eitaa logo
امپراطوری ایران
39 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
2هزار ویدیو
3 فایل
پیش به سوی امپراطوری ایران ....
مشاهده در ایتا
دانلود
🎥 کَن یو اسپیک انگلیش؟| مقایسه تسلط مسئولین به زبان انگلیسی 1️⃣ حسن روحانی، دکترای حقوق از دانشگاه گلاسکو اسکاتلند| ۱۳۹۲/۰۷/۰۳: 🔰 جمله انگلیسی روحانی خطاب به مردم آمریکا به درخواست خبرنگار سی.ان.ان. 2️⃣ محمد خاتمی| ۱۳۸۵/۰۶/۲۰: 🔰 سخنرانی در دانشگاه هاروارد به انگلیسی. 3️⃣ محمود احمدی‌نژاد| ۱۴۰۲/۰۷/۱۸: 🔰 گفت‌وگوی صمیمانه وزیر محیط‌زیست گواتمالا با احمدی‌نژاد به انگلیسی. 4️⃣ جواد آذری‌جهرمی| ۱۳۹۷/۰۸/۱۱: 🔰 سخنرانی انگلیسی در کنفرانس آی.تی.یو دبی. 5️⃣ عیسی زارع‌پور| ۱۴۰۱/۰۵/۰۳: 🔰 تسلط به انگلیسی در مصاحبه با راشاتودی. 6️⃣ احسان خاندوزی| ۱۴۰۱/۰۳/۲۴: 🔰 تسلط به انگلیسی و عربی در اجلاس سالیانه بانک توسعه اسلامی در مصر. 7️⃣ مسعود پزشکیان| ۱۴۰۳/۰۷/۲۰: 🔰 ترجمه سوالات خبرنگار خارجی توسط عراقچی برای پزشکیان در ترکمنستان. 8️⃣ جواد ظریف| ۱۳۹۴/۰۴/۳۰: 🔰 در مجلس: هیچ‌جای برجام واژه تعلیق نیامده و هرکس تعلیق ترجمه کرده اشتباه کرده. دیروز «لغو» انجام شد و تاریخ آن‌ها هم مشخص است. 9⃣ جواد ظریف| ۱۴۰۰/۰۷/۱۷: 🔰 در کلاب‌هاوس: من گفتم‌ «تعلیق» وجود ندارد، اشتباه از من بود. چهار بار کلمه‌ «تعلیق» در برجام وجود دارد.
📸 مهدی هاشمی و ظریف در یک قاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥این پلشت یادتونه؟ در مورد سردار قاآنی تحلیل داده بود بیرون که کارش تموم شده است و دیگه برای جهان خطری نداره😁
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ⚠️📣📢 "قاتل سید حسن نصرالله و اسماعیل هنیه جواد طریف است." : هوشنگ امیر احمدی 💢 "تحقیق کنید که پیامهای آتش بس و توافق را که آقای پزشکیان دریافت کرده چه کسی به او داده است؟ راستی آزمایی کنید. 🛑 از زمان ترور اسماعیل هنیه و اعلام خونخواهی رهبرانقلاب تا عملی شدن وعده صادق ۲ قریب به ۲ ماه طول کشید و در این ۲ ماه بسیاری از فرماندهان و بزرگان ایران و حزب الله به شهادت رسیدند. 🛑 هوشنگ امیر احمدی در مصاحبه با تحریریه مدعی شد ظریف با دادن اطلاعات غلط عملیات وعده صادق ۲ را عقب انداخت که همین مساله عامل اصلی به شهادت رسیدن بزرگان مقاومت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تجربه نشون داده اینا وقتی ایران بودن از در و دیوار ایراد میگرفتن... حالا به هر فلاکتی توی آمریکا میگن عیب نداره!
🚨 کفگیر صهیونیست‌ها به ته دیگ رسید! ⭕️ روزنامه انگلیسی فایننشال‌تایمز: به زودی اسرائیل با کمبود موشک برای سامانه‌های دفاعی مواجه خواهد شد و با وجود جنگ اوکراین، واشنگتن نمی‌تواند با سرعت کنونی به تل‌آویو موشک ارسال کند. ⭕️ در همین راستا رادیو ارتش رژیم صهیونیستی عنوان کرد که اسرائیل با کمبود موشک‌های رهگیر مواجه شده است.
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حضور ظریف در آیین تشییع شهید نیلفروشان در اصفهان 🔹محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور صبح روز پنجشنبه - 26 مهر - در آیین تشییع شهید عباس نیلفروشان در اصفهان شرکت کرد. بنابر گزارش معاون راهبردی ریاست جمهوری، ظریف برای جلوگیری از هرگونه اقدام وحدت شکن و به توصیه تیم حفاظت، به صورت ناشناس در مراسم تشییع پیکر شهید سردار سرلشکر نیلفروشان شرکت کرد.
هدایت شده از قهقهه آنلاین🤣😂
11.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا یکم زیبایی ببینیم تا ببینیم خدا چی میخواد. فقط اون جوجه که با ریش آقا ورمیره😂😂 دست نزن بچه😂 تمام مستکبرای دنیا از اون ریش و ابهت که شده اسباب‌بازی تو میترسن😁🤣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ردپای FATF در ترور رهبران حزب‌الله لبنان 🔹ترورهای پیاپی رهبران حزب الله پس از همکاری دولت لبنان با FATF و ارائه اطلاعات مالی به این نهاد خارجی رقم خورده است.
🔴ایران یک سورپرایز بزرگ دارد و منتظر ساعت صفر است 🔹صحبت های یک مقام ارشد سپاه با خبرگزاری ها در مورد اینکه ایران سلاحی داره که از بمب اتم قوی تره تو رسانه های خارجی حسابی سر و صدا کرده ✍ سیزیف
🔴خبرنگار تونسی: نصرالله شیعه شهید شد و عده ای از سعودی‌ها شادی کردند، السنوار سنی شهید شد و برخی از سعودی ها باز هم خوشحال شدند. خب به ما بگو دین پدرت چیست؟ نکند از یهودیان خیبر باشد در حالی که ما نمی‌دانیم؟