فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌مدافع حقوق زنان هم متجاوز از کار درآمد / ذاتِ مدیران قمی کلا و فمنیست های ایرانی مدیریت در حال عیان شدن ...
⛔"اندرو کومئو" فرماندار نیویورک که در سال های اخیر، خود را یکی از چهره های مدافع حقوق زنان معرفی کرده بود، از سوی تعدادی از زنان متهم به آزار جنسی شده است.
.
⁉️دو نکته مهم :
.
❗نکته اول اینکه احتمالا این پرونده این شخص توسط تیم ترامپ افشا شده و اگر دعواهای سیاسی نبود ، پرونده او هم مانند دیگر چهره های آمریکایی که ابهامات زیادی در خصوص آنها مطرح است پنهان می ماند .
.
❗نکته دوم : این شخص و امثال این شخص را می توان گرداننده ی فمنیست های ایرانی و امثال معصومه قمی کلا دانست . نکته طنز ماجرا کجاست ؟ قمی کلا تا زمانی که در ایران بود توسط کسانی مدیریت میشد که در پرونده سیاسی خود قتلِ همسر با گلوله را ثبت کرده اند ، او از ایران هم که رفته توسط ضد زن ترین ها مدیریت میشود و خنده دار تر اینکه از او خواسته شده تا همچنان نقش حامی حقوق زنان را ایفا کند .
@iran_onlin_ir
⛔️اختیارات جنگی رئیس جمهوری آمریکا لغو می شود
🛑سناتورهای دو حزب دموکرات و جمهوریخواه، طرحی را ارائه دادهاند که به موجب آن اختیارات جنگی پیشین رئیس جمهوری آمریکا در حمله به عراق سلب میشود.
⭕️سناتور تیم کین روز چهارشنبه در نشست بررسی صلاحیت وندی شرمن به عنوان معاون وزیر خارجه آمریکا، این مطلب را مطرح کرد و افزود: به موجب این طرح، مجوزهای دهها ساله استفاده از نیروی نظامی که برای توجیه سالها حملات در خاورمیانه استفاده میشد، لغو خواهد شد.
⭕️هدف از این طرح، تلاش برای بازگرداندن قدرت اعلان جنگ از کاخ سفید به کنگره است که طبق قانون اساسی، کنگره و نه رئیس جمهور حق دارند که اجازه جنگ بدهد.
🔶کین خطاب به شرمن گفت: رئیس جمهوری بدون تاییدیه کنگره در پنجشنبه گذشته به حمله هوایی علیه شبه نظامیان مورد حمایت ایران در ارتباط با حملهای در عراق، دستور داد.
🔷وی یادآور شد: در همان زمان، آمریکا به همراهی اروپا یک پیشنهادی را روی میز داشت که بدون هیچ پیش شرطی با ایران درباره اقداماتی که باید نسبت به برجام انجام شود، گفتوگو کند.
🔷این سناتور آمریکایی اظهار کرد: ایران به این پیشنهاد توجه داشت و طبق گفتوگویی که من با مقامات دولت داشتم، آنها برای پذیرش این پیشنهاد از سوی ایران خوشبین بودند اما این حمله در پنجشنبه اتفاق افتاد و ایران در روز یکشنبه این پیشنهاد را رد کرد.
🔷کین اظهار کرد: فکر نمیکنم کسی در پنتاگون یا وزارت خارجه از حمله دیروز شبه نظامیان به پایگاه ائتلاف تعجب کرده باشد. وقتی که یک طرف تصمیم گرفت که میتواند یکجانبه اقدام کند، طرف دیگر هم این اقدام را خواهد کرد و ناگهان در میانه وضعیتی قرار خواهیم گرفت که در کنگره به بحث گذاشته نشده است.
@iran_onlin_ir
🔰کلیپ غیراخلاقی و ۹پیشنهاد مادرانه برای سواد رسانهای
1⃣بخش اول
⁉️مسوولین کم کاری می کنند؟ شبکه اجتماعی هم مصیبت شده است؟ مکتب خانههای کرونا زده نیز باعث شده دسترسی به اینترنت بیشتر شود؟ فیلترینگ بدون برنامه جایگزین باعث شده فیلترشکن ها بیشتر توزیع شود؟ هزاران هزار دلار خرج می شود تا فرزندتان را از خودش و از شما بگیرند؟
همه اینها درست.
