*اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیونها افتتاح شد*
نخستین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیونها در کالیفرنیای آمریکا افتتاح شده که قادر است مخازن هیدروژن یک کامیون را ظرف ۱۰ دقیقه پر کند، به این معنی که این جایگاه میتواند به حدود ۲۰۰ کامیون در هر روز سوخترسانی کند.
به گزارش ایسنا، شرکت فرستالمنت فیول(FirstElement Fuel) مستقر در کالیفرنیای آمریکا که در سال ۲۰۱۳ تأسیس شده است، اولین جایگاه سوخت هیدروژنی جهان را برای کامیونهای تجاری در خارج از بندر اوکلند افتتاح کرد.
به نقل از آیای، ظرفیت این جایگاه بیش از ۱۰ برابر ظرفیت جایگاههای قبلی است.
از ناوگان تراکتورهای پیل سوختی هیوندای که هر کدام ۶۸.۶ کیلوگرم هیدروژن را برای ۴۵۰ مایل برد حمل میکنند، برای انجام وظیفه بارگیری و سوخترسانی استفاده میشود.
بنابراین کامیونهای هیدروژنی از این پس میتوانند در اوکلند فعالیت کنند و از این جایگاه سوختگیری خواهند کرد.
لازم به ذکر است که قرار است در کالیفرنیا از سال ۲۰۳۶ فروش کامیونهایی که از سوخت گازوئیل استفاده میکنند، به منظور کاهش آلودگی هوا ممنوع شود. با وجود اینکه تولید هیدروژن نیز برای محیط زیست آلودگی به همراه دارد، اما استفاده از سوخت هیدروژن برای به حرکت درآوردن موتورهای الکتریکی کامیونهای بزرگ آلودگی کمتری نسبت به استفاده از سوختهای فسیلی ایجاد میکند.
به همین دلیل است که هواداران محیط زیست طرفدار کامیونهای بزرگی هستند که با سوخت هیدروژنی و باتری کار میکنند، چرا که...
ادامه: isna.ir/xdR24L
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*میلیونها دستگاه در سراسر دنیا دربرابر بدافزار رهاشدهی PlugX USB آسیبپذیر هستند.*
هشدار به ایرانیها؛ بدافزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها
میلیونها دستگاه در سراسر دنیا دربرابر بدافزار رهاشدهی PlugX USB آسیبپذیر هستند.
براساس گزارش مؤسسهی امنیتی Sekoia، میلیونها دستگاه در سراسر دنیا دربرابر بدافزار رهاشدهی PlugX USB آسیبپذیر هستند. این بدافزار خطرناک که توانایی تکثیر دارد، در بازهای ۶ ماهه از سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور و مهر ۱۴۰۲) آثاری از خود در نزدیک به ۲٫۵ میلیون آدرس IP نشان داده است.
بیش از ۸۰ درصد تمامی دستگاههای آلودهشده به بدافزار PlugX USB مربوط به ۱۵ کشور بودهاند که در بین آنها، نیجریه، هند، چین، ایران، اندونزی، بریتانیا، عراق و آمریکا بهترتیب در رتبههای اول تا هفتم قرار گرفتند. PlugX USB درمجموع کامپیوترهای ۱۷۰ کشور را آلوده کرد.
بدافزارهای USB محور قبلی معمولاً کشورهایی را تحتتأثیر قرار میدادند که بین دستگاههای آنها شباهتهایی مشاهده میشد؛ اما این گفته برای PlugX USB صدق نمیکند. برای نمونه، بدافزار RETADUP بیشترین نرخ نفوذ به سیستمها را در کشورهای اسپانیاییزبان ثبت کرده بود.
محققان شرکت Sekoia میگویند که بدافزار PlugX USB ازطریق دستگاههای ذخیرهسازی USB (فلش) بهراحتی در بین سیستمها منتقل میشود. بررسیهای Sekoia نشان میدهد که....
ادامه: http://www.yjc.ir/00abQ8
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*غریقنجاتی که به سمت شما پرواز میکند*
یک پهپاد هیبریدی به سمت شناگران پرواز میکند و به عنوان یک حلقه نجات در هنگام خطر به فرد کمک میکند.
