*ساخت گوشیهایی به اندازه کارت اعتباری*
دانشمندان موفق به کشف و ابداع مواد مصنوعی جدیدی شدهاند که در نهایت میتواند به ساخت گوشیهای هوشمندی کمک کند که به کوچکی یک کارت اعتباری هستند.
به گزارش ایسنا، در حالیکه جهان در حال حاضر از گوشیهای هوشمندی که هر ساله اندازه آنها در حال کوچک شدن است، شگفت زده شدهاند، یک کشف جدید میتواند فضای ارتباط بیسیم را بیش از پیش شگفتآور کند.
به نقل از آیای، این کشف مربوط به دسته جدیدی از مواد مصنوعی است که میتوانند فونونها را دستکاری کنند. فونونها ذراتی هستند که میتوانند ارتعاشات با فرکانس بالا و مشابه با صوت را منتقل کنند.
این کشف به ساخت گوشیهای هوشمندی کمک میکند که میتوانند به کوچکی یک کارت اعتباری باشند.
این کشف به دست پژوهشگران کالج علوم نوری وایانت دانشگاه آریزونا و آزمایشگاه ملی ساندیا انجام شده است.
به گفته آنان، این پیشرفت در حوزه فونونیک میتواند دستگاههای بیسیم را کوچکتر، قدرتمندتر و کارآمدتر کند.
فونون یک کوانتوم انرژی است. در واقع به برانگیزشِ گردآمدیِ(collective excitation) اتمها در یک ساختار بلوری فونون میگویند یا به بیانی سادهتر، نوسانهای هماهنگ همه اتمها در یک ساختار بلوری را فونون میگویند. در فیزیک کوانتومی برای بیان این نوسان اتمها در شبکه بلور از مفهوم شبهذره بهره میجویند که فونون نام دارد.
در فیزیک ماده چگال، فونون نقش بسیار مهمی دارد و در بسیاری از خاصیتهای مواد جامد از جمله رسانایی گرمایی و رسانایی الکتریکی تاثیرگذار است. فونون به عنوان شبهذره، یک بوزون است، یعنی از آمار بوز-اینشتین پیروی میکند.
مشکل گوشیهای هوشمند فعلی
مت آیکنفیلد، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: .....
ادامه: isna.ir/xdR5NB
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*چین با هوش مصنوعی سامانه نبرد هوایی هوشمند ساخت*
پژوهشگران چینی یک سامانه نبرد هوایی هوش مصنوعی ساختهاند که میتواند تصمیمات خود را توضیح دهد و موجب برتری ارتش چین بر ارتش ایالات متحده در این زمینه شود.
به گزارش ایسنا، پژوهشگران در چین در حال ساخت یک سامانه نبرد هوایی هوشمند هستند که فرآیند تصمیمگیری خود را در نبردها روشن توضیح میدهد و به مشکلی که ارتشهای ایالات متحده و چین را در مسابقه تسلیحاتی هوش مصنوعی به چالش میکشد، رسیدگی میکند.
به نقل از ساوث چاینا مورنینگ پست، دانشمندان در چین، یک هوش مصنوعی نظامی ساختهاند که میتواند تصمیمات خود را در طول نبردهای هوایی توضیح دهد.
این سیستم نبرد هوایی هوشمند میتواند بینشهایی را در مورد استدلال استراتژیک خود ارائه دهد و درک انسانی و همکاری در عملیاتهای نظامی حیاتی را افزایش دهد.
این پیشرفت به این معنی است که چین مشکل دیرینه نظامیان را حل کرده است و نشان دهنده افزایش در رقابت تسلیحاتی هوش مصنوعی بین واشنگتن و پکن است.
ایالات متحده پیش از چین ادغام هوش مصنوعی در نبرد هوایی را آغاز کرده بود. در حالی که چین هنوز در حال انجام مانورهای درگیری هوایی زنده بین پهپادهای هدایت شونده انسانی و هوش مصنوعی بود، خلبانان آزمایشی ایالات متحده قبلاً آزمایشات هوایی را با سیستمهای جنگی خود به کمک هوش مصنوعی آغاز کرده بودند.