✅اما نقش مادر کلیدی است
🔷 قاعدتا شما می خواهید به فرزندتان کمک کنید. در روزگاری که همه خوابند هیچ کس مثل مادر نمی تواند زنده باشد و موثر.
♦️این متن از جهت سواد رسانه ای به نقش شما می پردازد؛ فقط سواد رسانه ای و نه بیشتر. سواد رسانه ای مادر کارگشا است. پس فرض کنید سردبیر یک رسانه اید و او مخاطب. حالا باید چه کرد؟
🔶تغییر در مخاطب از طریق فرآیند «اقناع» انجام می شود. رسانه با اقناع، «بینش» و «گرایش» و «رفتار» مخاطب را تغییر می دهد. به زبان ساده تر هم فکر مخاطب را تغییر می دهد یعنی شناخت او، هم احساساتش را تحریک می کند یعنی ادراک او و هم رفتارش را یعنی عمل او.
با این مقدمه باید چه کرد؟
🟤یکم؛ نگران باشید نه مضطرب
گام اول خودتان اید. شما رسانه اید. اما رسانه عصبانی هیچ وقت نمی تواند موثر باشد. پس بر خود مسلط باشد. حل این مسیر یکباره اتفاق نمی افتد. اتفاق بدی در راه است؛ قبول اما صبور باشید و همه چیز را تمام شده نپندارید. این کلیپ هم چند صباحی به قبلی ها اضافه میشود و بعدش هم تمام. شمایید که قبل و حین و بعد از این کلیپ، در کنار فرزندتان هستید. پس کاری کنید که از هر کلیپی موثرتر باشید.
🔴دوم؛ اینکه مقتدرانه عمل کنید نه مستبدانه
🔻از هر آنچه که از نظر فرزند تان استبداد است پرهیز کنید. تصمیم تحکمی نگیرید و برخورد متصلبانه نکنید. البته فرهنگ خانواده ها متفاوت است. اما اصل همانست.
🔻با این حال مقتدر باشد. مقتدر، رسانه ای است که قدرتش از اعتبارش است. هم قدرت دارد و هم مشروعیت. مادر به خودی خود اعتبار دارد. این اقتدار را نگه دارید که بسیار از آن کار بر میآید. اولین اصل برای اقناع، اعتبار منبع است که مادر در اوج آن قرار دارد.
❇️مادر بالاترین و معتبرترین منبع نزد فرزند است. حتا اگر در ظاهر اینطور نباشد؛ اما بازهم هر فرزندی در دلش می داند که دلسوز تر از مادر کسی برای او نیست.
🔻پس اصل دوم این است که نشان دهید رفیق هستید و مواجههتان از سر رفاقت و صمیمت و همدلی و دلسوزی است.
🟠سوم؛ اهل مدارا باشید نه مسامحه
فرق ظریفی این دو دارند. با فرزندتان متناسب با شرایطی که دارد مدارا کنید. اما مسامحه نکنید؛ یعنی بی خیال نباشید. آدمی که مدارا می کند تلاش می کند متناسب با شناخت و ظرفیت فرزند، او را گام به گام به مقصد هدایت کند. اما آدم اهل مسامحه فرزندش را رها می کند. این دو شاید در ظاهر مختصری شبیه به هم باشند اما از اساس متفاوت اند.
پس بدون اینکه از کوره در بروید و احساس کنید همه چیز تمام شده، در هر مرحله ای که فرزند قرار دارد با او مدارا کنید تا یک گام پیش روید. دقت کنید حتا دیدن یک فیلم مستهجن به معنی از دست دادن همه چیز نیست.