به گزارش ایسنا، آیا میتوان یک حلقه نجات را به سمت یک شناگر مضطرب در فاصله یک کیلومتری پرتاب کرد؟ نه این کار ممکن نیست اما میتوان یکی از آنها را به شکل پهپاد با پرواز به سمت شناگر هدایت کرد.
به نقل از نیواطلس، این پهپاد که حلقه نجات هیبریدی TY-3R نام دارد توسط شرکت هواپیماهای بدون سرنشین چینی «دیدیوک میکینگز» (Didiok Makings) ساخته شده و در اصل ترکیبی از یک کوادکوپتر و یک حلقه نجات است.
ایده این است که وقتی یک شناگر در حال غرق شدن توسط امدادگران مستقر در ساحل مشاهده میشود، آنها فقط پهپاد را به سمتش بفرستند تا روی آب فرود بیاید و شناگر بتواند از آن به عنوان یک وسیله نجات استفاده کند. سپس یک غریق نجات انسانی که کُندتر حرکت میکند، با یک کشتی آبی به سمت فرد حرکت کند تا او را به ساحل بازگرداند.
با فشار یک دکمه روی کنترل از راه دور جوی استیک بلند میشود و از یک دوربین ۷۲۰p برای فراهم کردن دید در لحظه برای هدایتکننده استفاده میکند.
هنگامی که شناگر نجات پیدا کرد و دیگر....
ادامه: isna.ir/xdR2tZ
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*درون ساختمانهای عجیب با علامت X در چین چه میگذرد؟*
در حومه پکن، مجموعهای از ساختمانها، با علامت X شکلی بر روی آنها قرار گرفتهاند؛ در داخل این ساختمانها محققان از سراسر جهان با میدانهای مغناطیسی، فشارها و دماهای شدید، ماده را به حد خود رسانده و آن را با روشهای جدید با وضوح بسیار دقیق در زمان بررسی میکنند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یکی از اهداف بسیاری از محققان برای استفاده از این جعبه ابزار 220 میلیون دلاری، کشف ابررساناهای جدید است، موادی که الکتریسیته را بدون مقاومت هدایت میکنند. لی لو، مدیر مؤسس SECUF، فیزیکدان در مؤسسه فیزیک آکادمی علوم چین (IOP) در پکن میگوید: «این شرایط شدید فرصت بسیار خوبی برای اکتشافات جدید ارائه میدهد.»
درک مکانیسمهایی که زیربنای ابررسانایی هستند، گام مهمی در مسابقه جهانی برای یافتن مادهای است که این پدیده را به جای در شرایط سرد، در دمای اتاق نشان میدهد. چنین کشفی میتواند درها را به روی رایانههای سریعتر باز کند و از جمله مزایای دیگر، مصرف برق را کاهش دهد.
در شرایط شدید، ماده خواصی از خود نشان میدهد که در غیر این صورت پنهان میماند. به عنوان مثال، هنگامی که برخی از مواد معمولی در معرض فشار زیاد و سرمای شدید قرار می گیرند، به ابررسانا تبدیل میشوند. کنستانتین کامنف، فیزیکدان دانشگاه ادینبورگ، بریتانیا، که متخصص در مهندسی و ابزار دقیق در شرایط شدید است، میگوید:« اندازهگیری ابررسانایی میتواند دشوار باشد، زیرا بسته به تکنیک مورد استفاده میتواند متفاوت ظاهر شود. توانایی اختلاط و تطبیق چنین شرایطی در یک مرکز واحد به محققان این امکان را میدهد که نمونههای خود را به طور کامل و کارآمدتر از آنچه که میتوانستند، توصیف کنند.»
یکی از ایستگاههایی که در این جعبه ابزار 220 میلیون دلار جا خوش کردهاست، یک سلول سندان مکعبی است، دستگاهی که مواد.....
ادامه: khabaronline.ir/xm9P2
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*بهبود کیفیت تصاویر MRI با غباری از الماس*
کشف غیر منتظره یک دانشمند در مؤسسه سیستمهای هوشمند ماکس پلانک در اشتوتگارت، ممکن است انقلابی در تصویربرداری پزشکی ایجاد کند.