با این حال، .....
ادامه: isna.ir/xdR6t8
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*چرا باید بیشتر مراقب فناوریها باشیم؟*
تهران- ایرنا- پژوهشگران میگویند که همگرایی فناوریها، موجب بروز نوآوریهای گستردهای خواهد شد اما جامعه برای خطرات این مساله آمادگی ندارد و لازم است که با همکاری بینالمللی در زمینه قانونگذاری در این زمینه اقدام شود.
به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از «تکاکسپلور»، پروفسور «دِرک هلبینگ» از موسسه «ای تی اچ زوریخ» و موسسه علوم اتریش معتقد است که فناوریهای دیجیتال در آینده به میزان بیشتری در بدن انسان ها نفوذ خواهند کرد.
وی در عین حال اعتقاد دارد که جامعه برای خطرات این مساله آمادگی ندارد و در یک مقاله جدید یک چهارچوب قانونی جدید برای محافظت از دادههای محرمانه در برابر سوءاستفاده پیشنهاد میکند. این مقاله در نشریه «اخلاق و فناوری اطلاعات» منتشر شده است.
پروفسور هلبینگ میگوید: .....
ادامه: https://irna.ir/xjQvNv
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*شیشههای آینده از بامبو ساخته میشوند!*
پژوهشگران چین از بامبو شفاف برای ساخت نوعی شیشه استفاده کردهاند که ضد شعله، سرکوبکننده دود و فوق آبگریز است.
به گزارش ایسنا، به نظر میرسد که در آینده قرار است از چشم بامبو به بیرون از خانه نگاه کنیم.
به نقل از ساینمگ، پژوهشگران «دانشگاه جنگلداری و فناوری مرکزی جنوب»(CSUFT) یک ماده شفاف را ابداع کردهاند که از بامبو به دست آمده است. این ماده نوآورانه دارای یک مانع سهلایه مقاوم در برابر شعله است که به طور موثر انتشار گرما را کاهش میدهد، انتشار شعله را کند میکند و به مهار انتشار مواد فرار قابل احتراق و دود سمی میپردازد.
شیشه سیلیکا، یک ماده شفاف پرکاربرد در ساختوساز به شمار میرود که کاربرد آن در طول ۵۰ سال گذشته به عنوان یک ماده ساختمانی ضروری افزایش یافته است. تطبیقپذیری آن در تولید جهانی شیشه موجب شده است که تولید آن به حدود ۱۳۰ میلیون تن در سال ۲۰۲۰ برسد.
«کایچائو وان»(Caichao Wan) استاد دانشگاه جنگلداری و فناوری مرکزی جنوب و از پژوهشگران این پروژه گفت: شیشه سنتی سیلیکا با وجود مزایای بیشمار مانند شفافیت بالا و در دسترس بودن مواد خام، هنوز با چالشهایی از جمله شکنندگی، چگالی بالا و انتشار قابل توجه دیاکسید کربن و گازهای گلخانهای در طول فرآیند تولید همراه است.
به دلیل ویژگیهای قابل توجه محصولات چوبی شفاف مانند شفافیت بالا، استحکام مکانیکی عالی و عایق حرارتی بهتر، علاقه به آنها در سالهای اخیر افزایش یافته است. چوب شفاف نه تنها مزایای زیستمحیطی را ارائه میدهد، بلکه پتانسیل بسیار زیادی را به عنوان یک جایگزین مناسب برای مواد شیشهای سنتی دارد.
با وجود این، چندین محدودیت در ارتباط با استفاده از چوب شفاف وجود دارد که به شرح زیر هستند:
.......
ادامه: isna.ir/xdR6v4
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*صدای پای سلاحهای کشنده هوش مصنوعی به گوش میرسد*
سلاحهای خودکاری که با هدایت هوش مصنوعی کار میکنند، در حال حاضر مورد استفاده قرار میگیرند و محققان، کارشناسان حقوقی و اخلاق مداران در حال دست و پنجه نرم کردن با این چالش هستند که چه مواردی در میدان نبرد باید مجاز باشد و چه مواردی نباید مجاز باشد.