🟡چهارم؛ نظارت کنید نه مچگیری
نرم افزارهای مختلفی برای نظارت بر فرزند وجود دارد؛ از آنها استفاده کنید. برای نظارت وقت بگذارید اما هر اطلاعی کسب کردید جار نزنید. مچ نگیرید تا حریم ها حفظ شود و فرزندتان احساس نکند راه بازگشت وجود ندارد. فقط اطلاع کسب کنید تا متناسب با آگاهی تصمیم بگیرید.
🟢پنجم؛ فعال باشید نه منفعل
در فرآیند اقناع گام اول شکستن مقاومت است. اینجا شکستن تابو است. ماجرا را عادی کنید تا حس کنجکاوی بر دیگر هیجان ها اضافه نشود. خیلی صادقانه و تا دیر نشده موضوعی که نگرانش هستید را با او در میان بگذارید. مثلا اگر کاملا اطمینان دارید که فرزندتان در معرض مواجهه با کلیپی غیراخلاقی است خودتان زودتر او را مطلع کنید و برایش توضیح دهید.
❇️وقتی مادر خودش با فرزند همراهی می کند و توضیح می دهد که ماجرا چیست حس کنجکاوی را تعدیل می کند. بگذارید از شما بشنود تا دیگری.
@iran_onlin_ir
🔰کلیپ غیراخلاقی و ۹پیشنهاد مادرانه برای سواد رسانهای
2⃣ بخش دوم
🔵ششم؛ تذکر دهید نه تعلیم
🔹گام دوم بعد از شکستن مقاومت، ایجاد تردید است. برای ایجاد تردید استدلال کافی نیست. از عواطف استفاده کنید؛ ابزارهایی که می تواند یک تلنگر برای فرزندتان محسوب شود. لازم نیست در این مرحله حرف جدیدی بزنید. آنچه فرزندتان می داند را در این مرحله تذکر دهید. مثلا توجه دادن به خودش؛ به بزرگیش و هویتش. یا تذکر دادن به عقوبت های دنیایی و غیردنیایی. یا حتا اینکه هر آدم استانداردی در هر جای دنیا نسبت به این موضوع نوعی نفرت دارد.
خلاصه، تذکر همراه با تحریک عاطفه گام دوم برای ایجاد دودلی است. دقت کنیم که بین تعلیم و تذکر فرق است؛ بین حکمت و موعظه. در تذکر، برخلاف تعلیم، شخصیت تذکردهنده و اعتبار منبع بسیار مهم است. مادر و مادری ازین جهت خیلی موثر است.
🟣هفتم؛ تعلیم دهید نه تخدیر
حالا نوبت شناخت است. فرزندتان را در مرحله دودلی رها نکنید؛ فرصت تعلیم است. تحمیق یا تخدیر یعنی بی اعتنایی به آگاهی بخشی و رها کردن فرزند در جهل. چنین کاری خطای بزرگی است ولو اینکه او در این مرحله دچار خطا نشود. از اینجا به بعد قدرت برهان و استدلال مهم است. با زبان همدلی و متکی به نقاط مشترک با فرزند برای او استدلال کنید. استدلال درباره چی؟ سه چیز. اولا صاحب اثر کیست و چه ویژگی هایی دارد. دوم درباره خود اثر. اینکه چه مشخصاتی دارد. خود اثر را تحلیل کنید. موسیقی و شعر و بازیگران و.... مرحله سوم نیز اینکه این کلیپ در شرایط امروز جامعه چه کارکردی دارد. چه راهبرد تخریبی دارد؟ کجا را می خواهد بزند؟ چه چیز را در مخاطب هدف گرفته است. چرا برایش تخریب این وجه در مخاطب اهمیت دارد؟ پاسخ به این سوالات برای هر فرزندی فرق دارد. وارد جزئیات محتوایی نمی شویم تا هرکس متناسب با آنچه فکر می کند عمل کند. مهم این است که نفرت از این دست محتواها تقریبا در تمام دنیا مشترک است؛ حالا هرکس با داشته های علمی و معنوی خودش رفتار کند.