به گزارش ایسنا، این دانشمند دریافت که غبارهای از جنس ذرات الماس به اندازه چند نانومتر که برای یک هدف کاملاً متفاوت در نظر گرفته شده بودند، در یک آزمایش تصویربرداری با رزونانس مغناطیسی به خوبی میدرخشیدند و درخشش آنها بسیار روشنتر از ماده کنتراستدهنده نظیر فلز سنگین گادولینیوم است.
شاید در آینده بتوان از آن به عنوان یک ماده کنتراست جدید برای MRI استفاده کرد. البته غبارهای نانویی از جنس الماس در تحویل دارو به درمان سلولهای تومور قابل استفاده هستند.
برخی از بزرگترین اکتشافات جهان به طور تصادفی اتفاق افتاده است. در حالی که کشف پتانسیل غبار الماس به عنوان یک عامل کنتراست MRI آینده ممکن است نقطه عطفی در تاریخ علم در نظر گرفته نشود، با این وجود خواص تقویت کننده سیگنال آن یک یافته غیر منتظره است که ممکن است امکانات جدیدی را فراهم کند.
گادولینیوم فلز سنگینی است که در کلینیکها برای تشخیص تومور، التهاب یا ناهنجاریهای عروقی از ۳۰ سال پیش تاکنون استفاده میشود. روشنایی این فلز تصویر مناطق آسیبدیده را تقویت میکند. با این حال، هنگامی که به جریان خون بیمار تزریق میشود، گادولینیوم نه تنها به بافت تومور بلکه .....
ادامه: isna.ir/xdR2T6
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*اولین پهپاد پاککننده نقوش گرافیتی در جهان آغاز به کار کرد*
این پهپاد جدید میتواند برای پاک کردن نقوش گرافیتی از مکانهای صعبالعبور مانند دیوارهایی که در ارتفاع بالا هستند و پلها استفاده شود.
به گزارش ایسنا، وزارت حمل و نقل ایالت واشنگتن(WSDOT) اعلام کرده است که نسل جدیدی از پهپادهای پاک کننده نقوش گرافیتی را استفاده خواهد کرد. پهپادهای جدید که با اصلاح پهپادهای آب پاش فعلی ساخته شدهاند، میتوانند نقوش گرافیتی را در مکانهای صعب العبور پاک کنند.
به نقل از آیای، این پهپادهای جدید بخشی از نبرد بزرگتر وزارت حمل و نقل واشنگتن برای مبارزه با گرافیتی است. به همین منظور، دولت در ماه مارس سال جاری یک لایحه یک میلیون دلاری برای این منظور تصویب کرد.
این برنامه دو بخش دارد. هدف بخش اول ارتقاء دوربینهای ترافیکی برای شناسایی آسانتر افرادی است که در امتداد جادهها نقاشیهای گرافیتی میکشند.
بخش دوم این لایحه آزمایش روشهای نوآورانه برای حذف گرافیتی در مکانهای مرتفع را پیشنهاد میکند. اگر پهپادهای این وزارت موفقیتآمیز عمل کنند، ممکن است دیگر شهرداریها در سراسر ایالات متحده نیز آنها را به کار بگیرند.
پهپادهای ضد گرافیتی
این ایالت به شدت به....
ادامه: isna.ir/xdR2NH
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
استاد «دانشگاه میشیگان» مطرح کرد
*خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب میرسانند*
یک استاد «دانشگاه میشیگان» هشدار داد که خودروهای برقی به دلیل وزن زیاد خود، هنگام برخورد با خودروهای معمولی ممکن است به خودرو و سرنشینان آن آسیب برسانند.
به گزارش ایسنا، کارشناسان هشدار دادهاند که خودروهای برقی ممکن است رتبه ایمنی بالایی را برای سرنشینان خود داشته باشند اما مسافران خودروهای دیگر هنگام تصادف در خطر هستند.
به نقل از دیلی میل، یک استاد «دانشگاه میشیگان»(UMich) میگوید به دلیل وزن خودروهای الکتریکی که ۳۰ درصد سنگینتر از همتایان خود هستند، سایر وسایل نقلیه انرژی بیشتری را در تصادف جذب میکنند.