به گزارش ایسنا، توسعه سلاحهای مرگبار خودمختار(LAWs)، از جمله پهپادهای مجهز به هوش مصنوعی، در حال افزایش است. به عنوان مثال، وزارت دفاع ایالات متحده تاکنون یک میلیارد دلار برای برنامه رپلیکیتور(Replicator) خود در نظر گرفته است که هدف آن ساخت ناوگانی از وسایل نقلیه خودران کوچک و تسلیحاتی است. زیردریاییها، تانکها و کشتیهای آزمایشی ساخته شدهاند که از هوش مصنوعی برای خلبانی و شلیک استفاده میکنند. پهپادهای تجاری موجود میتوانند از قابلیت تشخیص تصویر هوش مصنوعی برای رسیدن به اهداف استفاده کرده و آنها را منفجر کنند. سلاحهای خودمختار مرگبار برای کار کردن به هوش مصنوعی نیاز ندارند، اما این فناوری، سرعت، ویژگی و توانایی فرار را به آنها اضافه میکند. برخی از ناظران از آیندهای بیم دارند که در آن انبوهی از پهپادهای ارزان هوش مصنوعی توسط هر جناحی برای از بین بردن یک فرد خاص با استفاده از فناوری تشخیص چهره اعزام شوند.
به نقل از نیچر، در جنگ میان روسیه و اوکراین، فیلمهای ویدئویی نشان میدهد که پهپادها به خاک روسیه تا بیش از ۱۰۰۰ کیلومتری مرز نفوذ کرده و زیرساختهای نفت و گاز را تخریب کردهاند. به گفته کارشناسان، احتمالا هوش مصنوعی(AI) به هدایت پهپادها به سمت اهدافشان کمک کرده است. برای استفاده از چنین سلاحهایی، به حضور هیچ فردی برای نگه داشتن ماشه یا تصمیم نهایی برای انفجار نیاز نیست.
وارفر(Warfare) یک.....
ادامه: isna.ir/xdR4Vs
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*مهندسی در مقیاس میکرو برای کاهش دما در قطعات الکترونیکی*
پژوهشگران با ارائه یک معماری میکرومقیاس موفق شدند راهبردی برای مدیریت بهتر گرما در قطعات الکترونیکی ارائه کنند.
به گزارش ایسنا، هرچه ادوات الکترونیکی مصرفی جمع و جورتر میشود، در حالی که قدرت پردازش آنها افزایش مییابد، نیاز به مدیریت گرما در میکرومدارها افزایش یافته و حتی به یک نگرانی تبدیل میشود.
برخی از ابزارهای علمی و دستگاههای نانومقیاس نیاز به بررسی دقیق چگونگی خارج شدن گرما دارند تا از آسیب به چنین دستگاههای جلوگیری شود.
برخی از خنکسازیها زمانی رخ میدهد که گرما به صورت امواج الکترومغناطیسی خارج میشود، چیزی شبیه به نحوه رسیدن انرژی خورشید از طریق خلاء به زمین. با این حال، این میزان انتقال انرژی برای محافظت از عملکرد مدارهای الکترونیکی یکپارچه حساس و متراکم ممکن است کافی نباشد.
برای نسل بعدی دستگاههایی که باید توسعه یابد، رسیدگی به مسئله انتقال گرما، نیازمند رویکردهای جدید است. در مقالهای با عنوان Enhanced Far-field Thermal Radiation through a Polaritonic Waveguide که در نشریه Physical Review Letters منتشر شده است محققان موسسه علوم صنعتی در دانشگاه توکیو، نشان دادند که چگونه میتوان میزان انتقال حرارت تابشی را بین دو صفحه سیلیکونی میکرومقیاس دو برابر کرد. این کار با استفاده از ایجاد یک شکاف بین دو صفحه صورت میگیرد.