⚫️هشتم؛ تشویق کنید نه تادیب
مرحله نهایی در اقناع، ترغیب است؛ یعنی ایجاد رفتار، یعنی حرکت. این مرحله را با تشویق امتحان کنید تا تادیب. یادتان باشد شما دارید نقش یک سردبیر را بازی میکنید. مثلا تشویقش کنید همین مسیری که شما رفتید را روی دوستانش پیاده کند. از او بخواهید برای کمک به دیگران هم اقدام کند. تلاش کنید تا ایامی که احساس می کند در معرض خطر است بیشتر سمت کارهای دلپسند و دوست داشتنی برای خودش و خانواده برود. بیشتر سمت معنویت برود و کمتر در تنهایی و خلوتی شبکه های اجتماعی باشد.
⭕️نهم؛ پیروزید نه شکست خورده
توجه کنید که در هر شرایطی پیروزید. علت هم روشن است. زیبایی نزد فرزند شماست به امانت. بخواهد یا نخواهد درونش خوبی ها را فریاد می کند. هم از درون به فضائل کشش دارد و هم از بیرون. هر کاری از دستتان ساخته است انجام دهید اما توجه کنید که هدایت اصلی دست من و شما نیست. دست اوست که حاضر است و ناظر است و باقی است. اوست که هادی است. به اسم «رب» ظاهر است چون تربیت با اوست، چون مربی است. پس اول تلاش و بعد هم با حسن ظن و ایمان به پیروزی دعا کنید.
@iran_onlin_ir
نظرسنجی
روحانی دیروز گفته است : هم چرخ سانترفیوژ و هم چرخ زندگی مردم را چرخاندم . و این اتفاق هر روز توسط ما رخ داد. / اگر روحانی در حال خواندن این کامنت ها باشد ، کدام گزینه را به عنوان نظر خود به او یادآور میشوید ؟
1- شما در حال تحریک و عصبی سازی مردم هستید تا جامعه به سمت انفجار حرکت کند .
2- شما درست می گویید و لازم است به همین روند ادامه داده و خدمات خود را برای مردم شرح دهید
هدایت شده از آقای تحلیلگر
shabe431.mp3
12.29M
شبنامه / مرور آنچه در 24 ساعت گذشته در خاورمیانه گذشت / از بازی یمنی ها با حیثیت سعودی تا رخداد های عراق / پاسخ به یک ابهام : چرا مقاومت در اقدام علیه کاروان های لجستیکی در عراق ، آسیب جانی به کسی نمی زند؟ / اشراف اطلاعاتی دقیق مقاومت بر آمریکا ، شهر به شهر و خیابان به خیابان/ نکته مهم : عملیات روز گذشته علیه عین الاسد از 8 کیلومتری انجام شد / بایدن پیام ایران را به درستی گرفته است ... / قسمت 431
#شبنامه
#آقای_تحلیلگر
#شبکه_اطلاع_رسانی_ایرانیان
@mrtahlilgar1
هدایت شده از آقای تحلیلگر
28.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبنامه / مرور آنچه در 24 ساعت گذشته در خاورمیانه گذشت / از بازی یمنی ها با حیثیت سعودی تا رخداد های عراق / پاسخ به یک ابهام : چرا مقاومت در اقدام علیه کاروان های لجستیکی در عراق ، آسیب جانی به کسی نمی زند؟ / اشراف اطلاعاتی دقیق مقاومت بر آمریکا ، شهر به شهر و خیابان به خیابان/ نکته مهم : عملیات روز گذشته علیه عین الاسد از 8 کیلومتری انجام شد / بایدن پیام ایران را به درستی گرفته است ... / قسمت 431
#شبنامه
#آقای_تحلیلگر
#شبکه_اطلاع_رسانی_ایرانیان
@mrtahlilgar1
May 11
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
سلام
آدرس چنلِ آقای تحلیلگر در یوتیوب
https://youtube.com/c/mrtahlilgar1
اینجا از این به بعد ویدئو ها رو با کیفیت منتشر می کنیم ، البته همزمان در اینستا و تلگرام هم منتشر میشه
به مرور ویدئوهای تصویری و طولانی تر رو میبریم اینجا ....
رفقا اگر در یوتیوب هستید لطفا بیایید و چنل ذیل رو سابسکرایب کنید .
https://youtube.com/c/mrtahlilgar1
ممنون از همه
@mrtahlilgar1
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
قهرمانان فراموش نخواهند شد/ خداقوت ، سربازان وطن ...