«جینگون هو»(Jingwen Hu) استاد مهندسی مکانیک دانشگاه میشیگان خاطرنشان کرد که تصادف بین یک خودروی الکتریکی و یک وسیله نقلیه گازسوز، نتیجه مشابه برخورد یک کامیون سنگین و خودروی سواری کوچک را خواهد داشت و دومی احتمالا خرد خواهد شد.
وزن نقش مهمی را در سالم ماندن یک خودروی الکتریکی دارد زیرا سرعت آن به صورت ناگهانی کاهش نمییابد و با میزان واژگونی کمتری همراه است. افزایش ناگهانی سرعت و واژگونی، هر دو با افزایش جراحات و تلفات مرتبط هستند.
خودروهای برقی از سوی «مؤسسه بیمه ایمنی بزرگراه آمریکا»(IIHS) به عنوان برترین انتخابهای ایمن در نظر گرفته میشوند که میزان جراحات آنها از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ تقریبا ۴۰ درصد کمتر از خودروهای گازسوز بوده است اما این ایمنی فقط برای سرنشینان خودروهای برقی صدق میکند. هو گفت: اگرچه وزن ذاتی خودروهای برقی یک مزیت طبیعی را در محافظت از سرنشینان ارائه میدهد اما به این معناست که سایر وسایل نقلیه بار جذب انرژی بیشتری را در برخورد با خودروهای الکتریکی سنگینتر تحمل میکنند.
وزن خودروهای برقی به طور میانگین....
ادامه: isna.ir/xdR2XX
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین میکنند*
ایتنا - بر اساس آمار و ارقامی که بهتازگی گردآوری شده است، هفت کشور اکنون تقریبا تمام برق مورد نیازشان را از منابع انرژی تجدیدپذیر تولید میکنند.
آلبانی، بوتان، نپال، پاراگوئه، ایسلند، اتیوپی و جمهوری دموکراتیک کنگو بیش از ۹۹.۷ درصد برق مصرفیشان را با استفاده از انرژی زمینگرمایی، آب، خورشید یا باد تولید کردهاند.
علاوه بر این، دادههای آژانس بینالمللی انرژی (IEA) و آژانس بینالمللی انرژی تجدیدپذیر (IRENA) نشان داده است که ۴۰ کشور دیگرــ از جمله ۱۱ کشور اروپاییــ در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ دستکم ۵۰ درصد برق مصرفیشان را با استفاده از فناوریهای انرژی تجدیدپذیرتولید کردهاند.
پروفسور مارک جیکوبسون، استاد دانشگاه استنفورد که این دادهها را منتشر کرده است، گفت: «ما به فناوریهای معجزهآسا نیاز نداریم.»
«ما باید با برقی کردن همه چیز و تامین برق از باد، آب و خورشید (WWS)، که نسیم دریا، فوتوولتایی خورشید، برق خورشیدی متمرکز، الکتریسیته زمینگرمایی، برقآبی اندک و برقآبی گسترده را شامل میشود، انتشار کربن را متوقف کنیم.»
پروفسور جیکوبسون همچنین متذکر شد سایر کشورها مانند آلمان نیز قادرند برای بازههای زمانی کوتاه از برق ۱۰۰ درصد تولیدشده از منابع تجدیدپذیر استفاده کنند.
آماری که آژانس بینالمللی انرژی در ژانویه سال جاری منتشر کرد نشان میدهد که در سال ۲۰۲۲، بریتانیا ۴۱.۵ درصد برق مورد نیازش را از منابع تجدیدپذیر تولید کردــ که ۱۰.۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت.
در اسکاتلند، فناوریهای انرژی تجدیدپذیر معادل ۱۱۳ درصد مجموع برق مصرفی کشور در سال ۲۰۲۲ را تولید کردند.
کلر مک، مدیرعامل اسکاتیش رینیوبلز (Scottish Renewables)، آن زمان گفت:......