کلید اصلی در موفقیت این پروژه، یک پوشش از جنس دیاکسیدسیلیکون است که بین ارتعاشات حرارتی دو صفحه (به نام فنون ها) و فوتونها پلی ایجاد میکند.
سائکو تاچیکاوا از محققان این پروژه میگوید: «ما توانستیم از نظر تئوری و عملی نشان دهیم که.....
ادامه: isna.ir/xdR6KM
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*ابداع باتری پوشیدنی با کاربرد در جلیقههای سربازان*
باتریهای با چگالی فوقالعاده بالا دو برابر انرژی بیشتری برای سربازان فراهم میکند.
به گزارش ایسنا، شرکت آمپریوس(Amprius) در سال ۲۰۲۲ عرضه باتریهای آند سیلیکونی قابل توجه خود را آغاز و ادعا کرد که سلولهای باتری آن دارای بالاترین چگالی در جهان هستند.
به نقل از نیواطلس، این شرکت اکنون توجهات را بر روی یک مورد استفاده منحصر به فرد متمرکز کرده است که یک باتری پوشیدنی با مشخصات نظامی برای سربازان است.
ایده این شرکت به اندازه کافی ساده است. سربازان آینده باید حداکثر انرژی را با حداقل وزن ممکن حمل کنند تا سخت افزارهای الکتریکی حیاتی را که حمل میکنند، تغذیه کنند.
شرکت آمپریوس ادعا میکند که باتریهای بسیار متراکم و پُرچگال آن، زمان کارکرد دستگاههای موجود را دو برابر میکنند و به سربازان این امکان را میدهند که بدون نیاز به توقف برای شارژ کردن دستگاههای خود، مدت بیشتری در عملیات بمانند.
ارتش ایالات متحده در حال کار بر روی نسل بعدی باتریهای پوشیدنی است که به سربازان یک منبع انرژی همه کاره برای سیستم تقویت بصری یکپارچه و سایر تجهیزات ارتباطی حیاتی ماموریت، حسگرها، لوازم الکترونیکی پوشیدنی و دیگر چیزها میدهد.
ایده این است که باتریهای مختلف که اشکال و اندازههای مختلفی دارند را با یک منبع تغذیه ساده که با ساختاری نازک و انعطافپذیر طراحی شده است، جایگزین کنیم.
شرکتی به نام......
ادامه: isna.ir/xdR6zJ
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*چاپ سه بعدی چندین دارو در یک قرص*
یک روش جدید و انقلابی به نام MM-IJ3DP ترکیب چندین دارو را تنها در یک قرص امکانپذیر میکند.
به گزارش ایسنا، به آیندهای فکر کنید که در آن هر قرصی که مصرف میکنید فقط برای شما ساخته شده است.
به نقل از آیای، دانشمندان دانشگاه ناتینگهام فناوری جدید و شگفت انگیزی را ابداع کردهاند. آنها از فناوری چاپ سه بعدی برای ایجاد قرصهای حاوی چندین دارو و برنامهریزی برای انتشار آنها در زمانهای خاص استفاده میکنند. این مثل این است که هر کس داروی سفارشی خود را داشته باشد.
این پیشرفت به رهبری دکتر یینفنگ هی(Yinfeng He) از مرکز تولید مواد افزودنی دانشگاه ناتینگهام و پروفسور فلیسیتی رز(Felicity Rose) از دانشکده داروسازی این دانشگاه، این پتانسیل را دارد که انقلابی در نحوه درمان بیماریها ایجاد کند.
چاپ بر اساس تقاضا
این یک تکنیک چاپ سه بعدی جدید به نام چاپ سه بعدی جوهر افشان چند مادهای(MM-IJ3DP) است. با این روش، دانشمندان میتوانند قرصهای سفارشی با ساختارهای داخلی پیچیده بسازند. این ساختارها مهم هستند، زیرا به ما کمک میکنند تا داروی مناسب در زمان مناسب ارائه شود.
راز این روش در جوهر فرموله شدهای نهفته است که حاوی مولکولهای حساس به نور است. در طول فرآیند چاپ، این مولکولها پس از قرار گرفتن در معرض نور فرابنفش جامد میشوند و یک چارچوب محلول در آب درون قرص تشکیل میدهند و محققان با طراحی دقیق این ساختارهای داخلی میتوانند سرعت انتشار داروها را کنترل کنند.
یک قرص برای موارد پیچیده
این سیستم.....
ادامه: isna.ir/xdR7yX
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*ارزانترین باتری مادامالعمر هم کشف شد!*
شاید اینکه یک منطقه پوشیده از خاکستر آتشفشان باشد، اصلا خوب به نظر نرسد؛ اما چیزی که دانشمندان به تازگی کشف کردهاند نشان میدهد که این مواد ترکیب نادری از خواص مفید دارند که میتوانند ذخیره انرژی مفیدی داشته باشند.
تینا مزدکی: قطعا اولویت قرار دادن انرژی خورشیدی در دنیای امروز بسیار مهم است. دانشمندان انرژی خورشیدی را اولویت خود قرار دادند و به جای پانلهای فتوولتائیک خورشیدی، برجهایی در صحرا را مورد بررسی قرار دادن که ردیفهای عظیمی از آینههای سهمی (پارابولیدال) در اطراف آنها طراحی شدهاند و برای خورشید و انعکاس نور آن به سمت یک نقطه طراحی شدهاند.
انرژی تولید شده توسط این سیستم اغلب بیش از ۱۰۰۰ درجه سانتیگراد (۱۸۳۲ درجه فارنهایت) است. این گرما را میتوان مستقیماً یا......
ادامه: khabaronline.ir/xmdcs
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*ساخت باتریهای روی-لیگنین برای ذخیره ارزانتر انرژی*
پژوهشگران سوئدی، نوعی باتری دوستدار محیط زیست را با ترکیب روی-لیگنین ساختهاند که میتواند امکان ذخیرهسازی ارزان را برای کشورهایی که برق آنها محدود است، فراهم کند.
به گزارش ایسنا، لیگنین یک محصول ضایعاتی صنعتی از کاغذ و روی است که یک فلز فراوان، قابل بازیافت و ارزان محسوب میشود. اگرچه روی در حال حاضر به طور گسترده در باتریهای یکبار مصرف استفاده میشود اما استفاده از آن در باتریهای قابل شارژ به دلیل مشکلات مربوط به دوام آوردن با مشکل روبهرو شده است زیرا با آب موجود در محلولهای الکترولیت برای تولید گاز هیدروژن و رشد دندریت واکنش نشان میدهد.
به نقل از انجینیر، پژوهشگران سوئدی برای غلبه بر این مشکل، از الکترولیت موسوم به «WiPSE» استفاده کردند که روی را تثبیت میکند. این گروه پژوهشی که پژوهشگرانی از «دانشگاه لینشوپینگ»(Linköping University)، «دانشگاه کارلستاد»(Karlstad University) و «دانشگاه چالمرز»(Chalmers University) بودند، نشان دادند که یک باتری روی-لیگنین با کمک WiPSE میتواند بیش از ۸۰۰۰ بار چرخه داشته باشد و در عین حال، ۸۰ درصد عملکرد خود را حفظ کند.
«ضیاءالدین خان»(Ziyauddin Khan) پژوهشگر دانشگاه لینشوپینگ گفت: باتری پایدار ما یک جایگزین امیدوارکننده است که در آن چگالی انرژی حیاتی نیست. باتریهای لیتیوم-یونی زمانی سودمند هستند که به درستی استفاده شوند اما میتوانند با انفجار، بازیافت چالشبرانگیز و مشکلات محیط زیست و حقوق بشر هنگام استخراج عناصر خاصی مانند کبالت همراه باشند.
وی افزود: هم روی و هم لیگنین بسیار ارزان هستند و باتری ساختهشده با آنها به راحتی قابل بازیافت است. اگر هزینه همه چرخههای استفاده را محاسبه کنید، باز هم در مقایسه با باتریهای لیتیوم-یونی، باتری بسیار ارزانی محسوب میشود.
به گفته پژوهشگران، ......
ادامه: isna.ir/xdR6Zt
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
کنفرانس توسعه دهندگان گوگل
*رونمایی از یک چارچوب جدید برای ساخت اپلیکیشنهای هوش مصنوعی*
گوگل از چارچوب منبع باز موسوم به «فایربیس جنکیت» رونمایی کرده که علاقهمندان میتوانند از آن برای ساخت اپلیکیشنهای مبتنی بر هوش مصنوعی استفاده کنند.
به گزارش ایسنا، بهروزرسانیهای گوگل هنوز به پایان نرسیدهاند.
به نقل از تککرانچ، گوگل روز سهشنبه در کنفرانس توسعهدهندگان رویداد سالانه I/O، از افزودن یک گزینه جدید به پلتفرم «فایربیس»(Firebase) خود خبر داد که هدف آن آسانتر کردن ساخت اپلیکیشنهای مبتنی بر هوش مصنوعی در «جاوا اسکریپت»(JavaScript) و «تایپاسکریپت»(TypeScript) برای توسعهدهندگان است.
«فایربیس جنکیت»(Firebase Genkit) یک چارچوب منبع باز است که از مجوز «آپاچی ۲.۰»(Apache 2.0) استفاده میکند و توسعهدهندگان را قادر میسازد تا هوش مصنوعی را به سرعت در اپلیکیشنهای جدید و موجود ایجاد کنند.
برخی از موارد استفاده جنکیت که این شرکت در روز سهشنبه برجسته کرد، بسیاری از موارد استاندارد استفاده از هوش مصنوعی مولد را مانند تولید محتوا و خلاصهسازی، ترجمه متن و تولید تصاویر شامل میشوند.
«کریس گیل»(Chris Gill) مدیر محصول گوگل و «پیتر فریز»(Peter Friese) حامی توسعهدهنده، در اطلاعیه روز سهشنبه نوشتند: مدلهای زبانی بزرگ قوی، ویژگیهای اپلیکیشن مبتنی بر هوش مصنوعی را در دسترس قرار میدهند اما ساخت و اصلاح این ویژگیها فراتر از یک نمونه اولیه دشوار است. بسیاری از ما هنوز در حال کشف چگونگی بهکارگیری این ویژگیها برای تولید در مقیاس بزرگ هستیم و نحوه عملکرد آنها را درک میکنیم تا بتوانیم به سرعت آنها را تکرار کنیم و بهبود ببخشیم. به این موارد، نیاز به ......
ادامه: isna.ir/xdR7mt
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*تحویل محموله ظرف یک ساعت به هر نقطه از زمین!*
استارت آپی موسوم به «اینورژن اسپیس» که در سال ۲۰۲۱ تاسیس شد، در حال توسعه کپسولهای چندبار مصرف برای ذخیره محموله در مدار است. این محموله برای تحویل به زمین در حالت آماده باش خواهد بود. هنگامی که درخواست شود، این شرکت قادر خواهد بود ظرف یک ساعت آن را به هر نقطه از زمین تحویل دهد.
به گزارش ایسنا، شرکت اینورژن اسپیس(Inversion Space) فناوری خود را در ماه اکتبر امسال در ماموریت ترنسپورتر-۱۲(Transporter-12) شرکت اسپیسایکس به فضا پرتاب خواهد کرد. این فناوری به زودی طی یک ماموریت که در حال حاضر برای اوایل ماه اکتبر برنامهریزی شده، مورد آزمایش قرار خواهد گرفت.
انقلابی در استقرار محمولههای نظامی
به نقل از آیای، انتظار میرود که ماموریت اینورژن اسپیس ری(Inversion Space Ray) طی ماموریت ترنسپورتر-۱۲ اسپیس ایکس به فضا پرواز کند. این شرکت فناوریهایی را که از توسعه یک کپسول بزرگتر پشتیبانی میکند، مستقر و آزمایش خواهد کرد.