وسائل را آورده بودند خارج از محیط بیمارستان تا با رعایت پروتکل های بهداشتی یک چای خورده و کمی استراحت کنند . البته رعایت پروتکل که چه عرض کنم ! ...
.
تصورش هم سخت است . اما این جماعت یک سال است که در این فضا هستند . هم خودشان و هم خانواده های آنها ...
.
خودشان در حال خدمت به مردم ، خانواده ها هم دور از آنها ، نگران و با استرس ...
.
تصویر مربوط به اهواز است . شهری که متاسفانه این روزها در بحران کرونا به شدت با مشکل رو به رو شده و بیش از دیگر نقاط با ویروس جهش یافته طرف است ...
.
بیایید برای کادر درمان و جهادگران کشورمان که در این شرایط ، سربازان خط مقدم ایران هستند دعا و آرزوی بهترین ها را داشته باشیم ...
#آقای_تحلیلگر
https://www.instagram.com/p/CMAXLIch035/?igshid=rv6s5nzn2yfw
@mrtahlilgar1
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
عشق اینجاست ، زندگی اینجاست ، روحیه اینجاست ، امام زمان اینجاست ، خدا اینجاست ، ما کجا را داریم بریم بهتر از اینجا ...
.
جملات فوق را شهید حسن باقری در یک جلسه خطاب به رزمنده هایی که در جبهه حضور داشتند، گفته بود . فایل صوتی این جلسه موجود است . یکی از دوستان می گفت : وقتی ژنرال شهید شد و برای وداع به ایران آمد ، مدام آن صوتِ حسنِ باقری در ذهنم مرور میشد .
.
انگار حسن باقری این جملات را برای مراسم وداع با فرمانده گفته بود و اتفاقا چقدر درست گفته بود : خدا اینجاست ...
.
من حس شما را نمی دانم ، اما در ازدحام جمعیتِ مراسم وداع با فرمانده ، عجیب خدا را احساس می کردم ...
.
به قول یکی از دوستان ، همه ی ملت دورِ فرمانده جمع شده بودند و انگار دوست نداشتیم این لحظه هیچ وقت تمام شود .
.
انگار به او بدهکار بودیم . آمده بودیم تا بگوییم که شرمنده ایم .
.
هنوز پاسخی برای این سوال ندارم : چرا ما در وداع با فرمانده احساس می کردیم که شرمنده ایم ؟ مگر ما کار بدی کرده بودیم ؟
.
پاسخی برای این سوال ندارم . ولی وقتی فیلم یا عکسی از دخترِ فرمانده ی شهید ، پسر ایشان و همسرش می بینم ، خیلی جدی تر از همیشه احساس می کنم که ما شرمنده ایم ...
.
بگذریم از این حرف ها ...
.
بگذارید بگویند که این حرف ها کفریات است .
خود حضرتِ حق آمده بود برای وداع با فرمانده و سلام به او
خدا هم آنجا بود
در مراسم وداع با فرمانده بود که ما با خدا رفیق تر شدیم ، رفیق تر از همیشه ...
و چه زیبا گفت شهید حسن باقری : عشق اینجاست ، زندگی اینجاست ، روحیه اینجاست ، امام زمان اینجاست ، خدا اینجاست ، ما کجا را داریم بریم بهتر از اینجا ...
بازی جدید چریک پیر سازمان مجاهدین در سیاست ایران / پشت پرده آغاز فعالیت ناسا از جماران / ناسا برای رسیدن به ۱۴۰۰ چه چیزهایی را نشانه رفته است؟ / با ما همراه باشید...
#صریح_نیوز
@iran_onlin_ir
❗خودت هم استان ایرانی...
⛔اماراتی ها اتحادیه عرب را وادار کرده اند تا جزایر ایرانی را به امارات نسبت دهند .
❌خودِ امارات هم بخشی از خاک ایران است. از این اظهارات اینطور برداشت میشود که شاید اماراتی ها دوست داشته باشند دوباره به مامِ میهن ضمیمه شوند ...