ادامه: https://www.itna.ir/news/78686
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*استرالیا میخواهد اولین رایانه کوانتومی «کاربردی» جهان را بسازد*
دولت استرالیا در حال سرمایهگذاری بر روی استارتاپ سایکوانتوم(PsiQuantum) است تا صنعت رایانههای کوانتومی را به کشور خود بیاورد و در رقابت فناوری شکست نخورد. این کشور قصد دارد اولین رایانه کوانتومی تجاری جهان که کاربردی نیز هست را بسازد.
به گزارش ایسنا، دولت فدرال استرالیا و دولت ایالتی کوئینزلند نزدیک به یک میلیارد دلار استرالیا(۶۰۰ میلیون دلار آمریکا) در استارتاپ محاسبات کوانتومی سایکوانتوم(PsiQuantum) برای ساخت اولین رایانه کوانتومی تجاری «کاربردی» جهان سرمایهگذاری کردهاند.
به نقل از آیای، به عنوان بخشی از این معامله، شرکت سایکوانتوم(PsiQuantum) مستقر در سیلیکون ولی پایگاه خود را به بریزبن منتقل خواهد کرد.
محاسبات کوانتومی که به عنوان مرز بعدی محاسبات در نظر گرفته میشوند، تاکنون عمدتا یک شرط بندی خصوصی بوده است و غولهای فناوری مانند گوگل، آیبیام و مایکروسافت میلیاردها دلار برای توسعه این فناوری سرمایهگذاری کردهاند.
سایکوانتوم که توسط محققان استرالیایی جرمی اوبرین(Jeremy O'Brien) و تری رادولف(Terry Rudolph) تأسیس شد، در سال ۲۰۱۵ به عنوان یک شرکت وارد سیلیکون ولی شد.
استرالیا میخواهد اطمینان حاصل کند که فناوری محاسبات کوانتومی در مرزهای آن باقی میماند. بنابراین، دولت این کشور در حال سرمایه گذاری در استارتاپی است که میخواهد یک رایانه کوانتومی مفید بسازد.
یک رایانه کوانتومی مفید
اگرچه شرکتهایی که در ساخت رایانههای کوانتومی فعالیت میکنند پیشنهاد میکنند که نسل بعدی رایانهها به سرعت مشکلات را حل میکنند، تلاشهای اولیه آنها برای.....
ادامه: isna.ir/xdR2PX
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*اولین ارتباط بلوتوثی فضایی برقرار شد*
برای نخستین بار در تاریخ با موفقیت از روش ارتباط بلوتوثی برای برقراری ارتباط با ماهوارهها استفاده شد.
به گزارش ایسنا، در حالی که معمولا برای برقراری ارتباط با ماهوارهها در مدار زمین از امواج رادیویی استفاده میشود، اکنون برای اولین بار از ارتباط بلوتوثی برای این امر استفاده شده است که میتواند کاربردهای فراوانی را در آینده مهیا کند.
به نقل از تککرانچ، در تاریخ ۴ مارس ۲۰۲۴ ماموریت اشتراکی شرکت اسپیسایکس موسوم به ترنسپورتر-۱۰(Transporter-10) که از پایگاه نیروی فضایی واندنبرگ در کالیفرنیا پرتاب شد، دو ماهواره متعلق به شرکت هابل نتورک(Hubble Network) مستقر در سیاتل آمریکا را در مدار زمین قرار داد.
این ماهوارهها اکنون به شاهکار ظاهراً غیرممکن اتصال بلوتوثی به زمین از فاصله بیش از ۶۰۰ کیلومتری دست یافتهاند.
این شرکت که در سال ۲۰۲۱ توسط الکس هارو(Alex Haro)، بن وایلد(Ben Wild) و جان کیم(John Kim) تأسیس شد، با توجه به اینکه اتصالات بلوتوث زمانی که کاربران کمی از هم فاصله میگیرند، ممکن است مختل شود، کار دشواری در پیش داشت.
بن وایلد که بنیانگذار شرکت دیگری است که با اینترنت اشیاء(IoT) سر و کار دارد، وقتی اولین بار از این مفهوم باخبر شد، شوکه شد. با این حال با توجه به تجربیات خود با ....
ادامه: isna.ir/xdR3xz
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*نصب تیغههای چوبی روی توربین بادی برای اولین بار در آلمان*
شرکت آلمانی تولیدکننده تیغههای چوبی توربینهای بادی خبر از نصب اولین تیغهها بر روی یک توربین بادی در برونای آلمان داده است. این تیغههای جدید میتوانند اثرات زیست محیطی مواد فایبرگلاس موجود و کامپوزیتهای کربنی را به میزان قابل توجهی کاهش دهند.
به گزارش ایسنا، این تیغههای ۶۳ فوتی (۱۹.۳ متری) از چیزی به نام الوار روکش لایه (LVL) ساخته شدهاند. این ماده ورقهای مبتنی بر چوب، نسبت به فایبرگلاسهای موجود و سایر کامپوزیتهای مصنوعی که برای ساخت تیغههای توربین بادی استفاده میشوند، پایدارتر در نظر گرفته میشود.
به نقل از آیای، نکته مهمتر این است که این تیغهها پس از پایان عمرشان راحتتر بازیافت میشوند. از آنجایی که بیشتر تیغههای توربینهای بادی بین ۲۰ تا ۲۵ سال ماندگاری دارند، تعویض و دور انداختن تیغههای قدیمی دردسر بزرگی در سالهای آینده خواهد بود.
در حال حاضر، بیشتر تیغههای توربینهای بادی در پایان عمرشان دفن میشوند، زیرا موادی که از آن ساخته شدهاند، به راحتی قابل بازیافت نیست.
اولین در نوع خود در جهان
تیغههای ساخته شده از چوب، میتوانند یکی از اصلیترین مشکلات توربینهای بادی را از بین ببرند و آن مشکلات ذاتی تولید و دفع تیغهها است.
مواد کامپوزیتی مانند فایبرگلاس و رزین اپوکسی را نمیتوان مجددا مورد استفاده قرار داد و این منجر به هدر رفتن مواد پس از از کار افتادن تیغهها میشود. از سوی دیگر، چوب ماده خام بسیار پایدارتری است.
در پایان چرخه زندگی این تیغهها، بیشتر آنها در زمین دفن میشوند یا سوزانده میشوند. تام سیکمن (Tom Siekmann)، مدیر عامل شرکت وودین بلید تکنولوژی (Voodin Blade Technology) میگوید: ....
ادامه: isna.ir/xdR3pC
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی میشود*
شرکت موتورسیکلتسازی باجاج(Bajaj) بهزودی از اولین موتورسیکلت در جهان که با سوخت CNG کار میکند، رونمایی خواهد کرد که میتواند موتورسیکلتها را از نظر زیست محیطی پایدارتر و کارکردن آنها را ارزانتر کند.
به گزارش ایسنا، گزارش شده است که شرکت موتورسیکلتسازی باجاج(Bajaj) اولین موتور سیکلت CNG جهان را در ماه ژوئن عرضه خواهد کرد.
به نقل از انای، ما در طول سالیان شاهد تعدادی جایگزین پیشنهادی برای سوخت موتورسیکلتها به جای استفاده از بنزین بودهایم که از جمله آنها میتوان از بخار، هیدروژن، آب و باتری نام برد. اکنون یک سازنده موتورسیکلت در حال آماده شدن برای عرضه اولین موتورسیکلت CNG جهان است.
کلمه CNG مخفف Compressed Natural Gas به معنای گاز طبیعی فشرده شده است که همانطور که از نامش پیداست از فشردهسازی گاز طبیعی به کمتر از ۱ درصد حجم آن در فشار استاندارد جو تولید میشود و میتوان از آن به عنوان منبع سوخت برای موتورهای احتراق داخلی استفاده کرد؛ جایی که یک مخزن استوانهای، گاز را قبل از رسیدن به محفظه احتراق از طریق خطوط سوخت و از طریق یک تنظیم کننده فشار تغذیه میکند تا با هوا مخلوط و توسط شمع مشتعل شود.
شرکت هندی باجاج قرار است موتورسیکلت گاز طبیعی فشرده(CNG) خود را در......
ادامه: isna.ir/xdR3wn
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd