*رآکتور همجوشی هستهای WEST رکورد زد؛ حفظ پلاسمای 50 میلیون درجهای بهمدت 6 دقیقه*
یک رآکتور همجوشی در فرانسه بهنام «WEST»، بهتازگی به یک نقطه عطف مهم دست یافته و ما را یک قدم به انرژی پاک و پایدار نزدیک کرده است. دانشمندان آزمایشگاه فیزیک پلاسمای پرینستون که در این پروژه همکاری داشتند، اعلام کردند که این رآکتور، ماده فوقالعاده داغ پلاسما را ایجاد و به مدت 6 دقیقه آن را در دمای 50 میلیون درجه سانتیگراد حفظ کرده است.
براساس گزارش اینسایدر، هدف نهایی رآکتورهایی مثل WEST این است که یک پلاسمای فوقالعاده داغ را برای ساعتها حفظ کنند، اما 6 دقیقه در این رآکتور یک رکورد جهانی جدید محسوب میشود. سایر رآکتورهای هستهای پلاسماهای داغتر از رکورد جدید WEST ایجاد کرده بودند، اما دوام چندانی نداشتهاند.
رآکتور همجوشی WEST و تولید انرژی پاک
به رآکتورهایی مانند WEST توکامک (Tokamak) میگویند. هدف ساخت این رآکتورها تولید همان نوع از انرژی است که در خورشید وجود دارد. به همین دلیل است که دانشمندان گاهی توکامکها را «خورشید مصنوعی» مینامند.
ادامه: B2n.ir/y71952
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*«اسپیسایکس» از لباس فضایی پیشرفته خود رونمایی کرد* + فیلم
پرتاب خصوصی سرنشیندار اسپیسایکس برای تابستان امسال برنامهریزی شده است و سرانجام از یکی از اجزای اصلی موفقیت این ماموریت یعنی لباس فضایی مسافران، رونمایی شده است. این لباس نسبت به نسخه ابتدایی شرکت، پیشرفتهتر و البته کمی ضخیمتر است.
به گزارش ایسنا، این ماموریت که پولاریس داون(Polaris Dawn) نام دارد آماده است که میزبان اولین پیادهرویهای فضایی(EVA) باشد که توسط فضانوردان خصوصی انجام میشود. این بدان معناست که اسپیسایکس باید لباس فضایی مخصوص خود را بسازد که قادر به محافظت از پوشندگان در برابر محیط خشن فضا است. در حال حاضر، ما اولین نگاه را به طراحی این لباس جدید انداختهایم.
به نقل از اسپیس، لباس پیادهروی فضایی اسپیس ایکس بسیار شبیه لباس فضایی داخل فضاپیمای این شرکت است که برای پوشیدن در فضاپیما در هنگام پرتاب و فرود طراحی شده است اما برای استفاده در خلاء کاربرد ندارد. پیشرفت در مواد و بهبود نقاط اتصال با هدف افزایش تحرک فضانوردان و همچنین محافظت از فضانوردان در برابر فضای خالی سرد و بدون هوا در خارج از فضاپیما هستند.
کریس دریک(Chris Drake)، مدیر تیم لباس فضایی اسپیسایکس میگوید: کار زیادی روی مواد لباس انجام شد. ایجاد یک لایه کاملا جدید که برای مدیریت حرارتی باید اضافه شود و همچنین بررسی شرایط حرارتی برای راحتی خود اعضای خدمه از جمله آنها بود.
این لباسها همچنین از فناوری استفاده شده در بخشهای دیگر حیطه تولید اسپیس ایکس استفاده میکنند. دریک میگوید:....
ادامه: isna.ir/xdR4qm
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
پنتاگون، شلیکهای ۱۰دلاری لیزر را جایگزین موشکهای ۲میلیوندلاری میکند
*آمریکا با کدام تسلیحات لیزری به جنگ پهپادها میرود؟*
ارتش آمریکا، پیشنمونه سیستمهای لیزری دفاع هوایی را در خارج از این کشور مستقر کرده و به گفته مقامات پنتاگون، با استفاده از آنها پهپادهایی را در خاورمیانه سرنگون کرده است.