@iran_onlin_ir
⭕️همین رو الگو قرار بدیم همه چیز حله ...
🔴نزدیک عیده ، شاید خیلیها مون توی خونه وسایلی داریم که دلمون رو زده و به این فکر باشیم که عوض شون کنیم. ولی چه خوبه تا زمانی که قابل استفاده هستن یه دست به سر و روشون بکشیم و بازم ازشون استفاده کنیم .
مثلا اینطوری 🌹
@iran_onlin_ir
ما ، این عکس و چند نکته / چقدر از حرف های آیت الله شعاری است و چقدرش حقیقت؟
.
امروز این تصاویر از کاشت نهال توسط رهبر انقلاب در رسانه ها منتشر شد.
.
معمولا تصویرِ "عبا"یِ ایشان که آن گوشه ی تصاویر قرار گرفته ، بعد از درختکاری توجه رسانه ها را به خود جلب میکند.
.
خیلی ها احتمالا حالا دارند با همین یک تصویر از ساده زیستی آیت الله خامنه ای و از اینکه بر خلاف دیگر رهبران ، خودش کارهایی از این دست را انجام میدهد و خدمتکار و خدمتگزار ندارد و چیزهایی از این دست مینویسند .
.
اما شاید بهتر باشد به این بهانه یک تقسیم بندی از مدیران ارائه کنیم:
.
ما در چهل سال گذشته با این چهار طیف از مدیران رو به رو بوده ایم:
1- مدیرانی که شعار می دهند و هیچ اعتقادی به شعار های خود ندارند (منافعشان در شعار دادن است.)
2- مدیرانی که به شعار ها اعتقاد دارند ، اما تصور می کنند که این شعار ها هزینه ساز است اما با این وجود شعار می دهند (منافع آنها در شعار دادن است)
3- مدیرانی که شعار نمی دهند و هیچ اعتقادی به شعار های انقلاب ندارند (خروجی عملکرد این افراد را در این هفت سالِ پر خسارت و وحشتناک (که از جهاتی با دورانِ حمله مغول به ایران و هشت سال جنگ تحمیل شباهت دارد) دیده ایم ) .
4- مدیرانی که شعار می دهند و به شعار هایشان اعتقاد دارند...(که تعداد آنها بسیار اندک اما خروجی کارشان بسیار با برکت بوده)
ایران از یک جهت ترکیبی از این چهار مدیر است.
اینکه آیت الله خامنه ای از یک سو استقلال و تمرکز بر توانِ داخلی و نگاه به جوانان و عدم اتکا به بیگانه را مطرح میکند و از طرفِ دیگر حتی در جزئی ترین مسائل (مثلِ همین بحثِ لباس که در این تصویر مورد اشاره قرار گرفت) به حرفِ خود پایبند است نشان می دهد که او بر خلاف دیگر رهبران دنیا و بر خلاف بسیاری از چهره های سیاسی در دنیا شعار نمیدهد.
او از جمله افرادی است که به شعار های خود پایبند است یارانی هم دارد که آنها هم به شعار ها پایبند هستند . خروجی کار او و این یاران به این شرح بوده است :پیشرفت کشور در حوزه های نظامی ، امنیتی و علمی (از پرتاب ماهواره تا پیشرفت در علم نانو و موشکی و...)
.
ما برای انتقال این تفکر به بخش صنعت ، اقتصاد و دیپلماسی ( مدیرانِ یقه سفیدِ رو سیاه که نکبت زاده هایشان در غرب ساکن اند ) ،به انقلاب نیاز داریم.
.
انقلاب ایران حتی دنیا را در نوردیده ، اما پشتِ دربِ شرکت های خودروسازی ، بخشِ صنایع و بخش دیپلماسی مانده است.
.
پ ن:عکس امروز بسیار امید بخش بود . مدیران غربگرا که به کنار ، ما مردم باید تلاش کنیم از این عکس الگو بگیریم...
#آقای_تحلیلگر
https://www.instagram.com/p/CMCbFJXBu2w/?igshid=onomoamvbmz4
@mrtahlilgar1