⭕️ماشالله به این اراده
♨️فاز ۱۱ پارس جنوبی همون پروژه ای که قرار بود شل و توتال با التماس و منت برای ایران انجام بدن آخر هم پولشو گرفتن، انجام ندادن و با اطلاعات میادین ایران رفتن برای قطر کار کردن، امروز با همت و اتکا به نیرو و متخصصین ایرانی بعد از ۲۰ سال تکمیل و افتتاح شد .
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حرف خصوصی مهدی رسولی با دهه هشتادیها
🔹صحبت های شنیدنی مهدی رسولی با دهه هشتادی ها را در ادامه می توانید مشاهده نمایید.
@iran_onlin_ir
⭕️ممنوعیت عبا؟؟!!
♨️پوشیدن عبای اسلامی توی فرانسه ممنوع شد.کاش آروغ آزادی نمیزدین که لااقل بوی گندتون دنیا رو بر نداره!
@iran_onlin_ir
♨️تحلیل گاردین از حرکت جهان به سوی کنار زدن سلطه دلار
🔹پس از تلاش اروپا برای ایجاد ارز واحد یورو به عنوان رقیب دلار، گردهمایی هفته گذشته بلوک موسوم به بریکس در ژوهانسبورگ نیز تلاش دیگری برای ایجاد چالشی در برابر قواعد بینالمللی تحت سلطه ایالات متحده بود.
به نوشته گاردین، جهان به دلایل مختلفی به سوی کنار زدن سلطه دلار در حرکت است.
🔻وبسایت روزنامه انگلیسی گاردین در مطلبی نوشت: جای تعجب ندارد که سلطه مالی ایالات متحده از محبوبیت جهانی برخوردار نیست. یکی از انگیزههای ایجاد یورو این بود که ارز واحد اروپایی به واحد پولی رقیب برای دلار بدل شود. گردهمایی هفته گذشته بلوک موسوم به بریکس در ژوهانسبورگ - ترکیبی از برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی - تلاش دیگری برای ایجاد چالشی در برابر قواعد بینالمللی تحت سلطه ایالات متحده بود.
🔺چندین دلیل برای این وضع وجود دارد. اگر از منظر یک کشور در حال توسعه به شرایط فعلی نگاه کنیم، نحوه اداره اقتصاد جهانی مانند یک ساختار بیمار به نظر میرسد. آمریکا و متحدان غربی آن، صندوق بین المللی پول و بانک جهانی را از زمان تأسیس در سال ۱۹۴۴ کنترل میکنند، تا جایی که هر مدیر عامل صندوق بینالمللی پول یک اروپایی و هر رئیس بانک جهانی یک آمریکایی بوده است.
🔻ایالات متحده، انگلستان و فرانسه به دلیل کرسیهای دائم خود در شورای امنیت سازمان ملل میتوانند هر طرحی را که دوست ندارند وتو کنند. در میان آنها، آمریکا و اتحادیه اروپا میتوانند از اعمال هر گونه نفوذ واقعی کشورهای در حال توسعه بر سازمان تجارت جهانی جلوگیری کنند.
علاوه بر این، واضح است که جهان کنونی آن دنیای تکقطبی نیست که سیاستگذاران در آمریکا پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی تصورش را میکردند.
🔴چین به عنوان یک رقیب واقعی برای آمریکا ظاهر شده و با موفقیت، حوزه نفوذ خود را گسترش داده است. یکی از نمونههای این مدعا، نقشهای جهانی است که توسط موسسه موسوم به مشاوره سرمایه اقتصادی تهیه شده است. این نقشه جهان را به کشورهایی تقسیم میکند که به شدت به ایالات متحده یا چین تمایل دارند.
⭕️صرفنظر از کشورهای ثروتمند و توسعهیافته آمریکای شمالی، اروپا، ژاپن و استرالیا، کشورهای اندکی هستند که به شدت با ایالات متحده همسو باشند، و تنها اقتصادهای نوظهور که به واشینگتن متمایل هستند، هند و ویتنام را میتوان نام برد.
در مقابل، بخش بزرگی از قاره آفریقا مانند بخش وسیعی از آسیا و بخش قابل توجهی از آمریکای جنوبی همسو یا متمایل به چین دیده میشود.
باید پرسید آیا این موضوعی عجیب است؟ نه چندان. اعضای بریکس بانک خود را دارند که بر خلاف شرایط سختگیرانهای که صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی تحمیل میکنند، وامهای بدون شرط اعطا میکند. رفتار خودخواهانه کشورهای گروه ۷ - ایالات متحده، انگلستان، آلمان، فرانسه، ایتالیا، ژاپن و کانادا - زمانی که واکسنهای کرونا را در طول بحران کووید-19 احتکار کردند، به هیچ وجه برای به دست آوردن دوستان در جهان نوظهور مفید نبود.
♦️تغییر در چشمانداز ژئوپلیتیک توسط کشورهای دعوت شده برای پیوستن به باشگاه بریکس در اجلاس هفته گذشته نیز یک رخداد قابل تحلیل است: سه کشور دعوتشده تولیدکننده نفت (عربستان سعودی، ایران و امارات متحده عربی) بودند. دو کشور از آفریقا (مصر و اتیوپی) و یک کشور (آرژانتین) از آمریکای جنوبی است.
🔹با این اوصاف، سلطه دلار در معرض تهدید فوری نیست. اما اوضاع همیشه اینطور باقی نمیماند. تصمیم عربستان سعودی برای پیوستن به بریکس نیز تهدیدی برای تسلط دلار به شمار میرود. این پادشاهیِ نفتخیز به طور سنتی یک متحد قابل اعتماد ایالات متحده در خاورمیانه بوده است، اما روابط واشینگتن و ریاض به تازگی به شدت دستخوش بحران شده است. انتظار میرود سعودیها به طور فزایندهای پرداخت هزینه نفت از سایر اعضای بریکس را با ارزهای خودشان بپذیرند.
🔺جَنِت یِلِن، وزیر خزانهداری ایالات متحده، نسبت به پیامدهای درازمدت استفاده از تحریمهای مالی به عنوان ابزار سیاست خارجی آمریکا ابراز نگرانی کرده است و میگوید این خطر وجود دارد که «به مرور زمان سلطه دلار تضعیف شود».
🔻یلن حق دارد نگران باشد. یک ارز واحد و قدرتمند به طرز عجیبی با دنیای چندقطبی در تضاد است. این تغییر یکشبه اتفاق نخواهد افتاد اما چالشی برای دلار در راه است.
@iran_onlin_ir
⭕️اینا به گوش خودتحقیرها هرگز نمیرسه
♨️فرق مدیریت برق تو ایران و آمریکا خیلی جالبه
اونجا برای جبران کمبودها قیمت برق رو تا ۶۰۰۰ درصد بالا میبرن اینجا ظرفیت تولید برق رو!
تو همین دو سال ۷۷۰۰ مگاوات به ظرفیت برق اضافه شده ولی یه عده خودتحقیر اینارو نمیخوان ببینن
@iran_onlin_ir
47.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 این مرد ماشینش را فروخت تا با پولش از لشکر اربعین پذیرایی کند/ عجایب مراسم امسال
🎥 فیلم هایی محشر از عجایب اربعین امسال / مرد عراقی ماشینش را برای خدمت رسانی به لشکر میلیونی فروخت / سنگ تمام عراقی ها برای زوار / تصاویر خروش میلیونی ایرانی ها در مسیر عراق / حماسه اربعین به روایت فیلم های شما
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@mrtahlilgar1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک بام و دو هوا به سبک اینترنشنال
🔹خبرنگاراسرائیلی زمانیکه از کشته شدن صهیونیستها خبر میدهد ازواژه ترور و حمله تروریستی استفاده میکند و زمانیکه درمورد ترور فلسطینیها وحتی ایرانیان صحبت میکند سعی داردعبارت کشتن هدفمند را جا بیندازد
@iran_onlin_ir
⭕️تهید به تجزیه؟
♨️تهدید تجزیه ایران، هند، چین، روسیه و برزیل (کشورهای بریکس) توسط رئیس کمیته اروپایی ناتو!
@iran_onlin_ir
🔴چین در بخش انرژی هسته ای با عربستان همکاری می کند
🔹سخنگوی وزارت امور خارچه چین تایید کردکه کشورش قصد دارد در زمینه ایجاد تاسیسات تولید انرژی هسته ای در عربستان سعودی، با این کشور همکاری کند.
♦️وانگ ونبین سخنگوی وزارت امور خارجه چین خبر رسانه آمریکایی وال استریت ژورنال را مبنی بر اینکه چین قصد دارد برای عربستان نیروگاه هسته ای بسازد، تایید کرد و گفت: چین و عربستان شرکای جامع و راهبردی یکدیگر هستند و چین به همکاری های دوجانبه با عربستان در زمینه های گوناگون از جمله در حوزه انرژی هسته ای ادامه می دهد و البته در این مسیر به مقررات بین المللی منع گسترش سلاحهای هستهای نیز پایبند خواهد بود.
🔺رسانه آمریکایی وال استریت ژورنال به تازگی گزارش داده است که شرکت ملی هسته ای چین (CNNC) پیشنهاد ساخت یک نیروگاه هسته ای در عربستان در نزدیکی مرز با قطر و امارات متحده عربی را داده است.
🔻پکن و ریاض در سال های اخیر روابط خود را گسترش داده اند که این امر نگرانی واشنگتن را برانگیخته است.
♨️«شی جین پینگ» رئیس جمهوری چین در زمستان سال گذشته برای شرکت در نشست تجاری دو روزه اعراب و چین در ریاض سفر کرد و دو کشور نیز در ماه ژوئن قراردادهای سرمایه گذاری در مجموع به ارزش ۵۶ میلیارد دلار امضا کردند.
⭕️، چین در سال های اخیر به دنبال مشتریان خارجی برای ساخت تجهیزات تولید انرژی هسته ای بوده است.
🔹عربستان سعودی یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت جهان،در سال های اخیر در حال بررسی راههایی برای کاهش وابستگی از سوخت های فسیلی بوده و توسعه صنعت انرژی هسته ای را در دستور کار دارد.
iran_onlin_ir
⭕️ارتزاق کفتارها از درد مردم
♨️تو ایران تنها چیزی که سقوط کرده عقل یه عده براندازه، وگرنه هر کودنی باشه میفهمه خودکشی یه نفر ربطی به حکومت نداره ولی خب براندازه دلش میخواد قیمه ها رو بریزه تو ماستا
@iran_onlin_ir
38.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 اعجوبه ایرانی که تا کنون کشف نشده بود / استیون ایرانی دنیا را تکان خواهد داد؟!
🎥 اعجوبه ایرانی که تا کنون کشف نشده بود در کنکور امسال توجه همه را به خود جلب کرد / اراده ی عجیب و غریب جوان دهه هشتادی ایران / استیون ایرانی را بیشتر بشناسید / این جوان در حوزه علوم انسانی ایران را تکان خواهد داد؟!
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@mrtahlilgar1
🔴 ایران و جهان در 24 ساعت گذشته از نگاه "ایران آنلاین"
🔹نشست خبری رئیس جمهور تا حال و هوای مرز چذابه در آستانه اربعین حسینی
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حالا که این طور شد ، ما هم با فدرالیسم کاملا موافقیم به شرطی که...
📣 #ایران_تیوی
@irantv1400
شبنامه 1313 - @mrtahlilgar.mp3
12.13M
🚨 اعتراف جنجالی سارکوزی که غرب را ترساند / بی خیال اوکراین، ضامن این نارنجک نباید کشیده میشد!
