⁉️ آیا زن و افراد غیرروحانی میتوانند نامزد انتخابات خبرگان شوند؟
مطابق با قانون اساسی و قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری محدودیتی برای حضور غیر روحانیون و زنان در مجلس خبرگان رهبری وجود ندارد. بر اساس اصول 107 و 108 قانون اساسی، قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری به این صورت است که هر فرد دارای شرایط (اشتهار به دیانت و وثوق و شایستگی اخلاقی، اجتهاد در حدی که قدرت استنباطی بعضی مسائل فقهی را داشته باشد و بتواند ولی فقیه واجد شرایط رهبری را تشخیص دهد بینش سیاسی و اجتماعی و آشنایی با مسائل روز، معتقد بودن به نظام جمهوری اسلامی ایران، نداشتن سوابق سوء سیاسی و اجتماعی) میتواند کاندیدای شرکت در مجلس خبرگان باشد.
به این ترتیب هیچ تأکیدی درباره مرد بودن کاندیداها نشده است و حتی از عبارت رجل سیاسی- عبارتی که در دهه اخیر موجب شکلگیری دو نگاه مختلف در خصوص امکان حضور زنان در انتخابات ریاست جمهوری شده است- نیز استفاده نشده است؛ بنابراین دارا بودن شرایط اشاره شده کافی است تا زنان نیز همچون مردان برای حضور در این مجلس اثرگذار نامزد شده، آزمون داده و خود را در معرض رأی مردم قرار دهند. با توجه به اینکه در دهههای گذشته آمار حوزههای علمیه زنان از 450 واحد گذشته است، میتوان انتظار داشت که در انتخابات آتی تعدادی از این افراد خود را برای ورود به انتخابات آماده کنند.
#پاسخ_شبهات
🇮🇷 پویش ملی دعوت 🗳
@daavat1402
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ روزی کسانی هم در خط مقدم دفاع و هم در خط مقدم مشارکت در انتخابات فعال بودند
#اهمیت_انتخابات
🇮🇷 پویش ملی دعوت 🗳
@daavat1402
🎉 جشن تکلیف سیاسیت مبارک رأی اولی
#اهمیت_انتخابات
🇮🇷 پویش ملی دعوت 🗳
@daavat1402
گفتگوی گفتمان ساز.pdf
953.8K
🗣 گفتگوها و استدلالهای کوتاه جهت دعوت اقشار مختلف مردم (راننده تاکسی، مسافران اتوبوس، عابران پیاده و غیره) به حضور در انتخابات
#کارآمدی_حاکمیت
🇮🇷 پویش ملی دعوت 🗳
@daavat1402