جاستین فیاشتی(Justin Fiaschetti)، یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل اینورژن اسپیس در مصاحبهای گفته است که کپسولهای این شرکت میتوانند طیف وسیعی از کالاها از جمله لوازم پزشکی و تجهیزات نظامی را در خود ذخیره کنند.
این ماموریت که ری(Ray) نام دارد در ماه اکتبر سال جاری به مدار زمین پرتاب میشود و به زمین بازمیگردد و اولین گام برای تبدیل فضا به یک لایه حملونقل خواهد بود.
ارتشها همیشه به تحویل سریع و دقیق محموله در سراسر جهان نیاز دارند و سرعت و خودمختاری عوامل کلیدی آن هستند. البته سیستمهای خودمختار به کپسولها اجازه میدهند تا فرودهای دقیقی را در مقصد خود انجام دهند. اینورژن اسپیس مشتری اصلی خود را وزارت دفاع میداند. پس از ایجاد زیرساختهای آن، هدف آن ارائه گزینههای مقرون به صرفهتر برای بخش خصوصی است. این شرکت هنوز ظرفیت بار برای کپسولهای خود را فاش نکرده است.
در طول ماموریت ماه اکتبر، کپسول اینورژن اسپیس برای چند هفته در مدار خواهد ماند. یک تیم در زمین .....
ادامه: isna.ir/xdR82J
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*صفحهنمایشهایی که فضای ۳بعدی را بدون نیاز به عینک میسازند*
صفحهنمایشهای جدید شرکت «لوکینگ گلس» بدون نیاز به عینکهای مخصوص میتوانند به کاربر خود کمک کنند تا تجربه حضور در فضای سهبعدی را داشته باشد.
به گزارش ایسنا، شرکت «لوکینگ گلس»(Looking Glass) صفحهنمایشهای واقعیت ترکیبی را با ظاهر سهبعدی میسازد که بدون نیاز به عینک خاص، اشیا را سهبعدی جلوه میدهند.
به نقل از تککرانچ، این شرکت امروز دو نمایشگر جدید از جمله یک مدل ۱۶ اینچی را با قیمت ۴۰۰۰ دلار به بازار عرضه کره است. همچنین، یک صفحه نمایش ۳۲ اینچی را با برچسب قیمت جالبی به نمایش گذاشته که روی آن نوشته شده است: اگر مجبورید بپرسید چقدر هزینه دارد، نمیتوانید آن را بپردازید. نمایشگرها در هر دو جهت افقی و عمودی در دسترس هستند و انعطافپذیری بیشتری را برای مطابقت با فرمتهای محتوا و اپلیکیشنهای گوناگون فراهم میکنند.
مدل ۱۵ اینچی پیشین ۶۰۰۰ دلار قیمت داشت. بنابراین، حداقل شاهد کاهش قیمت آن هستیم. همچنین، این شرکت چند سال پیش یک قاب عکس دیجیتال هولوگرافیک ۳۵۰ دلاری را همراه با نرمافزار عرضه کرد تا کاربران بتوانند عکسهای تعطیلات خود را از صفحه نمایش بیرون بیاورند.
این نمایشگرهای جدید، تجسم سهبعدی خیرهکننده را بدون نیاز به هدست ارائه میکنند. بدین ترتیب، افراد حرفهای که با محتوای سهبعدی تعامل دارند میتوانند کار خود را بدون ناراحتی و خستگی ناشی از پوشیدن سختافزار اضافی انجام دهند. شرکت لوکینگ گلس گفت که محصولاتش برای تجسم پیشرفته، ارائه خدمات به حوزههای طراحی، مهندسی، آموزش، پژوهش و همچنین متخصصان مراقبتهای بهداشتی طراحی شدهاند.
ادامه: isna.ir/xdR7pt
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd