عکس تاریخی از دو صنعتگر اصفهانی که خدمت بزرگی به رشد نان کشور انجام دادند
1- اقای سپه کار
با ساخت ماشین خمیر گیر وقدح
2- اقای حسینی وپدرش
با ساخت دستگاه چانه گیر که بار بزرگی از دوش نانوایان برداشتند.
هرچه وزیر اقتصاد وهمکلاسیهایش به نان زیان زدند این افراد به سود نان کشور کارکردند.
#iranbread
تحسین اقای جهرمی وزیر کار وامور اجتماعی
از طراحی اولین برنامه مصور اموزشی برای نانوایان سنتی کشور
توسط استاد محمد رضا خواجه .
#iranbread
تجلیل از اقای اصفهانی زاده یکی از بهترین تولید کنندگان نان حجیم ونیمه حجیم کشور در اصفهان که با برند مهتاب. کارمی کنند
در این تصویر اقای قجاوند و فضیله دوتن از پیشکسوتان صنعت نان کشور را مشاهده می کنید
.اقای فضیله سالهای زیادی رئیس شرکت تعاونی نانهای فانتزی اصفهان بودند و مدیریت بسیار عالی داشتند
اقای قجاوند نیز چند دوره عضو هیئت مدیره اتحادیه نانهای حجیم ونیمه حجیم بودند
#iranbread
بازدید اقای شریفی رئیس غله اصفهان از مجنمع نان خانم مهندس راد احمدی در منطقه مورچه خور
#iranbread
در این عکس قدیمی اقایان
محسن الماسی-
صباحی
احمدی
استاد خواجه را مشاهده می کنید که متاسفانه اقای یوسف احمدی امسال به دیارباقی شتافتند
.او از مدافعان سرسخت نانوایان در برابر کج رفتاریهای برخی مدیران ونهادها همچون جلال ووزرارت اقتصاد بود
یادش گرامی ونامش جاودان باد.
#iranbread
این عکس قدیمی نشان می دهد که حرکت احیا ارد کامل یک حرکت جهانی است وهمه به ان نیاز دارند این عکس در سال 1382 دقیقا 20 سال پیش گرفته شده وسه تن از کارشناسان سازمان بهداشت جهانی رادر بازدید از مرکز اموزشی -پژوهشی نان خواجه اصفهان که مقر باشگاه هواداران نان کامل کشور است نشان می دهد. وقدمت تلاش جهانی برای احیاء این حرکت را واز همه مهمتر سابقه تلاشهای شبانه روزی مارا برای سالم سازی وکامل سازی نان ملی وایجاد امنیت غذایی در کشور . هرچند این روزها برخی از مدیران استانی با رفتارهای منفی ومخرب خود در صدد تضعیف این پروژه ملی وبین المللی برامده اند !!! ولی سال 1402 سال مهمی برای ما بوده چون نهالی که ان روزها دراصفهان کاشتیم در کل کشور ریشه دوانده است
بطوری که در 20 شهریور 1402 به تصویب کمیسیون اصل نود نیزرسیده ومقرر شده استانداران هر استان برای تولید کنندگان ارد کامل ونان کامل که از ارد سبوس دار دولتی استفاده می کنند نرخ متفاوتی تنظیم وابلاغ نماید وبه گسترش این حرکت سرعت بخشند.
استانداران کشور توجه نمایند پولی که امروز خرج نان می کنند باعث می شود فردا بودجه شهری را صرف ابادانی شهر کنند نه خرید دستگاه دیالیز و سی تی اسکن و ساخت بیمارستان.
بطور کلی اگر سکه های خود را خرج نان کنیم سکته نمی کنیم.
#iranbread
نانینو سهمیه منو در فروردین ماه ۹۳کیسه کم کرده.
تماس گرفتم با نانینو میگه حدودا 12هزار عدد سنگک اضافه پختی بخاطر اینه که سهمیت کم شده.
میگم اگه اضافه پخته باشم خب باید گزارش سرجمع سود ۴۰٪ روزانه بیاد بحسابم.حتی پرینت بانکی دستگاه کارت خوان نانینو خودم رو گرفتم،همچین چیزی نیست.
میگه سامانه هوشمند هستش اگرم مشکلی داری برید میزخدمت شهرتون.