تینا مزدکی- ایالات متحده آمریکا در طول نیم قرن، دهها میلیارد دلار برای توسعه سلاحهای انرژی هدایتشده سرمایهگذاری کرده است. به گفته داگ بوش، رئیس اکتشافات ارتش ایالات متحده، سلاحهای لیزری حتی امتحان خود را پس دادهاند و به نظر میرسد که در برخی موارد موثر واقع شدهاند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اگرچه اطلاعاتی از جزئیات این سلاحها در دسترس نیست اما به نظر میرسد یکی از آنها سیستمی به نام P-HEL باشد. این سلاح، پرتو لیزر ۲۰ کیلوواتی نسبتا کمتوان را طوری میتاباند که نقطه بحرانی پهپاد را در چند ثانیه ذوب کند و باعث سقوط آن شود. این سلاح برای اولین بار در نوامبر ۲۰۲۲ در خارج از ایالات متحده استفاده شد. دومین واحد آن نیز در سال جاری مستقر شد و آن را به اولین سیستم بزرگ سلاح لیرزی عملیاتی تبدیل کرده است.
موشکهای پدافند هوایی آمریکا تقریبا دو برابر موشکهای تهاجمی هزینه دارند و این اختلاف هزینه با پهپادهای ارزانقیمت دیگر کشورها، مشکلساز است. به عنوان مثال در دریای سرخ، کشتیهای جنگی ایالات متحده که از کشتیهای باری دفاع میکنند، از موشکهای ۲ میلیون دلاری برای سرنگونی پهپادهای ۲۰۰۰ دلاری استفاده کردهاند. به همین دلیل، استفاده از سلاح لیزری را میتوان نقطه عطفی برای پنتاگون در نبرد با هزینههای گزاف جنگ هوایی با پهپادها دانست.
جنگ قیمت
سلاحهای به اصطلاح انرژی هدایتشده مانند لیزرها و سیستمهای مایکروویو پرقدرت که از تابش الکترومغناطیسی ریزموج برای از بین بردن اجزای الکتریکی و الکترونیکی اهداف خود استفاده میکنند، بسیار ارزانترند. براساس گزارش GAO در سال ۲۰۲۳، هر شلیک این تسلیحات لیزری و مایکروویو چیزی بین ۱ تا ۱۰ دلار، آن هم برای سوخت دیزل موردنیاز تولید برق هزینه دارد. البته ......
ادامه: khabaronline.ir/xmc4m
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*ابداع پارچهای نازکتر از موی انسان که جاذب صداست*
دانشمندان موسسه فناوری ماساچوست(MIT) موفق به ابداع یک پارچه ابریشمی مسدود کننده صدا شدهاند که سر و صداها را تا ۷۵ درصد سرکوب میکند.
به گزارش ایسنا، پژوهشگران MIT پارچه ابریشمی ویژهای ابداع کردهاند که نازکتر از موی انسان است و سر و صدا را سرکوب میکند.
به نقل از آیای، این پارچه ابریشمی که کمضخامتتر از موی انسان است، میتواند صداها را جذب کند و به طور بالقوه جهان را به مکانی بهتر و آرامتر تبدیل کند.
سر و صدای شلوغی و نامطبوع یک مشکل بزرگ در جهان امروزی ماست. از ترافیک بیرون خانه گرفته تا صدای بلند تلویزیون همسایه و سر و صدای همکاران، پیدا کردن یک محیط آرام دشوار است.
اکنون یک همکاری میان پژوهشگران MIT و سایر موسسات منجر به ایجاد پارچه ابریشمی خاصی شده است که میتواند مکانهای پر سر و صدا را بسیار آرامتر کند.
پارچهای را به قدری نازک تصور کنید که تقریباً به نازکی موی انسان است و داخل این پارچه خاص فیبری وجود دارد که با اعمال بار الکتریکی جان میگیرد. پارچه با شنیدن صدا شروع به لرزیدن میکند که به دو روش مختلف به متوقف کردن صدا کمک میکند.
لغو امواج نویز
پژوهشگران با الهام از فناوری هدفونهای حذف کننده نویز، از ارتعاشات پارچه برای ایجاد سکوت استفاده کردند.
این تکنیک با.....
ادامه: isna.ir/xdR4S5
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*حلزونهای کلاهخود به سر؛ دستاوردی دیگر در حوزه رباتیک + فیلم*
تهران- ایرنا- گروهی از متخصصان رباتیک دانشگاه هنگکنگ چین یک حلزون رباتیک با پوستی شبیه کلاهخود ساختهاند که با زنجیر شبیه بولدوزر حرکت میکند.
به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از «تکاکسپلور»، این محققان در همین زمینه مقالهای را در نشریه «ارتباطات طبیعت» منتشر کردهاند. در طول چند سال گذشته، مهندسان حوزه رباتیک انواعی مختلف از رباتها را ساختهاند که برخی از آنها قادر به پرواز هستند و برخی دیگر میتوانند شنا کنند و بسیاری دیگر حرکت میکنند.
محققان حوزه رباتیک در این تلاش جدید یادآور شده اند که رباتهای پروازکننده و شناکننده قادر هستند در فضای سهبعدی حرکت کنند در حالی که رباتهایی که حرکت میکنند، غلت میزنند یا میخزند به دو بُعد محدود هستند. این محققان تلاش می کنند این شکاف را از این طریق پُر کنند تا رباتهایی بسازند که قادر باشند فضای سهبعدی خودشان را ایجاد کنند.
نتیجه این کار ساخت رباتی بود که شبیه به یک حلزون است و یک پوسته فلزی دارد و یک زنجیر دارد که به آن اجازه میدهد تا به اطراف حرکت کند. این ربات در حین حرکت مشابه یک تانک زمان جنگ جهانی اول است اما چیزی که این ربات را متمایز میکند، یک کاپ ساکشن در بین زنجیرها است که به این ربات اجازه میدهد تا به یک ربات دیگر شبیه خودش متصل شود.
چندین ربات از این نوع می توانند به یکدیگر متصل شوند و......
ادامه +فیلم: https://irna.ir/xjQvH5
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*چالش بزرگی به نام «تشخیص تصاویر جعلی هوش مصنوعی»*
شرکت اوپنایآی (OpenAI) میگوید میتواند تصاویری را که توسط نرمافزار خودش ساخته شدهاند، تشخیص دهد و در حال آزمایش ابزار جدیدی برای این منظور است، اما این ابزار برای تصاویر سایر مدلها یا تصاویری که دستکاری شدهاند، کارآمد نیست و این تهدید بزرگی است.
به گزارش ایسنا، همه ما فکر میکنیم که در شناسایی تصاویر ساخته شده توسط هوش مصنوعی بسیار خوب هستیم، چرا که تاکنون عادت داشتهایم تصاویری که توسط هوش مصنوعی ساخته میشوند را همراه با نقصهای گاه فاحش و گاه ظریف ببینیم که تشخیص ساختگی بودن آنها را برایمان آسان میکرد.
به نقل از انگجت، با این حال فناوری به طور دائم در حال پیشرفت است و زمان زیادی نخواهد گذشت تا ببینیم دیگر نمیتوانیم بگوییم چه چیزی واقعی است یا توسط هوش مصنوعی تولید شده است.
اکنون رهبر صنعت توسعه هوش مصنوعی یعنی شرکت اوپنایآی در تلاش است تا با ایجاد مجموعه ابزاری که تصاویر ایجاد شده توسط هوش مصنوعی مولد DALL-E ۳ خود را شناسایی میکند، بر این مشکل غلبه کند.
این شرکت میگوید که میتواند تصاویری را که توسط DALL-۳ ساخته شده است، در ۹۸ درصد مواقع به دقت تشخیص دهد که دقتی بسیار عالی است. با این حال...
ادامه: isna.ir/xdR4YR
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
به شکل یک سیگنال الکتریکی؛
*کشف جی پی اس در مغز انسان*
محققان طی تحقیقی جدید متوجه شده اند مغز انسان یک قطب نمای عصبی داخلی دارد که به افراد کمک می کند در محیط مسیریابی کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازدیلی میل، برای بسیاری از افراد مسیریابی در جهان کاری سخت است که بدون موبایل قادر به انجام آن نخواهند بود. اما تحقیقی جدید حاکی از آن است که انسان ها بیشتر از آنچه تصور می کنند در رفتن از نقطه الف به ب ماهر هستند.
محققان دریافته اند انسان ها یک قطب نمای عصبی داخلی در مغزشان دارند که به آنها اجازه می دهد در محیط ناوبری کنند. این قطب نما که به شکل یک سیگنال الکتریکی باسلول های عصبی منتقل می شود، به فرد نشان می دهد به سمت مسیری تازه در حرکت است. علاوه بر آن هنگامیکه فرد جهت خود را تغییر می دهد، متوجه می شود که در مسیر تازه حرکت می کند و مثلا به جای آنکه به سمت شمال برود، به سمت شرق می رود.
تحقیق جدید توسط محققان دانشگاه بیرمنگام و لودویگ ماکسیمیلیان در مونیج انجام شده است. بنجامین گریفیث در دانشگاه بیرمنگام و مولف تحقیق می گوید: ما این قطب نمای عصبی را یک سیگنال مغزی توصیف می کنیم که به نقاط مختلف مغز که در مسیریابی فعال می شوند، ارسال خواهند شد. سیگنال های مذکور این مناطق از مغز درباره آنچه پیش روی فرد در محیط است، مغز را آپدیت می کند. همین امر به فرد کمک می کند اهداف ناوبری خود را هنگام حرکت در محیط به روزرسانی کند. این سیگنال ۵۰ تا ۱۰۰ میلیونم ثانیه قبل از آنکه فرد واقعا بپیچد ارسال می شود.
او در ادامه افزود: ......
ادامه: mehrnews.com/x34Rrd
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*چرا هوش مصنوعی اینقدر گرانقیمت و پرهزینه است؟*
اقبال عموم مردم و شرکتهای تخصصی به هوش مصنوعی، آینده درخشانی در برای این فناوری ترسیم کرده است؛ اما افزایش هزینه توسعه چتباتهای مولد، نگرانی سرمایهگذاران را در پی داشته است.
مدتها از حضور ChatGPT میگذرد؛ چتباتی که رنگوبوی جدیدی به دنیای هوش مصنوعی بخشید و نگاه عموم کاربران و همینطور سرمایهگذاران را بیش از قبل به این حوزه جلب کرد. در حقیقت این چتبات ثابت کرد که هوش مصنوعی پتانسیل درآمدزایی بالایی برای بسیاری از غولهای حوزه فناوری دارد؛ اما چرا هوش مصنوعی فناوری گرانقیمت و پرهزینهای محسوب میشود؟
به گزارش خبرآنلاین، تازهترین گزارش سهماهه گوگل و مایکروسافت از افزایش چشمگیر درآمد ابری این دو شرکت خبر میدهد که دلیل اصلی آن، توجه بیشتر مشتریان به خدمات هوش مصنوعی است. در اثر چنین استقبالی، انتظار میرود که سرمایهگذاران بیشتری پا به حوزه هوش مصنوعی بگذارند و شرکتها نیز خدمات بیشتری را در این زمینه به کاربران ارائه دهند.
بااینحال به نقل از دیجیاتو، افزایش هزینههای تحقیقات و خدمات مبتنی بر AI، برخی سرمایهگذاران را نگران کرده است. برای مثال، ارزش سهام متا به دلیل کاهش برخلاف انتظار درآمدهای ناشی از هوش مصنوعی، افت پیدا کرده و احتمال تکرار سناریو مشابه برای سایر شرکتها نیز وجود دارد.
در ۲۵ آوریل ۲۰۲۴ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳)، مایکروسافت از سرمایهگذاری ۱۴ میلیارد دلاری خود در زمینه AI طی سهماهه اول سال خبر داد که.......
ادامه: khabaronline.ir/xmcsM
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*پهپاد دستسازی که رکورد گینس را شکست*
یک پهپاد سفارشی با پرواز با سرعت ۴۸۰ کیلومتر در ساعت، اکنون «سریعترین پهپاد جهان» لقب گرفته و رکورد جهانی گینس را شکسته است.
به گزارش ایسنا، یک پهپاد سفارشی ساخته شده توسط یک پدر و پسر ساکن آفریقای جنوبی به نام مایک و لوک بل(Mike and Luke Bell) پس از پرواز با سرعت ۴۸۰ کیلومتر در ساعت، رکورد جهانی را به نام خود ثبت کرده است.
به نقل از تککرانچ، زوج پدر و پسری که پشت ساخت سریعترین پهپاد جهان قرار دارند، ماهها با آتشسوزیهای پهپاد خود در هنگام پرواز با سرعت بالا مبارزه کردند تا بالاخره موفق شدند آن را با سرعت نزدیک به ۵۰۰ کیلومتر بر ساعت به پرواز دربیاورند.
این تلاش برای رکوردشکنی در تاریخ ۲۱ آوریل انجام شد، اما به گفته این پدر و پسر، این پروژه از ماهها قبل در دست توسعه بوده است.
لوک بل که یک عکاس و تولید کننده محتواست، به کانال یوتیوب خود شناخته میشود. وی حدود یک سال پیش، پس از تبدیل دوربین همه کاره خود به توپ تنیس و گرفتن چند فیلم شگفت انگیز از سگش در حال گرفتن آن توپ، برنده یک چالش ۱ میلیون دلاری شد.
آن توپ تنیس با فناوری چاپ سهبعدی ساخته شده بود و پدرش آن را طراحی کرده بود. این بار نیز این پدر و پسر با یکدیگر همکاری کردند تا سریعترین پهپاد جهان را بسازند.
گفتنی است که عنوان «سریعترین پهپاد جهان» پیش از این متعلق به پهپاد تیم ردبول بود که خودروی مکس ورشتپن قهرمان مسابقات فرمول ۱ را تعقیب و از آن تصویربرداری میکرد.
اکنون پهپاد ساخته شده....
ادامه: isna.ir/xdR5Jt
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
ساخت *هوش مصنوعی جاسوسی برای سازمانهای اطلاعاتی توسط مایکروسافت*
گزارش ها نشان میدهد مایکروسافت یک سرویس هوش مصنوعی جدید مبتنی بر مدل زمانی بزرگ GPT-4 مربوط به استارتاپ OpenAI توسعه داده که تنها قادر به خواندن دادهها بوده و میتواند در سازمانهای اطلاعاتی آمریکا مورد استفاده قرار بگیرد.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، مایکروسافت از سال گذشته برای مشتریان شخصی تجاری و آموزشی خود سرویسهای هوش مصنوعی اختصاصی را توسعه داده است. اکنون این شرکت اعلام کرد برای نخستین بار یک سرویس هوش مصنوعی جدید را برای دولت ایالات متحده ارائه داده که میتواند در اهداف جاسوسی مورد استفاده قرار بگیرد. در گزارشی که در این مورد توسط بلومبرگ منتشر شد این هوش مصنوعی تاکنون نامی نداشته و برای استفاده در سازمانهای اطلاعاتی ایالات متحده ساخته شده است. آزمایش این سرویس از هفته گذشته آغاز شده و معرفی رسمی آن توسط مایکروسافت اکنون انجام گرفته است.
ویلیام چپل مدیر ارشد فناوری در شرکت مایکروسافت در زمینه ماموریتهای استراتژیک و فناوری در این شرکت میگوید: .....
ادامه: B2n.ir/t59692
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*با ۹ مورد از پیشرفتهترین رباتهای نظامی جهان آشنا شوید*
در این گزارش نگاهی داریم به از برخی از خلاقانهترین، مفیدترین و البته کشندهترین رباتهای ساخته شده برای اهداف نظامی. این رباتها به مبارزه، حمل محموله و جمعآوری اطلاعات و موارد دیگر در میدانهای نبرد کمک میکنند.
به گزارش ایسنا و به نقل از آیای، در فیلم نمادین «نابودگر»، هوش مصنوعی مجهز به رباتهای قاتل، جهان را در سال ۲۰۲۹ تسخیر میکند. اما ما تا چه اندازه به این «واقعیت تخیلی» نزدیک هستیم؟ باید گفت ارتش در مسیر توسعه رباتها، شگفت انگیز عمل کرده است.
ارتش در حال حاضر از ماشینهای خودکار برای اهداف مختلف استفاده میکند. از حمل و نقل، آموزش گرفته تا جستجو و نجات، پاکسازی مین، مبارزه با آتشسوزی و نظارت و شناسایی.
به طور معمول رباتهای نظامی را میتوان به سه دسته تقسیم کرد: وسایل نقلیه زمینی بدون سرنشین(UGV)، وسایل نقلیه هوایی بدون سرنشین(UAV) و وسایل نقلیه زیر آب بدون سرنشین(UUV).
در اینجا نگاهی به برخی از پیشرفتهترین رباتهای نظامی حال حاضر میاندازیم.
.پهپاد گوستبت امکیو-۲۸(MQ-28 Ghost Bat)
پهپاد گوستبت امکیو-۲۸ که در استرالیا توسط شرکت بوئینگ ساخته شده است، یک پهپاد بالدار است که ۳۸ فوت(۱۱.۵ متر) طول دارد و میتواند بیش از ۲۰۰۰ مایل دریایی(۳۷۰۴ کیلومتر) پرواز کند. گوست بت مجهز به انواع حسگرها است که میتوانند ماموریتهای شناسایی، نظارت و اطلاعات را انجام دهند و از هوش مصنوعی برای پرواز مستقل نیز بهره میبرد.
این پهپاد همچنین میتواند همراه با هواپیماهای سرنشیندار استفاده شود. نیروی هوایی ایالات متحده علاقهمند به گوست بت است زیرا به نظر میرسد بتوان ناوگانی متشکل از ۱۰۰۰ هواپیمای بدون سرنشین با آن ایجاد کرد که در کنار جتهای جنگنده در نبرد پرواز میکنند.
گوست بت مجهز به یک سیستم ماژولار است که اجازه میدهد دماغه هواپیما با مواردی که حاوی بستههای تجهیزات هستند تعویض شود. به این ترتیب، ماژولهای تجهیزات میتوانند......
ادامه: isna.ir/xdQcJV
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd
*ساخت گوشیهایی به اندازه کارت اعتباری*
دانشمندان موفق به کشف و ابداع مواد مصنوعی جدیدی شدهاند که در نهایت میتواند به ساخت گوشیهای هوشمندی کمک کند که به کوچکی یک کارت اعتباری هستند.
به گزارش ایسنا، در حالیکه جهان در حال حاضر از گوشیهای هوشمندی که هر ساله اندازه آنها در حال کوچک شدن است، شگفت زده شدهاند، یک کشف جدید میتواند فضای ارتباط بیسیم را بیش از پیش شگفتآور کند.
به نقل از آیای، این کشف مربوط به دسته جدیدی از مواد مصنوعی است که میتوانند فونونها را دستکاری کنند. فونونها ذراتی هستند که میتوانند ارتعاشات با فرکانس بالا و مشابه با صوت را منتقل کنند.
این کشف به ساخت گوشیهای هوشمندی کمک میکند که میتوانند به کوچکی یک کارت اعتباری باشند.
این کشف به دست پژوهشگران کالج علوم نوری وایانت دانشگاه آریزونا و آزمایشگاه ملی ساندیا انجام شده است.
به گفته آنان، این پیشرفت در حوزه فونونیک میتواند دستگاههای بیسیم را کوچکتر، قدرتمندتر و کارآمدتر کند.
فونون یک کوانتوم انرژی است. در واقع به برانگیزشِ گردآمدیِ(collective excitation) اتمها در یک ساختار بلوری فونون میگویند یا به بیانی سادهتر، نوسانهای هماهنگ همه اتمها در یک ساختار بلوری را فونون میگویند. در فیزیک کوانتومی برای بیان این نوسان اتمها در شبکه بلور از مفهوم شبهذره بهره میجویند که فونون نام دارد.
در فیزیک ماده چگال، فونون نقش بسیار مهمی دارد و در بسیاری از خاصیتهای مواد جامد از جمله رسانایی گرمایی و رسانایی الکتریکی تاثیرگذار است. فونون به عنوان شبهذره، یک بوزون است، یعنی از آمار بوز-اینشتین پیروی میکند.
مشکل گوشیهای هوشمند فعلی
مت آیکنفیلد، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: .....
ادامه: isna.ir/xdR5NB
کانال نوآفرینی:
بله:
ble.ir/join/MjEwZjIwMj
سروش
splus.ir/noafarini
ایتا
eitaa.com/noafarini1
تلگرام
t.me/noafarini
واتس اپ
chat.whatsapp.com/GgYKMFMSMn1Ikz1JUCYnpd