود از حضور در انتخابات امتناع و بصورت تلویحی مردم را دعوت به مشارکت نداشتن، کنند. رفتاری مسبوق به سابقه که در جریان انتخابات مجلس یازدهم نیز شاهد آن بودیم.
🔴 دقت شود که شأنیت یک طیف یا حزب سیاسی به حضور در انتخابات است و حتی اگر این حزب یا طیف، کاندیدای صلاحیتداری هم در انتخابات ندارد (که این مسئله هم به تعلل ارکان خود آن جریان بازمیگردد که چرا احساس مسئولیت لازم برای دربرگیری عناصر سالم و دارای صلاحیت را ندارند؟!) اما بایستی از کاندیدای دیگر که نزدیک به آرای خود میداند دفاع کند زیرا مشارکت نکردن در انتخابات و اعلام اینکه ما نامزدی در انتخابات نداریم به معنی قبول نداشتن ساختار سیاسی، قانونی و نظارتی یک کشور است.
🔻باید دانست که چپهای ستادی تا این لحظه و مثلا بر اساس آنچه که موسوی خوئینیها نیز در بیانیه چندی قبل خود مورد تأکید قرار داد به دنبال تکرار رفتار شریرانه تحریم خاموش انتخابات در سال 1400 هستند (فرض آنها مبنی بر قرار داشتن کشور در شرایط فتنه اقتصادی نیز مقوّم این رفتار است) اما به زعم برخی از آنها؛ پیروزی جو بایدن در آمریکا و فراهم بودن زمینه عمومی برای دادن وعدههای دوباره به مردم برای برجام؛ میتواند باعث پیروزی دوباره آنها در انتخابات 1400 شود.
@iran_onlin_ir
⭕️ حضور سرزده رهبر و حاج قاسم در مراسم بلهبرون
♨️ سال ۱۳۸۴ مقام معظم رهبری به استان کرمان سفر کردند. ایشان تاکید داشت حاج قاسم در این دیدارها همراه ایشان حضور داشته باشد. در سفرهایی که حضرت آقا به استانها داشتند، برنامه طوری ترتیب داده شد تا ایشان با چند خانواده شهید دیدار کنند. از طرفی به دلیل رعایت مسائل امنیتی، این دیدارها به اطلاع خانوادهها نمیرسید و ۱۵ دقیقه قبل از ورود ایشان خانوادهها مطلع میشدند.
🔴 یکی از این دیدارهایی که در آن سفر تدارک دیده شد، دیدار با خانواده یکی از فرماندهان گردانهای شهید لشکر ۴۱ ثارالله بود. طبق روال، آن خانواده دقایقی قبل از حضور حضرت آقا خبردار شدند. اما وقتی وارد مجلس شدیم، دیدیم جمعیت حاضر بیش از حد انتظار است. تصورمان این بود که خانواده شهید خیلی سریع حضور حضرت آقا را به بستگان اطلاع داده است و آنها هم فوری خودشان را رساندهاند، اما اشتباه میکردیم. دلیل حضور بستگان مراسم «بله برون» دختر همان شهید با فرزند یکی دیگر از شهدای لشکر ثارالله علیهالسلام بود.
💢 آن شب یکی از اعضای خانواده شهید آمد و در گوش حاج قاسم، مطلبی گفت. حضرت آقا از حاجی پرسیدند: «داستان چیست؟» حاج قاسم جواب داد: میگویند که جواب خانواده دختر مثبت است و درخواست دارند اگر امکانش هست شما خطبه عقدشان را بخوانید.
🔻حضرت آقا قبول کردند. وقتی ایشان خطبه را قرائت کردند از دختر خانم پرسیدند: «آیا به بنده وکالت میدهید تا شما را به عقد آقای فلانی در بیاورم؟» دختر خانم در جواب گفت: «اگر قول میدهید در آخرت شفیعم باشید، بله به شما وکالت میدهم».
🔴 حضرت آقا گفتند: «چرا من باید شفیع شما باشم؟» بعد به حاج قاسم اشاره کردند و ادامه دادند: «مقام حاج قاسم سلیمانی نزد خداوند از من بالاتر و بیشتر است. ایشان شهید زنده است و خودش شفیع شما میشود.»
🔸خاطرهای به نقل از محمد حسین نجات با تیتر « چرا من شفیع شوم؟» منتشر شده در کتاب «متولد مارس»
@iran_onlin_ir
⭕️ شرکتهای سعودی درصدد سرمایهگذاری در اراضی اشغالی از طریق بحرین
♨️ شبکه "کان" رژیم صهیونیستی فاش کرد که شرکتهای مختلف عربستان سعودی درصدد سرمایهگذاری در این رژیم از طریق بحرین هستند.
🔻طبق این گزارش، نشستهایی برای بررسی این مسئله در منامه، پایتخت بحرین برگزار شده است.
🔴 در همین حال یک منبع که در جلسات مذکور حضور داشته، در این باره گفت: این گونه به نظر میرسد که اوضاع در عربستان سعودی در حال تغییر است.
💢 این شبکه عبری در ادامه گزارش داد که شرکتهای سعودی مذکور زیاد بوده و به ویژه پس از عادی سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و چند کشور عرب حوزه خلیج فارس، چند شرکت سعودی فعال در زمینه تکنولوژی درصدد استفاده از فرصت به دست آمده و سرمایهگذاری در اراضی اشغالی هستند.
🔻طبق گزارش کان، این شرکتهای سعودی در حال حاضر در پس پرده و به طور مخفیانه فعالیت میکنند و علاقهای به افشای نام خود ندارند.
@iran_onlin_ir
⭕️ امیدوارم در سال ۲۰۲۱ شاهد آغاز فرایند سیاسی فراگیر در یمن باشیم
♨️ در آستانه پایان سال ۲۰۲۰ میلادی «مارتین گریفیتس» فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن جدیدترین مواضع خود در خصوص جنگ در این کشور را اعلام کرد.
🔴 بر اساس این گزارش، مارتین گریفیتس در این خصوص گفت: سال ۲۰۲۰ برای یمنی ها سال بسیار سختی بود، زیرا هم جنگ و خونریزی ادامه پیدا کرد، هم مهاجرت ها افزایش یافت، هم اوضاع اقتصادی به هم ریخت و هم ویروس کرونا در این کشور شیوع پیدا کرد.
💢 فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن بدون اشاره به جنگ افروزی عربستان سعودی در یمن و اقدام آن در ارتکاب جنایت های جنگی در این کشور، گفت: امیدوارم در سال ۲۰۲۱ شاهد جدیت طرف های مختلف یمنی باشیم و در این سال یک فرایند سیاسی فراگیر که پایان دهنده جنگ باشد، شکل گیرد.
🔻فرستاده سازمان ملل در یمن پیشتر نیز در سخنانی گفته بود: گفتگوهای سیاسی میان طرف های درگیر در یمن باید آغاز شود تا به دنبال آن یک آتش بس فراگیر در این کشور برقرار شود؛ آتش بسی که به جنگ کنونی پایان می دهد.
🔴 اخیراً «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش «أنصارالله» تداوم حمایتهای خارجی از متجاوزان سعودی را به شدت محکوم کرده است. وی در این خصوص با اشاره به تسلیحات آمریکایی و انگلیسی که سعودیها در جنگ علیه یمن از آنها استفاده میکنند، گفت: سلاحهای آمریکا و انگلیس نمیتوانند تأمینکننده امنیت عربستان باشند.
💢 عبدالسلام در ادامه یادآور شد: عربستان سعودی تنها در یک صورت میتواند امنیتِ از دست رفته خود را بازیابی کند و آن هم این است که به جنگ علیه یمن و نیز محاصره ملت یمن پایان دهد و برای همیشه از این کشور خارج شود.
@iran_onlin_ir
⭕️ چرا ترامپ فرمان ترک کاخ سفید را داد؟
♨️ برخی منابع خبری مانند هفته نامه نیوزویک، از ارسال پیام محرمانه ترامپ به کارکنان کاخ سفید در خصوص ترک این مجموعه سخن گفته اند.
🔻ارسال این پیام، نشانه ای دال بر پذیرش شکست در انتخابات توسط ترامپ تلقی می شود.آخرین اخبار در آمریکا بیانگر عدم تمایل مایک پنس معاون ترامپ مبنی بر اعلام متقلبانه بودن انتخابات این کشور است. به عبارت بهتر، مایک پنس زیر بار درخواست ترامپ مبنی بر عدم تایید نتایج انتخابات نرفته است. روز ششم ژانویه امسال، یعنی در اواسط دی ماه ، قرار است آخرین مرحله تایید انتخابات توسط کنگره صورت گیرد.
🔴 نکته مهم تر اینکه در پایان این جلسه، "مایک پنس" معاون ترامپ مامور خواهد شد تا رسما شکست وی را در انتخابات پذیرفته و بر پیروزی تیم "بایدن-هریس" مهر تایید بزند! این همان چیزی است که ترامپ از آن متنفر است. اعلام رسمی شکست ترامپ در انتخابات توسط معاونش مایک پنس، بدترین ضربه ممکن به حیثیت ترامپ محسوب می شود: رئیس جمهوری که پذیرش شکست در انتخابات ریاست جمهوری 2020 را خط قرمز خود می داند. در هر حال، ترامپ جدایی مایک پنس از خود را پذیرفته است.
💢 نکته دیگر اینکه حتی اگر مایک پنس، بایدن را به عنوان پیروز انتخابات معرفی نکند یا برخی سناتورها و اعضای مجلس نمایندگان، نتایج انتخابات را به چالش بکشند، این موضوع منتج به عدم حضور بایدن در کاخ سفید نخواهد شد! در این صورت، دیوان عالی آمریکا بار دیگر نتیجه نهایی را اعلام خواهد کرد. با توجه به شواهد موجود و اختلاف زیاد آرای ترامپ- بایدن در شش ایالت مهم و تعیین کننده، دیوان عالی آمریکا نیز مستمسکی حقوقی برای بازگرداندن نتیجه انتخابات سوم نوامبر 2020 نخواهد داشت.
♨️ در هر حال، باید در آینده مشاهده کرد که ترامپ در صورت بازگشت به رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری( خصوصا در سال 2024) چه کسی را به عنوان معاون خود انتخاب خواهد کرد! برخی تحلیلگران تاکید کرده اند که احتمالا افرادی مانند مایک پمپئو در صورت ورود دوباره دونالد ترامپ به عرصه انتخابات، جایگزین مایک پنس بشوند.
@iran_onlin_ir
⭕️ ۳۰ هشدار سیاسی، امنیتی و اقتصادی درباره FATF / بخش اول
♨️ ابراهیم کارخانهای، رئیس کمیته هستهای مجلس نهم، طی یادداشتی نوشت:
🔻نظر به سلطه و نفوذ آمریکا و غرب بر گروه ویژه اقدام مالی (FATF) و اینکه نهاد مذکور به بهانه نظارت بر شفاف سازی اقتصادی کشورها، بطور هدفمند و گزینشی نقش جاسوس مالی را در راستای سیاست های سلطه گرایانه آنها ایفا می نماید و اطلاعات ارائه شده به این نهاد مورد سوء استفاده دشمن قرار می گیرد.
🔴 در ذیل در قالب ۳۰ بند به بررسی عواقب سیاسی، امنیتی و منطقه ای پیوستن جمهوری اسلامی ایران به FATF پرداخته می شود:
🔸۱- اقدام بی سابقه و استثنایی FATF در نظارت بر فعالیت های مالی بانکی و ارزی جمهوری اسلامی ایران؛ در ابعادی نامحدود و فراتر از آنچه که برای اولین بار در تاریخ هسته ای جهان در برجام اتفاق افتاد.
🔸۲- ایجاد بستر لازم جهت طراحی دقیق توطئه علیه پایگاهها و شریانهای حیاتی اقتصادی کشور در میدان جنگ اقتصادی، با بهره گیری از اطلاعات بانکی ارایه شده به FATF که نقش جاسوسی دشمن را ایفا می کند.