متاسفانه میزخدمت شهرمون هنوز مشخص نیست کیه.
میرم اداره غله برای این مشکلم میگه من دسترسی به سامانه ندارم و هیچ کاری نمیتونم بکنم حتی مکاتبه.میگه برو اداره جهاد کشاورزی.میرم جهاد کشاورزی توضیح و پیگیری میخام ازشون که اصلا هیچ سوادی از طرح هوشمندسازی ندارن کلا نمیدونه من چی میگم چون آموزش ندیدن.خلاصه من موندم ول معطل.
نظریان هستم از شهر کنگاور استان کرمانشاه
هدایت شده از قرارگاه مردمی احیای نان کامل وسرزمینی
﷽
#همایش
ما در قزوین برای اینکه شبکه سازی در حوزه نان را تمام و کمال به مقصد برسونیم و از طرفی به امید خدا چون قراره کم کم به نان کامل برسیم دو همایش با موضوع
«پخت نان در خانه»
برگزار کردیم که الحمدالله خوب هم استقبال شد. قطعا حضور استاد خواجه به عنوان چهره شاخص حوزه نان کشور در همایش، یکی از اتفاقات خوب ما در همایش اول بود.
ما در همایش دوم سعی کردیم نقاط ضعف همایش اول رو برطرف کنیم و تمام تلاشمون این بود که در این همایش به نقطه هدف نزدیکتر بشیم و فعالین اثرگزار بیشتری رو به عنوان مخاطب خاص پیدا کنیم.
از اساتید حوزه نان هم دعوت کردیم تا همایش پربارتری داشته باشیم. برای جذابیت بیشتر رویداد در کنار پخت نان پخت شیرینی هم داشتیم. نتیجه این همایش رسیدن به همراهی شانزده نانوایی برای پخت نان کامل لواش و تافتون بود که چهار تا نانوا هم پای ثابت پخت نان کامل در استان قزوین هستند و الحمدالله هر روز شاهد افزایش تعداد نانواییهای سالم هستیم.
#انجمن_تغذیه_سالم
#استان_قزوین
#محسن_مافی
#نان_کامل
28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شتاب آهنگ احیا ارد کامل در سراسر کشور علی رغم مخالفت برخی افراد که سلیقه محوری را بر سلامت محوری ترجیح می دهند و منافع صنفی خود را !!!1 بر مصالح ملی برتر می دانند.
#iiranbread
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تقدیم به نانوایان خوب اذربایجان خصوصا بجه های اهر که برای رشد علمی وفنی خود تلاش کرده تا کیفیت نان شهر خود را برتر سازند.
#iranbread
11.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش پخت ارد کامل به روش ساده .اگر به ظاهر این نان تولید شده هم بنگرید وحتی کارشناس آرد هم !! نباشید متوجه می شوید که اظهارت مخالفان آرد کامل دروغ است ! انها می گویند: نان با ارد کامل عطر وبو ندارد و سفت است وبد جویده می شود!!!! واز نظر ارگانولوپتیکی خوب نیست!!!! ظاهرا احیا این طرح ملی در کشور به حدی منافع برخی را به خطر انداخته که بدیهیات یک نان را نیز زیر سوال می برند ! در صورتی که همه می دانند وجود املاح- ویتامینها -جوانه در ارد کامل نه تنها باعث تخمیر درون زا می گردد وباعث تولید الکل-گاز و اسید های الی و نهایتا مواد اروماتیک می شود بلکه وجود سبوس در این نوع اردها نان را برش پذیر تر ولقمه پذیر تر میسازد . ظاهرا این دوستان تا کنون نان سبوس دار نخورده اند وهرچه تا کنون میل کرده اند نان سبوس مال بوده که ناشی از خرید سبوس جدا شده از گندم بوده که از کارخانه این عزیزان ! خرید کرده وبه ارد یا خمیر می افزایند!! این نوع نان از نظر ما هیچ ارزشی ندارد وبه نان سبوس مال معروف است که هم نان را تلخ میسازد هم سفت. ....گرنداری دانش ترکیب رنگ ! بین گلها زشت یا زیبا مکن!
#iranbread
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسامی کارخانجاتی که می توانند ارد کامل تولید کنند وبرای سلامتی هم میهنانشان اهیمت قائل هستند. سلامت محورند نه سود محور!!!!
#iranbread