#شبنامه / اعتراف جنجالی سارکوزی که خیلیها را ترساند / روزنامه آمریکایی: همپیمان های ما از تداوم جنگ اوکراین و شانه خالی کردن ما ترسیدهاند / سارکوزی: اوکراین نباید عضو ناتو شود، آنها باید رابط ما و روسیه شوند / قسمت ۱۳۱۳
✅ این آدرس صفحات ما هست، لطفا حمایت کنید دیده بشه ✌️🇮🇷
لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@iran_onlin_ir
41.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 اعتراف جنجالی سارکوزی که غرب را ترساند / بی خیال اوکراین، ضامن این نارنجک نباید کشیده میشد!
#شبنامه / اعتراف جنجالی سارکوزی که خیلیها را ترساند / روزنامه آمریکایی: همپیمان های ما از تداوم جنگ اوکراین و شانه خالی کردن ما ترسیدهاند / سارکوزی: اوکراین نباید عضو ناتو شود، آنها باید رابط ما و روسیه شوند / قسمت ۱۳۱۳
✅ این آدرس صفحات ما هست، لطفا حمایت کنید دیده بشه ✌️🇮🇷
لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@iran_onlin_ir
May 11
⭕️این آقا وزیر مهاجرت بلژیکی هاست
♨️دستشویی سرپایی تئو فرانکن وزیر اسبق مهاجرت بلژیک و از چهرههای سرشناس جناح راست افراطی حزب دست راستی NV-A در کنار خیابان در رسانههای بلژیک خبرساز شد
@iran_onlin_ir
🔴جملهای از شهید رجایی که بالای برگههای درسی نوشته میشد
🔹مدرسه رفاه یکی از مدارس تأثیرگذار قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بود که ملاحظات سیاسی حتی در دروس ریاضی و ورزش و هنر داشت و معلمانش یکی از جملات شهید رجایی را بالای ورقههای درسی مینوشتند.
🔺هشتم شهریورماه ۱۳۶۰ در تاریخ انقلاب اسلامی ایران، سالروز شهادت مرد بزرگی است که هم دستفروش بود، هم معلم، هم وزیر آموزش و پرورش و هم رئیس جمهور. البته دوره ریاست جمهوری این مرد سادهزیست و مخلص فقط ۲۸ روز طول کشید و در چنین روزی به همراه یار وفادارش دکتر محمدجواد باهنر بر اثر انفجار بمب در ساختمان نخستوزیری به شهادت رسیدند.
🔻تأسیس مدرسه سیاسی رفاه یکی از اقدامات شهید رجایی و شهید باهنر در سال ۴۸ و ۴۹ بود. خانم «منظر خیّر» یکی از معلمان مدرسه رفاه و از زندانیان سیاسی دوره طاغوت بود. این معلم درباره فعالیتش در این مدرسه که در کتاب خاطرات مرحومه مرضیه حدیدچی (دباغ) آمده، گفته است:مدرسه رفاه، مدرسه فرزندان زندانیها بود. افرادی که آنجا درس میخواندند، به نوعی سیاسی بودند. حالا یکی از خانواده زندانیان سیاسی بود و یکی فکر سیاسی داشت. مدرسه خودبخود در مسیر سیاسی بود، حتی در درس ریاضی و ورزش ملاحظات سیاسی بود.
♦️در مدرسه رفاه من ریاضی درس میدادم و بالای ورقهها جملهای مینوشتیم که از شهید رجایی بود «انسان باش، بیندیش، راه انتخاب کن و در این راه ثابت قدم باش». این جمله ظاهراً به جایی برنمیخورد، اما باطن قضیه این بود که بچههای رفاه همهشان جهتدار بار میآمدند. طوری که از درس جبر هم بهره سیاسی و بهره دینی میگرفتند. حتی در ورزش و نقاشی هم کار فکری میکردند.
@iran_onlin_ir