🔸۳- فراهم شدن امکان نظارت دشمن بر کل کشور در دو جبهه نظارت آژانس بر فعالیتهای هسته ای و نظارت FATF بر مبادلات مالی و بانکی کشور.
🔸۴- تسلط سرویس های جاسوسی بیگانه وگرگ های بین المللی بویژه سرویس های جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی بر کلیه اطلاعات مالی بانکی و ارزی کشور از طریق FATF، در جهت تنگ کردن حلقه محاصره و اعمال توطئه های هدفمند و همه جانبه علیه جمهوری اسلامی ایران.
🔸۵- الزام جمهوری اسلامی ایران به تبعیت از سیاست های استعماری FATF که در تضاد کامل با حاکمیت ملی و استقلال کشور و مواضع سیاسی و انقلابی جمهوری اسلامی ایران است
🔸۶- فراهم شدن امکان اقامه دعوی علیه جمهوری اسلامی ایران به بهانه حمایت از تروریسم به استناد عضویت در کنوانسیونهای پالرمو و مبارزه با تاءمین مالی تروریسم توسط کشورهایی که خود پدر تروریسم در جهان و بزرگترین تاءمین کننده مالی تروریسم در اقصی نقاط عالم هستند.
🔸۷- همراهی کامل آمریکا و غرب در اعمال توطئه با محوریت FATF علیه جمهوری اسلامی ایران با توجه به مواضع مشترک در موضوع تروریسم و مسایل موشکی و منطقه ای علیه جمهوری اسلامی ایران.
🔸۸- تکرار سناریو تلخ برجام، این بار با قفل زدن بر اقتصاد کشور.
🔸۹- پیوند زدن کلیه اطلاعات اقتصادی کشور به ریسمان لرزان دروغین و بی پایه حق شرط؛ در شرایطی که مفاد صریح معاهدات بین المللی توسط قدرتهای سلطه گر نادیده گرفته می شود و آمریکا به راحتی بر کلیه تعهدات برجامی خود پشت پا می زند و از آن خارج می شود.
🔸۱۰- نادیده گرفتن مواضع خصمانه رییس FATF علیه جمهوری اسلامی ایران و اعلام همکاری نزدیک آن با رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی (پایه گذاران و تاءمین کنندگان مالی تروریسم در منطقه) و وادار کردن دیگر کشورها به مشارکت در تحریم و توطئه علیه جمهوری اسلامی ایران.
🔸۱۱- ایجاد شکاف و دو قطبی شدید دولت و ملت در فضای فکری جامعه بویژه پس از نادیده گرفتن هشدارهای مکرر نیروهای انقلاب در موضوع برجام.
🔸۱۲- فراهم شدن بستر لازم جهت اجرای توطئه های از قبل طراحی شده آمریکا و غرب با محوریت FATF. خصوصا" اینکه پذیرفتن شرایط FATF منوط به خروج نام ایران از لیست سیاه نیز نگردیده و صرفا" به بررسی گام بعدی اکتفا شده است.
🔸۱۳- فراهم شدن بستر جدید طراحی جنگ هدفمند و هماهنگ روانی و اقتصادی در فضای روحی و روانی جامعه، علیه جمهوری اسلامی ایران بر اساس دسترسی دشمن به اطلاعات اقتصادی ارایه شده به FATF.
🔸۱۴- غیر قابل محاسبه بودن خسارت های ناشی از ارائه اطلاعات مالی و بانکی و ارزی کشور به نهادی جاسوس و غیر قابل اطمینان و در اختیار اتاق جنگ وزارت خزانه داری آمریکا.
🔸۱۵- فراهم شدن امکان شناسایی دقیق طرف های خارجی مورد معامله با جمهوری اسلامی ایران در تاءمین کالاهای اساسی، استراژیک و مورد نیاز کشور و هدف قرار دادن آنها در جهت قطع معامله با جمهوری اسلامی ایران.
@iran_onlin_ir